miu onu gördüm üyesi liste dışı mezunu kafa 5 milyon olduben de geliyim mi
ayyyyy hande çok fazla.. ilk sayfada var kaç kişi olduğumuz
Bak heleee... suphen mi varbilmiyom seviyom mu
sen bana aşıksan ben de seni seviyo olabilirim
hahahahahaa
Katiliyoreeeeee... yani kaynanayi esine gonderttirrrrr... girr kanimaaaaa lalalalalalcanım ipleri koparma, sakin sakin eşinle konuş kayınvalidene, çocuğun kreşe gitmesi daha hayırlı olur deyip küs olmadan gitmesini sağla, ama önce eşinle güzelce konuş, inşallah güzel haberlerle gelirsin,
aslında bana çok uyar, kahvaltı ve akşam yemeği
neden ama ben çok şirin biriyim zaten
ayşe tipi var demi bende o isim mi yakıştı banamiu sende mi ayşeydin kızzz
aynen böyle nilişkommmmmm
Bak heleee... suphen mi var
anayım ben anaaaaaaaaaaaaaaa@MiuLego annem.mutfaga girdi geldigi gibi yemekleri yapti cikti hadi git bulasiklari yika diyo banaAllahim 30byasima geldim evlendim kendi evimdeykn bu konusma hic degismeyecek galiba
+1canım oluyor benim her ay,
hatta geçen hafat pazartesi öldüm agrdıan gidince koltuga yapıştımm
bende getirdim işyerinde buzdolapta duruyo8-10 tane siyah zeytin yedim.. ay bayılıyorum peynir zeytine ay
miu bilemedim şimdi ne tipi var sendeayşe tipi var demi bende o isim mi yakıştı bana
anayım ben anaaaaaaaaaaaaaaa
der her türlü üste çıkar analar.. tabi ki kurtulamayacaksın
Hobi balım işi degilbenim eşimde balığı çok sever,seninki iş icabımı yapıyor hobiden mi?
Şekerine bakıldı mı kız.şeker hastaları böyle çok su içer..Bugün saf protein beslendiğim için ikiye katlandı su isteğim 5 ten fazla içmeyin diyorlar ya bilemedim ne yapsam yudum yudum içerim belki
Hande veririsin Sen.iki iki ver kaptanın seni koşa koşa listeye alır.listeye girmek de bi hedef zaten.o yüzden asıl kurt...sen yaparsın...kuzu bende 25 kilo var be gidecek olan
ben öleyim o zaman
ayşe tipi var demi bende o isim mi yakıştı bana
anayım ben anaaaaaaaaaaaaaaa
der her türlü üste çıkar analar.. tabi ki kurtulamayacaksın
Afiyet olsun kuzum8-10 tane siyah zeytin yedim.. ay bayılıyorum peynir zeytine ay
Ben kavururken azıcık şeker konuyor diye okumuştum ama çorba haricinde pişirmedim, bir de ben onu kıtır kıtır humusla yerdim çiğ halini( tabi humus artık yassah bana)Bişe sorcam kızlar. Kerevizin özel bi pişirme şekli var mı. Hiç sevmem kerevizi çam gibi tadı var diye hiç yapmadım bugüne kadar. Ama geçen otelden getirmiş arkadaş haşlanmış, limonlu falan , tadı aynı süt mısırı gibiydi yemeye doyamadım. Püf noktasını bilen var mı
her akşam hobiyemi gidilir amaHobi balım işi degil
ahu miu kilo vermeden ziyade katılımımdan endişeli balımŞekerine bakıldı mı kız.şeker hastaları böyle çok su içer..
Hande veririsin Sen.iki iki ver kaptanın seni koşa koşa listeye alır.listeye girmek de bi hedef zaten.o yüzden asıl kurt...sen yaparsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?