Pazartesi 30 dk parka gidiş,salı 10 dk sağlık ocağına gidiş bugün de 15 dk pazar yürüyüşü desem spordan sayarım ,0 puandan kurtulurum ben de
Bana küstün mü?
Kuzum ben bu hafta spor yapmiyorum cunku belimde bi problem var egilip kalkamiyorum. Beni bu hafta etkisiz eleman sayabilir miyizEki Görüntüle 2073543
Megastarlarım @Ahu060812nar_cicegim Whiteblacklife @matematik61
Ultrastarlarım @Zeytinlerimm @Nefs @hatice901217 @ecemavi @cakil80
Eksik gedik var mı fıstıklar ? son viraj
Nare83 @Triplimelek Megi @Sarayca @Bonus Canlar bu hafta sporlarınız yok mu atlamadım değil mi ?
Degil mi. Cd var ama biz de esimin eski laptopta acmam gerwkiyor o da uzun suruyor flasha attirmam lazim. 1 kez kopyalama hakkim varmisnar çiçeği elinde cd si varsa 1 dk bekleme yap derim bendede insainty videoları var 3 gündür yapıyorum daha doğrusu yapmaya çalışıyorum
Her gün kaka yapıyorsa sütun yetiyor demektir uykuna dikkat et suyunu sebzeni eksik etmeCnm her gün yapıyor ama bi iki gündür sutum gelmiyor öncesinde de çok iyiydi
İyi olurdu da para isterlerBu tarifin “Tariften Tabağa” ile tüm malzemeleri ölçülmüş ve paketlenmiş bir şekilde kapınıza kadar gelmesini istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.
Malzemeler
İyi olurdu da para isterler
Tarif için teşekkür ederim
Bu tarif 1 sb yağ 1 sb yoğurt ve normal unla efsane oluyo eminim bu şekilde de iyi gider3 bardak un ve 1 çb zeytinyag var içinde
ama 20 adet çıktıgını düşünürsek iki adet yenilebilir diye düşünüyorum
TB unu migdemi yakıyor benim
bakalım bu kez yakacak mı
Denemeye yarım ölçü yaparım ben.3 bardak un ve 1 çb zeytinyag var içinde
ama 20 adet çıktıgını düşünürsek iki adet yenilebilir diye düşünüyorum
TB unu migdemi yakıyor benim
bakalım bu kez yakacak mı
Misafirimiz falan gelince bundan yapsak accık bizde yeriz olmaz mı kiDenemeye yarım ölçü yaparım ben.
Bana küstün mü?
Sen şimdi bana yazmazsın da
Spor yapsam etiketlesem küsüm diye bakmazsın da
Yapmayayım bari spor
Degil mi. Cd var ama biz de esimin eski laptopta acmam gerwkiyor o da uzun suruyor flasha attirmam lazim. 1 kez kopyalama hakkim varmis
Bizimki senelerdir TTnet,sözleşme bittiğinde kapatmaya çalışıyoruz güzel paket veriyorlar.Sınırsız 55 tl idi galiba.Kizlar evinde internet kullananlar ne kullaniyorsunuz. Benim telefonumun neti yetmiyor hic bi isimi de goremiyorum. Eve internet baglatim telefonuma ucuz bi paket yapmak istiyorum.
Apartmanda turknet varmis, kotasiz 60 tl her sey dahil dediler. Bu ay hizi da yukselecekmis 35 den 70-80 -100 r kadar yolu var dedi.taahhutsuz
Sokakta da superonline var sanirim.
Siz ne tavsiye edersiniz
Ivit. Bi cd ci bulup bu isi halledeyim. Gecen yil kara cuma indirimiyle almistim. Cok ter attiriyor namizsizyapmazsan küserim,miu gibi ağlarım
o zaman 1 kere kopyala flaşta dursun,ne zaman lazım olacağı belli olmaz
Benim.kizdigim noktada o eflalim kızım dış çıkarıyor inanki bazen wc ye gidemiyorum bunun üstüne balık tutamamış tutamadım bir daha gideceğim diyor dün akşam iyice sinirlerim lacka oldu sinirlerim bilmiyorum ne yapacagimi artık gitme desem sen beni anlamıyorsun çok stresiliyim stresi atıyorum konusuyorda konuşuyor peki ben nasıl atayim.stresimi 4 5 aydır gidip ustume başıma iki takım kıyafet alamadım o kadar ki artık biktim kimse elini taşın altına koymuyor White sen halledersin yok işte tukentim artikCanım uykusuzluk çok çok zor iyi bilirim. Daha yeni gece uyumaya başladım diyeyim sanaonda da küçük yine uyanıyor bir kere. Üstlerini örtmek için uyanıyorum falan.
Bak eşine kızdım o halini görüyor gece balıkta sabahlayacağına çocuğa biraz baksın da sense uyu.
Bu zaten misafir için değil bizim için ,misafir umduğunu değil bulduğunu yesinMisafirimiz falan gelince bundan yapsak accık bizde yeriz olmaz mı ki
Turk telekom mu. Peki faturanizda hic sorun yasadiniz mi canimBizimki senelerdir TTnet,sözleşme bittiğinde kapatmaya çalışıyoruz güzel paket veriyorlar.Sınırsız 55 tl idi galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?