- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Canım allah yardımcın olsun yuvana huzur bereket sıkıntılarına ferahlık nasip etsin
Oyy kıyamam biz 7aylık olduk hala uyku sevmiyo benimkiii o kadar da uyku eğitimi verdimUyku mu o da ne
İkinci canım bi oğlum daha var 6.5 yaşında
Aferin sana bilinçli anneAyy tatlım benim onlar da süt yapmıyor ki bana yağ olarak geri dönüyorlar
Canım allah yardımcın olsun yuvana huzur bereket sıkıntılarına ferahlık nasip etsin
Darısı bana darısı bana darısı bana
Eve gelir gelmez yattım
Gözümü açamıyorum yahu.. ne biçim de uykum varmış tüm yorgunluk çıktı resmen
Barbunya da güzel şimdi üstü maydanoz lu ekşili offf
Benim çocuklar uykuyu hiç sevmiyor ama mesela büyük oğlumu 2 yaşına kadar emzirdim memeyi bıraktıktan sonra düzene girdi uykusu senin bebişte büyük ihtimal öyle olur emen çocuklar genelde gece sık sık kalkarlarOyy kıyamam biz 7aylık olduk hala uyku sevmiyo benimkiii o kadar da uyku eğitimi verdim
Sen tecrübeliymişsin ilk olsaydı; emiyo mu? Sütün yetiyo mu? AÇ BU ÇOCUK AÇ AÇ!! Gibi çıldırtıcı ve asla tükenmeyen cümleler geliyo hazır ol dicektim
Sen iyi bir mortisin bak senin sayende spora basladim hala tüm kaslarim ağrıyor ama olsun artık ortim olursunBalım bu hafta için gercektende ozur dilerim ve tebrik ederim sen kazandın balım ben diyet modundan çıktım şuan korumaya gectim kilo vermek için şuan uygun bi zaman değil galiba benim için bi evi hayatımı koca kişini yoluma sokmam lazım uykusuzluga çare bulmam lazim
eveeet.2 gün önce çıktı. Ama bizim hareketlerimiz yok daha. Dönmüyor emeklemiyor korkuyor. Doktor normal dedi ama biraz o endişelendiriyor beni.Oyy yakınmış bizim bebişler.. diş çıkarmaya başladı kı senşnki?
Ben de kendi kendime Miu nerede diyordum
Eve gelir gelmez yattım
Gözümü açamıyorum yahu.. ne biçim de uykum varmış tüm yorgunluk çıktı resmen
Ben ilk Doğumdan sonra da hemen diyet yapıp 3 ayda bütün kilolardan kurtulmuştum canım hamileyken tamam bi bahane var karnında bebiş var çıktıktan sonra bi bahanen de kalmıyorAferin sana bilinçli anneben o hatayı yaptım malesef. Senin zamanindayken baslasaydim şimdiye bitmişti diyetim belki de. Çok doğru karar vermissin.
Ben de severim barbunyayıbende severim barbunyayı
Bu hafta ağırlıklı olarak haşlama sebze ve protein yedim bakliyat çok az, cumayı merakla bekliyorum eğer iyi sonuç alırsam böyle devam edicem
Inşallah canım hep birlikte. Bu arada benim büyük de 5 yasinda.Ben ilk Doğumdan sonra da hemen diyet yapıp 3 ayda bütün kilolardan kurtulmuştum canım hamileyken tamam bi bahane var karnında bebiş var çıktıktan sonra bi bahanen de kalmıyor
Üzülme sende zararın neresinden dönülse kardır Sende çok geç kalmış sayılmazsın yaza kadar 10 numara fit hatunlar olcaz inşallah
Canım emeklemek gelişim aşaması değildir benim oğlumda emeklemedi süründü kalktı sıraladı yürüdüeveeet.2 gün önce çıktı. Ama bizim hareketlerimiz yok daha. Dönmüyor emeklemiyor korkuyor. Doktor normal dedi ama biraz o endişelendiriyor beni.
Hayırlı gecelerKızlar bende yatayım da iki dakika uyku görsün zavallı gözlerim
Hepimize hayırlı geceler
O menü Allah'tan bana denk gelmemiş valla ortalıkta yemek kalmazdıBen de severim barbunyayı
Ama Miu sevmiyor ,daha doğrusu yemiyor,bugün menüsünde canım barbunyayı es geçti
Bi de kilolu olsa neyseO menü Allah'tan bana denk gelmemiş valla ortalıkta yemek kalmazdımantı ve ciğer hele de tarhana varsa irade mirade hak getire.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?