- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Kuzum üzülme lütfen bugün daha çok dikkat edersin dün ki cıssları gönderirsinGünaydın uyanamadim bugün lesileye
Çokta üzgünüm
Akşam koltukta uyudum uyudum sonra doğru mutfak bı anda oldukirlendim
Buraya yazmasam devam edecek biliyorum o sebepten yazdım
Aksamcilar özür dilerim , biliyordum boyle olacağını sıkıldım çünkü
Ama hiç birşey olmamış gibi devam bugün
Bana bu yaptığın etiketle spor listelerini açıkladığın etiketlerin gelmiyor biliyor musun ben şans eseri sayfada görüyorum sadece neden acaba diğer her etiketin geliyor arkadaşlarımında aynı şekilde kaptanımo zaman hedefe kolma vaktiiiiiiii
GELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
2 ARALIK HEDEFLERİ
@Efser (65.9) _________________ 65 ler gelsin bu hafta .. 1 hafta dinlendi meta sonuçta.
@nar_cicegim (63.1) ________________ detokslarla destekleyeceğiz bu hafta çiçeaaammm
Nego (64.9)_____________________________ biz artık 65 leri gördük ve geçip gittik bile diyelim eflalim.. sporu da sıkı tutunca olacak..
@CocoChanelmademoiselle (54.9)__________________ bu hafta sabittin.. sıfır kaçamak ile devam.. spor yapamayacaksın -1 gelir o zaman.. spor olsa daha fazlasıydı
@Nevreste (64.2)_________________________ nevom -1 lerine çok alıştım aynından isterimmmm
@matematik61 (73.6) ______________________ bernam sen bu hedefi de tutturusun kuzucuğummmm bol spor ile inşallah
@Antepia27 (101.5) _________________________ aynen doğru gördün fatmam -1.5 .... ben daha konuşmıcam sen tartı aracılığı ile söyleyeceksin bana .. müjde mi? üzüntü mü? düşecek payıma
@malipina (98.7) ____________________________ ooo listeye hoşgeldin hedefi -1.5 .... sen kaçamak yapmayınca yaparsın eee spor için de bana söz verdin.. basit hedef.. ikili rakamların gelişini kutlayacapız hem de 99 u es geçerek
Cutemom007 (58.5)_______________________________ yavaş yavaş ama her hafta eksi görerek makbuşum
@aeben (68.5) _________________________ ne kadar minnak bir hedef adaşım bakar mısın yahu
@ada81 (68.7) ______________________ temizsek en az bu hedef gelir değil mi kuzucuğummmmm
Nare83 (65.4) __________________ sen spora da başladın sabah leslieleri seni eritir beeee bu hedef haftaya izin kilosuna daha da yaklaşmış olacğız en temizinden
@daydream- (72.7) ________________________ hülyam kendini hiç zorlamadan rahatça bu eksiye ulaşırsın
@Nefs (53.3)________________________ hadi kuzucummmm bu çok basit hedef senin için.. ama her eksi önemli..
Ahu060812 (68.0) ____________________ detoksa gerek kalmadan cıssız beslenip sadece sporla bu hedefe koş ahu
@Bonus (98.5) _______________________________ hemen terk ediyorsun 99 ları
@60kiloyum (82.9)_________________________________ bir hafta artı bir hafta eksi fulya hep.. düzene oturtalım.. az olsun ama her hafta eksi olsun.. bu hedef gibi..
@Sherrysherrylady (73.9) ___________________ geçen hafta hedefini 12 den vurdun.. e hadi bu hafta da olsun!
@deynepnaz (63.9)_____________________________ ayyyyyyy -0.2 hedefe bak hele.. sırf beni kırmamak için bile ulaşırsın buna sen
@Donna_salut (49.9)_____________________________ geçen hafta hedefin vebu hafta için çoook kolay bir hedef donnacım
@Ahmet esra (77.5)____________________________-1 esracım.. senin kilon için gayet makull
@cakil80 (85.9) _____________________________________ neeeeee -1.5 miiiiiiiiiiiiiiii neeeee mortini mi yeneceksinnnn... olur ki :)
@Zeytinlerimm (78.2) _________________________________ geçen haftaki eksi büyüktü.. bu hafta da bu yeter.. düzenli eksi gelsin ama..
