medyumum heeeeİçine mi doğdu nedir medyum musu sen ya
Kocem uyanmadan yaptım 4 mil. Birazdan da yürüyüşe çıkcaz oh mis bugün karada ölüm yok bana
amin canım aminnnnnnnnnAy inşallah tutunur bebecik annesine.Sağlıkla tutunsun, Allah sağlıkla doğmayı nasip etsin. Ben de bi gün bu aşamalardan geçicem mi acabaay çok duygulandım
Ben de ise baslayacagimda esim yok annemlerde kalalim hafta ici gunduz onlar bakar cocuga haftasonu evimize geliriz cart curt.sagolasın tatlım evet haklıymışsın sokulmazmıs. acı bir şekilde ogrendim hem de çok çok acı.
inşallah gidecek umarım vazgecmez. yüzüne bakmicam ki gitsin. zaten iyi baktığı da yok .
kızıma durmadan bulgur pilavı yediriyor. bi dogru dürüst şey yapmaz. beceriksiz
benim ablam da hep sirke ile temizlik yapar. ben de ondan ögrendim sirke karbonat kombinasyonunu. çıkarmadığı leke yok gibi. bi sprey şişesine doldurdum fıs fıs fıs
Az geliyor cnm bilmiyorum öyle de düşünüyorumBebeğin doymadığı için mi azaldığını düşündün canım
1 avuç kadar dereotu ye canım bir kaç gün üstüsteRezene içiyorum dünden beri bol su içiyorum ceviz falan ama fayda etmedi gibi
Amin canım Allah isteyen herkese versin inşallah.medyumum heeee
amin canım aminnnnnnnnn
sen de olacaksın inşallah
cococuğum da olacak
cakil80 da olacak
hepinizin haberlerini alacağız inşallah.. önce kiloları verip sağlıklı olalım da
entegre tesisi1 avuç kadar dereotu ye canım bir kaç gün üstüste
çok iyi süt yapıcıdır
valla ben entegre tesisi gibiydim
kızım 24 ay emdi o zaman kadar hep üzerim ıslanırdı
bunu şu dereotu yaptı işte
amin inşallah tutunsun bebeği sıkı sıkıhellööööööööööööööööööö
saydin78 dan haberler getirdim beeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnn
iletmemi istedi size aynen yazıyorum:
hamileyimfakat şuan değerim çok yüksek değilmiş.. Dr 2 gün sonraki değer önemli dedi.
Dua edin benimle olsun kuzum teyzeleri
(ağlayan smiley benden burda)
İşte aynen böyle söyledi kızlaarrrrrrrr
ayyyyyyyyyyyyy
hadi şimdi boooolca dua emi hepimiz
bana mium de hülyam.. başkalarına sadece ismini de.. banu. şeri. ece. filan. evet evet öyle de. aramızda tamamKız sana miumm yazmadığım tek mesaj göster@MiuLego
valla öyleentegre tesisi
Maşallah cnm ben de oglumda öyleyim ama kızımın şansına hayat stres hep süte yansıyor1 avuç kadar dereotu ye canım bir kaç gün üstüste
çok iyi süt yapıcıdır
valla ben entegre tesisi gibiydim
kızım 24 ay emdi o zaman kadar hep üzerim ıslanırdı
bunu şu dereotu yaptı işte
Tamam aramızdabana mium de hülyam.. başkalarına sadece ismini de.. banu. şeri. ece. filan. evet evet öyle de. aramızda tamam
En iyisidaha gitmedi canım evde. bence ayak yapıyor bu gidicem midicem.
bi kere sen al cocugunu başına çal dedikten sonra baksa ne olur bakmasa ne olur.
ölürüm de artık o kadınla durmam. gitmek istiyor madem gitsin. bunca şeyden sonra aman oglum siz iyi olun da ben giderim demiyor mu bir de. ogluna yaltaklanıyor. midemi kaldrıyor. inşallah vazgecmeye kalkmazlar. ben kreşi ayarladım ödedim dicem kalmaya kalkarsa..
Neler yapcaksin kiz de bakemBende mutfaktaydım, yemek molası verdim. Küçük uyanmadan yemekleri halletmem lazım. Çocukların sevdiği şeyler pisecek çünkü bugün kandilhafızalarına kazınsın istiyorum böyle güzel günler.
Saçlarımı boyadım oturdum kapı falan çalmaz inşallah
bilmiyom seviyom mu@MiuLego beni seviyon heee
Saçlarımı boyadım oturdum kapı falan çalmaz inşallah
hahahahahaavalla öyle
benim kız orda burda şurda heryerde emmek isterdi
emzirmeye başlayınca eşim kuzucuk yine entegre tesislerine giriş yapmış derdi
geri ya:))
Tamam aramızda
sabah 8 öglen 16:00 canım
ama genelde 15:00-15:30 arası yiyorum
şirinlik yapma
bende seni seviyoreeeeeeeeeeeeeeeeee
iyiki sende varsınnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?