hadi bakalım yakamoz kolay gelsin bizeBende bugün aynı duyguyu yaşıyorum bende artık bozmıcam protein günü sanırım iyi gelecek bana
şu an -2 deyim canımİlk hafta oldukça iyi kilo vermiştin bu hafta da öylemi gidiyor kilon kontrol ediyormusun
Ayy ne olur güzel haber getirsindaha yazmadı eflalimm
İnşallah bu kez tam gaz yola devamhadi bakalım yakamoz kolay gelsin bize
Kızı yaptı da kendi yapamadı henüz,işini bitiremedi henüz.deynep leslie yaptımı acaba
kızını üzmezki
miu sadece dün menü vermedim öyle hatırlıyorum hatta geçmişe dönüp bakıcam şimdihahahahahaaahaha banu ya ne güzel DUR imiş o öyle bayıldım
kuzum 5 mesaj olayı diye bir şey yok aslında.. iyi hatırlattın onu sileyim ilk sayfadan..
ama bol katılım şart.. evet takım kalabalık geveze aktif.. geçmişi okumak zorç.. ama geçmiş şart değil ki.. zaten bir grup ne kadar aktifse başarı oranı o kadar yüksek oluyor.. geçmişi okumak değil olay..
gördüğüm menü sayın az.. sen çok az geliyorsun..
Liste çok önemli takımımız için.. ince eleyip sık dokuyorum açıkçası..
ha sen her hafta -2 gelceksin belki.. ama bu kadar az girince o 2 kilonun anlamı yok benim için.. paylaşınca güzel o mutluluğu..
hepimizin işi gücü ailesi yoğunluğu var elbet.. heran burda olunmaz ama o samimiyet bir şekilde yakalanmalı..
dur bakalım daha 15 gün bile dolmadı zati..
hiit ağır olur zeytincim aynen leslie şimdilik iyi..
hiit zamanı gelince ben seni dürterim
Maşallah yine harikasın olsun şu 80 lerden kurtulduktan sonra gerisi kolay inşallahşu an -2 deyim canım
ama bugün artı olmuştur
sabah regl oldum davul gibi şimiştim
cumaya kadar iyi bişeyler çıkar heralde
ilk ay hızlı gider benden
sonra durulurum
10 dk yürüyüş
30 dk kosu bandı
40 dk kardiyo
Canım cuma gunude sporum var acaba nehir etiketlemis olabilir
20 dj yürüyüş
30 dk kosu bandı
Tam dk hatırlamıyorum ama 30 dk kardiyo cuma günü
P.tesi Çarşamba cuma spor günlerim canım
begum75
Kızı yaptı da kendi yapamadı henüz,işini bitiremedi henüz.
Pc den aç diye tutturdu açtım 10 dk falan yaptı kızım
Sonrasında başka spor aç dedi,meğer you tubede yan seçeneklerde pepeyi görmüş ,pepeyi açtırmakmış amacı ,geçen gün görmüş ,spor bahane ,şimdiki çocuklar da bayağı uyanık
yeşil çay on numara oluyor bugünlerdeMaşallah yine harikasın olsun şu 80 lerden kurtulduktan sonra gerisi kolay inşallah
Bende şu 7 keri bi sollasam daha motive olcam inşallah
Regl dönemi ödem attıracak besinler tüketirsen +larda gider
Üzüldüm ya, Allah huzur versin yuvanaselam kızlar nasılsınız?
beni sormuşsunuz teşekkür ederim.
akşam olayları çok büyüttüler. eşim anasının gazıyla abimi aradı. akılları sıra beni şikayet ettiler.
kv kişisi diyor ki söyle abisine cocugu bıraksın gelsin alsın şunu. hop hop dedim siz kimi yolluyorsunuz.
gitmek isteyen varsa aha kapı orda.
eşim de hatasını kabul etmek yerine daha da çirkefleşti. anasının gazıyla hepsi. tam nerdeyse hatasını kabul edecek noktaya geliyor oradan hemen müdahale.