@hatice901217 (86.6) ______________________________ artı gelindiyse devamı haftada mutlaka hedef tutturulmalı
@Shut Up (85.8) ____________________ hedef neden böyle eski bir listeli olarak anlarsın hande :)
Lee_shin_mee (74.7) _____________________________ -1.2 gayet makul hedef lees karbondan uzak durarak dahi kolayca ulaşırsın..
@Lazkiziesmaa (84.6) ________________ bu hedef için sporu arttırsan olur
@yakamozz-z (72.7) _____________ ulaşması kolay hedeflerden canım... hedefe koş hadi...
@Ytmz (71.9) ____________________________ 72 leri es geçelim mi :)
nehirnil111 (52.0) ______________________________ dön 52 ye hemen döön nilişkoooo
begum75 (57.2) ______________________ senin sporuna hangi kilo dayanır ulaaaaaa
@Portakal Sulu Ordek (52.9) ________________ gelen +1.3 ü hemeeeennnn -1.5 olarak gönderirriz zaten çoğu ödemdir ördeğim.. e spora da başladın malummmm
@Whiteblacklife (51.2) __________________ vayt sahalara döndüyse bu hedefe alır yürür elbet
@Candysugar (55.3)_________________________acelemiz yok bu kadar gitse yeter türkanım o da sporla
__________________________________________________________________________________________________________________________________
@Ausencia ( 62.8 ) ____________________ ne kadan minnak hedefsin ya sen dedimmm :)
Günaydın uyanamadim bugün lesileye
Çokta üzgünüm
Akşam koltukta uyudum uyudum sonra doğru mutfak bı anda oldukirlendim
Buraya yazmasam devam edecek biliyorum o sebepten yazdım
Aksamcilar özür dilerim , biliyordum boyle olacağını sıkıldım çünkü
Ama hiç birşey olmamış gibi devam bugün
banada gelmemişBana bu yaptığın etiketle spor listelerini açıkladığın etiketlerin gelmiyor biliyor musun ben şans eseri sayfada görüyorum sadece neden acaba diğer her etiketin geliyor arkadaşlarımında aynı şekilde kaptanım
nar çiçeği elinde cd si varsa 1 dk bekleme yap derim bendede insainty videoları var 3 gündür yapıyorum daha doğrusu yapmaya çalışıyorum@MiuLego mium sevdicegim balim coregim bebeaammm datluskammm
Benim p90x setim var bi ara yapmaya calisiyordum. Cd seti. Acaba onu flash bellege attirip 90 gun yapsam mi ki. Bak sitesini de atayim bi goz at istersen
http://www.p90xtr.com
Allah Allah arkadaşlarınkini sanırım görebiliyorum kaçırdığım nadir oldu ama kaptanın bu hedef etiketleri ve spor listesini yayınlarken etiketleri kesinlikle gelmiyor o yüzden spor listesine bakmak için sayfaları geziyorumbanada gelmemiş
spor etiketlerindede aynı sıkıntıyı yaşıyorum,mesela dün ahu beni etiketleyip spor bildirmiş akşam üstü gördünmü demese görmiycem çünkü etikette çıkmıyor
3 yaşında hala uyku yokOyy kıyamam biz 7aylık olduk hala uyku sevmiyo benimkiii o kadar da uyku eğitimi verdim
Sen tecrübeliymişsin ilk olsaydı; emiyo mu? Sütün yetiyo mu? AÇ BU ÇOCUK AÇ AÇ!! Gibi çıldırtıcı ve asla tükenmeyen cümleler geliyo hazır ol dicektim
Nare83 Kuzum yazdıkların çok doğru mesela ben yaptığını yapamam o yüzden hiç girmem böyle şeylere ben pek sabit şeyleri sevmem canım istediğinde yerim öğünlerim bellidir sadece az yerim sağlıklı yerim spor yapar bol su içer bazı bitki çaylarımı da içerim bu durum senelerdir diyet yaptığım halde beni sıkmadı arada aldırsa da hiç şaşmadım böyle daha keyifli sonradan sıkılıp daha çok kilo almaktansa kendine düzen oluşturman daha iyi
Sarayca Ahahhaa kuzu ya kirli temiz listene çok güldüm güzel olmuş bence de haftalık cuma böyle bir liste verebiliriz yarı temiz kirliyi tam anlamadıysam da
Çok şükür canımKiraz yastigina sardim minnosun bagrini. Sarildi uyudu kaldi sicacik. Artik rahat nefes aliyor sukurler olsun. Tikaniyordu alamiyordu
Kaptancım ben sanırım yarın hedefime ulaşcam gibiii :)))o zaman hedefe kolma vaktiiiiiiii
GELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
2 ARALIK HEDEFLERİ
@Efser (65.9) _________________ 65 ler gelsin bu hafta .. 1 hafta dinlendi meta sonuçta.
