begümüm desteğin çok fazla, çok teşekkür ederim birdeNare83 nehirnil111 @Makbule007 ada81
tabi kaptanım @MiuLego
ve hamiş kaptanımAusencia
hepinizi seviyorum iyi ki varsınız
BALGAM
Leke çıkarmada etkili miymiş
Allah yardimcin olsun cnm zor gerçektenbiz bagırıştıkça yavrum hep agladı. dün akşam da zor uyuttum huzursuz oldu zorlandı. ayagımda sallamak zorund akaldım.
yahu ne gerek var dimi ? veririmmis gibi kreşe paşa paşa egitimini alır sosyalleşir konuşur. daha hala konuşamıyor bile.
durmadan eline telefon veriyor cocugun. aptala çevirdi beş ayda.
çekecek zaten. bundan sonra bitti o bende. ne ölüsüne ne ölüme derdim de. hepten kopuyor o zaman film. giderim bi gün kalır gelirim bayramda.
pislik kadın..
veriyorum inşalllah kreşe. anlaştım gibi. yarın gidip yeri görcem zaten. seyahatte değilken ben bırakıp alicam seyahatte iken de babası bırakır alır. servisi de var ama nasılsa araba var bizde sorun olmaz diyorum.
eşim bi kere bile bana hak vermedi vermez de. abim bile çok sinirlenmiş. insan bi kere de karısını dinler bu ne biçim aile babası demiş. amaçlarına ulaşamadılar. ailemi karıştırıp bana karşı çeviremediler. oh olsun oh !
ona da aşkım sevgim bitti. seni sevdigim şu kalbe yazıklar olsun dedim. kalbine s..ç.yım diyen bir adam.
nasıul seveyim artık ben onu? bu kadar cehalet olur mu ! nedir bu çözemedim
derdi bebegimi alıp beni abime yollamak. yahu ben evlenirken abimmi evlendirdi. evim vardı barkım vardı. koca kadınım ben 15 yaşında mıyım. eskidendi o gelinden memnun olmayınca ara ailesini gelsin alsın.
haha çok komik yeminle. gitmek isteyen gitsin ceketini alıp aha kapı orda deidm.
kudurdu bunlar.
amin canım cümlemizin evinden huzur mutluluk saygı !!! eksik olmasın.
o sonuncusu da bitti bende. bilmiyorum bu evlilikten hayır gelir mi ...
sende iyiki varsınbende seni seviyorum
''sensiz eksik senle daha da güçlüyüz''
bu çivinin tadına bakmayı kimse istemez artık
kim canın?Allah yardimcin olsun cnm zor gerçekten
Sağol balım. Yol Arkadaşım. İnşallah sağlıkla alırım kucağıma gelirim buralara veririz kiloları
yavrum mu didin?
balım mı didin sen ?Sağol balım. Yol Arkadaşım. İnşallah sağlıkla alırım kucağıma gelirim buralara veririz kiloları
ben çook belli etmem sevgimi normal hayatta kızım hariç :))) ama seniii seviyorummmmEN ÇOK MU BENİ SARAYCA KİM Kİ MİU SANA OLAN SEVGİM VARKEN Mİ DİYON BAYILIYON MU BANA ASLINDA HEP SEVİYOM DEMEK İSTİYOSUN DA ŞIMARIRIM DİYE Mİ KORKUYORSUN ONDAN MI AZ SÖYLÜYON
Eki Görüntüle 2073252
He hebalım mı didin sen ?
engin tecrübelerimi paylaşmak isterdim zeytin ama hiç yokKızlar yaa sütüm az dünden beri napıcam bennnn
Kaç aylık bebeğinKızlar yaa sütüm az dünden beri napıcam bennnn
biz bagırıştıkça yavrum hep agladı. dün akşam da zor uyuttum huzursuz oldu zorlandı. ayagımda sallamak zorund akaldım.
yahu ne gerek var dimi ? veririmmis gibi kreşe paşa paşa egitimini alır sosyalleşir konuşur. daha hala konuşamıyor bile.
durmadan eline telefon veriyor cocugun. aptala çevirdi beş ayda.
çekecek zaten. bundan sonra bitti o bende. ne ölüsüne ne ölüme derdim de. hepten kopuyor o zaman film. giderim bi gün kalır gelirim bayramda.
pislik kadın..
veriyorum inşalllah kreşe. anlaştım gibi. yarın gidip yeri görcem zaten. seyahatte değilken ben bırakıp alicam seyahatte iken de babası bırakır alır. servisi de var ama nasılsa araba var bizde sorun olmaz diyorum.
eşim bi kere bile bana hak vermedi vermez de. abim bile çok sinirlenmiş. insan bi kere de karısını dinler bu ne biçim aile babası demiş. amaçlarına ulaşamadılar. ailemi karıştırıp bana karşı çeviremediler. oh olsun oh !
ona da aşkım sevgim bitti. seni sevdigim şu kalbe yazıklar olsun dedim. kalbine s..ç.yım diyen bir adam.
nasıul seveyim artık ben onu? bu kadar cehalet olur mu ! nedir bu çözemedim
derdi bebegimi alıp beni abime yollamak. yahu ben evlenirken abimmi evlendirdi. evim vardı barkım vardı. koca kadınım ben 15 yaşında mıyım. eskidendi o gelinden memnun olmayınca ara ailesini gelsin alsın.
haha çok komik yeminle. gitmek isteyen gitsin ceketini alıp aha kapı orda deidm.
kudurdu bunlar.
amin canım cümlemizin evinden huzur mutluluk saygı !!! eksik olmasın.
o sonuncusu da bitti bende. bilmiyorum bu evlilikten hayır gelir mi ...
Rezene içiyorum dünden beri bol su içiyorum ceviz falan ama fayda etmedi gibiengin tecrübelerimi paylaşmak isterdim zeytin ama hiç yok
4 aylık cnm acaba yetmiyormudurKaç aylık bebeğin
ben çook belli etmem sevgimi normal hayatta kızım hariç :))) ama seniii seviyorummmmönce çok ısınmamıştım Allah var yalan yok bu dürüstlük eyi değil ama ne yapam ben böyleyim işte ) ama şimdi nasıl seviyorum biliyon mu nehirnil111 sevdiğim gibi benim küçük kız kardeşim gibiiii
ye sen bişey demiyom şimdi.. başkasına balım diyinceHe hebi bal kaymak yiyom ki .kaptanim . Doğum dan sonra o civili sopana muhtacimm
yok ya bana dicektin de elin kaydı heralde@Sherrysherrylady e söyledim cnm aile sorunlari için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?