uzulme sen canim esinin kendisi gitti ama gozlerini evde unuttu giderken .eminim acil olmasa kesin gitmezdi.eve donene kadar akli avde olacaktir uzulme acisini baska zaman cikarirsinizNapak anacım.Kendime geleyim bi dedim.Duş aldık kızımla.Giyindik süslendik.Saçlarımı yaptım,hafif bi makyaj yaptım.Eşim güzel hatun görsün dedim.Eve geldi yemek yedi ve gitti,
işi varmış.Bu kadar süslenmeye alınmayayım diye iki tatlı söz etti o kadar
Şimid kızımla oturuyoruz,Daha doğrusu o koşuyor evin içinde
gecmis olsun saphiracim.ama ben mayonez ve limon kuru nasil yapilir bilmiyom .aciklayabilirsen memnun olurumvalla kasık ağrısıyla uğraşıyorum tontişim.sanırım bugün 3. ağrı kesicimi içtim az önce,kendimi tutmasam daha fazla içerdim.bu mayanoz-limon kürü çok sağlam söktürücü.ne ödem kaldı ne başka şey
anam ben yapmadim bisey beyazlar siyahlar kirmizilar alan yaptiAllah iyiliğini versin.Mahvettin beni akşam akşam
aynen oyle valla canim . ben giyiyom cuvallari adamin gozu biseyde gormuyor .iyiki benim herif ugramiyor buralara kesin kapiya koyar beni.pasakli diye
bunlar adamı yoldan çıkarır valla ...onlar neki kırmızı pembe biz hiç bilmeyiz öyle şeyler
hadi bizi boşver takımın kızllarnın da gözünü açıcak ziltoşlar......
Günaydınnnnnn canlarımmmm
günaydınlarrrr.........
gunaydin .balli kurabiyelerimgünaydın kızlaaaaaar..............
gozun aydin olsun canim insallah saglikla aklirsin kucagina.ama benim dusuncem kilo almaman degilde duzenli kilo almandan yana heray bir kilo kilo artisi olmali hamilelikte .benim dr. boyle tavsiye etmisti.en dogrusu bir hamilelik boyunca 12 kilo almakmis .bende aksi gibi ilk etapta kilo veririm o yuzden dr. beni korumaya alir hep hamileliklerimde .4 kilo verince bayagi endiselenmisti garibim .ne vitaminler pompaladi bana anlatamamgünaydın fıstıklar,uyandım kardeşimin dükkanına indim burası işyeri olduğu için burdan girmem çok zor,size müjdeli haberi tekrar veriyorum yaptırdığım kan tahlili sonuçları hamile olduğumu söylüyor kızlar,biz bu ay korunmayı bırakmıştık ama bu kadar erken beklemiyordum çok sevindim allahıma sonsuz şükürler olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin kızlar ne olur dua edin bana benim hamilelğim çok zor geçiyor ilk dönemlerde düşük daha sonra erken doğum tehlikesi oluyor dualarınızada eksik etmeyin....
mezun olamadım ama en azından yusufa hamile kaldığım kiloda hamile kaldım bundan sonra en az 5.aya kadar almamak için uğraşıcam desteklerinizi bekliyorum...
gunaydin tatlim .rahat uyuyamadinmi canim .neden kibu arada herkese günaydınlar kızlar
ben bugün mal gibiyim nedense
ben burdayim bekliyom gel dogacimkimseyle denk gelemedim bu gün
Günaydın dememişim sabah..günayyydınnnn
kahvaltımı geçe bıraktım bugün.yeni yedim,hatta kuruyemişlerimi yiyorum hala,çayımı yudumluyorum bir yandan
tadım yok bugün..kırıldığım insanlar var..buradan değil,sözüm meclisten dışarı..anlatamayacağım buradan..belki faceden yazarım bir ara
kizlar sabah sabah basima cok komik bisey geldi .sizede anlatayim .sabah erken dr. gittik biz .asansore bindik yanimizada bir kadin bindi.simdi yukari cikarken asansorde cit yoktu .birden bir sesgrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dedi
kadin sasirdi ne oluyoruz der gibi bakti .benim midem acaip gurultu cikardi sabah ac gitmistim .kadin 3 gundur yemek yemedigimi dusundu zaar.normalde boyle olmazdi ama bugun midem cildirmisti acayip bagirip cigirdi
Esra'm tebrik ederim bitanem,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin.Dinine,vatanına,anne-babasına hayırlı evlat olsun inşallah.Her zaman yanındayız canım benim,hissediyorum çok sorunsuz geçecek hamileliğin.Zaten araştırmalara göre 2. gebelik her zaman ilk gebeliğe kıyasla kolay ve problemsiz geçiyormuş genelde.Topiğimize bebek geliyor bebekkkkkkkkkkkkkkkkgünaydın fıstıklar,uyandım kardeşimin dükkanına indim burası işyeri olduğu için burdan girmem çok zor,size müjdeli haberi tekrar veriyorum yaptırdığım kan tahlili sonuçları hamile olduğumu söylüyor kızlar,biz bu ay korunmayı bırakmıştık ama bu kadar erken beklemiyordum çok sevindim allahıma sonsuz şükürler olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin kızlar ne olur dua edin bana benim hamilelğim çok zor geçiyor ilk dönemlerde düşük daha sonra erken doğum tehlikesi oluyor dualarınızada eksik etmeyin....
