Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aglama kuzun artik bi ablam daha var arkanda sen soyle kim aglatıyorsa hakkindan gelirim

hellööööööööööööööööööö

saydin78 dan haberler getirdim beeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnn

iletmemi istedi size aynen yazıyorum:

hamileyim fakat şuan değerim çok yüksek değilmiş.. Dr 2 gün sonraki değer önemli dedi.

Dua edin benimle olsun kuzum teyzeleri

(ağlayan smiley benden burda )

İşte aynen böyle söyledi kızlaarrrrrrrr
ayyyyyyyyyyyyy

hadi şimdi boooolca dua emi hepimiz

Canım hakkında hayırlısı oldun Alkah seni doğru karara yönlendirsin gönlüne ferahlık versin inşaallah
amin ahucum amin.
inan kızım olmasa sonucları çok farklı olurdu. 1 dk durmazdım. ama minicik daha o kıyamam.

söyledim ama o utanmaz. kendine yontmaya alışmıs. sen bana bu lafı söyledin nasıl yaptın bunu dedim sen söyletttin bana diyor. kukla mı bunlar ? sizin kendi kafanız düşünceniz aklınız yok mu da bana başkasının artığı diyebiliyor. aman allahım .. çirkefe düşmüşüm a dostlar ! bu kadarını beklemezdim.

Allah yardimcin olsun cnm zor gerçekten
amin zeytinim amin.

Sağol balım. Yol Arkadaşım. İnşallah sağlıkla alırım kucağıma gelirim buralara veririz kiloları
vero kız sen dogurur gelirsin o kiloları da verirsin ben hala aynı
bu arada kaç kilo oldun ?

hak etmiyor sevgini
hem de hiç. artık sevemem ben onu banu. tek taraflı yürümez biliyorum ilkinden.

ayyyyyyyyyyy şükürler olsun yaaaaaaaa
eminim o dege riki gün sonra yükselecekkkkkkkkkkk eminimmmmmmmmmmmm
saydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
inanki çok sevindimmmmmmmmm hemde çokkkkkkkkkkkkkkk

duygular şelaleeeeeeeeeeeeeeeeee

Yüce Rabbim kucağına almayıda nasip etsin saydin78 çok çok ama çok sevindim

ayyy aglamak istiyorummmmm
teyze oluyoruz inanamıyorum ayy çok mutluyum
kocaman sarılıyorum sana kuzummm saydin78
dünyanın en iyi anne adayı

Zaten hep dr lar öyle diyor,2 gün sonrasına bekletip korkutuyorlar,tadıyla sevinemiyor insan.

Daydream- hulya ablacim sen yumurta yogurt tavsiye ediyodun ya ögün için onu tek ögünmü yedin ogle ve aksammi?

Oyle yedigin gun sabah yedinmi yimirtayi merak ettim de
Bonuscumm yumurta yoğurdu portakal diyeti yaparken yiyordum..yanında portakal ve wasayla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…