Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

'
Diyet Poğaça

Sibel'in Kahvesi adlı sitedeki tariften uyarlanmıştır.

Bu tarifin “Tariften Tabağa” ile tüm malzemeleri ölçülmüş ve paketlenmiş bir şekilde kapınıza kadar gelmesini istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

Malzemeler
  • 420 gr (3 su bardağı) tam buğday unu (yavaş yavaş eklenecek)
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 240 gr (1 su bardağı) yoğurt
  • 2 adet yumurta (birinin sarısı poğaçaların üzerine sürmek için ayrılmış)
  • 1 çay bardağı zeytinyağı
  • Bir tutam dereotu (ince ince kıyılmış)

İç malzemesi;

• 150 gr az yağlı beyaz peynir(veya lor peyniri)
  • Bir tutam dereotu (ince ince kıyılmış)

Yapılışı
  1. Öncelikle yumurtalardan birinin sarısını ayrı bir kaseye alın, onu poğaçaların üzerine süreceğiz.
  2. Bir yumurta, yumurta beyazı, yoğurt, zeytinyağını çırpın.
  3. Ayrı bir kapta unun 1 su bardaklık kısmı, tuz ve kabartma tozunu harmanlayın.
  4. İki karışımı birbirine karıştırın ve yoğurmaya başlayın. Kalan 2 su bardağı unu azar azar gözlemleyerek ekleyin. Ben tamamını eklemiştim fakat unun tazeliğine göre değişir, daha az un da isteyebilir.
  5. Hamur yumuşak fakat ele fazla yapışmayan bir hamur olmalı. En son kıyılmış dereotunu da ekleyin ve yoğurun.
  6. Fırınınızı 180 derecede ısıtmaya başlayın.
  7. İki adet fırın tepsisine yağlı kağıt yerleştirin.
  8. Hamuru 20 adet parçaya ayırın. Hepsini tek tek yuvarlayın.
  9. Bir kasenin içinde peyniri ufalayıp dereotuyla karıştırın.
  10. Yuvarladığınız hamurları elinizle tezgahta açıp ortasına birer çay kaşığı peynirli karışımdan koyun ve parmak uçlarınızla güzelce kapatın.
  11. Tepsiye hepsini dizin ve yumurta sarısını fırçayla üzerlerine sürün. Keten tohumu veya çörekotu serpiştirip fırına verin ve üzeri kızarana dek pişirin.
  12. Üzeri kapalı bir kapta tazeliğini 4-5 gün koruyacaktır.

nar çiçeği elinde cd si varsa 1 dk bekleme yap derim bendede insainty videoları var 3 gündür yapıyorum daha doğrusu yapmaya çalışıyorum
Degil mi. Cd var ama biz de esimin eski laptopta acmam gerwkiyor o da uzun suruyor flasha attirmam lazim. 1 kez kopyalama hakkim varmis

3 bardak un ve 1 çb zeytinyag var içinde
ama 20 adet çıktıgını düşünürsek iki adet yenilebilir diye düşünüyorum
TB unu migdemi yakıyor benim
bakalım bu kez yakacak mı
Bu tarif 1 sb yağ 1 sb yoğurt ve normal unla efsane oluyo eminim bu şekilde de iyi gider

Kizlar evinde internet kullananlar ne kullaniyorsunuz. Benim telefonumun neti yetmiyor hic bi isimi de goremiyorum. Eve internet baglatim telefonuma ucuz bi paket yapmak istiyorum.
Apartmanda turknet varmis, kotasiz 60 tl her sey dahil dediler. Bu ay hizi da yukselecekmis 35 den 70-80 -100 r kadar yolu var dedi.taahhutsuz
Sokakta da superonline var sanirim.
Siz ne tavsiye edersiniz

Bana küstün mü?
Sen şimdi bana yazmazsın da
Spor yapsam etiketlesem küsüm diye bakmazsın da
Yapmayayım bari spor

yapmazsan küserim,miu gibi ağlarım

Degil mi. Cd var ama biz de esimin eski laptopta acmam gerwkiyor o da uzun suruyor flasha attirmam lazim. 1 kez kopyalama hakkim varmis

o zaman 1 kere kopyala flaşta dursun,ne zaman lazım olacağı belli olmaz

Bizimki senelerdir TTnet,sözleşme bittiğinde kapatmaya çalışıyoruz güzel paket veriyorlar.Sınırsız 55 tl idi galiba.

Benim.kizdigim noktada o eflalim kızım dış çıkarıyor inanki bazen wc ye gidemiyorum bunun üstüne balık tutamamış tutamadım bir daha gideceğim diyor dün akşam iyice sinirlerim lacka oldu sinirlerim bilmiyorum ne yapacagimi artık gitme desem sen beni anlamıyorsun çok stresiliyim stresi atıyorum konusuyorda konuşuyor peki ben nasıl atayim.stresimi 4 5 aydır gidip ustume başıma iki takım kıyafet alamadım o kadar ki artık biktim kimse elini taşın altına koymuyor White sen halledersin yok işte tukentim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…