iyi seyirler bitanemöyle bir zaman geçerkiye bağlanıyorum ben yavruşlar
tamam canim, merak etme..kendine cok iyi bakkkızlar erkek kardeşiimin dükkanından giriyorum burası müsait değil yarın yine gelmeye çalışıcam perşembeye kadar izinli sayın beni,hepinizi öpüyorum
sanada hayirli aksamlar ganfedimmmkizlar aksaminiz hayrolsun keyifler nasil
dalga geçme kız çocuğun masum duygularıyla eros gelir,sana da bir ok atar,sende hoşlanıverirsin,snra yazarsın burda bize
yok be safisim, bu gonulde lokman varken ben nasil baskasina bakim..
hos o da bikti benden o ayri..olan oldu artik..enaz 60 kilo olana kadar kamera acmicam..
Allah hayirlisi neyse o nu nasib etsin diyorum artik..ama yinede gunluk laf atacak birsey yazacakmi diye saf saf bekliyorum safisim
amanınnnnnn görmüş fıstık gibi kızı tabeeekizlar buaradaa, bizim boyacinin oglu bana abayi yakti
ikinci gun babam dedi (adi emre) emreye birseyler oldu herseyi ben yaparim diyor dedi..bir ara vardi oranin tavani boyanmayacakti ben boyarim dedi dedi..kizlardan birinden hoslandi herhalde dedi..bende guldum..
dunde annem gormus..figen sana bakiyor bu cocuk dedi..bende bilmiyorr ayagina yatipp..ee desene anne bende bir iki kas goz atardim cocuk daha bir hevesle boyasini yapardi dedim gulduk..dun birsey verirken elime degdi mahsustan, guldubugun goremeyince uzulmustur
selamlar benim pamuk şekerlerim
pazara gittim geldim geberdim tabiri caizse pazar baya uzak bana birde o kadar şeyi taşı eve kadar kollarım koptu yaaa
neyse akşamada hamsi aldım fırında yapıcam yemek derdindende kurtuldum böylece
kendimede beyaz bi gömlek aldım fırfırlı felan ayyy biri beni tutsun gözüm döndü habire alışveirş yapasım var şişkoyken giyemediğim şeylerin acısını çıkartıyorum sanırım
bugün yarın durumu telafi et tartı gününe son 2 gün kaldıhos geldin safisim....bak ben geldim sen cikmissin yine..ya buarada gozlugumu evde unutmusum saatlerdir maydanoz kurunu mayonez kuru diye okuyormusum daha yeni farkina vardim..bende diyorum mayonezi nasil iciyorlar:78:
tecrubem yok daha ansaacim ac erkek nasil tehlikeli olur bilmem :78:
cavdar ekmegi degil valla..turk ekmegi aldi babam ustalara bende dayanamadim yedim..nezamandir yemiyordum..hatta bu sabah biraz fazla yedim sankim :26::26:
kiz aysen hamile felan degilsin demi??? ikinci bebiste sendenmi gelecek yoksa..seneye yazinda ipek atacak cekedi uzerine..masallah iyi cogaliyoruz
ben tek hamsiyi cok severim birde burada tavukgogusu gibi kilciksiz satiliyor balik..birde onu severim..haa ton baligi unutmamamk lazim..pnun disinda okadar balik hastasi degilim..burda hollandalilar..bir balik var cig yerler onu hatta kiyilmis kuru sogan uzerinde yanindada bir bardak sut..cok saglikliymis ama hatta yemedim daha,,cig oldugunu bilmek tiksindiriyor insani.....
tabi tatlım..14 sap maydonoz,saplarıyla birlikte rondoya atılır.İçine yarım limon sıkılır.Biraz da içme suyu eklenir.hepsi robotta çekilir.Sonrada afiyetle içilir.Kahvaltıdan 10-15 dk önce aç karnına içiceksin.2 hafta boyunca her gün uygulayacaksın.sonra 1 hafta ara vereceksin.snra bir 2 hafta daha yapacaksın ve kür bitmiş olacak.yanii ne kadar zamanda etkili olur bilemiyorum.benim ilk iki haftam pazar günü bitti,cumartesi günü regl olmuştum.
zayıfladıkça çoğalıyor demene şaşırdım canım.karatay topiğinde bir arkadaşımız var,o varislerinin inceldiğini söylüyor,kilolar gittikçe
dalga geçme kız çocuğun masum duygularıyla eros gelir,sana da bir ok atar,sende hoşlanıverirsin,snra yazarsın burda bize
sağol canım daha güzelleri senin olsunamanınnnnnn görmüş fıstık gibi kızı tabeeeçok hoş şeyler bunlar yaa
güle güle giy canım eminim çok yakışmıştır
kızlar benim durum vahim 2 gündür yemekden alıyorum hırsımı gene :18:
günaydın arkadaşlar.bugun regl oldum çok halsizim birde üzgün
bebek istiyoruz biz kaç aydır olmuyor.
vakti saati deilmiş demekki canım olur rabbimin izniyle üzülmegünaydın arkadaşlar.bugun regl oldum çok halsizim birde üzgün
sağol canım daha güzelleri senin olsun
kız tartı gününe son 2 gün kaldı hırsını başka bişeyden al yemekten değil
günaydın canım
3 senedir bekleyen biri olarak seni çok iyi anlıyorum ama rabbim herşeyin hayırlısını versin demek henüz vakti saati gelmemiş
vakti saati deilmiş demekki canım olur rabbimin izniyle üzülme
evet yaa gerçi ekmek çok kaçırmadım ama yemekleri iyi yedim
günaydın arkadaşlar.bugun regl oldum çok halsizim birde üzgün
günaydın............günaydın kızlar..
canlarım saferanım gülüm sizlere bir sorum var paylasıma yazdım ama bilginiz varmı bu konuda bana bi yardımcı olsanız öperim sizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?