Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Süper tamamen katılıyorum

Kesinlikle doğru arkadaş yönetecen erkekleri lightsa açık açık taş fırınsa alttan alttan bi türkü yönetecen.yoksa sen yaptıkça bi fazlasını yüklüyolar ama biz onlara yavaş yavaş yüklesek seslerini çıkarmıyorlar kullandırmayacan bugün bende cozladım eehh dedim hep gece çalışıyon bıktım artık sonrada gidp kendi istediğin arabaya bakıyon ozaman ne anladım ben bu işten diye.bi araba alma niyetniz var 84 model mercedes evde yatacak bana elimde kalmayacak bi araba bakıyoz ben bunlardan istiyom

Oda bunlara bakıyo ne var bunlardan alsak diyo bi kamyonla gezmediğim kaldı

ahahaha kız ahu sen geezersin valla
arkaya bebeleride atarsın ahahaha

Bende iki gündür depresyondaydım. Moralim sıfırdı. Eşimin haftasonu sınavı var Ankara'da. Müfettiş yardımcılığı sınavı. Allah hakkımızda hayırlsıını versin. Çok istiyoruz Ankara'ya gelmeyi orda yaşamayı. Eşim on gündür sınava çalışmak için sabah çıkıp akşam geliyor. Tek kızım var Allaha şükür sakin ama ne olursa olsun insan bunalıyor sürekli evde. Sürekli aynı şeyler. Dün bıraktım ikisini de çıktım evden. Biraz çarşıya gittim dolaştım. Eşimin doğum günü haftaya ona bir kazak bir atkı kızıma oyun hamuru boya defter kendime üç kitap aldım. İyi oldum mu? Oldum. Eğer dün çıkmasaydım evde çok kötü patlayacaktım huzursuzluk tavan olacaktı. Çünkü şeytan sürekli dürtüyor hadi hadi arıza çıkar eşine diye. Eşimle de ufak bir atışmamız oldu tabi. Neyse eve geldim eşim bana hadi şu şeytanı çatlatalım diyerek sımsıkı sarıldı:)) Demek ona da aynı şeytan dürtüyormuş:) Sonra ben bazı şeyleri düşünemiyorum beklediğin şeyler var benden ama gerçekten anlayamıyorum bana sen söylemeden dedi. Bi yandan hak verdim.Benim gibi olsun istiyorum ama olmuyor işte. O başka fıtrattan. Ve şunu da söyleyeyim demin vaytın yazdığını okudum. Eğer sen kendini düşünmezsen bu eşin de olsa düşünecek başka kimseyi bulamazsın vaytım. Sen oluşturacaksın o zamanı. Bak eşimin sınavı var ciddi bir sınav.Adamın ders çalışması lazım ama ben de haftanın berbat geçmemesi için kendimi boşaltmam stresimi atmam lazım. İstedim yaptım dün. Eşinde istiyot ve yapıyor. O yaptıktan sonra sıra sende şimdi. Sende isteyip yapacaksın. Bunun başka yolu yok. Kenarda köşede beni de düşünsün dersen çok beklemiş olacaksın hayat geçiyor. Sinir stres kalbinde katran karası oluyor vaytım Whiteblacklife

+10000...

Ben baskasinin yaptigi isi begenmezdim evlendigimizde esim temizlige yardim etmek istedi karisma temizligime ben yaparim dedim ta ki hamile kalana kadar.sonra da eline supurge bez aldirmadi.sadece ayakta toz aldim dogurduktan sonra bile.yeni basladim yapmaya diyebilirim o da evdeyim izinde o da benim maasi telafi etmek adina cok calisiyo kiyamiyorum yine de o olmadan yapmam cocuga o bakar ben isimi yaparim.cocuk konusunda zaten asla hakkını yiyeyem dedigin gibi bi emzirmedi dogurmadi.mesela alisveristen sonra dolabi o yerlestirir.Ben yumurta domates sevmem kendi menemenini kendi yapar zaten 8 sene bekar hayati yasamis aliskin her seye.Kv de Allah var hic aman erkek cocugu diyip oturtmamis her ise kosmus egitmis de.Mesela esim yemek yiyip eline saglik cok guzel olmus demezse sofradan kaldirmazmis.Simdi takiliyorum ona her seye cok guzel diyo anlamiyorum neye guzel dedigini diye :)
Ha ama ben hamile kalmasaydim bütün isleri alacaktım onun elinden aliskanlikla sonra hepsi bana kalacakti.

Kesinlikle katılıyorum Whiteblacklife canim erkekler komutla çalışıyor ilk evlendigimiz yillarda söylemiyordum kend8 düşünsün yapsin derdim baktim yerinden kalkmiyor yerde bi bardak görse almazdi ustunden atlar giderdi... bi gun cok sinirlendim gormuyirmysun eğilip alsan ne olur dedim.. nedese begenirsin demedin ki ... haaaaa dedim madem oyle simdi varya veriyom komutu rahat ediyom canim.... askim bunu yap canim bunu yap ohhhh beee keyfime bakıyom

Ayy inş kazanır eşin sınavı portakal.. dua edicem inş sana

Kız valla sosyetiksiniz o zmn.. migros çok pahalı :))
Esimde cok uygun diyor ... bide esim eti ozellikle migrostan alir kasaptan almam ne oldugu belli olmaz der... deterjanda ben cok kullaniyorum diye onlarida marka oradan aliyor....ama biz herseyi oradan aliyoruz bide esim cimri olunca uygun oluyor saniyorum bende

Ben hamileyken balık almıştım migrostan güvenilir diye de zehirlemişti beni:)

Haklisin ortak kullanimin cezasi da var sanirim . Bir de basina dert

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…