Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bilmiyom seviyom mu
sen bana aşıksan ben de seni seviyo olabilirim

hahahahahaa

Bak heleee... suphen mi var
Katiliyoreeeeee... yani kaynanayi esine gonderttirrrrr... girr kanimaaaaa lalalalalal

aslında bana çok uyar, kahvaltı ve akşam yemeği

neden ama ben çok şirin biriyim zaten

Sarayca akşam yemeğini kaçta yiyiyosun?masum gibi işyerinden çıkmadan yersen olur ama evde yerim dersen geçe kalırsın
ben akşam evde yiyiyorum ertesi gün işyerinde ilk öğünüm öğlen yemeği oluyo,bu şekildede yapabilirsin

miu sende mi ayşeydin kızzz
ayşe tipi var demi bende o isim mi yakıştı bana
aynen böyle nilişkommmmmm
Bak heleee... suphen mi var

@MiuLego annem.mutfaga girdi geldigi gibi yemekleri yapti cikti hadi git bulasiklari yika diyo bana Allahim 30byasima geldim evlendim kendi evimdeykn bu konusma hic degismeyecek galiba
anayım ben anaaaaaaaaaaaaaaa

der her türlü üste çıkar analar.. tabi ki kurtulamayacaksın

Bugün saf protein beslendiğim için ikiye katlandı su isteğim 5 ten fazla içmeyin diyorlar ya bilemedim ne yapsam yudum yudum içerim belki
Şekerine bakıldı mı kız.şeker hastaları böyle çok su içer..
kuzu bende 25 kilo var be gidecek olan
ben öleyim o zaman
Hande veririsin Sen.iki iki ver kaptanın seni koşa koşa listeye alır.listeye girmek de bi hedef zaten.o yüzden asıl kurt...sen yaparsın...

Ben kavururken azıcık şeker konuyor diye okumuştum ama çorba haricinde pişirmedim, bir de ben onu kıtır kıtır humusla yerdim çiğ halini( tabi humus artık yassah bana)

Şekerine bakıldı mı kız.şeker hastaları böyle çok su içer..

Hande veririsin Sen.iki iki ver kaptanın seni koşa koşa listeye alır.listeye girmek de bi hedef zaten.o yüzden asıl kurt...sen yaparsın...
ahu miu kilo vermeden ziyade katılımımdan endişeli balım
ama elimden bu kadarı geliyor ne yapayım
geçen hafta 4,5 kilo verdim
bu hafta şimdiden -2 deyim
kilo vermemde sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…