Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım hakkında hayırlısı oldun Alkah seni doğru karara yönlendirsin gönlüne ferahlık versin inşaallah
Kızzz k.Valide k.baba geldi bile ..Deli oluom sorma . Bu kez biz çağırmadik. Pat die emirvaki gibi geldiler. He ankaradaym bakam. Kilo aldiiimm weyyuuu ben nerelere vuram kendimi
Verirsin sen kiloları verirsin hele bi doğur.ama kv kb den kurtululun yok gibi görünüyor
Kreş ler almio ikimizinde bebesi aynı yas. 1buçuk. Yani alan yer vardır belki istanbul da burda 3 yaş sınırı var
Kız burda olmazmı 3 yaş altı bizim kızın kreşte bile var

begümüm desteğin çok fazla, çok teşekkür ederim birde Nare83 nehirnil111 @Makbule007 ada81

tabi kaptanım @MiuLego

ve hamiş kaptanım Ausencia

hepinizi seviyorum iyi ki varsınız

nevom daha hiç gelmedi mi bugün Nevreste
Arkadaşına gidecekti galiba bugün
aeben ve Nevreste evde hiç durmuyor devamlı geziyorlar.
Hiç kıskanmıyorum ,ne münasebet

Kaçtır soracağım unutuyorum ,ne ile temizliyorsun ,hiç kan izi yok sopada

öyle düşünme belki tam olmadan haber vermek istememiştir,bikaç gün bekleme gerekiyoya ondandır
hem pozitif düşünelim olumlu olsun dimi
İnşallah begüm ,tam doğum gününe denk gelmesi belki de lütufdur inşallah olumludur

anladım miu
dün hariç hergün menü bildirimi yapmışım canım

biz bagırıştıkça yavrum hep agladı. dün akşam da zor uyuttum huzursuz oldu zorlandı. ayagımda sallamak zorund akaldım.
yahu ne gerek var dimi ? veririmmis gibi kreşe paşa paşa egitimini alır sosyalleşir konuşur. daha hala konuşamıyor bile.
durmadan eline telefon veriyor cocugun. aptala çevirdi beş ayda.

çekecek zaten. bundan sonra bitti o bende. ne ölüsüne ne ölüme derdim de. hepten kopuyor o zaman film. giderim bi gün kalır gelirim bayramda.
pislik kadın..

veriyorum inşalllah kreşe. anlaştım gibi. yarın gidip yeri görcem zaten. seyahatte değilken ben bırakıp alicam seyahatte iken de babası bırakır alır. servisi de var ama nasılsa araba var bizde sorun olmaz diyorum.
eşim bi kere bile bana hak vermedi vermez de. abim bile çok sinirlenmiş. insan bi kere de karısını dinler bu ne biçim aile babası demiş. amaçlarına ulaşamadılar. ailemi karıştırıp bana karşı çeviremediler. oh olsun oh !
ona da aşkım sevgim bitti. seni sevdigim şu kalbe yazıklar olsun dedim. kalbine s..ç.yım diyen bir adam.
nasıul seveyim artık ben onu? bu kadar cehalet olur mu ! nedir bu çözemedim

derdi bebegimi alıp beni abime yollamak. yahu ben evlenirken abimmi evlendirdi. evim vardı barkım vardı. koca kadınım ben 15 yaşında mıyım. eskidendi o gelinden memnun olmayınca ara ailesini gelsin alsın.
haha çok komik yeminle. gitmek isteyen gitsin ceketini alıp aha kapı orda deidm.
kudurdu bunlar.

Üzüldüm ya, Allah huzur versin yuvana
amin canım cümlemizin evinden huzur mutluluk saygı !!! eksik olmasın.
o sonuncusu da bitti bende. bilmiyorum bu evlilikten hayır gelir mi ...

Ay kıyamam sana. İyi demisin . Dini boyutu nu söylemen iyi olmuş . Utansın biraz. Sen esinı suclamà gene de . İnsan ilk kocasına gıcık oluo da. İşte. Bosver. Onlar da arada kalıo. Öyle Bosanalim falan sakin agziniza almayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…