mezun olamadım ama en azından yusufa hamile kaldığım kiloda hamile kaldım bundan sonra en az 5.aya kadar almamak için uğraşıcam desteklerinizi bekliyorum...
Estağfurullah bitanem,sen her zaman bahar gibisinbu arada herkese günaydınlar kızlar
ben bugün mal gibiyim nedense
Akşam facede kaynatalım o zaman toplanıp kızlarrrrrrrrrrr,grubumuzdaGünaydın dememişim sabah..günayyydınnnn
kahvaltımı geçe bıraktım bugün.yeni yedim,hatta kuruyemişlerimi yiyorum hala,çayımı yudumluyorum bir yandan
tadım yok bugün..kırıldığım insanlar var..buradan değil,sözüm meclisten dışarı..anlatamayacağım buradan..belki faceden yazarım bir ara
Hahaakizlar sabah sabah basima cok komik bisey geldi .sizede anlatayim .sabah erken dr. gittik biz .asansore bindik yanimizada bir kadin bindi.simdi yukari cikarken asansorde cit yoktu .birden bir sesgrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dedi
kadin sasirdi ne oluyoruz der gibi bakti .benim midem acaip gurultu cikardi sabah ac gitmistim .kadin 3 gundur yemek yemedigimi dusundu zaar.normalde boyle olmazdi ama bugun midem cildirmisti acayip bagirip cigirdi
Hoşbulduk bitanem,nasılsın?doga, nevim hg canlarim
Günaydın dememişim sabah..günayyydınnnn
benim eşimdede olur hemen konu açar falan (yabancı birileri varsa)bende pis pis gülerim yutmadığımı belli ederim:)
yok anacim bende ilk defa oldu cok acikmisim demek .acemilikten midemi bastirdim bagirma diye.rezil etti beni uyuz
sorma ya bu diyet isi beni rezilde etti sonunda hala kipirdama yok baskuldeEsra'm tebrik ederim bitanem,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin.Dinine,vatanına,anne-babasına hayırlı evlat olsun inşallah.Her zaman yanındayız canım benim,hissediyorum çok sorunsuz geçecek hamileliğin.Zaten araştırmalara göre 2. gebelik her zaman ilk gebeliğe kıyasla kolay ve problemsiz geçiyormuş genelde.Topiğimize bebek geliyor bebekkkkkkkkkkkkkkkk
Estağfurullah bitanem,sen her zaman bahar gibisin
Akşam facede kaynatalım o zaman toplanıp kızlarrrrrrrrrrr,grubumuzda
HahaaBana da çok oluyor Ganfed'im bu ara
gel gel gel canim iki cift laf edelimcıtırım çağırmış ben gelmemmi
harikaydim taaki karnim guruldayana kadarHoşbulduk bitanem,nasılsın?
mayonez kürü ne kııııımaydanoz limon diyorrr acıkdı yazııkkk :)))
onun barsaklarından geliyor ses ailecek öyleler :26:
sorma ya bu diyet isi beni rezilde etti sonunda hala kipirdama yok baskulde
gel gel gel canim iki cift laf edelim
harikaydim taaki karnim guruldayana kadar
bana yemek demeyin zaten gozum donmus.gi ben ne yapayim saphira mayonez limon kuru yazmis bende sordum ne var
canım senin az bi yolun kaldı direnme ondandır diğer topiklerede bakıyorum hep böyle oluyor bozma moralini belki seninde vücudun bu kadarına izin veriyordur budur en asgarin olabilirmi ??
Senin neyin var canım ablambenimde hiiiç tadım yok canım yaa üzülme boş verrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?