Canım hakkında hayırlısı oldun Alkah seni doğru karara yönlendirsin gönlüne ferahlık versin inşaallahselam kızlar nasılsınız?
beni sormuşsunuz teşekkür ederim.
akşam olayları çok büyüttüler. eşim anasının gazıyla abimi aradı. akılları sıra beni şikayet ettiler.
kv kişisi diyor ki söyle abisine cocugu bıraksın gelsin alsın şunu. hop hop dedim siz kimi yolluyorsunuz.
gitmek isteyen varsa aha kapı orda.
eşim de hatasını kabul etmek yerine daha da çirkefleşti. anasının gazıyla hepsi. tam nerdeyse hatasını kabul edecek noktaya geliyor oradan hemen müdahale.
sakın oglum sakın hatalı olan sen değilsin !
kv agzına geleni söyledi. benim ona söylediğim tek şey insan değilsin sen, o da daha önce bana soktuğu lafları söylemem. önce kabul edip sonra inkar etmesi beni çileden çıkardı.
kendisi daha önce kabul ettiği halde oğlunun yanında deyince bu bana iftira atıyor diye bi başladı bagırıp çagırmaya.
tam bir çirkefmiş.
neymiş cocuguma bakıyormuş çamaşırı yıkıyor bulasıgı yıkıyor evinin işini de yapıyormuşum da ben nankörmüşüm.
oglum aaah ah ben sana demedim mi başkasının artığından karı olmaz!!! deyince bende film koptu.
dedim ki maşallah x hanım - artık anne yok - içinizde benim için düşündüğün ne varsa döktün attın. hep beni suçlamaya calısmalar oglunu baştan çıkaran kadın olarak itham edilmeler. hiçbirini boş çevirmedim çat çat söyledim.
ama duyduklarım ve söylemek zorunda kaldıklarım beni çok üzdü utandırdı. yerin dibine girdim. derler ya çifkefe taş atma üstüne sıçrar aynen öyleymiş bunlar.
eşime de bak dedim anlaşamıyorsak boşanalım al istediğin eşyayı git. oo diyor demek senin derdin cocugu da yaptın ya benden kurtulmakmış. ben hem hakaret yiyeceğim hem eve katkım olacak hem çalışıyorum demicem - ayıplıyorlar ne alaka ise-.
eşimin istediği anasına pışpış edeyim dışardan para getireyim evde ikisinin birbirlerini oy anam of paşam laflarını yutup beni dışlamalarına musade edeyim. bu yani.
gidecekmiş . buyrun dedim aha kapı orda. ben kimseyi kovmam gidene de kal demem. inşallah gitsin.
kreşte ayarladım gibi. azıcık butceyi zorlar ama evliliğim ayakta kalır. kızım da mutlu olur oyunlar oynar arkadaş edinir.
ama eşimle bir süre sanırım ara vereceğim. aynı çatı altında nasıl olacak ama . olmak zorunda. o hakaretlerden sonra eş saygısı duymam çok zor artık.
benim melek gibi sakin eşim, mutlu yuvam ne hale geldi 5 ayda.
bu arada abim allahtan önemseyipte gelmedi, ablamda abimdeymiş onlarla da konuştum. bu kadının derdi sizi ayırmak sakin gaza gelme dediler. bende şimdi sakinim. onları dinliyorm.
