valla canım kesin olur,bence denemelisin.ayrıca bu kür cildi güzelleştirip,karaciğeri temizliyormuş.ben şimdi 1 hafta verilen ara kısmındayım.önümüzdeki pazartesi tekrar başlıycam,bir iki hafta daha yapıcam.sonra kür bitmiş olucak.tekrar yapmak istersen 4-5 ay sonra yapabiliyorum ancak.ben tekrar deneyeceğimi sanmıyorum,en azından şimdilik
slm kizlar ben geldim...hepinizi cok ozledim..
evle meskulken bile inanin aklimdan hic cikmadinizz..
bir yandan temizlik yaptin bir yandan sizi dusundum
3 gundur diyetimi yapamiyorum..normal yemeye calisiyorum
kacirmadan ama ekmekyedigim icin kendimi sis hissediyorum biraz:18::18:
gecmisi daha okumadim ama hemen gecmise daliyorumm
valla almak istemiyorum zayıflarsam kötü duracaklar üzeirmde ama içimde kalacağına üstümde kalsın diyorum
bende seviyorum balığı yaa ama her balığı yiyemiyorum birde kızartmasını yiyemiyorum fırında veya ızgara olacak hafif
canım bide biberiyeyi denesen bende çok farkettiriirr...3 gündür içtiğim bitki çaylarının haddi hesabı yok ne tartıda oynama var ne de adet belirtisi deli olicim artık
cumaya kadar olmazsam test yapıp söktürücü içicem yaa yeter gari iyicene yolsan çıktı benim regl dönemi
birde kızlar benim bacaklarımdaki kılcal damarlarım hep bellidir yani mor mor hep görünürdü ama zayıfladıkça daha çok belirmeye başladı çoğaldı sanki
yengeme gösterdim varis onlar diyo korkuyorum yaa bir önerisi olan varmı ne yapabilirim bunun için doktora felanmı gitmem lazım :18:
Canım bende temmuzda bir sürü kıyafet diktirmiştim.Çok şükür şimdi hepsi bol.4 parmak falan fark var
ne güzeeelll... dur daha kaldırıp atıcaksın onlarııı o kadaaarrr bol gelecekler....hamileliğin de giyersin artıkkk
hos geldin safisim....bak ben geldim sen cikmissin yine..ya buarada gozlugumu evde unutmusum saatlerdir maydanoz kurunu mayonez kuru diye okuyormusum daha yeni farkina vardim..bende diyorum mayonezi nasil iciyorlar
saphıraa bende bi türlü regl olamadım maydanoz kürü nasıl bişey faydalı olurmuu.
ben geldiim..........
tecrubem yok daha ansaacim ac erkek nasil tehlikeli olur bilmem :78:kocişime biraz yemek yapmam lazım canımmm...7 de gelcekk bilirsin ac erkek çok tehlikelidir
fasulye koydum ocağada bide salata bulgur pilavı yapıp hemmennn geliyorummm
cavdar ekmegi degil valla..turk ekmegi aldi babam ustalara bende dayanamadim yedim..nezamandir yemiyordum..hatta bu sabah biraz fazla yedim sankim :26::26:kırmızım hoşgeldin yavrim ayy boya yapmayı bende severim yaaa :81:
insanın düzeni bozulunca diyet yapmakda zor oluyo çavdar veya buğday ekmeği ye bari canım dengelersin
anşammmmmmmm kahvaştı yapmadan evden çıkmamaya alışmak çok güzel bende eşimle uyanabildğim sürece yapmaya çalışıyorum ama çok erken olduğu için pekde iştahlı olmuyo tabi
kiz aysen hamile felan degilsin demi??? ikinci bebiste sendenmi gelecek yoksa3 gündür içtiğim bitki çaylarının haddi hesabı yok ne tartıda oynama var ne de adet belirtisi deli olicim artık
cumaya kadar olmazsam test yapıp söktürücü içicem yaa yeter gari iyicene yolsan çıktı benim regl dönemi
ben tek hamsiyi cok severim birde burada tavukgogusu gibi kilciksiz satiliyor balik..birde onu severim..haa ton baligi unutmamamk lazim..pnun disinda okadar balik hastasi degilim..burda hollandalilar..bir balik var cig yerler onu hatta kiyilmis kuru sogan uzerinde yanindada bir bardak sut..cok saglikliymis ama hatta yemedim daha,,cig oldugunu bilmek tiksindiriyor insani.....valla almak istemiyorum zayıflarsam kötü duracaklar üzeirmde ama içimde kalacağına üstümde kalsın diyorum
bende seviyorum balığı yaa ama her balığı yiyemiyorum birde kızartmasını yiyemiyorum fırında veya ızgara olacak hafif
Canım kaptanım bizde seni çok özledik.İnş güzel olmuştur eviniz,çok yoruldunuz
kizlar buaradaa, bizim boyacinin oglu bana abayi yakti
ikinci gun babam dedi (adi emre) emreye birseyler oldu herseyi ben yaparim diyor dedi..bir ara vardi oranin tavani boyanmayacakti ben boyarim dedi dedi..kizlardan birinden hoslandi herhalde dedi..bende guldum..
