Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kuzum üzülme lütfen bugün daha çok dikkat edersin dün ki cıssları gönderirsin

Nare83 Kuzum yazdıkların çok doğru mesela ben yaptığını yapamam o yüzden hiç girmem böyle şeylere ben pek sabit şeyleri sevmem canım istediğinde yerim öğünlerim bellidir sadece az yerim sağlıklı yerim spor yapar bol su içer bazı bitki çaylarımı da içerim bu durum senelerdir diyet yaptığım halde beni sıkmadı arada aldırsa da hiç şaşmadım böyle daha keyifli sonradan sıkılıp daha çok kilo almaktansa kendine düzen oluşturman daha iyi

Sarayca Ahahhaa kuzu ya kirli temiz listene çok güldüm güzel olmuş bence de haftalık cuma böyle bir liste verebiliriz yarı temiz kirliyi tam anlamadıysam da

Bana bu yaptığın etiketle spor listelerini açıkladığın etiketlerin gelmiyor biliyor musun ben şans eseri sayfada görüyorum sadece neden acaba diğer her etiketin geliyor arkadaşlarımında aynı şekilde kaptanım

Gunaydin millet aksamcılardan banu ve saraycayı gordum Nare83 yazdıkların cok dogru canım benim diyetisyen de kendin icin eğlenceli hale getir diyeti her sevdiğin senin sağlıklı alternatifleri var onları yapabilirsin demişti gercekten de İnterneti acınca kekin de pogacanın da sağlıklı tarifleri var ben de dediğin gibi oluyorum bir hafta sağlam gittim diyelim sonra sıkılmaya ve tırtıklamaya baslıyorum benı Bı de Baskul cok etkiliyor mesela bu hafta her gun bir artık var sanırım gecen haftalarda yediklerim yenı kiloya donusuyor baska açıklaması yok yanı ama onun asabi gitmediğini gordukce zaten kilo veremiyorum barı yiyim oluyorum herhalde iste boyle

@Sarayca bence atlattın karmaşık donemi bomba gibi olacaksın bu hafta

@Triplimelek Megi karmaşık duygular bizde yemegi korkuluyor ya Insallah yarından itibaren spor menu tam olsun hepimizde

@MiuLego Baskul bu sabah yine nanık diyor inliyor anlamadım ama ben kararlıyım bugün cok hafif gecırıp guzel bir diyet e başlayacağım yarın artık kendimi sıkmadan alternatifler ureterek yavas yavas ilerlemek istiyorum Insallah

bazen oluyo arada masum üzülme,bugün tertemiz devam edersin
akşama birazda twestwn yaparsın oldu bitti işte

banada gelmemiş
spor etiketlerindede aynı sıkıntıyı yaşıyorum,mesela dün ahu beni etiketleyip spor bildirmiş akşam üstü gördünmü demese görmiycem çünkü etikette çıkmıyor

@MiuLego mium sevdicegim balim coregim bebeaammm datluskammm
Benim p90x setim var bi ara yapmaya calisiyordum. Cd seti. Acaba onu flash bellege attirip 90 gun yapsam mi ki. Bak sitesini de atayim bi goz at istersen
http://www.p90xtr.com
nar çiçeği elinde cd si varsa 1 dk bekleme yap derim bendede insainty videoları var 3 gündür yapıyorum daha doğrusu yapmaya çalışıyorum

banada gelmemiş
spor etiketlerindede aynı sıkıntıyı yaşıyorum,mesela dün ahu beni etiketleyip spor bildirmiş akşam üstü gördünmü demese görmiycem çünkü etikette çıkmıyor
Allah Allah arkadaşlarınkini sanırım görebiliyorum kaçırdığım nadir oldu ama kaptanın bu hedef etiketleri ve spor listesini yayınlarken etiketleri kesinlikle gelmiyor o yüzden spor listesine bakmak için sayfaları geziyorum

3 yaşında hala uyku yok

sana katılıyorum kuzum,bende diyet yapıyorum diye kendimi katı kurallara sokmam ve burdada sürekli söylüyorum bunu,herşeyden yerim ama ölçüsünde,pilav,makarna,hamur işi,abur cubur ve çikolatadan olabildiğince uzak kalıyorum,sadece hergün 1-2 dilim ekmeğim var bırakmadığım o kadar

zaten kısıtlı diyet yapıpta kilo verenler eski beslenmeye döndüklerinde hızla kilo alıyolar burdaki arkadaşlardanda çok net görüyoruz o yüzden bana göre yanlış bi uygulama

bence sağlıklı olan şeylerden yiyip sporla desteklemek en güzeli
ve yeme düzenimiz sürdülebilir olmalı hedefe vardıktan sonrada aynı düzeni koruyabilmeliyiz diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Kaptancım ben sanırım yarın hedefime ulaşcam gibiii :)))

3 yaşında hala uyku yok

Eğitimden sonra biz bayaa rahatladık şimdi gece yatmadan emzirip yatıyorum bi derdi yoksa sabaha kadar uyur ama gündüz yarım saat
İlk 5 ay sadece kucağımda dik pozisyonda pilates topunda zıplayarak uyuyodu ve uyanana kadar kucağımda oturuyoduk beraber. Yatay pozisyona geçer geçmez uyanıyodu yapışık ikiz gibiydik tükenmiştim

Dün akşam whatsapp bacılar grubundan ablamlarla yazışıyoruz, ne yani şimdi sen yaptıklarından yemeyecekmisin diyorlar, yok yemiycem dedim. Nasıl ya nasıl irade diyorlar yazın okullar açılmadan bir gafa önce gitmişlerdi burdan. O zamandan beri görmediler beni tabi. Ablam inanmam ispatla dedi, tartı fotosu ve kendi fotolarımı attım. Aynen böyle oldular ay erimişsin dediler

Ay ben kime bağlıyım geçen de bego sordu puanın yok diye.yoksa iki kaptan beni markaja mı aldınız benim haftasonu sporum yok
cuma 280
Ptesi 280
Çarş 325
Nilişko

Sabah 5 6 gibi uyanıyor benimki. Abisi daha yeni 7 ye kadar uyumaya başladı

eflalll canım snein istikrarrını alkışlıyorum
çok iyi gidiyorsun cnm

eflalll canım snein istikrarrını alkışlıyorum
çok iyi gidiyorsun cnm
Sağol canım. İnan çok zorlanıyorum 2 dün akşam dedim ki cuma günü bu yaptıklarımdan bir lokma da olsa yiyicem banane ya tadını bile bilmiyorum yaptıklarımın sabah açlığım iştahım gitmişti. Dedim eflal iyi ye sonra yine şok diyet yap detoks yap uğraş dur sonu yok bunun 59 olsam bir banu ondan sonra 2 gün yitip 5 gün diyet yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…