Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İçine mi doğdu nedir medyum musu sen ya
Kocem uyanmadan yaptım 4 mil. Birazdan da yürüyüşe çıkcaz oh mis bugün karada ölüm yok bana
medyumum heeee
Ay inşallah tutunur bebecik annesine.Sağlıkla tutunsun, Allah sağlıkla doğmayı nasip etsin. Ben de bi gün bu aşamalardan geçicem mi acaba ay çok duygulandım
amin canım aminnnnnnnnn
sen de olacaksın inşallah
cococuğum da olacak
cakil80 da olacak

hepinizin haberlerini alacağız inşallah.. önce kiloları verip sağlıklı olalım da

Ben de ise baslayacagimda esim yok annemlerde kalalim hafta ici gunduz onlar bakar cocuga haftasonu evimize geliriz cart curt.
Dedimki kesinlikle oyle bir sey olmayacak. Ben bakici parasini veririm gelir eve bakar ben donunce gider o kadar. Ben kimsenin yaninda kalamam. Bir daha da bu bahsi acma.
Bitti.
Sanslarini deniyor esler ama gelecegi gormeden.
2 yil bakici geldi bir gun bile rahatsiz etmedi bizi o kadar rahat gecti ki. Kizim da cok sevdi onu Allah razi olsun.

Rezene içiyorum dünden beri bol su içiyorum ceviz falan ama fayda etmedi gibi
1 avuç kadar dereotu ye canım bir kaç gün üstüste
çok iyi süt yapıcıdır
valla ben entegre tesisi gibiydim
kızım 24 ay emdi o zaman kadar hep üzerim ıslanırdı
bunu şu dereotu yaptı işte

amin inşallah tutunsun bebeği sıkı sıkı

1 avuç kadar dereotu ye canım bir kaç gün üstüste
çok iyi süt yapıcıdır
valla ben entegre tesisi gibiydim
kızım 24 ay emdi o zaman kadar hep üzerim ıslanırdı
bunu şu dereotu yaptı işte
Maşallah cnm ben de oglumda öyleyim ama kızımın şansına hayat stres hep süte yansıyor

En iyisi bence de oyle soyle. Yine iyi sabrediyorsun benim icimden esyalarini toparlayip kapiya koymak geldi
Neler yapcaksin kiz de bakem

bilmiyom seviyom mu
sen bana aşıksan ben de seni seviyo olabilirim
Saçlarımı boyadım oturdum kapı falan çalmaz inşallah

valla öyle
benim kız orda burda şurda heryerde emmek isterdi
emzirmeye başlayınca eşim kuzucuk yine entegre tesislerine giriş yapmış derdi
geri ya:))
hahahahahaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…