@nar_cicegim (63.1) ________________ detokslarla destekleyeceğiz bu hafta çiçeaaammm
Nego (64.9)_____________________________ biz artık 65 leri gördük ve geçip gittik bile diyelim eflalim.. sporu da sıkı tutunca olacak..
@CocoChanelmademoiselle (54.9)__________________ bu hafta sabittin.. sıfır kaçamak ile devam.. spor yapamayacaksın -1 gelir o zaman.. spor olsa daha fazlasıydı
@Nevreste (64.2)_________________________ nevom -1 lerine çok alıştım aynından isterimmmm
@matematik61 (73.6) ______________________ bernam sen bu hedefi de tutturusun kuzucuğummmm bol spor ile inşallah
@Antepia27 (101.5) _________________________ aynen doğru gördün fatmam -1.5 .... ben daha konuşmıcam sen tartı aracılığı ile söyleyeceksin bana .. müjde mi? üzüntü mü? düşecek payıma
@malipina (98.7) ____________________________ ooo listeye hoşgeldin hedefi -1.5 .... sen kaçamak yapmayınca yaparsın eee spor için de bana söz verdin.. basit hedef.. ikili rakamların gelişini kutlayacapız hem de 99 u es geçerek
Cutemom007 (58.5)_______________________________ yavaş yavaş ama her hafta eksi görerek makbuşum
@aeben (68.5) _________________________ ne kadar minnak bir hedef adaşım bakar mısın yahu
@ada81 (68.7) ______________________ temizsek en az bu hedef gelir değil mi kuzucuğummmmm
Nare83 (65.4) __________________ sen spora da başladın sabah leslieleri seni eritir beeee bu hedef haftaya izin kilosuna daha da yaklaşmış olacğız en temizinden
@daydream- (72.7) ________________________ hülyam kendini hiç zorlamadan rahatça bu eksiye ulaşırsın
@Nefs (53.3)________________________ hadi kuzucummmm bu çok basit hedef senin için.. ama her eksi önemli..
Ahu060812 (68.0) ____________________ detoksa gerek kalmadan cıssız beslenip sadece sporla bu hedefe koş ahu
@Bonus (98.5) _______________________________ hemen terk ediyorsun 99 ları
@60kiloyum (82.9)_________________________________ bir hafta artı bir hafta eksi fulya hep.. düzene oturtalım.. az olsun ama her hafta eksi olsun.. bu hedef gibi..
@Sherrysherrylady (73.9) ___________________ geçen hafta hedefini 12 den vurdun.. e hadi bu hafta da olsun!
