Yat tekrar hiç uykunu açma
Eve gelir gelmez yattım
Gözümü açamıyorum yahu.. ne biçim de uykum varmış tüm yorgunluk çıktı resmen
He valla çubuk gibi ama karnım yağlanmış diyo bi de utanmadan bizim yanımızda töbe töbeeBi de kilolu olsa neyse
Hayırlı gecelerBen de kaçayım herkese iyi geceler
Kiraz yastigina sardim minnosun bagrini. Sarildi uyudu kaldi sicacik. Artik rahat nefes aliyor sukurler olsun. Tikaniyordu alamiyordu
Güle güle otur salonunda.Salonumdaki agir agir esyalar gidince oyle bir ferahladi ki. Sanki sirtimdan yuk kalkti girip girip bakiyorum simdi cok hosuma gidiyor masam gelmese de. Nefret etmisim resmen salondan ohh beaaaa. Mis gibi de temizledim her yerini harika oldu
Insallah canim sagolasinGüle güle otur salonunda.
Bizim çok şükür gece uykumuz kötü değildi eğitimden sonra da tamamen çözüldü ama gündüz tam bir faciaydı hala da 30. Dakikada açar gözünüBenim çocuklar uykuyu hiç sevmiyor ama mesela büyük oğlumu 2 yaşına kadar emzirdim memeyi bıraktıktan sonra düzene girdi uykusu senin bebişte büyük ihtimal öyle olur emen çocuklar genelde gece sık sık kalkarlar
eveeet.2 gün önce çıktı. Ama bizim hareketlerimiz yok daha. Dönmüyor emeklemiyor korkuyor. Doktor normal dedi ama biraz o endişelendiriyor beni.
Ben ilk Doğumdan sonra da hemen diyet yapıp 3 ayda bütün kilolardan kurtulmuştum canım hamileyken tamam bi bahane var karnında bebiş var çıktıktan sonra bi bahanen de kalmıyor
Üzülme sende zararın neresinden dönülse kardır Sende çok geç kalmış sayılmazsın yaza kadar 10 numara fit hatunlar olcaz inşallah
Salonumdaki agir agir esyalar gidince oyle bir ferahladi ki. Sanki sirtimdan yuk kalkti girip girip bakiyorum simdi cok hosuma gidiyor masam gelmese de. Nefret etmisim resmen salondan ohh beaaaa. Mis gibi de temizledim her yerini harika oldu
Canim daha hic olmadım bilmiyorum yakın mi değil mi Sağol whitecımm valla 3 lt içtim bugün 1 fincan rezene 2 bardak ts emzirenler için çay içtim yatmadan tarçınlı sutte içtim inş yararRegl yakın mı balım regl dönemi yakınsa sütte azalma olur suyu düzenli iç en önemlisi su ikinci yeşil yapraklı bol bol sebze ye ve devamlı emzir sık sık ki sütun cogalsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?