Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

balım iner.. evet iner merak etme.. ama dediğim gibi bu kilo bir oturmalı önce vücudun alışmalı .. sonrasına bakarız..

tamam mneü verme korumaya al kendini emi
Allah yüzüme baktı resmen 3 günde canım çıkmıştı bugün spor yapmayım ben de zaten karnimdaki kurbagalar da izin vermez

Kızım biraz daha büyüsün de gezeceğim
Ama ben gezdiğim yerlerde yerim ,senin gibi yapmam
O kadar uğraşır ev sahibi,yemeyince beğenmedim sanar,ayıp olur,sırf o yüzden yani
Tabi tabi kesin ondanBugün Cuma olsaydı ben de köfteyi daha fazla yerdim

kaptanim ben evimde degilim, tartiya cikamam zaten cuma. Ama yarindan IF yapiyorum 1 hafta boyunca. Senden de destek bekliyom Artik ne kadar giderse bi sonraki cumaya, ondan sonra da koruma yaparim, tabi ki spor esliginde. Kimse benle morti olmadi sen destek ol ama tamam mi kaptanicem ?
@MiuLego

Ama sen neden böyle yapıyorsun ki saat 4 e kadar istediğini sağlıklı ölçülerde ye ara öğün yap mutlaka ben yapıyorum 13.00 la Q2 arası yiyorum fırsat buldukca

Mortiminde benden pek haberi yokmuş hemen sattı beni
Kız önce ben sana hal hatır sordum farkındaysan. Ama sen de bi ce dedin kactin .ben de dedim aramiyor sormuyor menume yorum yapmiyor beni gazlamiyor nerelerde bu morti dedim. Hala mortiyiz sen ne yedin ne için ondan haber ver bakalim

Üçlü olmaz herhalde siz cumadan sonra Hatice ile morti olun sonra ki hafta @MiuLego bizi göndermezse tabi biz morti oluruz
Yok ya siz bizden önce anlaşmıştınız zaten siz takılın sonra biz bakarız duruma :) ben daha listede bile değilim hem.

Kız önce ben sana hal hatır sordum farkındaysan. Ama sen de bi ce dedin kactin .ben de dedim aramiyor sormuyor menume yorum yapmiyor beni gazlamiyor nerelerde bu morti dedim. Hala mortiyiz sen ne yedin ne için ondan haber ver bakalim
Buda doğru
Evet canım mortim
Kahvaltı öncesi activia yedim
Kahvaltı
Bir haşlanmış yumurta
5 parça hindi füme
4-5 parça kaşar
Ara süt
Ara süt
Ara maden suyu
Akşam 16.30 gibi
Tavuk göğüs sote bir tabak bir kaşık yağ ile pişirdim
Bir maden suyu
Şimdiye kadar 6 lt su
Sen neler yedin

Abla bu işte çalışmadan ediyordu yardım şimdi Allah i var yani marketi yemeği ben yaparsam o sofrayı kurardı ama bu iş bütün hayatımızı mahvetti

6lt miiiii kız nasıl içtin o kadar suyuuuu ben ıkınıyom anca 3 içiyorum onda da günüm wcde geçiyo zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…