Çok sevindim ececimmm..ablama aldırdım elimde şişeyle dolanıyorum evin içinde bu Nasıl bişey dedi ki ablam temizlik hastasıdır..Daydream- bana nasıl bir iyilik yaptın bir bilsen o sirkeliyi pek beğendim aradığıma deydi hemde diğerleri kadar kimyasal degil mutfak dolapları pırıl pırıl oldu teşekkürler
Böyle tiyolari bekliyorum hayatı kolaylaştırıyor hele 4cocuk varsa
Ece hangi marketten aldı ki acaba..oradan al sende Banum.ofise geldim bir sabah koşturmacası daha bitti şükür
Daydream- ay ben bulamadım o sirkelimiya
şimdi ece yazınca aklıma geldi yazayım dedim
ben bulamadım
Allah sana sabir ve kolaylik versin kuzum. Evet her kv eve sokulmaz malesef. Ama duzelmeyecek bi durum degil. Duzelir. Onu bir an once gondermeye bak.selam kızlar nasılsınız?
beni sormuşsunuz teşekkür ederim.
akşam olayları çok büyüttüler. eşim anasının gazıyla abimi aradı. akılları sıra beni şikayet ettiler.
kv kişisi diyor ki söyle abisine cocugu bıraksın gelsin alsın şunu. hop hop dedim siz kimi yolluyorsunuz.
gitmek isteyen varsa aha kapı orda.
eşim de hatasını kabul etmek yerine daha da çirkefleşti. anasının gazıyla hepsi. tam nerdeyse hatasını kabul edecek noktaya geliyor oradan hemen müdahale.
sakın oglum sakın hatalı olan sen değilsin !
kv agzına geleni söyledi. benim ona söylediğim tek şey insan değilsin sen, o da daha önce bana soktuğu lafları söylemem. önce kabul edip sonra inkar etmesi beni çileden çıkardı.
kendisi daha önce kabul ettiği halde oğlunun yanında deyince bu bana iftira atıyor diye bi başladı bagırıp çagırmaya.
tam bir çirkefmiş.
neymiş cocuguma bakıyormuş çamaşırı yıkıyor bulasıgı yıkıyor evinin işini de yapıyormuşum da ben nankörmüşüm.
oglum aaah ah ben sana demedim mi başkasının artığından karı olmaz!!! deyince bende film koptu.
dedim ki maşallah x hanım - artık anne yok - içinizde benim için düşündüğün ne varsa döktün attın. hep beni suçlamaya calısmalar oglunu baştan çıkaran kadın olarak itham edilmeler. hiçbirini boş çevirmedim çat çat söyledim.
ama duyduklarım ve söylemek zorunda kaldıklarım beni çok üzdü utandırdı. yerin dibine girdim. derler ya çifkefe taş atma üstüne sıçrar aynen öyleymiş bunlar.
eşime de bak dedim anlaşamıyorsak boşanalım al istediğin eşyayı git. oo diyor demek senin derdin cocugu da yaptın ya benden kurtulmakmış. ben hem hakaret yiyeceğim hem eve katkım olacak hem çalışıyorum demicem - ayıplıyorlar ne alaka ise-.
eşimin istediği anasına pışpış edeyim dışardan para getireyim evde ikisinin birbirlerini oy anam of paşam laflarını yutup beni dışlamalarına musade edeyim. bu yani.
gidecekmiş . buyrun dedim aha kapı orda. ben kimseyi kovmam gidene de kal demem. inşallah gitsin.
kreşte ayarladım gibi. azıcık butceyi zorlar ama evliliğim ayakta kalır. kızım da mutlu olur oyunlar oynar arkadaş edinir.
ama eşimle bir süre sanırım ara vereceğim. aynı çatı altında nasıl olacak ama . olmak zorunda. o hakaretlerden sonra eş saygısı duymam çok zor artık.
benim melek gibi sakin eşim, mutlu yuvam ne hale geldi 5 ayda.
bu arada abim allahtan önemseyipte gelmedi, ablamda abimdeymiş onlarla da konuştum. bu kadının derdi sizi ayırmak sakin gaza gelme dediler. bende şimdi sakinim. onları dinliyorm.
Ayyy cok sevindim hadi bakalim iyi haberlerle gelir ins.hellööööööööööööööööööö
@saydin78 dan haberler getirdim beeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnn
iletmemi istedi size aynen yazıyorum:
hamileyimfakat şuan değerim çok yüksek değilmiş.. Dr 2 gün sonraki değer önemli dedi.
