Aglama kuzun artik bi ablam daha var arkanda sen soyle kim aglatıyorsa hakkindan gelirimada çok ağlağım bu ara zaten
ayyy duygulanırım
duygulandım bile
canım benim canım
ye sen bişey demiyom şimdi.. başkasına balım diyincekim kıskandı ki
gel gel bekliyorum merakla bebişini kucağına al sağlıkla da önce..
yok ya bana dicektin de elin kaydı heralde
canımsın sağol kuzucum tüm kalpler benden sanaaaAglama kuzun artik bi ablam daha var arkanda sen soyle kim aglatıyorsa hakkindan gelirim
begümüm desteğin çok fazla, çok teşekkür ederim birdeNare83 @nehirnil111 @Makbule007 ada81
tabi kaptanım @MiuLego
ve hamiş kaptanım @Ausencia
hepinizi seviyorum iyi ki varsınız
amin ahucum amin.Canım hakkında hayırlısı oldun Alkah seni doğru karara yönlendirsin gönlüne ferahlık versin inşaallah
söyledim ama o utanmaz. kendine yontmaya alışmıs. sen bana bu lafı söyledin nasıl yaptın bunu dedim sen söyletttin bana diyor. kukla mı bunlar ? sizin kendi kafanız düşünceniz aklınız yok mu da bana başkasının artığı diyebiliyor. aman allahım .. çirkefe düşmüşüm a dostlar ! bu kadarını beklemezdim.Ay kıyamam sana. İyi demisin . Dini boyutu nu söylemen iyi olmuş . Utansın biraz. Sen esinı suclamà gene de . İnsan ilk kocasına gıcık oluo da. İşte. Bosver. Onlar da arada kalıo. Öyle Bosanalim falan sakin agziniza almayın
amin zeytinim amin.Allah yardimcin olsun cnm zor gerçekten
vero kız sen dogurur gelirsin o kiloları da verirsin ben hala aynıSağol balım. Yol Arkadaşım. İnşallah sağlıkla alırım kucağıma gelirim buralara veririz kiloları
hem de hiç. artık sevemem ben onu banu. tek taraflı yürümez biliyorum ilkinden.hak etmiyor sevgini
canım sende iyiki varsın saraycammm
hep burada ol lütfen uzak kalma
hellööööööööööööööööööö
saydin78 dan haberler getirdim beeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnn
iletmemi istedi size aynen yazıyorum:
hamileyimfakat şuan değerim çok yüksek değilmiş.. Dr 2 gün sonraki değer önemli dedi.
Dua edin benimle olsun kuzum teyzeleri
(ağlayan smiley benden burda)
İşte aynen böyle söyledi kızlaarrrrrrrr
ayyyyyyyyyyyyy
hadi şimdi boooolca dua emi hepimiz
hellööööööööööööööööööö
hamileyimfakat şuan değerim çok yüksek değilmiş.. Dr 2 gün sonraki değer önemli dedi.
ayyyyyyyyyyyyy
hellööööööööööööööööööö
ayyyyyyyyyyyyy
hiç ya önemli bişiy diğilradar anlamadım valla
inşallah şeri amin inşallah... 2 gün sonrayı bekleyelim de inşallah yine güzel haber alırızayyy aglamak istiyorummmmm
teyze oluyoruz inanamıyorum ayy çok mutluyum
hellööööööööööööööööööö
ayyyyyyyyyyyyy
inşallah şeri amin inşallah... 2 gün sonrayı bekleyelim de inşallah yine güzel haber alırız
Bonuscumm yumurta yoğurdu portakal diyeti yaparken yiyordum..yanında portakal ve wasayla.Daydream- hulya ablacim sen yumurta yogurt tavsiye ediyodun ya ögün için onu tek ögünmü yedin ogle ve aksammi?
Oyle yedigin gun sabah yedinmi yimirtayi merak ettim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?