- 5 Ocak 2011
- 14.501
- 23.164
- 598
ne demek fatmacım helal olsun. maalesef onu da araştırdım evde bakacak birine baktım maalesef bulamadım.Ayy canım çok üzüldüm hakkında hayırlısı
Benimde gönlüm çocuğunun yanında olmadan yana oğlumu 2 yaş civarında krese verdim inan yazarken bile kalbim çarpıyor oğlumun yaşadıkları
Eve güvenilir birini Buldan çocuk kendi ortamından ayrılmadan çok küçük
Evet araba borcumuz var ama çocuğun hiç birdaha bu yaşta olmayacak inan para bulunur araba bir gün olur ama çocuğun çocukluğu ve yuvanizdaki huzur bulunmaz
Canım yasadiklarimdan dolayı dedim sana müdahale etmek değil niyetim
Hakkında hayırlısı olsun
Bebisler anneler üzülmesin
Canım 20 yıllık görevimden ihraç edildim
İnan en çok bakıcıların kreste ağlayan çocuklarıma üzüldüm ya dedim degdimi kyzularimi aglattigima bir gün baktım ne iş ne güç nede onca emek
Uzattım canım hakkını helal et
zaten pek önermiyorlar çevremden. kreş daha iyi diyorlar.
ben de içim gide gide veriyorum inan. ama bu kreşi arkadaşım önerdi. kendisi de oraya göndermiş.
hiç bilmediğim bi yere yollamaktansa evime çokta yakın olmayan bu yere göndereceğim bebeğimi.
kuzum o benim birtanem. araba babasının iş için kullanıyor lazım. o yüzden satma şansımız yok.
evde durma şansım pek yok işim gayet rahat çıkarsam yenisini aynı şartlarda bulmam imkansız. bu kreşle yarın anlaşacağım içim rahat olacağını düşünüyorum. çok sagol canımsın..
18 aylık oldu canım daha cok kücük ama yine de epey büyüdü. 3 aylıkken bırakanları düşününce ben yine iyiyim.anladım canım
ver kızını güzel bir kreşe bu arada kaç yaşında ponçiğin
biz biraz duygusal yaklaşıyoruz kreşe verme olayına falan
artık söyle düşünüyorum bir ben çalışmıyorum bir çocukta bende değil
bende çok gel git yaşadım işten ayrılcam diye ama şükür ki yapmadım
herşey yoluna giriyor
ama lütfen geri adım atma ve gönder o laneti
sonsuza kadar ayrılmaktansa şimdiden olsun daha iyi. bu kadın kalırsa eger inan kocamı da benden ayırır bebegimi de alırlar benden. baksana triplere. neymiş cocugu bıraksın gitsinmiş.
hahhaa hakikaten komik..
Yavrum neler olmuş öyle. Ya evde başkasının varlığı çocuğa müdahaleleri çok fena bişi. Ben im daha iki gün oldu geldiler k.v. Valla eşimle biz dé bozuk attik az önce . Ve oğlumu aglattim. Sinirlerim tavan yaptı benle inatlasinca of of
veroo ah vero vallahi senin kaynana melek melek. benim ki şeytanın ta kendisi çıktı.
kız bana başkasının artığı dedi yaa.
evlenip boşandım diye ben bilmem ne mi oldum =? oglu beni sokaktan mı toplamış ? dengesiz kadın.
dedim peygamber dul kadın almış siz kim oluyorsunuz ? bir de umreye gitmiş bu kadın. demez mi biz onun gibi olamıyoruz işte.
baştan beri içine sinmemişim de megerse hepsi numaraymış. pislik kadın yuvamı yıkacak !
ogluna yaltaklanıyo. aman anacım gitme desin ben bu kadını yollicam desin diye her halde ne bileyim.dün akşam erken gel gidicem ben, demelerden sonra....
dün akşam ortalığı karıştırdıktan sonra......
hala hangi yüzle ne amaçla kalıyo evinizde....
ne ilginç....
madem bas gitsin herkes yoluna baksın....
saçmalığın daniskası kadını anlamak zor....
Allah yardımcın olsun,sen gerçekten güçlü bi kadınsın yoksa böyle biriyle herkes başa çıkamaz
zaten ben eceyle yatardım o gece yarılarına kadar kocamla otururdu. demek ki içten içe dolduruyormuş benim dolmuşa binmeye meraklı koca müsveddesini.
ona da yazıklar olsun. o agır lafları asla kaldıramıyorum.
alıyor vero kreşler. bilmiyorum istanbulda zaten kreş olayı 3 ay 24 ay arası olarak geçiyor.Kreş ler almio ikimizinde bebesi aynı yas. 1buçuk. Yani alan yer vardır belki istanbul da burda 3 yaş sınırı var