Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

slm kizlar ben geldim...hepinizi cok ozledim..
evle meskulken bile inanin aklimdan hic cikmadinizz..
bir yandan temizlik yaptin bir yandan sizi dusundum
3 gundur diyetimi yapamiyorum..normal yemeye calisiyorum
kacirmadan ama ekmekyedigim icin kendimi sis hissediyorum biraz:18::18:
gecmisi daha okumadim ama hemen gecmise daliyorumm

esracim tebrik ediyorum seni canim..hayirli olsun..insallah bunda kolay bir hamilelik gecirsin canim..Allah senide bebeginide korusun..Allahim hayirli evlatlar nasib etsin insallah
saferan=9
doğa=12
nev=8
rosebery=1(sanırım izinli)
ganfed=8
ipekyol=11
saphira=11
anşa=18
ayşen=17

inşlh listede bir hata yoktur

safişim bi bakıver kuzum
ellerine saglik aysenim, esracim dun icin annesini hastaneye goturecegini yazmis..ama izin istememis..oyuzden biraz tereddutte kaldim, ama buseferlik hastaneye gittigi icin ceza yazmiyorum ama birdahaki sefer giremeyecegini acikca bildirirsen sevinirim canim..hos bebis var artik, tatile girecek
gecmis olsun saphiracim, bugun nasilsin.insallah daha iyisindir
aysenim cok sevindim, esinle beraber diyet yapmak senin icin daha kolay olacaktir..o senden sende ondan destek alirsin..indallah sen 10 esinde 20 kiloyu verir bitanem

Canımsınnnn,öyle istiyorum ki hepinizi görmeyi,kucak dolusu sarılmayı İnşallah nasip olur birgün bir yerlerde toplanmak

Günaydınnnnnn canım ablam benim.Nasılsın?
insallah nilosum, bende hepinizi gormek istiyorum..insallah birgun hep beraber karsilasabiliriz..fistik gibi olmus oluruzz...ayy ne guzel olur yaa

kırmızım kolay gelsin canım temizlik yaparken iyi spor yapmış olursun

nevim naber bacım nasılsın
saol bitanem..engec saliya biter demislerdi..ama 3 yere alci vurdular ve kurumasini bekliyorlar..sukur 4 oda ama yinede cok isimiz var..bende citalari boyuyorum..ne zevkli ismis boyamak..temizlikten kurtuldum vall..aksam eve gidince boyamaya devam edicem dedigin gibi spor oluyor..cok yoruluyorum ama ekmekte yiyorum insallah kilo almamisimdir..cok korkuyorum valla :18::18:

selam arkadaşlar.
bugun işler çok yogundu uğrayamadım kusuruma bakmayın artık.bu işler beni yordu artık bugun henüz yeni geldim masama.rektörlükte iş öğreniyordum.

sana kolay gelsin canim, insan yeni bir goreve baslayinca baya bir zorlaniyor basta sonra alisinca rahatliyor..insallah sende enkisa zamanda rahatlarsin canim sikintilarin gecer

selamın aleyküm güzel takımım yeni geldim işten hemen koştum pc ye keyifler nasıl hatunlarrrhayat nasıl gidiooo
gecmişe bakıyım geliyorum hemennn

selam arkadaşlar.
bugun işler çok yogundu uğrayamadım kusuruma bakmayın artık.bu işler beni yordu artık bugun henüz yeni geldim masama.rektörlükte iş öğreniyordum.

kolay gelsin canim, insan yeni birsey ogrenince basta baya zorlaniyor ama sonra alisinca rahatliyor..insallah sende en kisa zamanda alisirsin canim

selamın aleyküm güzel takımım yeni geldim işten hemen koştum pc ye keyifler nasıl hatunlarrrhayat nasıl gidiooo

aleykum selam bitanemm..hos geldinnn bende gecmise dalmistim demin..doga abla onlinedi..malesef gecmisi okim derken kacirdim onu..gecmisi sonra okursun gel iki cift laf edek

nilosummm sende hosgeldin bitanemmm

allah rahatlık versin kuzum erkencisin baya
sabah 6 da kalkıyorum ya balım kızıma kahvaltı hazırlıyorum eşimde gündüzcüydü ondan bizim kahvaltılarımız cok meşurdur nolursa olsun illa evimizde hep beraber kahvaltı yapıcaz ondan biraz erkenciyimdir hep...
saoll ablacım söylemen yeterr alıştı bizimki artık başta çok ağladım ama elden bişey gelmeyince böle oluyo işte...
ne güzellll keşke benim ablamda bana yakın olsaydı ben malatyadayım o ankarada ahhhhh ahhh guebet gözün körolsunn....

