esracim tebrik ediyorum seni canim..hayirli olsun..insallah bunda kolay bir hamilelik gecirsin canim..Allah senide bebeginide korusun..Allahim hayirli evlatlar nasib etsin insallahgünaydın fıstıklar,uyandım kardeşimin dükkanına indim burası işyeri olduğu için burdan girmem çok zor,size müjdeli haberi tekrar veriyorum yaptırdığım kan tahlili sonuçları hamile olduğumu söylüyor kızlar,biz bu ay korunmayı bırakmıştık ama bu kadar erken beklemiyordum çok sevindim allahıma sonsuz şükürler olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin kızlar ne olur dua edin bana benim hamilelğim çok zor geçiyor ilk dönemlerde düşük daha sonra erken doğum tehlikesi oluyor dualarınızada eksik etmeyin....
mezun olamadım ama en azından yusufa hamile kaldığım kiloda hamile kaldım bundan sonra en az 5.aya kadar almamak için uğraşıcam desteklerinizi bekliyorum...
ellerine saglik aysenim, esracim dun icin annesini hastaneye goturecegini yazmis..ama izin istememis..oyuzden biraz tereddutte kaldim, ama buseferlik hastaneye gittigi icin ceza yazmiyorum ama birdahaki sefer giremeyecegini acikca bildirirsen sevinirim canim..hos bebis var artik, tatile gireceksaferan=9
doğa=12
nev=8
rosebery=1(sanırım izinli)
ganfed=8
ipekyol=11
saphira=11
anşa=18
ayşen=17
inşlh listede bir hata yoktur
safişim bi bakıver kuzum
gecmis olsun saphiracim, bugun nasilsin.insallah daha iyisindirvalla kasık ağrısıyla uğraşıyorum tontişim.sanırım bugün 3. ağrı kesicimi içtim az önce,kendimi tutmasam daha fazla içerdim.bu mayanoz-limon kürü çok sağlam söktürücü.ne ödem kaldı ne başka şey
aysenim cok sevindim, esinle beraber diyet yapmak senin icin daha kolay olacaktir..o senden sende ondan destek alirsin..indallah sen 10 esinde 20 kiloyu verir bitanembu arada eşimde artık zayıflamaya karar vermiş diyetisyene gidicem dedi bende dedim tamam yarın randevuyu alalım beraber gidelim hem verdiği listeyide ikimiz gidersek uygulamak daha kolay olur
tabi önce dahiliyeye gidicez öle oluyomuş bakalım o doktora gidenler çok memnun inşlh ben 10 eşim 20 kilo verir
insallah nilosum, bende hepinizi gormek istiyorum..insallah birgun hep beraber karsilasabiliriz..fistik gibi olmus oluruzz...ayy ne guzel olur yaaCanımsınnnn,öyle istiyorum ki hepinizi görmeyi,kucak dolusu sarılmayıİnşallah nasip olur birgün bir yerlerde toplanmak
Günaydınnnnnn canım ablam benim.Nasılsın?
saol bitanem..engec saliya biter demislerdi..ama 3 yere alci vurdular ve kurumasini bekliyorlar..sukur 4 oda ama yinede cok isimiz var..bende citalari boyuyorum..ne zevkli ismis boyamak..temizlikten kurtuldum vall..aksam eve gidince boyamaya devam edicemkırmızım kolay gelsin canım temizlik yaparken iyi spor yapmış olursun
nevim naber bacım nasılsın
selam arkadaşlar.
bugun işler çok yogundu uğrayamadım kusuruma bakmayın artık.bu işler beni yordu artıkbugun henüz yeni geldim masama.rektörlükte iş öğreniyordum.
selam arkadaşlar.
bugun işler çok yogundu uğrayamadım kusuruma bakmayın artık.bu işler beni yordu artıkbugun henüz yeni geldim masama.rektörlükte iş öğreniyordum.
selamın aleyküm güzel takımım yeni geldim işten hemen koştum pc ye keyifler nasıl hatunlarrrhayat nasıl gidiooo
gecmişe bakıyım geliyorum hemennn
sabah 6 da kalkıyorum ya balım kızıma kahvaltı hazırlıyorum eşimde gündüzcüydü ondan bizim kahvaltılarımız cok meşurdur nolursa olsun illa evimizde hep beraber kahvaltı yapıcaz ondan biraz erkenciyimdir hep...allah rahatlık versin kuzum erkencisin baya
saoll ablacım söylemen yeterr alıştı bizimki artık başta çok ağladım ama elden bişey gelmeyince böle oluyo işte...amaan olmasın derim büyük konuşurum olurlar..allah hayırlısını versin naapim.....geçen öyle üzüldüm kızı evde yalnız bırakıyoruz diyince sen...... ah yakın olsak ben bakardım valla yavruma........
