- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
İster ikili ister 3 lu ister 4 mortilik size bağlı menulerini altına birbirinizi etiket yapın sporlariniza satasin kim çok verirse o kazanirrrrKız önce ben sana hal hatır sordum farkındaysan. Ama sen de bi ce dedin kactin .ben de dedim aramiyor sormuyor menume yorum yapmiyor beni gazlamiyor nerelerde bu morti dedim. Hala mortiyiz sen ne yedin ne için ondan haber ver bakalim
Dukan yapmıyorum canım çok fazla ödem var bende vücudumu hafifletmek için pro ile besleniyorumBen ilk çocuğumdan sonra diyetisyen e sormuştum da pek hoş bakmamisti. Araya 1 dilim ekmek biraz sebze filan serpistirmek bebeğe daha faydalı demişti. Bi de dukan yapmaya niyetlenmistim ben kitabını falan aldım okudum doktor arkadaşım intihar gibi bişey vücudu çok yorar dedi. Gerçi sen 2 gün diyorsun. E yap o zaman.
Ayy tatlım benim onlar da süt yapmıyor ki bana yağ olarak geri dönüyorlarkız annesi daha minicikmiş bebişin senin bol bol yemen lazım ki yarasın iyice bebeğe süt olsun pekmezden bal kaymaktan yemen lazım annesi
morti mortilik ne ki gıİster ikili ister 3 lu ister 4 mortilik size bağlı menulerini altına birbirinizi etiket yapın sporlariniza satasin kim çok verirse o kazanirrrr
Sallamaktan yoruldu artıkBari şakacıktan yenil bu hafta
Barbunya da güzel şimdi üstü maydanoz lu ekşili offfEl yapımı mantıysa asla affetmezdim. Tarhana mantı salatayı alırdım. Ama ciğere de dayanamam ben hepsini yemiştim
Sağol balım Allah razı olsunCanim arkadaşım benim. Allah yardimcin olsun kolaylıklar versin. Sukredelim yine de işi var eve ekmek giriyor diye. Bu çabaların hepsi öbür dünyada karşımıza çıkacak inşaallah. Uyu dinlen biraz diyeti de takma bence .sen yapacağını fazlasıyla yapmışsın zaten. Dua ediyorum senin için. Rabbim yükünü hafifletsin.
Tamamdır kuzum yok dukan menüsüne benziyo dedim sırf pro diye.Dukan yapmıyorum canım çok fazla ödem var bende vücudumu hafifletmek için pro ile besleniyorum
anladım canım bol bol sürün olsun o zaman bebişine annesi bende emziriyodum bıraktıralı iki hafta olduAyy tatlım benim onlar da süt yapmıyor ki bana yağ olarak geri dönüyorlar
Özledim tabi kiCanommm
Nevommm
Bilerek etiketlemedim hiç laf atmadim kii bakim beni ozledin mi seviyon mu diye
Tribinii yerim Naber..
Yaa halam bugün geldi daha cumaya nolur bilmem deli gibi ip atlıyorum
Ayy senin bebiş daha yeniymiş... sen tam lohusa kafasısındır şuan kıyamam :) biz 7 aylık olduk :)Kaç aylık senin bebiş biz henüz 35 günlüğüz
Canım allah yardımcın olsun yuvana huzur bereket sıkıntılarına ferahlık nasip etsinBalım bu hafta için gercektende ozur dilerim ve tebrik ederim sen kazandın balım ben diyet modundan çıktım şuan korumaya gectim kilo vermek için şuan uygun bi zaman değil galiba benim için bi evi hayatımı koca kişini yoluma sokmam lazım uykusuzluga çare bulmam lazim
Aynen öyle canım 5 gün kaldı 40 ımız çıkıyor :)Ayy senin bebiş daha yeniymiş... sen tam lohusa kafasısındır şuan kıyamam :) biz 7 aylık olduk :)
hatice901217 3lü morti olabiliyomuşuz olalım mıııı
Olur tabii ki. Biz de ayin 30unda 8 ayı bitiriyoruzAyy senin bebiş daha yeniymiş... sen tam lohusa kafasısındır şuan kıyamam :) biz 7 aylık olduk :)
hatice901217 3lü morti olabiliyomuşuz olalım mıııı
87.4 suan ilk hedef 80Cakil kilo 87 mi 80 mi
Yakin kilodayiz
Eşleşim kim daha çok kilo verecek yarışına giriyosun sonra beklenen gün gelene kadar birbirini gazlayıp çılgınca kapışıyosunmorti mortilik ne ki gı
Aynen öyle canım 5 gün kaldı 40 ımız çıkıyor :)
Cuma gününden sonra olalım şahane olur hatta
Sen az giriyordun topiğe ,nerden okuyacağın tuttu ki
Hainnn dep domdomm depp niye dalga geciyonn hiiii
Dalga geçtin ya benimle yasayacaksin yaşadığımı haberinn var mı
Oyy yakınmış bizim bebişler.. diş çıkarmaya başladı kı senşnki?Olur tabii ki. Biz de ayin 30unda 8 ayı bitiriyoruz
Uyku mu o da neEşleşim kim daha çok kilo verecek yarışına giriyosun sonra beklenen gün gelene kadar birbirini gazlayıp çılgınca kapışıyosun
Holleyyyy
Bebişin uykusu falan nasıl?
İlk bebişin mi?
Kilo vermek için yarış birbirinizi gazlayin işte uğraşın onla ne güzel atışın menulerini sporunu takip edin yenen kazanirmorti mortilik ne ki gı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?