- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 398
- 30
valla öyle
benim kız orda burda şurda heryerde emmek isterdi
emzirmeye başlayınca eşim kuzucuk yine entegre tesislerine giriş yapmış derdi
geri ya:))
sarayca kuzum en alttaki öpücük kalpleri yanlışlıkla ada nın alıntısına yapmışsın.. bana yapacaktın galibaaa bir üst sıradaymıştı benim alıntıaslında bana çok uyar, kahvaltı ve akşam yemeği
neden ama ben çok şirin biriyim zaten
aslında bana çok uyar, kahvaltı ve akşam yemeği
neden ama ben çok şirin biriyim zaten
Humana still tee içebilirsin canım sütü artırıyor birde kullanmadım ama bira mayası çok iyi geliyormuş iştah açıyormuş ama bunların dışında kuru incir dereotu da süt artırmakta etkili menülerini hatırlamıyorum ama çok mu az yiyorsun acabaAz geliyor cnm bilmiyorum öyle de düşünüyorum
sarayca kuzum en alttaki öpücük kalpleri yanlışlıkla ada nın alıntısına yapmışsın.. bana yapacaktın galibaaa bir üst sıradaymıştı benim alıntı
amin canım cümlemizin evinden huzur mutluluk saygı !!! eksik olmasın.
o sonuncusu da bitti bende. bilmiyorum bu evlilikten hayır gelir mi ...
kuzu bende 25 kilo var be gidecek olan
iki ögün candır sarayca
ama bende bugün düşündüm şöle akşam üstü çay kahve yanına fındık-üzüm incir vs gibi atışştırmalıkmı yesem diye ama erken şuan 0 10 kilo gidene kadar 2 ögün
offfff10 kilo yazınca çok gözümde büyüdü ya
İncir kompostosu yapabilirim aslında Sağol cnmHumana still tee içebilirsin canım sütü artırıyor birde kullanmadım ama bira mayası çok iyi geliyormuş iştah açıyormuş ama bunların dışında kuru incir dereotu da süt artırmakta etkili menülerini hatırlamıyorum ama çok mu az yiyorsun acaba
kuzu bende 25 kilo var be gidecek olan
ben öleyim o zaman
Ayyy cook şükür dualarim onunlahellööööööööööööööööööö
saydin78 dan haberler getirdim beeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnn
iletmemi istedi size aynen yazıyorum:
hamileyimfakat şuan değerim çok yüksek değilmiş.. Dr 2 gün sonraki değer önemli dedi.
Dua edin benimle olsun kuzum teyzeleri
(ağlayan smiley benden burda)
İşte aynen böyle söyledi kızlaarrrrrrrr
ayyyyyyyyyyyyy
hadi şimdi boooolca dua emi hepimiz
hellööööööööööööööööööö
saydin78 dan haberler getirdim beeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnn
iletmemi istedi size aynen yazıyorum:
hamileyimfakat şuan değerim çok yüksek değilmiş.. Dr 2 gün sonraki değer önemli dedi.
Dua edin benimle olsun kuzum teyzeleri
(ağlayan smiley benden burda)
İşte aynen böyle söyledi kızlaarrrrrrrr
ayyyyyyyyyyyyy
hadi şimdi boooolca dua emi hepimiz
neden yavaş araştırdınmı
sen benim metayı bi bilsen
seninn metabolizmada çerez 25 kilo
Ben Aysenurkızlar ya ben isimlerinizi öğrenemedim
daha doğrucu kaç üye var onuda öğrenemedim
bi yazsanız ya bana isimlerinizi olmazmı
Canım sen nasılsınevet kuzum sakin olalım dimi.
ay neler yaşadı kuzum saydinim. yakından şahit olduk bi çok şeye. kendimi tutamadım. sorry
Ben Aysenur
ahahahahahhaahaahaha allahım sana geliyorummmmmmmmmm
ayyyyy hande çok fazla.. ilk sayfada var kaç kişi olduğumuzkızlar ya ben isimlerinizi öğrenemedim
daha doğrucu kaç üye var onuda öğrenemedim
bi yazsanız ya bana isimlerinizi olmazmı
saydin78 canım sağlıkla kucagiba alirsin inşallah. 2gun sonrası rutin bisey degerin 2 günde yaklasik 2 katına cikip cikmadigina bakiyolar.Çıkmış olacak inşallah nasil güzel doğum günü hediyesi öyle.
@Sherrysherrylady canim Allah yardimcin olsun cok cok zor bi durum.Bi kac ay sonra haftanin yarisini kv ile gecirme ihtimali olan biri olarak okudukca korkuyorum.O yüzden dun aksam esimle konustum ne var ne yok ne yasadim cok buyuk seyler olmasa da anlattim simdiye kadar.beni rahatsiz eden ne varsa soyledim.Bak boyle boyle oldu senede toplasan 1 ay gordugum icin sustum dedim yarin oraya gidince bunlari duyarsan yeni bisey zannetme dedim.Tamam dedi.Zaten kv de panikatak var her seye dertlenir. Anasini biliyo şimdiye kadar da hic anneci olmadi yaptiklarina he demedi yeri geldi kizdi baska konularda da.inşallah sonra degismez.
@MiuLego
miu sende mi ayşeydin kızzzben de geliyim mi
ayyyyy hande çok fazla.. ilk sayfada var kaç kişi olduğumuz
bilmiyom seviyom mu
sen bana aşıksan ben de seni seviyo olabilirim
hahahahahaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?