Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende değilim zaten verecek kilomuz daha çoook var illaki bi yerde yollarımız birleşecek tabi listede olursak
Ben de değilim ki listede. Sahi kaptanim biz ne zaman girebiliyoruz. Bence sen cumaya beni bi dusun :))))Bence bu mortilik işine @MiuLego bi el atsın. Cumaya bizi güzelce eslestirsin.

Tartildim tabiki ama white duymasin
Balım bu hafta için gercektende ozur dilerim ve tebrik ederim sen kazandın balım ben diyet modundan çıktım şuan korumaya gectim kilo vermek için şuan uygun bi zaman değil galiba benim için bi evi hayatımı koca kişini yoluma sokmam lazım uykusuzluga çare bulmam lazim

Ay çok hoşsun ya çok eğlendim okurken :)
Benim çok komik çocukluk anilarim var bir keresinde tatilde bana dondurma almışlar tabi kalabalık bir arkadaş grubu gitmisiz sonra beni kaybbetmisler. Sonra bir köşede kedinin birini duvara sindirip elimdeki dondurmayi bir kediye yalatiyormusum bir ben yaliyormusum turistler foto mu cekiyormus annem beni öyle görünce kızım mi gulim mi bilemedim der hep. Bir keresinde de gittigimiz tatil köyünde ascilarla arkadaş olmustum. Tam adanaliyiz yemekler Salçalı acili ben de ona alışmışim otelde çıkan yemekler hep beyaz salcasiz. Gider yemeklere bakar sonra annemlerin yanına gelir yine beyaz anne diye aglardim. Kilo verince adamlar bana özel Salçalı yemek yapmislardi benim tabağım ayrı geliyordu süslü puslu sabah domates kabuğu soyulmus ve şekil verilmiş gelirdi zeytinlerden uğur böceği yaparlardi. Tek duam benim gördüğüm sevgiyi ve ilgili umarım çocuğum a verebilirim o da benim gibi mutlu bir çocuk olur.

Hop menümü bırakayım

Sabah
1 kaşık zeytinyağı
1 kupa sihirli bağırsak dürtücü çay
Meyveli kepekli yoğurt

Öğlen:
1 havuç salatası
1 fırında somon

Ara:
2 minik incir kurusu
2 ceviz
1 kibrit kutusu peynir
2 dilim pastırma

Akşam:
2 kepçe sebze çorbası

Toplam:
Kalori:1144
Yağ:66 gram
Karbonhidrat:63 gram
Protein:78 gram.
Su:2 lt
Yarım saat tempolu yürüyüş +koşu

Süper tam bir dukan menüsü de emzirirken sırf pro nasil olur bilemedim.ben korkuyorum açıkçası. Arkadaşlar daha iyi yorum yaparlar.
Protein süte daha faydalı aslında kalite açısından
O yüzden korkmadım açıkçası zaten 2 gün yapcam pro

Protein süte daha faydalı aslında kalite açısından
O yüzden korkmadım açıkçası zaten 2 gün yapcam pro
Ben ilk çocuğumdan sonra diyetisyen e sormuştum da pek hoş bakmamisti. Araya 1 dilim ekmek biraz sebze filan serpistirmek bebeğe daha faydalı demişti. Bi de dukan yapmaya niyetlenmistim ben kitabını falan aldım okudum doktor arkadaşım intihar gibi bişey vücudu çok yorar dedi. Gerçi sen 2 gün diyorsun. E yap o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…