Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ne demek fatmacım helal olsun. maalesef onu da araştırdım evde bakacak birine baktım maalesef bulamadım.
zaten pek önermiyorlar çevremden. kreş daha iyi diyorlar.
ben de içim gide gide veriyorum inan. ama bu kreşi arkadaşım önerdi. kendisi de oraya göndermiş.
hiç bilmediğim bi yere yollamaktansa evime çokta yakın olmayan bu yere göndereceğim bebeğimi.
kuzum o benim birtanem. araba babasının iş için kullanıyor lazım. o yüzden satma şansımız yok.
evde durma şansım pek yok işim gayet rahat çıkarsam yenisini aynı şartlarda bulmam imkansız. bu kreşle yarın anlaşacağım içim rahat olacağını düşünüyorum. çok sagol canımsın..

18 aylık oldu canım daha cok kücük ama yine de epey büyüdü. 3 aylıkken bırakanları düşününce ben yine iyiyim.
sonsuza kadar ayrılmaktansa şimdiden olsun daha iyi. bu kadın kalırsa eger inan kocamı da benden ayırır bebegimi de alırlar benden. baksana triplere. neymiş cocugu bıraksın gitsinmiş.
hahhaa hakikaten komik..

veroo ah vero vallahi senin kaynana melek melek. benim ki şeytanın ta kendisi çıktı.
kız bana başkasının artığı dedi yaa.
evlenip boşandım diye ben bilmem ne mi oldum =? oglu beni sokaktan mı toplamış ? dengesiz kadın.
dedim peygamber dul kadın almış siz kim oluyorsunuz ? bir de umreye gitmiş bu kadın. demez mi biz onun gibi olamıyoruz işte.
baştan beri içine sinmemişim de megerse hepsi numaraymış. pislik kadın yuvamı yıkacak !

ogluna yaltaklanıyo. aman anacım gitme desin ben bu kadını yollicam desin diye her halde ne bileyim.
zaten ben eceyle yatardım o gece yarılarına kadar kocamla otururdu. demek ki içten içe dolduruyormuş benim dolmuşa binmeye meraklı koca müsveddesini.
ona da yazıklar olsun. o agır lafları asla kaldıramıyorum.

Kreş ler almio ikimizinde bebesi aynı yas. 1buçuk. Yani alan yer vardır belki istanbul da burda 3 yaş sınırı var
alıyor vero kreşler. bilmiyorum istanbulda zaten kreş olayı 3 ay 24 ay arası olarak geçiyor.

ne güzel düşünmüşsün
öğlen yemedim, bir arkadaşı ziyarete gittik ikramları yemedim
tertemiz misin seeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnn

appacık mısın yahu seeeeeeeeeen

mis miiiiiiiiiiiiiii öpülesi miiiiiiiiiiiiii
zamanımız var canım.. dur bakalım acelemiz yok.. bir şey bildiğim yok.. önümüzdeki günlerde belli olur zaten
ay arkadaşlar köfteci yusuftan köfte ismiş ne güzel koktu
1 tane köfte yedim bugün biraz parça parça yemiş olacagım ama if e karşı saygım sonsuz hürmetler
afiyet olsun kız iyi yapmışsın
sıcacık mis gibi taze ekmeğin tadı bir başka oluyor değil mi

evet miu artıkın beni hep öpebilirsin, mis gibi olacağım her gün

Kızım sucuklu yumurta istedi,yaptım ,bitiremeyince yardım ettim
Şimdi de pırasa keyfi yapıyorum ekmeksiz,ama ekmeksiz hiçbir tat alamadım

o ekmeksizlikten değil pırasanın lezzetinden tatsızdır

öğlen yemedim, bir arkadaşı ziyarete gittik ikramları yemedim

işte buu

ahaaaa uyanığa bak sen

sıcacık mis gibi taze ekmeğin tadı bir başka oluyor değil mi

Bu kadar beklemesi bende iyi izlenim uyandırmadıİnşallah yanılıyorumdur.Pozitif olsa ,sanki o sevinçle yazardı buraya

öyle düşünme belki tam olmadan haber vermek istememiştir,bikaç gün bekleme gerekiyoya ondandır
hem pozitif düşünelim olumlu olsun dimi

reglim yaklaşınca hep baş ağrım oluyor sizinde oluyor mu ? gögüslerim şişti yine bugün feci baş ağrım var
bende olmaz hiç ada.. geçmiş olsun balım
Şimdiden 4 lt su içmişim ya bundan sonra 1 lt den fazla da içemem ölcem susuzluktan
ayy tüh..
ama susuyorsan da vücudun ihtiyacı var demek ki yakamoz..
emziriyosun ya sen bi de belki içilebiliyordur hiç anlamam ama

bende olmaz hiç ada.. geçmiş olsun balım

ayy tüh..
ama susuyorsan da vücudun ihtiyacı var demek ki yakamoz..
emziriyosun ya sen bi de belki içilebiliyordur hiç anlamam ama
Bugün saf protein beslendiğim için ikiye katlandı su isteğim 5 ten fazla içmeyin diyorlar ya bilemedim ne yapsam yudum yudum içerim belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…