Verirsin sen kiloları verirsin hele bi doğur.ama kv kb den kurtululun yok gibi görünüyorKızzz k.Valide k.baba geldi bile ..Deli oluom sorma . Bu kez biz çağırmadik. Pat die emirvaki gibi geldiler. He ankaradaym bakam. Kilo aldiiimm weyyuuu ben nerelere vuram kendimi
Kız burda olmazmı 3 yaş altı bizim kızın kreşte bile varKreş ler almio ikimizinde bebesi aynı yas. 1buçuk. Yani alan yer vardır belki istanbul da burda 3 yaş sınırı var
begümüm desteğin çok fazla, çok teşekkür ederim birdeo ekmeksizlikten değil pırasanın lezzetinden tatsızdır
işte buu
ahaaaa uyanığa bak sen
öyle düşünme belki tam olmadan haber vermek istememiştir,bikaç gün bekleme gerekiyoya ondandır
hem pozitif düşünelim olumlu olsun dimi
hangi saat aralığında yiyorsun masum
şirinlik yapmabegümüm desteğin çok fazla, çok teşekkür ederim birdeNare83 nehirnil111 @Makbule007 ada81
tabi kaptanım @MiuLego
ve hamiş kaptanımAusencia
hepinizi seviyorum iyi ki varsınız
bende seni seviyoreeeeeeeeeeeeeeeeeebegümüm desteğin çok fazla, çok teşekkür ederim birdeNare83 nehirnil111 @Makbule007 ada81
tabi kaptanım @MiuLego
ve hamiş kaptanımAusencia
hepinizi seviyorum iyi ki varsınız
Arkadaşına gidecekti galiba bugün
Kaçtır soracağım unutuyorum ,ne ile temizliyorsun ,hiç kan izi yok sopada
İnşallah begüm ,tam doğum gününe denk gelmesi belki de lütufdur inşallah olumluduröyle düşünme belki tam olmadan haber vermek istememiştir,bikaç gün bekleme gerekiyoya ondandır
hem pozitif düşünelim olumlu olsun dimi
bende seni seviyoreeeeeeeeeeeeeeeeee
iyiki sende varsınnnnnnnnnnnnnn
anladım miune güzel düşünmüşsün
tertemiz misin seeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnn
appacık mısın yahu seeeeeeeeeen
mis miiiiiiiiiiiiiii öpülesi miiiiiiiiiiiiii
zamanımız var canım.. dur bakalım acelemiz yok.. bir şey bildiğim yok.. önümüzdeki günlerde belli olur zaten
afiyet olsun kız iyi yapmışsın
reglim yaklaşınca hep baş ağrım oluyor sizinde oluyor mu ? gögüslerim şişti yine bugün feci baş ağrım var
BALGAMKaçtır soracağım unutuyorum ,ne ile temizliyorsun ,hiç kan izi yok sopada
offf ne çekiyor şu bayanlar ... regliden , kocadan , kv ve kp dencanım oluyor benim her ay,
hatta geçen hafat pazartesi öldüm agrdıan gidince koltuga yapıştımm
biz bagırıştıkça yavrum hep agladı. dün akşam da zor uyuttum huzursuz oldu zorlandı. ayagımda sallamak zorund akaldım.Çok üzüldüm ama iyi yapmışsın kendini ezdirmeyerek. Çocuk içim kreş en iyisi bence, o el kadar bebeler anlıyorlar durumu, kavgalar benle alakalı diye düşünüp üzülüyorlar, zaten babaanne istemeyerek bakarsa çocuğa faydası olmaz.
Umarım herşey düzelir bir an önce, sevgiler!!
çekecek zaten. bundan sonra bitti o bende. ne ölüsüne ne ölüme derdim de. hepten kopuyor o zaman film. giderim bi gün kalır gelirim bayramda.geldim şükür..
şeriKedibochi Allah'a havale et o kadını kuzum.. altta elbet kalma.. umarım da evinden gider.. gitmeli.. Allah'ın adaleti büyüktür aksamaz.. yaptıklarının bedelini çeker o da merak etme..
Eşin çok büyük hatalı kuzucum.. ona bunu anlamasını sağla..
veriyorum inşalllah kreşe. anlaştım gibi. yarın gidip yeri görcem zaten. seyahatte değilken ben bırakıp alicam seyahatte iken de babası bırakır alır. servisi de var ama nasılsa araba var bizde sorun olmaz diyorum.