@deynepnaz (63.9)_____________________________ ayyyyyyy -0.2 hedefe bak hele.. sırf beni kırmamak için bile ulaşırsın buna sen
@Donna_salut (49.9)_____________________________ geçen hafta hedefin vebu hafta için çoook kolay bir hedef donnacım
@Ahmet esra (77.5)____________________________-1 esracım.. senin kilon için gayet makull
@cakil80 (85.9) _____________________________________ neeeeee -1.5 miiiiiiiiiiiiiiii neeeee mortini mi yeneceksinnnn... olur ki :)
@Zeytinlerimm (78.2) _________________________________ geçen haftaki eksi büyüktü.. bu hafta da bu yeter.. düzenli eksi gelsin ama..
@hatice901217 (86.6) ______________________________ artı gelindiyse devamı haftada mutlaka hedef tutturulmalı
@Shut Up (85.8) ____________________ hedef neden böyle eski bir listeli olarak anlarsın hande :)
Lee_shin_mee (74.7) _____________________________ -1.2 gayet makul hedef lees karbondan uzak durarak dahi kolayca ulaşırsın..
@Lazkiziesmaa (84.6) ________________ bu hedef için sporu arttırsan olur
@yakamozz-z (72.7) _____________ ulaşması kolay hedeflerden canım... hedefe koş hadi...
@Ytmz (71.9) ____________________________ 72 leri es geçelim mi :)
nehirnil111 (52.0) ______________________________ dön 52 ye hemen döön nilişkoooo
begum75 (57.2) ______________________ senin sporuna hangi kilo dayanır ulaaaaaa
@Portakal Sulu Ordek (52.9) ________________ gelen +1.3 ü hemeeeennnn -1.5 olarak gönderirriz zaten çoğu ödemdir ördeğim.. e spora da başladın malummmm
@Whiteblacklife (51.2) __________________ vayt sahalara döndüyse bu hedefe alır yürür elbet
@Candysugar (55.3)_________________________acelemiz yok bu kadar gitse yeter türkanım o da sporla
__________________________________________________________________________________________________________________________________
@Ausencia ( 62.8 ) ____________________ ne kadan minnak hedefsin ya sen dedimmm :)
3 yaşında hala uyku yok
Ay ben kime bağlıyım geçen de bego sordu puanın yok diye.yoksa iki kaptan beni markaja mı aldınız benim haftasonu sporum yokEki Görüntüle 2073543
MegastarlarımAhu060812 @nar_cicegim @Whiteblacklife @matematik61
Ultrastarlarım @Zeytinlerimm @Nefs @hatice901217 @ecemavi @cakil80
Eksik gedik var mı fıstıklar ? son viraj
Nare83 Triplimelek Megi Sarayca @Bonus Canlar bu hafta sporlarınız yok mu atlamadım değil mi ?
Sabah 5 6 gibi uyanıyor benimki. Abisi daha yeni 7 ye kadar uyumaya başladıKaptancım ben sanırım yarın hedefime ulaşcam gibiii :)))
Eğitimden sonra biz bayaa rahatladık şimdi gece yatmadan emzirip yatıyorum bi derdi yoksa sabaha kadar uyur ama gündüz yarım saat
İlk 5 ay sadece kucağımda dik pozisyonda pilates topunda zıplayarak uyuyodu ve uyanana kadar kucağımda oturuyoduk beraber. Yatay pozisyona geçer geçmez uyanıyodu yapışık ikiz gibiydik tükenmiştim
Dün akşam whatsapp bacılar grubundan ablamlarla yazışıyoruz, ne yani şimdi sen yaptıklarından yemeyecekmisin diyorlar, yok yemiycem dedim. Nasıl ya nasıl irade diyorlaryazın okullar açılmadan bir gafa önce gitmişlerdi burdan. O zamandan beri görmediler beni tabi. Ablam inanmam ispatla dedi, tartı fotosu ve kendi fotolarımı attım. Aynen böyle oldular ay erimişsin dediler
Sağol canım. İnan çok zorlanıyorum 2 dün akşam dedim ki cuma günü bu yaptıklarımdan bir lokma da olsa yiyicem banane ya tadını bile bilmiyorum yaptıklarımıneflalll canım snein istikrarrını alkışlıyorum
çok iyi gidiyorsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?