- 13 Ağustos 2013
- 1.930
- 4.203
- 133
- 36
Bende değilim zaten verecek kilomuz daha çoook var illaki bi yerde yollarımız birleşecek tabi listede olursak
İnan daha bile içerim şuan zor tutuyorum kendimi protein çok susatıyor o yüzden böyle normalde 4 lt içiyorum6lt miiiiikız nasıl içtin o kadar suyuuuu ben ıkınıyom anca 3 içiyorum onda da günüm wcde geçiyo zaten
Rabbim sizi feraha kavuştursun inşaallah...Yarin icin izin aldim
Kres bakacagim.
Cuma izmire gideceğim. Kizima da yengem bakacak herksey hazir. Defolsun.
Amim canim cok teşekkürler
Demin eve geldim yuzune bakmadim. Ardidnan esim geldi.
Anne ne oldu yemek yedin mi bilmem ne. Yok oglum canim istemiyor bilmemne buda. Esim olacak .... Abmi aradi yine. Gelin konusalim ne olacaksa olsun. Abimde isim var gelemem demis oh. Msj attim abime. Ararsa acma bi daha diye.
Abim gelse alttan almaz dover bu aptali. Bizim abimle surtusmelerimize de sahit olduydu. Cok samimi de değiliz abimle. Bundan güç aliyor. Ama kardesini de boslamaz abim.
Cok salak benim kocam.
Dedim ben sana dun dedim bitecekse benimle konus. Evlenirken biz karar verdik simdi ne diye abimi arıyorsun.
Simdi tikirtilar geliyor mutfaktan. Hani ac değildi bu kari
Ben de yazmıştım yukarilarda biyerlerde. Bundan sonra birbirimizi etiketleyelim olur mu yorum yaparız.Yazdım canım menümü bende senin menüyü görmedim
Ben yazdım tekrar sana bi sayfa öndeBen de yazmıştım yukarilarda biyerlerde. Bundan sonra birbirimizi etiketleyelim olur mu yorum yaparız.
kız maşallah 6 lt suBuda doğru
Evet canım mortim
Kahvaltı öncesi activia yedim
Kahvaltı
Bir haşlanmış yumurta
5 parça hindi füme
4-5 parça kaşar
Ara süt
Ara süt
Ara maden suyu
Akşam 16.30 gibi
Tavuk göğüs sote bir tabak bir kaşık yağ ile pişirdim
Bir maden suyu
Şimdiye kadar 6 lt su
Sen neler yedin
Buda doğru
Evet canım mortim
Kahvaltı öncesi activia yedim
Kahvaltı
Bir haşlanmış yumurta
5 parça hindi füme
4-5 parça kaşar
Ara süt
Ara süt
Ara maden suyu
Akşam 16.30 gibi
Tavuk göğüs sote bir tabak bir kaşık yağ ile pişirdim
Bir maden suyu
Şimdiye kadar 6 lt su
Sen neler yedin
Peki nasıl içebiliyosun bu kadar ben wcden çıkamıyorum sinir geliyoİnan daha bile içerim şuan zor tutuyorum kendimi protein çok susatıyor o yüzden böyle normalde 4 lt içiyorum
Maşallah kız nasıl güzelsin :)Evet kuzum
İyi cesaret etmişsin.Tanıdık birileri çıkar diye çekinmiyor musun?Evet kuzum
Canim arkadaşım benim. Allah yardimcin olsun kolaylıklar versin. Sukredelim yine de işi var eve ekmek giriyor diye. Bu çabaların hepsi öbür dünyada karşımıza çıkacak inşaallah. Uyu dinlen biraz diyeti de takma bence .sen yapacağını fazlasıyla yapmışsın zaten. Dua ediyorum senin için. Rabbim yükünü hafifletsin.Abla bu işte çalışmadan ediyordu yardım şimdi Allah i var yani marketi yemeği ben yaparsam o sofrayı kurardı ama bu iş bütün hayatımızı mahvetti
ayy çok teşekkür ederim tatlım sende öylesindir bütün kadınlar güzeldirPeki nasıl içebiliyosun bu kadar ben wcden çıkamıyorum sinir geliyo
Maşallah kız nasıl güzelsin :)
yok kuzum niye çekineceğim ki canısı anlamadım vallahi kızzzİyi cesaret etmişsin.Tanıdık birileri çıkar diye çekinmiyor musun?
Emziriyorum canım o yüzden içiyorum o kadar suyu ama içtiğim kadar wc ye çıkmıyorumPeki nasıl içebiliyosun bu kadar ben wcden çıkamıyorum sinir geliyo
Maşallah kız nasıl güzelsin :)
Canım su zehirlenmesi olmasın dikkat et, o kadar su zararlıİnan daha bile içerim şuan zor tutuyorum kendimi protein çok susatıyor o yüzden böyle normalde 4 lt içiyorum
Her konuda rahat rahat yazışıyoruz ya ,o bakımdan şeyettiydimyok kuzum niye çekineceğim ki canısı anlamadım vallahi kızzz
Alıntı yapsana cevap yazarkenCanım emzirirken iyi yapıyorsun diyet vallahi ben yaptım ama süyüm azalmıştı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?