Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aslında bana çok uyar, kahvaltı ve akşam yemeği

neden ama ben çok şirin biriyim zaten

sarayca kuzum en alttaki öpücük kalpleri yanlışlıkla ada nın alıntısına yapmışsın.. bana yapacaktın galibaaa bir üst sıradaymıştı benim alıntı

aslında bana çok uyar, kahvaltı ve akşam yemeği

neden ama ben çok şirin biriyim zaten

iki ögün candır sarayca
ama bende bugün düşündüm şöle akşam üstü çay kahve yanına fındık-üzüm incir vs gibi atışştırmalıkmı yesem diye ama erken şuan 0 10 kilo gidene kadar 2 ögün

offfff10 kilo yazınca çok gözümde büyüdü ya

Az geliyor cnm bilmiyorum öyle de düşünüyorum
Humana still tee içebilirsin canım sütü artırıyor birde kullanmadım ama bira mayası çok iyi geliyormuş iştah açıyormuş ama bunların dışında kuru incir dereotu da süt artırmakta etkili menülerini hatırlamıyorum ama çok mu az yiyorsun acaba

amin canım cümlemizin evinden huzur mutluluk saygı !!! eksik olmasın.
o sonuncusu da bitti bende. bilmiyorum bu evlilikten hayır gelir mi ...

canım ipleri koparma, sakin sakin eşinle konuş kayınvalidene, çocuğun kreşe gitmesi daha hayırlı olur deyip küs olmadan gitmesini sağla, ama önce eşinle güzelce konuş, inşallah güzel haberlerle gelirsin,

kuzu bende 25 kilo var be gidecek olan
ben öleyim o zaman

İncir kompostosu yapabilirim aslında Sağol cnm

Ayyy cook şükür dualarim onunla
cok duygulandim

saydin78 Kuzum çok çok sevindim nasıl mutlu oldum anlatamam Çokta duygulandım yahu ağlayacağım iş yerinde Canım Rabbim mübarek günün hürmetine inşallah evladınızı size nasip eder inşallah değerin yükselir kucağınıza sağlıcakla alırsınız

saydin78 canım sağlıkla kucagiba alirsin inşallah. 2gun sonrası rutin bisey degerin 2 günde yaklasik 2 katına cikip cikmadigina bakiyolar.Çıkmış olacak inşallah nasil güzel doğum günü hediyesi öyle.

@Sherrysherrylady canim Allah yardimcin olsun cok cok zor bi durum.Bi kac ay sonra haftanin yarisini kv ile gecirme ihtimali olan biri olarak okudukca korkuyorum.O yüzden dun aksam esimle konustum ne var ne yok ne yasadim cok buyuk seyler olmasa da anlattim simdiye kadar.beni rahatsiz eden ne varsa soyledim.Bak boyle boyle oldu senede toplasan 1 ay gordugum icin sustum dedim yarin oraya gidince bunlari duyarsan yeni bisey zannetme dedim.Tamam dedi.Zaten kv de panikatak var her seye dertlenir. Anasini biliyo şimdiye kadar da hic anneci olmadi yaptiklarina he demedi yeri geldi kizdi baska konularda da.inşallah sonra degismez.
@MiuLego

ahahahahahhaahaahaha allahım sana geliyorummmmmmmmmm
ben de geliyim mi
kızlar ya ben isimlerinizi öğrenemedim
daha doğrucu kaç üye var onuda öğrenemedim
bi yazsanız ya bana isimlerinizi olmazmı
ayyyyy hande çok fazla.. ilk sayfada var kaç kişi olduğumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…