bilemiyecem valla yaklasik iki aydir tik yok bende.bende vucudumda direniyor bakalim kim pes edecek
Senin neyin var canım ablam
aman canım hasta olmada herşeyin başı sağlık allah elimizden almasın
haklisin canim herseyin basi saglik .rabbim cumlemize saglik sihhat huzurlu bir omur nasip etsin
Aile ile imtihan hem kaçınılmaz hem en zor olan imtihanmış ablam.Allah kaldıramayacağımız yük vermesin inşallah.aile şeysiii işte arada geliyorlar bi tanem
doga3 Ganfed+ nev81+ ipekyol51 SAPHIRA+ maşallahhh
kiz bak nazar boncugu takmadin diye herkes kacti nevle ben basbasa kaldik
Aile ile imtihan hem kaçınılmaz hem en zor olan imtihanmış ablam.Allah kaldıramayacağımız yük vermesin inşallah.
amin canımAile ile imtihan hem kaçınılmaz hem en zor olan imtihanmış ablam.Allah kaldıramayacağımız yük vermesin inşallah.
kiz bak nazar boncugu takmadin diye herkes kacti nevle ben basbasa kaldik
günaydın fıstıklar,uyandım kardeşimin dükkanına indim burası işyeri olduğu için burdan girmem çok zor,size müjdeli haberi tekrar veriyorum yaptırdığım kan tahlili sonuçları hamile olduğumu söylüyor kızlar,biz bu ay korunmayı bırakmıştık ama bu kadar erken beklemiyordum çok sevindim allahıma sonsuz şükürler olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin kızlar ne olur dua edin bana benim hamilelğim çok zor geçiyor ilk dönemlerde düşük daha sonra erken doğum tehlikesi oluyor dualarınızada eksik etmeyin....
mezun olamadım ama en azından yusufa hamile kaldığım kiloda hamile kaldım bundan sonra en az 5.aya kadar almamak için uğraşıcam desteklerinizi bekliyorum...
bunlar adamı yoldan çıkarır valla ...onlar neki kırmızı pembe biz hiç bilmeyiz öyle şeyler
hadi bizi boşver takımın kızllarnın da gözünü açıcak ziltoşlar......
Akşam facede kaynatalım o zaman toplanıp kızlarrrrrrrrrrr,grubumuzda
uzulme sen canim esinin kendisi gitti ama gozlerini evde unuttu giderken .eminim acil olmasa kesin gitmezdi.eve donene kadar akli avde olacaktir uzulme acisini baska zaman cikarirsiniz
gozun aydin olsun canim insallah saglikla aklirsin kucagina.ama benim dusuncem kilo almaman degilde duzenli kilo almandan yana heray bir kilo kilo artisi olmali hamilelikte .benim dr. boyle tavsiye etmisti.en dogrusu bir hamilelik boyunca 12 kilo almakmis .bende aksi gibi ilk etapta kilo veririm o yuzden dr. beni korumaya alir hep hamileliklerimde .4 kilo verince bayagi endiselenmisti garibim .ne vitaminler pompaladi bana anlatamam
saphira nasıl oldun canım?
Kızzz dediğin gibi aklı evde kalmış akşam
Bu arada senin gibi bi arkadaşım var hamileliklerinde kilo veriyor.Ne çok özeniyorum ona yaa.Artık sana da.Bebiş sağlıklı olsun ama kilo almayayım hamileyken ne güzel olur
Şu face meselesini bi bana da anlatın bakalım.Benim gruptan falan haberim yok amaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?