- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 398
- 30
Cnm her gün yapıyor ama bi iki gündür sutum gelmiyor öncesinde de çok iyiydiBebek her gün kaka yapıyor mu
Özledim tabi kiHatta baktım bir sürü yorum yazmışsın bana birşey yok çok kıskandım
Hadi gözünaydınÇok yorma bidenem kendini Ama bu hafta ben belki az veririm sen yenersin
Sen az giriyordun topiğe ,nerden okuyacağın tuttu ki
Dalga geçme olarak görme lütfen ,sallaman ,birbirinizle atışmanız ,esprilibir dille anlatman hoşuma gidiyordu ,o sebeple yazdımDalga geçmek ne haddime .Dur ben kendimi döveyim ,yanlış anlaşılsa da
Canım uykusuzluk çok çok zor iyi bilirim. Daha yeni gece uyumaya başladım diyeyim sanaMiu 7 gecedir toplamda 6 buçuk saat uyudum tartı sabah 54 gösterdi ve sıfır iştah var ne yazıkki regl olacağım galiba onun etkisi yemekten tiksiniyorum o donem ve galaba 48 olmayı basaramayacagim bende nehir gibi 52 de korumada kalıp sıkılasma yapsam olmaz mı diyorum bilmiyorum kafa allak bullak toplamayamiyorum kızım dia çıkarıyor iki tane üstelik sabahliyoruz onunla iyice koptum gibi geliyor diyet anlamında değil tabi ki ama çok güçsüz hissediyorum kendimi sıkı bir uykuya ihtiyacım var galiba eşim iyice coktun diyor gozumun altı mosmor geziyorum etmiyorum da ne olacak bilmiyorum
Kesinlikle en doğrusu bu banu. Diyet yapıyoruz diye keyif almaktan mahrum kalmaya gerek yok ki , sağlıklı ara öğünler kesinlikle keyif veriyor motive ediyorkızlar miu ilede görüştümde şimdi benim diyette 2. haftamm ama yine beni sıkmaya başladı
bugün sebebi düşündümde kendimi yine her zmanki gibi dar kalıba sokmaktı..
ya meselaa evet İF yapıyorum o 8 saatlik yeme süresinde iki ögün yiyorum ama beni zorladıgını fark ettim
özellikle öglen yemek saati 12-1 arası herkeste bir yemek yeme olayı, yemek kokulalrı filan ben böle kulagımda kulaklık masama gömülüyorum bi kahve yapıyorum ezik ezikk gibi hissediyorum kendimi
ve malesef benim diyet anlayışım kısıtlı yeme
sebze+pro+kahvaltılık başka bir şeye yer yok diyetimde ve bu beni zor sokuyor
yolu uzamasınada sebep oluyor
mesela kahvaltımı 8 de yapıyorum , öglenide 3 te yiycem 7-8 saat var arada
acıkmayım diye o yumurtayı tiksine tiksine yiyorum, ceviz tok tutuyor diye öglenin arkasına ekliyorum
ondanda bög geliyorrr...
diyet benim için çekilmez bir hal alıyor böyle oluncada
zaten diyetten sıkılırken normal insanlar
ben kendime diyet içinde diyet uyguluyorum
ve bu baskıda benim yolumu uzatıyor
ben ki 38 kilo veridigm dönemde ara ögünde yapardım,
meyvede yerdim , hiç kendime böyle mobing uygulamazdım
sabah peynir zeytin yer kalkardım, canım istiyorsa yerdim o yumurtayı
akşam üstü o kahvevin yanındaki , hurma kayısı bana keyif verirdii
o yüzden yarından itibaren ben öglen 12-1 arası öglen yemeigmi yiyip
4 gibi minik ara ögünle günümü kapatacgım
cidden böylesi daha iyi olacak diye düşünüyorum
TB unundan pogaça yapıcam, hatta bu cuma TB unlu makarna yiycem
bunun igibi bir kaç degişiklik yapıcam yoksa gerçekten diyett benim için dahada bi kısır döngüye dönecekkk
@MiuLego
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?