dunde annem gormus..figen sana bakiyor bu cocuk dedi..bende bilmiyorr ayagina yatipp..ee desene anne bende bir iki kas goz atardim cocuk daha bir hevesle boyasini yapardi dedim gulduk..dun birsey verirken elime degdi mahsustan, guldubugun goremeyince uzulmustur
allaaaaaaaaahhhhhhhhh.....lokmanın tahtı sallanıyoooooooooo.......derdine yansııııın...........
yok canim ya hic de iyi degil .dr. telaslaniyor neyin var diye bur suru test yaptiriyor sonra basiyor vitaminiKızzz dediğin gibi aklı evde kalmış akşam
Bu arada senin gibi bi arkadaşım var hamileliklerinde kilo veriyor.Ne çok özeniyorum ona yaa.Artık sana da.Bebiş sağlıklı olsun ama kilo almayayım hamileyken ne güzel olur
olsun kiz o minisler saglikli olsunda biz kilo alalim nasilsa veririz demi amaheee bende hamile kaldığım kiloda nerdeyse doğuruyorum da noluyooooo tekrar hoop fazlasıyla geliyor ye süt olsun felan en son kızımda 5.5-6 kilo almıştım hamileliğimde
ikinci gun babam dedi (adi emre) emreye birseyler oldu herseyi ben yaparim diyor dedi..bir ara vardi oranin tavani boyanmayacakti ben boyarim dedi dedi..kizlardan birinden hoslandi herhalde dedi..bende guldum..
dunde annem gormus..figen sana bakiyor bu cocuk dedi..bende bilmiyorr ayagina yatipp..ee desene anne bende bir iki kas goz atardim cocuk daha bir hevesle boyasini yapardi dedim gulduk..dun birsey verirken elime degdi mahsustan, guldubugun goremeyince uzulmustur
tabi tatlım..14 sap maydonoz,saplarıyla birlikte rondoya atılır.İçine yarım limon sıkılır.Biraz da içme suyu eklenir.hepsi robotta çekilir.Sonrada afiyetle içilir.Kahvaltıdan 10-15 dk önce aç karnına içiceksin.2 hafta boyunca her gün uygulayacaksın.sonra 1 hafta ara vereceksin.snra bir 2 hafta daha yapacaksın ve kür bitmiş olacak.yanii ne kadar zamanda etkili olur bilemiyorum.benim ilk iki haftam pazar günü bitti,cumartesi günü regl olmuştum.canım şunun tarifini banada verirmisin birde ne kadar sürede etkili olur benim regl bir hafta gecikti bir an önce olmak istiyorum artık :95:
zayıfladıkça çoğalıyor demene şaşırdım canım.karatay topiğinde bir arkadaşımız var,o varislerinin inceldiğini söylüyor,kilolar gittikçebirde kızlar benim bacaklarımdaki kılcal damarlarım hep bellidir yani mor mor hep görünürdü ama zayıfladıkça daha çok belirmeye başladı çoğaldı sanki
yengeme gösterdim varis onlar diyo korkuyorum yaa bir önerisi olan varmı ne yapabilirim bunun için doktora felanmı gitmem lazım :18:
öyle bir zaman geçerkiye bağlanıyorum ben yavruşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?