Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

doga3 Ganfed+ nev81+ ipekyol51 SAPHIRA+ maşallahhh

CANımmmmm.Çok sevindim çok mutlu oldum.Senin hamileliğinde benimki gibi olmuş ama her hamilelik farklı olur derler.İnş bu defa sıkıntı yaşamazsın sağlıkla alırsın bebişini kucağına.İnan çok sevindim.
Biz de gelecek yaza düşünüyoruz 2. bebişi.Bakalım kendiliğinden olacak mı,yoksa yine tedavi mi olacaz.Tedavide extra kilo demek.

bunlar adamı yoldan çıkarır valla ...onlar neki kırmızı pembe biz hiç bilmeyiz öyle şeyler
hadi bizi boşver takımın kızllarnın da gözünü açıcak ziltoşlar......

Sende ayrı bi alemmişsin yawww
Takımın bekarlarıda öğrensin kız.Benim gibi saftirik olmasınlar.

Kızzz dediğin gibi aklı evde kalmış akşam
Bu arada senin gibi bi arkadaşım var hamileliklerinde kilo veriyor.Ne çok özeniyorum ona yaa.Artık sana da.Bebiş sağlıklı olsun ama kilo almayayım hamileyken ne güzel olur

heee bende hamile kaldığım kiloda nerdeyse doğuruyorum da noluyooooo tekrar hoop fazlasıyla geliyor ye süt olsun felan en son kızımda 5.5-6 kilo almıştım hamileliğimde

Şu face meselesini bi bana da anlatın bakalım.Benim gruptan falan haberim yok amaaaaaaa

teknolojiden sorumlu bakanımız saphiranın marifeti ben anlamam sen izinliydin kurulduğunda ondandır nasıl ekleniliyorsa seni ekler hem fcden eklimiydinki kız sen ???

selam arkadaşlar.
bugun işler çok yogundu uğrayamadım kusuruma bakmayın artık.bu işler beni yordu artık bugun henüz yeni geldim masama.rektörlükte iş öğreniyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…