Dua edin benimle olsun kuzum teyzeleri
(ağlayan smiley benden burda)
İşte aynen böyle söyledi kızlaarrrrrrrr
ayyyyyyyyyyyyy
hadi şimdi boooolca dua emi hepimiz
radar anlamadım valla
hiç ya önemli bişiy diğil
yok yok önemlidirrr de bakimm
önemli önemli
başkasına canım cicim diyoruzya miu onları azıcık minicik kıskanıyoya ondan dedim radara yani miu ya yakalandık gördü bizi diye
çek sağa bi öpücük bi sevgi yolla miu ya sonra devam et
Veda eder gibi olmuş ama bizde seni çok seviyoruz kuzum sende iyi ki varsınbegümüm desteğin çok fazla, çok teşekkür ederim birdeNare83 nehirnil111 @Makbule007 @ada81
tabi kaptanım @MiuLego
ve hamiş kaptanımAusencia
hepinizi seviyorum iyi ki varsınız
Banu dolaplarda çok etkili ama ben hemen heryerden kullanıyorum ..bugün wc yi onunla temizledim muslukları da güzel parlatıyor..
cnm silikonlu olan a101de var camlar ve aynalar için
sirkelim in bend epeşindeyim bulamaıdm henüz
Daydream- mutfak dolabı için kullanıyormuş çok memmunum dedi
benimde çok parmak izi oluyor denemek istiyorum
Oyy kuzum bende inan seni çok seviyorum insan görmeden konuşmadan gerçek hayatta ne kadar sevebilir diye düşünürdüm ama öyle değilben çook belli etmem sevgimi normal hayatta kızım hariç :))) ama seniii seviyorummmmönce çok ısınmamıştım Allah var yalan yok bu dürüstlük eyi değil ama ne yapam ben böyleyim işte ) ama şimdi nasıl seviyorum biliyon mu nehirnil111 sevdiğim gibi benim küçük kız kardeşim gibiiii
Ece hangi marketten aldı ki acaba..oradan al sende Banum.
evet kuzum sakin olalım dimi.
ay neler yaşadı kuzum saydinim. yakından şahit olduk bi çok şeye. kendimi tutamadım. sorry
İçine mi doğdu nedir medyum musu sen yapınaaar sesin nerde bugün kız ? leslie yapıldı mı?malipina
İçine mi doğdu nedir medyum musu sen ya
Kocem uyanmadan yaptım 4 mil. Birazdan da yürüyüşe çıkcaz oh mis bugün karada ölüm yok bana
Bebeğin doymadığı için mi azaldığını düşündün canım4 aylık cnm acaba yetmiyormudur
Ay inşallah tutunur bebecik annesine.Sağlıkla tutunsun, Allah sağlıkla doğmayı nasip etsin. Ben de bi gün bu aşamalardan geçicem mi acabahellööööööööööööööööööö
@saydin78 dan haberler getirdim beeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnn
iletmemi istedi size aynen yazıyorum:
hamileyimfakat şuan değerim çok yüksek değilmiş.. Dr 2 gün sonraki değer önemli dedi.
Dua edin benimle olsun kuzum teyzeleri
(ağlayan smiley benden burda)
İşte aynen böyle söyledi kızlaarrrrrrrr
ayyyyyyyyyyyyy
hadi şimdi boooolca dua emi hepimiz
Allah sana sabir ve kolaylik versin kuzum. Evet her kv eve sokulmaz malesef. Ama duzelmeyecek bi durum degil. Duzelir. Onu bir an once gondermeye bak.
Ayyy cok sevindim hadi bakalim iyi haberlerle gelir ins.
benim ablam da hep sirke ile temizlik yapar. ben de ondan ögrendim sirke karbonat kombinasyonunu. çıkarmadığı leke yok gibi. bi sprey şişesine doldurdum fıs fıs fısBanu dolaplarda çok etkili ama ben hemen heryerden kullanıyorum ..bugün wc yi onunla temizledim muslukları da güzel parlatıyor..
inşallah tatlım valla korkuyorum aşırı sevinemiyorum.
bende sevindim ama eminim iki gün sonra da sevincez
Ausencia ausa da aynı şeyi dmeişti dr yanılmıyorsam
Valla içtim anasını bile ağlattım. Şimdi ikinci su şişesine başladım akşama üç bitecek inşallahpınarrrrr rakılar ne oldu rakılar acabağğğğğğğğğğ
yok yok önemlidirrr de bakimm
ben neler yaşadı bilmiyorum bile ama çok istiyorum olsunevet kuzum sakin olalım dimi.
ay neler yaşadı kuzum saydinim. yakından şahit olduk bi çok şeye. kendimi tutamadım. sorry
Bonuscumm yumurta yoğurdu portakal diyeti yaparken yiyordum..yanında portakal ve wasayla.
Çok sevindim ececimmm..ablama aldırdım elimde şişeyle dolanıyorum evin içinde bu Nasıl bişey dedi ki ablam temizlik hastasıdır..
bonucum..Ece hangi marketten aldı ki acaba..oradan al sende Banum.
yetmedi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?