Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın dememişim sabah..günayyydınnnn

kahvaltımı geçe bıraktım bugün.yeni yedim,hatta kuruyemişlerimi yiyorum hala,çayımı yudumluyorum bir yandan
tadım yok bugün..kırıldığım insanlar var..buradan değil,sözüm meclisten dışarı..anlatamayacağım buradan..belki faceden yazarım bir ara

uzulme sen canim esinin kendisi gitti ama gozlerini evde unuttu giderken .eminim acil olmasa kesin gitmezdi.eve donene kadar akli avde olacaktir uzulme acisini baska zaman cikarirsiniz
gecmis olsun saphiracim.ama ben mayonez ve limon kuru nasil yapilir bilmiyom .aciklayabilirsen memnun olurum
Allah iyiliğini versin.Mahvettin beni akşam akşam
anam ben yapmadim bisey beyazlar siyahlar kirmizilar alan yaptiben sadece tercuman oldum

bunlar adamı yoldan çıkarır valla ...onlar neki kırmızı pembe biz hiç bilmeyiz öyle şeyler
hadi bizi boşver takımın kızllarnın da gözünü açıcak ziltoşlar......
aynen oyle valla canim . ben giyiyom cuvallari adamin gozu biseyde gormuyor .iyiki benim herif ugramiyor buralara kesin kapiya koyar beni.pasakli diye
Günaydınnnnnn canlarımmmm

günaydınlarrrr.........

günaydın kızlaaaaaar..............
gunaydin .balli kurabiyelerim
gozun aydin olsun canim insallah saglikla aklirsin kucagina.ama benim dusuncem kilo almaman degilde duzenli kilo almandan yana heray bir kilo kilo artisi olmali hamilelikte .benim dr. boyle tavsiye etmisti.en dogrusu bir hamilelik boyunca 12 kilo almakmis .bende aksi gibi ilk etapta kilo veririm o yuzden dr. beni korumaya alir hep hamileliklerimde .4 kilo verince bayagi endiselenmisti garibim .ne vitaminler pompaladi bana anlatamam
bu arada herkese günaydınlar kızlar

ben bugün mal gibiyim nedense
gunaydin tatlim .rahat uyuyamadinmi canim .neden ki
kimseyle denk gelemedim bu gün
ben burdayim bekliyom gel dogacim

valla bende simdi ettim kahvaltimi ..canim degmeyecek insanlar icin uzulme gidene gule gule gelene hg .canini SIKMAYA degmez yani

kizlar sabah sabah basima cok komik bisey geldi .sizede anlatayim .sabah erken dr. gittik biz .asansore bindik yanimizada bir kadin bindi.simdi yukari cikarken asansorde cit yoktu .birden bir sesgrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dedi
kadin sasirdi ne oluyoruz der gibi bakti .benim midem acaip gurultu cikardi sabah ac gitmistim .kadin 3 gundur yemek yemedigimi dusundu zaar.normalde boyle olmazdi ama bugun midem cildirmisti acayip bagirip cigirdi

benim eşimdede olur hemen konu açar falan (yabancı birileri varsa)bende pis pis gülerimyutmadığımı belli ederim:)

Esra'm tebrik ederim bitanem,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin.Dinine,vatanına,anne-babasına hayırlı evlat olsun inşallah.Her zaman yanındayız canım benim,hissediyorum çok sorunsuz geçecek hamileliğin.Zaten araştırmalara göre 2. gebelik her zaman ilk gebeliğe kıyasla kolay ve problemsiz geçiyormuş genelde.Topiğimize bebek geliyor bebekkkkkkkkkkkkkkkk

bu arada herkese günaydınlar kızlar

ben bugün mal gibiyim nedense
Estağfurullah bitanem,sen her zaman bahar gibisin

Akşam facede kaynatalım o zaman toplanıp kızlarrrrrrrrrrr,grubumuzda

Hahaa Bana da çok oluyor Ganfed'im bu ara

Son düzenleme:

benimde hiiiç tadım yok canım yaa üzülme boş verrrrrr

mayonez kürü ne kııııı maydanoz limon diyorrr acıkdı yazııkkk :)))

sorma ya bu diyet isi beni rezilde etti sonunda hala kipirdama yok baskulde
cıtırım çağırmış ben gelmemmi
gel gel gel canim iki cift laf edelim
Hoşbulduk bitanem,nasılsın?
harikaydim taaki karnim guruldayana kadar
mayonez kürü ne kııııı maydanoz limon diyorrr acıkdı yazııkkk :)))

bana yemek demeyin zaten gozum donmus.gi ben ne yapayim saphira mayonez limon kuru yazmis bende sordum ne var

canım senin az bi yolun kaldı direnme ondandır diğer topiklerede bakıyorum hep böyle oluyor bozma moralini belki seninde vücudun bu kadarına izin veriyordur budur en asgarin olabilirmi ??

canım senin az bi yolun kaldı direnme ondandır diğer topiklerede bakıyorum hep böyle oluyor bozma moralini belki seninde vücudun bu kadarına izin veriyordur budur en asgarin olabilirmi ??

bilemiyecem valla yaklasik iki aydir tik yok bende.bende vucudumda direniyor bakalim kim pes edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…