- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Biliyorum ama tutamadım kendimi yarın biraz daha dikkatli davrancamCanım su zehirlenmesi olmasın dikkat et, o kadar su zararlı
Ben de değilim ki listede. Sahi kaptanim biz ne zaman girebiliyoruz. Bence sen cumaya beni bi dusun :))))Bende değilim zaten verecek kilomuz daha çoook var illaki bi yerde yollarımız birleşecek tabi listede olursak
boşver kız olsun canım böylede daha çok dedikodu şeyederik : DHer konuda rahat rahat yazışıyoruz ya ,o bakımdan şeyettiydimDaha rahat dedikodu yapmak için yani.
Balım bu hafta için gercektende ozur dilerim ve tebrik ederim sen kazandın balım ben diyet modundan çıktım şuan korumaya gectim kilo vermek için şuan uygun bi zaman değil galiba benim için bi evi hayatımı koca kişini yoluma sokmam lazım uykusuzluga çare bulmam lazimTartildim tabiki ama white duymasin
Sanırım mesaj bana :)Canım emzirirken iyi yapıyorsun diyet vallahi ben yaptım ama süyüm azalmıştı :)
Bende osmaniyedeyimboşver kız olsun canım böylede daha çok dedikodu şeyederik : D
Ya senin için menümü tekrar yazdım hiç yorum yapmadınBen de değilim ki listede. Sahi kaptanim biz ne zaman girebiliyoruz. Bence sen cumaya beni bi dusun :))))Bence bu mortilik işine @MiuLego bi el atsın. Cumaya bizi güzelce eslestirsin.
Emziriyorum canım o yüzden içiyorum o kadar suyu ama içtiğim kadar wc ye çıkmıyorum
Benim çok komik çocukluk anilarim var bir keresinde tatilde bana dondurma almışlar tabi kalabalık bir arkadaş grubu gitmisiz sonra beni kaybbetmisler. Sonra bir köşede kedinin birini duvara sindirip elimdeki dondurmayi bir kediye yalatiyormusum bir ben yaliyormusum turistler foto mu cekiyormus annem beni öyle görünce kızım mi gulim mi bilemedim der hep. Bir keresinde de gittigimiz tatil köyünde ascilarla arkadaş olmustum. Tam adanaliyiz yemekler Salçalı acili ben de ona alışmışim otelde çıkan yemekler hep beyaz salcasiz. Gider yemeklere bakar sonra annemlerin yanına gelir yine beyaz anne diye aglardim. Kilo verince adamlar bana özel Salçalı yemek yapmislardi benim tabağım ayrı geliyordu süslü puslu sabah domates kabuğu soyulmus ve şekil verilmiş gelirdi zeytinlerden uğur böceği yaparlardi. Tek duam benim gördüğüm sevgiyi ve ilgili umarım çocuğum a verebilirim o da benim gibi mutlu bir çocuk olur.Ay çok hoşsun ya çok eğlendim okurken :)
Süper tam bir dukan menüsü de emzirirken sırf pro nasil olur bilemedim.ben korkuyorum açıkçası. Arkadaşlar daha iyi yorum yaparlar.
Protein süte daha faydalı aslında kalite açısındanSüper tam bir dukan menüsü de emzirirken sırf pro nasil olur bilemedim.ben korkuyorum açıkçası. Arkadaşlar daha iyi yorum yaparlar.
Hayirlisi ile olsun inşallah iyi bir anne olacaksam nasip olsunİnşallah cakil sıra sende ve @CocoChanelmademoiselle da..
Zannerdersem coco yakinda gidici
Takım ugurlu gelir merak etme...
Orneklerimiz var..
Alıntı yapsana cevap yazarken
Canım benim mutlaka yap bu akşam perşembe dinlendirme yaparsın kaslarını bugün yap yarın yapma işte kalk hadiAllah yüzüme baktı resmen 3 günde canım çıkmıştı bugün spor yapmayım ben de zaten karnimdaki kurbagalar da izin vermez
Kaç aylık senin bebiş biz henüz 35 günlüğüzKız bende emziriyorum bende mi sıkıntı var acaba
Ben ilk çocuğumdan sonra diyetisyen e sormuştum da pek hoş bakmamisti. Araya 1 dilim ekmek biraz sebze filan serpistirmek bebeğe daha faydalı demişti. Bi de dukan yapmaya niyetlenmistim ben kitabını falan aldım okudum doktor arkadaşım intihar gibi bişey vücudu çok yorar dedi. Gerçi sen 2 gün diyorsun. E yap o zaman.Protein süte daha faydalı aslında kalite açısından
O yüzden korkmadım açıkçası zaten 2 gün yapcam pro
kız annesi daha minicikmiş bebişin senin bol bol yemen lazım ki yarasın iyice bebeğe süt olsun pekmezden bal kaymaktan yemen lazım annesiKaç aylık senin bebiş biz henüz 35 günlüğüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?