Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Uyku mu o da ne
İkinci canım bi oğlum daha var 6.5 yaşında
Oyy kıyamam biz 7aylık olduk hala uyku sevmiyo benimkiii o kadar da uyku eğitimi verdim

Sen tecrübeliymişsin ilk olsaydı; emiyo mu? Sütün yetiyo mu? AÇ BU ÇOCUK AÇ AÇ!! Gibi çıldırtıcı ve asla tükenmeyen cümleler geliyo hazır ol dicektim

Benim çocuklar uykuyu hiç sevmiyor ama mesela büyük oğlumu 2 yaşına kadar emzirdim memeyi bıraktıktan sonra düzene girdi uykusu senin bebişte büyük ihtimal öyle olur emen çocuklar genelde gece sık sık kalkarlar

Sen iyi bir mortisin bak senin sayende spora basladim hala tüm kaslarim ağrıyor ama olsun artık ortim olursun

Aferin sana bilinçli anne ben o hatayı yaptım malesef. Senin zamanindayken baslasaydim şimdiye bitmişti diyetim belki de. Çok doğru karar vermissin.
Ben ilk Doğumdan sonra da hemen diyet yapıp 3 ayda bütün kilolardan kurtulmuştum canım hamileyken tamam bi bahane var karnında bebiş var çıktıktan sonra bi bahanen de kalmıyor
Üzülme sende zararın neresinden dönülse kardır Sende çok geç kalmış sayılmazsın yaza kadar 10 numara fit hatunlar olcaz inşallah

bende severim barbunyayı
Bu hafta ağırlıklı olarak haşlama sebze ve protein yedim bakliyat çok az, cumayı merakla bekliyorum eğer iyi sonuç alırsam böyle devam edicem
Ben de severim barbunyayı
Ama Miu sevmiyor ,daha doğrusu yemiyor,bugün menüsünde canım barbunyayı es geçti

Inşallah canım hep birlikte. Bu arada benim büyük de 5 yasinda.

eveeet.2 gün önce çıktı. Ama bizim hareketlerimiz yok daha. Dönmüyor emeklemiyor korkuyor. Doktor normal dedi ama biraz o endişelendiriyor beni.
Canım emeklemek gelişim aşaması değildir benim oğlumda emeklemedi süründü kalktı sıraladı yürüdü

Ben de severim barbunyayı
Ama Miu sevmiyor ,daha doğrusu yemiyor,bugün menüsünde canım barbunyayı es geçti
O menü Allah'tan bana denk gelmemiş valla ortalıkta yemek kalmazdı mantı ve ciğer hele de tarhana varsa irade mirade hak getire.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…