yok kız dondurucu ..........buzlukta küçü-k bi iyice yerleştirdim şişeye koydum konserve gibi çoğunu da.....ben de bi tane ya alıcam yada dolabı büyük yeni alıcam ..ablam yakın onun kocaman dondurucusu var fazla bişey olursa ona götürüyorum sağolsun.......
açılsınnnnnn gözlerrrrrr kulaklarrrr.....bekarlar en güzel yatırımmm tavsiye olunurr...
bunlar adamı yoldan çıkarır valla ...onlar neki kırmızı pembe biz hiç bilmeyiz öyle şeyler
hadi bizi boşver takımın kızllarnın da gözünü açıcak ziltoşlar......
amaaaaaaaaa dönüşüm muhteşem olmuşşşşş......saferan=9
doğa=12
nev=8
rosebery=1(sanırım izinli)
ganfed=8
ipekyol=11
saphira=11
anşa=18
ayşen=17
inşlh listede bir hata yoktur
safişim bi bakıver kuzum
acaba bi şok diyet falan mı yapsan 2 günlül falan vucudu şaşırtmış olursunnbilemiyecem valla yaklasik iki aydir tik yok bende.bende vucudumda direniyor bakalim kim pes edecek
aminnn canımmm....Aile ile imtihan hem kaçınılmaz hem en zor olan imtihanmış ablam.Allah kaldıramayacağımız yük vermesin inşallah.
ya ilk 2-3 ay alınmaması normal ama sonrası için kıvamında da olsa alınmalı bence onunda yrı bi güzelliği olduğunu düşünüyorumm...ben korkunç olmuştum kızıma hamileyken acayip heybetli iri koccaman göbekli....heee bende hamile kaldığım kiloda nerdeyse doğuruyorum da noluyooooo tekrar hoop fazlasıyla geliyor ye süt olsun felan en son kızımda 5.5-6 kilo almıştım hamileliğimde
selam arkadaşlar.
kizlar sabah sabah basima cok komik bisey geldi .sizede anlatayim .sabah erken dr. gittik biz .asansore bindik yanimizada bir kadin bindi.simdi yukari cikarken asansorde cit yoktu .birden bir sesgrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dedi
kadin sasirdi ne oluyoruz der gibi bakti .benim midem acaip gurultu cikardi sabah ac gitmistim .kadin 3 gundur yemek yemedigimi dusundu zaar.normalde boyle olmazdi ama bugun midem cildirmisti acayip bagirip cigirdi
selamın aleyküm güzel takımım yeni geldim işten hemen koştum pc ye keyifler nasıl hatunlarrrhayat nasıl gidiooo
gecmişe bakıyım geliyorum hemennn
sağol kırmızıcım bugün daha iyiyim
nilos kacti beni begenmedi
aleykum selam bitanemm..hos geldinnnbende gecmise dalmistim demin..doga abla onlinedi..malesef gecmisi okim derken kacirdim onu..gecmisi sonra okursun gel iki cift laf edek
nilosummm sende hosgeldin bitanemmm
kocişime biraz yemek yapmam lazım canımmm...7 de gelcekk bilirsin ac erkek çok tehlikelidir
fasulye koydum ocağada bide salata bulgur pilavı yapıp hemmennn geliyorummm
selamlar benim pamuk şekerlerim
pazara gittim geldim geberdim tabiri caizse pazar baya uzak bana birde o kadar şeyi taşı eve kadar kollarım koptu yaaa
neyse akşamada hamsi aldım fırında yapıcam yemek derdindende kurtuldum böylece
kendimede beyaz bi gömlek aldım fırfırlı felan ayyy biri beni tutsun gözüm döndü habire alışveirş yapasım var şişkoyken giyemediğim şeylerin acısını çıkartıyorum sanırım
teknolojiden sorumlu bakanımız saphiranın marifeti ben anlamam sen izinliydin kurulduğunda ondandır nasıl ekleniliyorsa seni ekler hem fcden eklimiydinki kız sen ???
ooooh afiyet olsuun........bulgurla fasulye iyi gideeer......
valla insan öyle oluyoor...........al al doymuyor gözümüz.ben de bugün ablamla dışarda balık yedim ...çoook güzeldi yaa akşama olsa bi daha yerim valla...
valla canım kesin olur,bence denemelisin.ayrıca bu kür cildi güzelleştirip,karaciğeri temizliyormuş.ben şimdi 1 hafta verilen ara kısmındayım.önümüzdeki pazartesi tekrar başlıycam,bir iki hafta daha yapıcam.sonra kür bitmiş olucak.tekrar yapmak istersen 4-5 ay sonra yapabiliyorum ancak.ben tekrar deneyeceğimi sanmıyorum,en azından şimdiliksaphıraa bende bi türlü regl olamadım maydanoz kürü nasıl bişey faydalı olurmuu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?