Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

nehir Allasen 52 kilosun sen portakalda vitamin gibi ben seninle orti olupta kompleks yaparmıyım yaaaa ilahi sende
Benim zararıma olur ki zaten kilo veremiyorum pek o yüzden hep kazanırsın ne kompleksi kız
Bende o arada takilayim nehir seninle balım simdilik
Gel kuzum gel takılalım biz
2500 ip 500 point
nehirnil111 ♡♡♡
Ekledim fıstık
Bugün hem diger gunlere gore fazla yedim hem de sporu az yaptim.icim hic rahat degil pofff..

Carsamba sporu
500 ip=100 p
15 dk egzersiz=45 p
Toplam 145 puan

nehirnil111 @MiuLego
Ayrica @MiuLego nerelerdesin yahu bu gece
Bugün daha iyi yaparsın canım benim moral bozmak yok

bu günden itibaren devam edersin üzülme lütfen.

inşallah buna çok ihtiyacım var zira kıyafetler olmuyor artık

sende gayet iyi gidiyorsun tebrikler eflalim
Yaparsın canım ya o kadar kiloyu sen verdin, kaçamak yapınca mutlu olmuyorsun ki , vicdan azabı yiyip bitiriyor. Burda ol hep birbirimizi motive ede ede vericez kiloları
Sağol canım

Ohh çok şükür. Valizleri göndermenin bir yolunu bul canım, dönemesin daha

o zaman hedefe kolma vaktiiiiiiii
GELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

2 ARALIK HEDEFLERİ

Efser (65.9) _________________ 65 ler gelsin bu hafta .. 1 hafta dinlendi meta sonuçta.

nar_cicegim (63.1) ________________ detokslarla destekleyeceğiz bu hafta çiçeaaammm

Nego (64.9)_____________________________ biz artık 65 leri gördük ve geçip gittik bile diyelim eflalim.. sporu da sıkı tutunca olacak..

CocoChanelmademoiselle (54.9)__________________ bu hafta sabittin.. sıfır kaçamak ile devam.. spor yapamayacaksın -1 gelir o zaman.. spor olsa daha fazlasıydı

Nevreste (64.2)_________________________ nevom -1 lerine çok alıştım aynından isterimmmm

matematik61 (73.6) ______________________ bernam sen bu hedefi de tutturusun kuzucuğummmm bol spor ile inşallah

Antepia27 (101.5) _________________________ aynen doğru gördün fatmam -1.5 .... ben daha konuşmıcam sen tartı aracılığı ile söyleyeceksin bana .. müjde mi? üzüntü mü? düşecek payıma

malipina (98.7) ____________________________ ooo listeye hoşgeldin hedefi -1.5 .... sen kaçamak yapmayınca yaparsın eee spor için de bana söz verdin.. basit hedef.. ikili rakamların gelişini kutlayacapız hem de 99 u es geçerek

@Makbule007 (58.5)_______________________________ yavaş yavaş ama her hafta eksi görerek makbuşum

aeben (68.5) _________________________ ne kadar minnak bir hedef adaşım bakar mısın yahu

ada81 (68.7) ______________________ temizsek en az bu hedef gelir değil mi kuzucuğummmmm

Nare83 (65.4) __________________ sen spora da başladın sabah leslieleri seni eritir beeee bu hedef haftaya izin kilosuna daha da yaklaşmış olacğız en temizinden

@daydream- (72.7) ________________________ hülyam kendini hiç zorlamadan rahatça bu eksiye ulaşırsın

Nefs (53.3)________________________ hadi kuzucummmm bu çok basit hedef senin için.. ama her eksi önemli..

Ahu060812 (68.0) ____________________ detoksa gerek kalmadan cıssız beslenip sadece sporla bu hedefe koş ahu

Bonus (98.5) _______________________________ hemen terk ediyorsun 99 ları

60kiloyum (82.9)_________________________________ bir hafta artı bir hafta eksi fulya hep.. düzene oturtalım.. az olsun ama her hafta eksi olsun.. bu hedef gibi..

Kedibochi (73.9) ___________________ geçen hafta hedefini 12 den vurdun.. e hadi bu hafta da olsun!

deynepnaz (63.9)_____________________________ ayyyyyyy -0.2 hedefe bak hele.. sırf beni kırmamak için bile ulaşırsın buna sen

Donna_salut (49.9)_____________________________ geçen hafta hedefin vebu hafta için çoook kolay bir hedef donnacım

@Ahmet esra (77.5)____________________________-1 esracım.. senin kilon için gayet makull

cakil80 (85.9) _____________________________________ neeeeee -1.5 miiiiiiiiiiiiiiii neeeee mortini mi yeneceksinnnn... olur ki :)

Zeytinlerimm (78.2) _________________________________ geçen haftaki eksi büyüktü.. bu hafta da bu yeter.. düzenli eksi gelsin ama..

hatice901217 (86.6) ______________________________ artı gelindiyse devamı haftada mutlaka hedef tutturulmalı

@Shut Up (85.8) ____________________ hedef neden böyle eski bir listeli olarak anlarsın hande :)

@Leeshinmee (74.7) _____________________________ -1.2 gayet makul hedef lees karbondan uzak durarak dahi kolayca ulaşırsın..

@Lazkiziesmaa (84.6) ________________ bu hedef için sporu arttırsan olur

@yakamozz-z (72.7) _____________ ulaşması kolay hedeflerden canım... hedefe koş hadi...

@Ytmz (71.9) ____________________________ 72 leri es geçelim mi :)

nehirnil111 (52.0) ______________________________ dön 52 ye hemen döön nilişkoooo

begum75 (57.2) ______________________ senin sporuna hangi kilo dayanır ulaaaaaa

@Portakal Sulu Ordek (52.9) ________________ gelen +1.3 ü hemeeeennnn -1.5 olarak gönderirriz zaten çoğu ödemdir ördeğim.. e spora da başladın malummmm

Whiteblacklife (51.2) __________________ vayt sahalara döndüyse bu hedefe alır yürür elbet

@Candysugar (55.3)_________________________acelemiz yok bu kadar gitse yeter türkanım o da sporla

__________________________________________________________________________________________________________________________________

Ausencia ( 62.8 ) ____________________ ne kadan minnak hedefsin ya sen dedimmm :)

Kuzum sıkıntın her neyse Allah kalbine ferahlık versin bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…