Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Saat 8 bucukta oglumu uyuttum dun gece hic uyumayip 5 bucukta yatmistim oglum sagolsun. annem esim git yat dediler.Spor yapmam lazim yatmicam dedim.Annem gunduz ip atladin yeter dedi olmaz az atladim dedim.azcik su kanepede gozumu dinlendireyim kendime gelirim dedim.Ve uyanali yarim saat olmadi..simdi yesil cay içiyorum. Daha fazla spor da yapamam heralde hala gozlerimi zor acik tutuyorum.

Salonumdaki agir agir esyalar gidince oyle bir ferahladi ki. Sanki sirtimdan yuk kalkti girip girip bakiyorum simdi cok hosuma gidiyor masam gelmese de. Nefret etmisim resmen salondan ohh beaaaa. Mis gibi de temizledim her yerini harika oldu
Güle güle otur salonunda.

Bizim çok şükür gece uykumuz kötü değildi eğitimden sonra da tamamen çözüldü ama gündüz tam bir faciaydı hala da 30. Dakikada açar gözünü

eveeet.2 gün önce çıktı. Ama bizim hareketlerimiz yok daha. Dönmüyor emeklemiyor korkuyor. Doktor normal dedi ama biraz o endişelendiriyor beni.

Ay benimkinin de sanki üstleri beyazlamış belirginleşmiş gibi geliyo 5 dk da gerşeyden sıkılıyo mızmızlanıyo bakalım be zaman çıkcak bizimki dönüyo da bişey öğretmeye kalktıkmı asla yapmıyo sonra bi bakıyorum kendi kendine yapıyo ben yanına gidince duruyo asi mi olcak nedir

Bende o işi hamilelikte çok iyi becerdim ilk 6 ay sallamamıştım 6 kilo aldım sonra doktor şekerden şüphelendi gel biz diyet yapalım nolur nolmaz dedi diyete başladım son 4 ay 2 kilo alıp bitirdim hamileliği ama o zaman iradem müthişti her gün 5 fındık yiyosam 6.yı bile yemiyodum. Şimdi nerede o irade acabaa

Salonumdaki agir agir esyalar gidince oyle bir ferahladi ki. Sanki sirtimdan yuk kalkti girip girip bakiyorum simdi cok hosuma gidiyor masam gelmese de. Nefret etmisim resmen salondan ohh beaaaa. Mis gibi de temizledim her yerini harika oldu

Ohh misss güle güle kullan canım can sağlığıyla otur

Regl yakın mı balım regl dönemi yakınsa sütte azalma olur suyu düzenli iç en önemlisi su ikinci yeşil yapraklı bol bol sebze ye ve devamlı emzir sık sık ki sütun cogalsin
Canim daha hic olmadım bilmiyorum yakın mi değil mi Sağol whitecımm valla 3 lt içtim bugün 1 fincan rezene 2 bardak ts emzirenler için çay içtim yatmadan tarçınlı sutte içtim inş yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…