Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

cumaya bakayım ben ablacım
tamam pazartesiyi yazmışım bakınca hatırladım,210 puan var,önce nil i etiketlemiştin hatta
bu yukardakiler hangisi hangi gün?herhangi bi güne yazsam farketmez heralde Antepia27

vero yine eski verooo
niye geldilerki...artık 2. bebeğin pekalada gül gibi bakarsın bebeğine,tekrar hiç bulaşma derim,olan oğluna oluyo sonra
Yavrum ne bilem geldiler işte . Köy soğuk é tabı alıştılar benim ev kış in yanio. Kocam da demez mi . Napiyim git mi diyim. He bi de ablası var burda diom ki bari ben lohusaiken ya da su zor günlerimde k.baba gitsin ablana. Yok dio . Bilmem ne tamam Kovalim falan ..

geldim şükür..

şeri @Sherrysherrylady Allah'a havale et o kadını kuzum.. altta elbet kalma.. umarım da evinden gider.. gitmeli.. Allah'ın adaleti büyüktür aksamaz.. yaptıklarının bedelini çeker o da merak etme..

Eşin çok büyük hatalı kuzucum.. ona bunu anlamasını sağla..

gel.. yanaş.. yanaş ya korkma..

hunharca öpücem

canım ben şok şok şok
kv mi öpeyimde başıma koyayımm dedimm
ama ben sana en başta dmeiştim hatırlıyorum zor şeri
benim büyük sorunlarım çocukalrdan sonra başladı kv ile

o yüzden ver kreşe ki arkadaşım 1 yaş 4 aylıkken verdi
bakacak kimse yoktu
seyahatlerde ne olur bilmiyorum ama olmadı uzakta olsa ablanı filan ayarlarsın ozamanda

eşininde iyi taraflarını görüp beşer şarar diyip yoluna devam edersin
eşinden yana güzel iyi adımlar gelirse cnmm
çok ayıp kv ettigi laflaarr ama ütün suç eşinde dengeyi kuramammış belli
seni saydıran eşin olacaktı

Çok geçmiş olsun ya maalesef böyle anlarda insanların çirkin yüzleri ve içindeki asıl düşünceleri ortaya çıkıyor
Hiç anlamıyorum bi anne nasıl yavrusunun yuvasını bu kadar huzursuz hale getirir Allah yardımcın olsun inşallah eşinle şu noktadan sonra çok çok çok daha mutlu huzurlu olursunuz

hahahahahaaahaha banu ya ne güzel DUR imiş o öyle bayıldım
kuzum 5 mesaj olayı diye bir şey yok aslında.. iyi hatırlattın onu sileyim ilk sayfadan..
ama bol katılım şart.. evet takım kalabalık geveze aktif.. geçmişi okumak zorç.. ama geçmiş şart değil ki.. zaten bir grup ne kadar aktifse başarı oranı o kadar yüksek oluyor.. geçmişi okumak değil olay..

gördüğüm menü sayın az.. sen çok az geliyorsun..

Liste çok önemli takımımız için.. ince eleyip sık dokuyorum açıkçası..

ha sen her hafta -2 gelceksin belki.. ama bu kadar az girince o 2 kilonun anlamı yok benim için.. paylaşınca güzel o mutluluğu..

hepimizin işi gücü ailesi yoğunluğu var elbet.. heran burda olunmaz ama o samimiyet bir şekilde yakalanmalı..

dur bakalım daha 15 gün bile dolmadı zati..
Peki miucum ben dün hit cardio yaptım bundan sonra Leslie yapayım sonra dediğin gibi yaparım
hiit ağır olur zeytincim aynen leslie şimdilik iyi..

hiit zamanı gelince ben seni dürterim

afiyet olsun canımcım..
kahvaltıda yumurta tüketiyor musun hiç?
zeytin peynir domates salatalık vs?

kız senin köpeğini yerim hepsi aynı ay çok tatlılar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…