Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kız önce ben sana hal hatır sordum farkındaysan. Ama sen de bi ce dedin kactin .ben de dedim aramiyor sormuyor menume yorum yapmiyor beni gazlamiyor nerelerde bu morti dedim. Hala mortiyiz sen ne yedin ne için ondan haber ver bakalim
İster ikili ister 3 lu ister 4 mortilik size bağlı menulerini altına birbirinizi etiket yapın sporlariniza satasin kim çok verirse o kazanirrrr

Dukan yapmıyorum canım çok fazla ödem var bende vücudumu hafifletmek için pro ile besleniyorum

Sağol balım Allah razı olsun

Canommm
Nevommm
Bilerek etiketlemedim hiç laf atmadim kii bakim beni ozledin mi seviyon mu diye
Tribinii yerim Naber..
Yaa halam bugün geldi daha cumaya nolur bilmem deli gibi ip atlıyorum
Özledim tabi kiHatta baktım bir sürü yorum yazmışsın bana birşey yok çok kıskandım
Hadi gözünaydınÇok yorma bidenem kendiniAma bu hafta ben belki az veririm sen yenersin

Canım allah yardımcın olsun yuvana huzur bereket sıkıntılarına ferahlık nasip etsin

Ayy senin bebiş daha yeniymiş... sen tam lohusa kafasısındır şuan kıyamam :) biz 7 aylık olduk :)

hatice901217 3lü morti olabiliyomuşuz olalım mıııı
Aynen öyle canım 5 gün kaldı 40 ımız çıkıyor :)
Cuma gününden sonra olalım şahane olur hatta

morti mortilik ne ki gı
Eşleşim kim daha çok kilo verecek yarışına giriyosun sonra beklenen gün gelene kadar birbirini gazlayıp çılgınca kapışıyosun
Aynen öyle canım 5 gün kaldı 40 ımız çıkıyor :)
Cuma gününden sonra olalım şahane olur hatta

Holleyyyy

Bebişin uykusu falan nasıl?
İlk bebişin mi?

Hainnn dep domdomm depp niye dalga geciyonn hiiii
Dalga geçtin ya benimle yasayacaksin yaşadığımı haberinn var mı
Sen az giriyordun topiğe ,nerden okuyacağın tuttu ki
Dalga geçme olarak görme lütfen ,sallaman ,birbirinizle atışmanız ,esprilibir dille anlatman hoşuma gidiyordu ,o sebeple yazdım Dalga geçmek ne haddime .Dur ben kendimi döveyim ,yanlış anlaşılsa da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…