bunlar adamı yoldan çıkarır valla ...onlar neki kırmızı pembe biz hiç bilmeyiz öyle şeyler
hadi bizi boşver takımın kızllarnın da gözünü açıcak ziltoşlar......
açılsınnnnnn gözlerrrrrr kulaklarrrr.....bekarlar en güzel yatırımmm tavsiye olunurr...))
saferan=9
doğa=12
nev=8
rosebery=1(sanırım izinli)
ganfed=8
ipekyol=11
saphira=11
anşa=18
ayşen=17

inşlh listede bir hata yoktur

safişim bi bakıver kuzum
amaaaaaaaaa dönüşüm muhteşem olmuşşşşş......
bilemiyecem valla yaklasik iki aydir tik yok bende.bende vucudumda direniyor bakalim kim pes edecek
acaba bi şok diyet falan mı yapsan 2 günlül falan vucudu şaşırtmış olursunn
Aile ile imtihan hem kaçınılmaz hem en zor olan imtihanmış ablam.Allah kaldıramayacağımız yük vermesin inşallah.
aminnn canımmm....
heee bende hamile kaldığım kiloda nerdeyse doğuruyorum da noluyooooo tekrar hoop fazlasıyla geliyor ye süt olsun felan en son kızımda 5.5-6 kilo almıştım hamileliğimde
ya ilk 2-3 ay alınmaması normal ama sonrası için kıvamında da olsa alınmalı bence onunda yrı bi güzelliği olduğunu düşünüyorumm...ben korkunç olmuştum kızıma hamileyken acayip heybetli iri koccaman göbekli....ablamın dediği gibi doğumdan sonrası da çok önemli süt olsun diye ne bulsa yediriyo bize büyüklerimiz...
selam arkadaşlar.

allah kolaylık versin arkadaşımmm

olur öyle şeylerrrrrr.........

hgoşgeldin bebiişiiim..........

sağol kırmızıcım bugün daha iyiyim

saphıraa bende bi türlü regl olamadım maydanoz kürü nasıl bişey faydalı olurmuu.

nilos kacti beni begenmedi

ben geldiim..........

aleykum selam bitanemm..hos geldinnn bende gecmise dalmistim demin..doga abla onlinedi..malesef gecmisi okim derken kacirdim onu..gecmisi sonra okursun gel iki cift laf edek

nilosummm sende hosgeldin bitanemmm

kocişime biraz yemek yapmam lazım canımmm...7 de gelcekk bilirsin ac erkek çok tehlikelidir
fasulye koydum ocağada bide salata bulgur pilavı yapıp hemmennn geliyorummm

selamlar benim pamuk şekerlerim

pazara gittim geldim geberdim tabiri caizse pazar baya uzak bana birde o kadar şeyi taşı eve kadar kollarım koptu yaaa
neyse akşamada hamsi aldım fırında yapıcam yemek derdindende kurtuldum böylece

kendimede beyaz bi gömlek aldım fırfırlı felan ayyy biri beni tutsun gözüm döndü habire alışveirş yapasım var şişkoyken giyemediğim şeylerin acısını çıkartıyorum sanırım

kırmızım hoşgeldin yavrim ayy boya yapmayı bende severim yaaa :81:

insanın düzeni bozulunca diyet yapmakda zor oluyo çavdar veya buğday ekmeği ye bari canım dengelersin

anşammmmmmmm kahvaştı yapmadan evden çıkmamaya alışmak çok güzel bende eşimle uyanabildğim sürece yapmaya çalışıyorum ama çok erken olduğu için pekde iştahlı olmuyo tabi

3 gündür içtiğim bitki çaylarının haddi hesabı yok ne tartıda oynama var ne de adet belirtisi deli olicim artık

cumaya kadar olmazsam test yapıp söktürücü içicem yaa yeter gari iyicene yolsan çıktı benim regl dönemi

kocişime biraz yemek yapmam lazım canımmm...7 de gelcekk bilirsin ac erkek çok tehlikelidir
fasulye koydum ocağada bide salata bulgur pilavı yapıp hemmennn geliyorummm

ooooh afiyet olsuun........bulgurla fasulye iyi gideeer......

valla insan öyle oluyoor...........al al doymuyor gözümüz.ben de bugün ablamla dışarda balık yedim ...çoook güzeldi yaa akşama olsa bi daha yerim valla...

bugünki menümü yazayım saçma sapan oldu ama

sabah 11 gibi
7 si bir arada çay
adaçayı

3 kaşık yoğurt ve yulaf

saat
3 gibi
2 dilim buğday ekmeğinin üzerine acuka sürdüm yedim

ara
5 6 tane çizi yedim

akşam
hamsi ızgara
salata
bir dilim çavdar ekmeği

ara
bir armut veya elma yerim

durmadan bitki çayı yeşil çay içiyorum
o kadar içiyorumki artık normal su içmeye ihtiyaç duymuyorum

teknolojiden sorumlu bakanımız saphiranın marifeti ben anlamam sen izinliydin kurulduğunda ondandır nasıl ekleniliyorsa seni ekler hem fcden eklimiydinki kız sen ???

aaa çok güzel olmuş.Benim faceim var.Saphira beni ekle kız şu gruba

haydeee bütün kızlar toplanmış.......kaynatın da ben az işimi yapıp geliyom.......

valla almak istemiyorum zayıflarsam kötü duracaklar üzeirmde ama içimde kalacağına üstümde kalsın diyorum

bende seviyorum balığı yaa ama her balığı yiyemiyorum birde kızartmasını yiyemiyorum fırında veya ızgara olacak hafif

saphıraa bende bi türlü regl olamadım maydanoz kürü nasıl bişey faydalı olurmuu.
valla canım kesin olur,bence denemelisin.ayrıca bu kür cildi güzelleştirip,karaciğeri temizliyormuş.ben şimdi 1 hafta verilen ara kısmındayım.önümüzdeki pazartesi tekrar başlıycam,bir iki hafta daha yapıcam.sonra kür bitmiş olucak.tekrar yapmak istersen 4-5 ay sonra yapabiliyorum ancak.ben tekrar deneyeceğimi sanmıyorum,en azından şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…