canım ben şok şok şok
kv mi öpeyimde başıma koyayımm dedimm
ama ben sana en başta dmeiştim hatırlıyorum zor şeri
benim büyük sorunlarım çocukalrdan sonra başladı kv ile
o yüzden ver kreşe ki arkadaşım 1 yaş 4 aylıkken verdi
bakacak kimse yoktu
seyahatlerde ne olur bilmiyorum ama olmadı uzakta olsa ablanı filan ayarlarsın ozamanda
eşininde iyi taraflarını görüp beşer şarar diyip yoluna devam edersin
eşinden yana güzel iyi adımlar gelirse cnmm
çok ayıp kv ettigi laflaarrama ütün suç eşinde dengeyi kuramammış belli
seni saydıran eşin olacaktı
derdi bebegimi alıp beni abime yollamak. yahu ben evlenirken abimmi evlendirdi. evim vardı barkım vardı. koca kadınım ben 15 yaşında mıyım. eskidendi o gelinden memnun olmayınca ara ailesini gelsin alsın.Çok geçmiş olsun ya maalesef böyle anlarda insanların çirkin yüzleri ve içindeki asıl düşünceleri ortaya çıkıyor
Hiç anlamıyorum bi anne nasıl yavrusunun yuvasını bu kadar huzursuz hale getirir Allah yardımcın olsun inşallah eşinle şu noktadan sonra çok çok çok daha mutlu huzurlu olursunuz
amin canım cümlemizin evinden huzur mutluluk saygı !!! eksik olmasın.Üzüldüm ya, Allah huzur versin yuvana
ben seniiiiiiiiii kocamannnnnn seviyoreeeeee
Ay kıyamam sana. İyi demisin . Dini boyutu nu söylemen iyi olmuş . Utansın biraz. Sen esinı suclamà gene de . İnsan ilk kocasına gıcık oluo da. İşte. Bosver. Onlar da arada kalıo. Öyle Bosanalim falan sakin agziniza almayınne demek fatmacım helal olsun. maalesef onu da araştırdım evde bakacak birine baktım maalesef bulamadım.
zaten pek önermiyorlar çevremden. kreş daha iyi diyorlar.
ben de içim gide gide veriyorum inan. ama bu kreşi arkadaşım önerdi. kendisi de oraya göndermiş.
hiç bilmediğim bi yere yollamaktansa evime çokta yakın olmayan bu yere göndereceğim bebeğimi.
kuzum o benim birtanem. araba babasının iş için kullanıyor lazım. o yüzden satma şansımız yok.
evde durma şansım pek yok işim gayet rahat çıkarsam yenisini aynı şartlarda bulmam imkansız. bu kreşle yarın anlaşacağım içim rahat olacağını düşünüyorum. çok sagol canımsın..
18 aylık oldu canım daha cok kücük ama yine de epey büyüdü. 3 aylıkken bırakanları düşününce ben yine iyiyim.
sonsuza kadar ayrılmaktansa şimdiden olsun daha iyi. bu kadın kalırsa eger inan kocamı da benden ayırır bebegimi de alırlar benden. baksana triplere. neymiş cocugu bıraksın gitsinmiş.
hahhaa hakikaten komik..
veroo ah vero vallahi senin kaynana melek melek. benim ki şeytanın ta kendisi çıktı.
kız bana başkasının artığı dedi yaa.
evlenip boşandım diye ben bilmem ne mi oldum =? oglu beni sokaktan mı toplamış ? dengesiz kadın.
dedim peygamber dul kadın almış siz kim oluyorsunuz ? bir de umreye gitmiş bu kadın. demez mi biz onun gibi olamıyoruz işte.
baştan beri içine sinmemişim de megerse hepsi numaraymış. pislik kadın yuvamı yıkacak !
ogluna yaltaklanıyo. aman anacım gitme desin ben bu kadını yollicam desin diye her halde ne bileyim.
zaten ben eceyle yatardım o gece yarılarına kadar kocamla otururdu. demek ki içten içe dolduruyormuş benim dolmuşa binmeye meraklı koca müsveddesini.
ona da yazıklar olsun. o agır lafları asla kaldıramıyorum.
alıyor vero kreşler. bilmiyorum istanbulda zaten kreş olayı 3 ay 24 ay arası olarak geçiyor.
Leke çıkarmada etkili miymişBALGAM
BENDe var teli :))))@ saydin78 den haber yok mu telini bilen yok muuuuuuuuuuu
tımımmm canımcımanladım miu
dün hariç hergün menü bildirimi yapmışım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?