Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok sevindim ececimmm..ablama aldırdım elimde şişeyle dolanıyorum evin içinde bu Nasıl bişey dedi ki ablam temizlik hastasıdır..

ofise geldim bir sabah koşturmacası daha bitti şükür

Daydream- ay ben bulamadım o sirkelimiya
şimdi ece yazınca aklıma geldi yazayım dedim

ben bulamadım
Ece hangi marketten aldı ki acaba..oradan al sende Banum.

Allah sana sabir ve kolaylik versin kuzum. Evet her kv eve sokulmaz malesef. Ama duzelmeyecek bi durum degil. Duzelir. Onu bir an once gondermeye bak.

Ayyy cok sevindim hadi bakalim iyi haberlerle gelir ins.

cnm silikonlu olan a101de var camlar ve aynalar için
sirkelim in bend epeşindeyim bulamaıdm henüz
Daydream- mutfak dolabı için kullanıyormuş çok memmunum dedi
benimde çok parmak izi oluyor denemek istiyorum
Banu dolaplarda çok etkili ama ben hemen heryerden kullanıyorum ..bugün wc yi onunla temizledim muslukları da güzel parlatıyor..

Oyy kuzum bende inan seni çok seviyorum insan görmeden konuşmadan gerçek hayatta ne kadar sevebilir diye düşünürdüm ama öyle değil

Ay inşallah tutunur bebecik annesine.Sağlıkla tutunsun, Allah sağlıkla doğmayı nasip etsin. Ben de bi gün bu aşamalardan geçicem mi acaba ay çok duygulandım

Allah sana sabir ve kolaylik versin kuzum. Evet her kv eve sokulmaz malesef. Ama duzelmeyecek bi durum degil. Duzelir. Onu bir an once gondermeye bak.

Ayyy cok sevindim hadi bakalim iyi haberlerle gelir ins.

sagolasın tatlım evet haklıymışsın sokulmazmıs. acı bir şekilde ogrendim hem de çok çok acı.
inşallah gidecek umarım vazgecmez. yüzüne bakmicam ki gitsin. zaten iyi baktığı da yok .
kızıma durmadan bulgur pilavı yediriyor. bi dogru dürüst şey yapmaz. beceriksiz

Banu dolaplarda çok etkili ama ben hemen heryerden kullanıyorum ..bugün wc yi onunla temizledim muslukları da güzel parlatıyor..
benim ablam da hep sirke ile temizlik yapar. ben de ondan ögrendim sirke karbonat kombinasyonunu. çıkarmadığı leke yok gibi. bi sprey şişesine doldurdum fıs fıs fıs

yok yok önemlidirrr de bakimm

evet kuzum sakin olalım dimi.
ay neler yaşadı kuzum saydinim. yakından şahit olduk bi çok şeye. kendimi tutamadım. sorry
ben neler yaşadı bilmiyorum bile ama çok istiyorum olsun
şerim benim içimde filler tepişiyor kızzzzz
olacak hayırlısıyla zatennn inşallah
ayyyyy
Bonuscumm yumurta yoğurdu portakal diyeti yaparken yiyordum..yanında portakal ve wasayla.

Çok sevindim ececimmm..ablama aldırdım elimde şişeyle dolanıyorum evin içinde bu Nasıl bişey dedi ki ablam temizlik hastasıdır..

Ece hangi marketten aldı ki acaba..oradan al sende Banum.
bonucum..
ececimmm
banum

yetmedi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…