sakın oglum sakın hatalı olan sen değilsin !
kv agzına geleni söyledi. benim ona söylediğim tek şey insan değilsin sen, o da daha önce bana soktuğu lafları söylemem. önce kabul edip sonra inkar etmesi beni çileden çıkardı.
kendisi daha önce kabul ettiği halde oğlunun yanında deyince bu bana iftira atıyor diye bi başladı bagırıp çagırmaya.
tam bir çirkefmiş.
neymiş cocuguma bakıyormuş çamaşırı yıkıyor bulasıgı yıkıyor evinin işini de yapıyormuşum da ben nankörmüşüm.
oglum aaah ah ben sana demedim mi başkasının artığından karı olmaz!!! deyince bende film koptu.
dedim ki maşallah x hanım - artık anne yok - içinizde benim için düşündüğün ne varsa döktün attın. hep beni suçlamaya calısmalar oglunu baştan çıkaran kadın olarak itham edilmeler. hiçbirini boş çevirmedim çat çat söyledim.
ama duyduklarım ve söylemek zorunda kaldıklarım beni çok üzdü utandırdı. yerin dibine girdim. derler ya çifkefe taş atma üstüne sıçrar aynen öyleymiş bunlar.
eşime de bak dedim anlaşamıyorsak boşanalım al istediğin eşyayı git. oo diyor demek senin derdin cocugu da yaptın ya benden kurtulmakmış. ben hem hakaret yiyeceğim hem eve katkım olacak hem çalışıyorum demicem - ayıplıyorlar ne alaka ise-.
eşimin istediği anasına pışpış edeyim dışardan para getireyim evde ikisinin birbirlerini oy anam of paşam laflarını yutup beni dışlamalarına musade edeyim. bu yani.
gidecekmiş . buyrun dedim aha kapı orda. ben kimseyi kovmam gidene de kal demem. inşallah gitsin.
kreşte ayarladım gibi. azıcık butceyi zorlar ama evliliğim ayakta kalır. kızım da mutlu olur oyunlar oynar arkadaş edinir.
ama eşimle bir süre sanırım ara vereceğim. aynı çatı altında nasıl olacak ama . olmak zorunda. o hakaretlerden sonra eş saygısı duymam çok zor artık.
benim melek gibi sakin eşim, mutlu yuvam ne hale geldi 5 ayda.
bu arada abim allahtan önemseyipte gelmedi, ablamda abimdeymiş onlarla da konuştum. bu kadının derdi sizi ayırmak sakin gaza gelme dediler. bende şimdi sakinim. onları dinliyorm.
napsaydınKızım sucuklu yumurta istedi,yaptım ,bitiremeyince yardım ettim
Şimdi de pırasa keyfi yapıyorum ekmeksiz,ama ekmeksiz hiçbir tat alamadım
sıcacık mis gibi taze ekmeğin tadı bir başka oluyor değil miKızım sucuklu yumurta istedi,yaptım ,bitiremeyince yardım ettim
Şimdi de pırasa keyfi yapıyorum ekmeksiz,ama ekmeksiz hiçbir tat alamadım
ama zaten 8 saatlik kısımdasın masumm yiyebilirsinkiay arkadaşlar köfteci yusuftan köfte ismiş ne güzel koktu
1 tane köfte yedim bugün biraz parça parça yemiş olacagım ama if e karşı saygım sonsuz hürmetler
Bu kadar beklemesi bende iyi izlenim uyandırmadıAyy ne olur güzel haber getirsin
regl olduysan cumaya baya gider kuzumşu an -2 deyim canım
ama bugün artı olmuştur
sabah regl oldum davul gibi şimiştim
cumaya kadar iyi bişeyler çıkar heralde
ilk ay hızlı gider benden
sonra durulurum
hangi saat aralığında yiyorsun masumay arkadaşlar köfteci yusuftan köfte ismiş ne güzel koktu
1 tane köfte yedim bugün biraz parça parça yemiş olacagım ama if e karşı saygım sonsuz hürmetler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?