- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Heryeri benden daha ince duruyor nasıl iş anlamadım
Ben 54 lerdeyim ve bacakları benimkinden incee duruyor
Olculerini istedim bakalım mezura ne diyecek
Çok şükür ilk adim atildi.
3 gündür gidixem2gidicem e git madem 3 gun niye oyalandin.
Geldi girdi anasinin odasina. Anasinin eteğini n altindan cikamamis oglan cocugu.. Tripleniyor hala hem suclu hem güçlü
Zevle veririm :) makarnalara falan da böyle yapıp koyuyorum hatta biraz da mayonez sıkıyorum ama mayonezle makarna cıs tabikiHmm iyi fikir. Senden çok tarif alicam galiba. ...
Aynen kilolar gitsin de :)Doğru dusunmussun canım..
Kilosu fazla olan çok verir..
Yanii şansa artık kim kime denk gelirseamaç iki tarafta hirslansin..
Aaa siz morti miydiniz ben senin mortibi çalıyodum az önceKız Yok biz seninle mortiyiz
Benim menum ise
He ya millet zayıfım die ikna etmeye çalışır ben kiloluyum diye ikna etmeye çalışıyom benim de dengem şaştı
Mortiminde benden pek haberi yokmuş hemen sattı beniZevle veririm :) makarnalara falan da böyle yapıp koyuyorum hatta biraz da mayonez sıkıyorum ama mayonezle makarna cıs tabiki
Aynen kilolar gitsin de :)
Aaa siz morti miydiniz ben senin mortibi çalıyodum az önce
Uyumalisin uyusan kendine gelirsin 1 gün bile yeter kendine gelmeyeMiu 7 gecedir toplamda 6 buçuk saat uyudum tartı sabah 54 gösterdi ve sıfır iştah var ne yazıkki regl olacağım galiba onun etkisi yemekten tiksiniyorum o donem ve galaba 48 olmayı basaramayacagim bende nehir gibi 52 de korumada kalıp sıkılasma yapsam olmaz mı diyorum bilmiyorum kafa allak bullak toplamayamiyorum kızım dia çıkarıyor iki tane üstelik sabahliyoruz onunla iyice koptum gibi geliyor diyet anlamında değil tabi ki ama çok güçsüz hissediyorum kendimi sıkı bir uykuya ihtiyacım var galiba eşim iyice coktun diyor gozumun altı mosmor geziyorum etmiyorum da ne olacak bilmiyorum
Senin boy kilo kaçtı canımmmMortiminde benden pek haberi yokmuş hemen sattı beni
El yapımı mantıysa asla affetmezdim. Tarhana mantı salatayı alırdım. Ama ciğere de dayanamam ben hepsini yemiştimAma kesinlikle manti
Kızım biraz daha büyüsün de gezeceğimEvet geziyorum sen de gez niye gezmiyorsun
Ya çok dua edicem senin için nasıl zor bir durumdur şuan rabbim yardımcın olsun yavrun inşallah böyle çirkinliklere şahit olmasın o kocan da attığı tokatın vicdan azabından kıvrım kıvrım kıvransınKizlar kizimla hasret gideriyorum. Mis mis kokluyorum.
Sakinim. Su akar yolunu bulur. Hiiic umrumda degil ne olacaksa olsun saglik olsun
Aynı bennnKızım biraz daha büyüsün de gezeceğim
Ama ben gezdiğim yerlerde yerim ,senin gibi yapmam
O kadar uğraşır ev sahibi,yemeyince beğenmedim sanar,ayıp olur,sırf o yüzden yani
Sadece spor bile sana suan mutluluk verir. Zorlama kendini52 ile 54 arasında takılıyor ne aşağı ne yukarı oynuyor sanki biri tartiya o ayarı ayarladı inmiyor da cikmiyorda orada tadını cikarmasin hedefi ulasiyim öyle düşünüyordum ama anladığım kadarıyla vücut istemiyorum artık vermemi biraz dinlenmek istiyor galiba acelem yok ama hedefi ulaşmayı istiyordum galiba benim hedef ausum da dediği gibi 52 54 arası kalmalı en azından bir iki hafta bir daha ki haftaya menü vermeyeyim istersen arada sutlu tatlı makarna gibi bişeyler yiyip bi dinlendirme deneyim diyorum olur mu sence
Boy 165 kilo 73.5Senin boy kilo kaçtı canımmm
Cakil kilo 87 mi 80 miBen çak
ıl 37 yasindayim 30 kilo vereceğim subattan sonra bebek yapmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?