Denemeye yarım ölçü yaparım ben.
Hedefi biraz aşcam gibi inşallaho zaman hedefe kolma vaktiiiiiiii
GELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
2 ARALIK HEDEFLERİ
@Efser (65.9) _________________ 65 ler gelsin bu hafta .. 1 hafta dinlendi meta sonuçta.
@nar_cicegim (63.1) ________________ detokslarla destekleyeceğiz bu hafta çiçeaaammm
@eflalim (64.9)_____________________________ biz artık 65 leri gördük ve geçip gittik bile diyelim eflalim.. sporu da sıkı tutunca olacak..
@CocoChanelmademoiselle (54.9)__________________ bu hafta sabittin.. sıfır kaçamak ile devam.. spor yapamayacaksın -1 gelir o zaman.. spor olsa daha fazlasıydı
@Nevreste (64.2)_________________________ nevom -1 lerine çok alıştım aynından isterimmmm
@matematik61 (73.6) ______________________ bernam sen bu hedefi de tutturusun kuzucuğummmm bol spor ile inşallah
@Antepia27 (101.5) _________________________ aynen doğru gördün fatmam -1.5 .... ben daha konuşmıcam sen tartı aracılığı ile söyleyeceksin bana .. müjde mi? üzüntü mü? düşecek payıma
@malipina (98.7) ____________________________ ooo listeye hoşgeldin hedefi -1.5 .... sen kaçamak yapmayınca yaparsın eee spor için de bana söz verdin.. basit hedef.. ikili rakamların gelişini kutlayacapız hem de 99 u es geçerek
@Makbule007 (58.5)_______________________________ yavaş yavaş ama her hafta eksi görerek makbuşum
@aeben (68.5) _________________________ ne kadar minnak bir hedef adaşım bakar mısın yahu
@ada81 (68.7) ______________________ temizsek en az bu hedef gelir değil mi kuzucuğummmmm
Nare83 (65.4) __________________ sen spora da başladın sabah leslieleri seni eritir beeee bu hedef haftaya izin kilosuna daha da yaklaşmış olacğız en temizinden
@daydream- (72.7) ________________________ hülyam kendini hiç zorlamadan rahatça bu eksiye ulaşırsın
@Nefs (53.3)________________________ hadi kuzucummmm bu çok basit hedef senin için.. ama her eksi önemli..
@Ahu060812 (68.0) ____________________ detoksa gerek kalmadan cıssız beslenip sadece sporla bu hedefe koş ahu
Bonus (98.5) _______________________________ hemen terk ediyorsun 99 ları
@60kiloyum (82.9)_________________________________ bir hafta artı bir hafta eksi fulya hep.. düzene oturtalım.. az olsun ama her hafta eksi olsun.. bu hedef gibi..
@Sherrysherrylady (73.9) ___________________ geçen hafta hedefini 12 den vurdun.. e hadi bu hafta da olsun!
deynepnaz (63.9)_____________________________ ayyyyyyy -0.2 hedefe bak hele.. sırf beni kırmamak için bile ulaşırsın buna sen
@Donna_salut (49.9)_____________________________ geçen hafta hedefin vebu hafta için çoook kolay bir hedef donnacım
@Ahmet esra (77.5)____________________________-1 esracım.. senin kilon için gayet makull
@cakil80 (85.9) _____________________________________ neeeeee -1.5 miiiiiiiiiiiiiiii neeeee mortini mi yeneceksinnnn... olur ki :)
@Zeytinlerimm (78.2) _________________________________ geçen haftaki eksi büyüktü.. bu hafta da bu yeter.. düzenli eksi gelsin ama..
@hatice901217 (86.6) ______________________________ artı gelindiyse devamı haftada mutlaka hedef tutturulmalı
@Shut Up (85.8) ____________________ hedef neden böyle eski bir listeli olarak anlarsın hande :)
Lee_shin_mee (74.7) _____________________________ -1.2 gayet makul hedef lees karbondan uzak durarak dahi kolayca ulaşırsın..
@Lazkiziesmaa (84.6) ________________ bu hedef için sporu arttırsan olur
@yakamozz-z (72.7) _____________ ulaşması kolay hedeflerden canım... hedefe koş hadi...
@Ytmz (71.9) ____________________________ 72 leri es geçelim mi :)
@nehirnil111 (52.0) ______________________________ dön 52 ye hemen döön nilişkoooo
begum75 (57.2) ______________________ senin sporuna hangi kilo dayanır ulaaaaaa
@Portakal Sulu Ordek (52.9) ________________ gelen +1.3 ü hemeeeennnn -1.5 olarak gönderirriz zaten çoğu ödemdir ördeğim.. e spora da başladın malummmm
Whiteblacklife (51.2) __________________ vayt sahalara döndüyse bu hedefe alır yürür elbet
@Candysugar (55.3)_________________________acelemiz yok bu kadar gitse yeter türkanım o da sporla
__________________________________________________________________________________________________________________________________
@Ausencia ( 62.8 ) ____________________ ne kadan minnak hedefsin ya sen dedimmm :)
Ivit. Bi cd ci bulup bu isi halledeyim. Gecen yil kara cuma indirimiyle almistim. Cok ter attiriyor namizsiz
Eki Görüntüle 2073543
Megastarlarım @Ahu060812 @nar_cicegimWhiteblacklife @matematik61
Ultrastarlarım @Zeytinlerimm @Nefs @hatice901217 @ecemavi @cakil80
Eksik gedik var mı fıstıklar ? son viraj
Nare83 @Triplimelek Megi @Sarayca Bonus Canlar bu hafta sporlarınız yok mu atlamadım değil mi ?
Bu sefer bittiğinde yeniden aramışlar eşimi.Herşey dahil 51 tl demişler herhalde .Fatura geldi 60 tlTurk telekom mu. Peki faturanizda hic sorun yasadiniz mi canim
Bizimki de ttnet. Arada kopukluk oluyor ve bizimki de 60 liraydı sanıırm.Bu sefer bittiğinde yeniden aramışlar eşimi.Herşey dahil 51 tl demişler herhalde .Fatura geldi 60 tl.Eşim aradı bana bahsedlen fiyat bu değildi diye,daha sonra 5 tl daha almayacağız dediler .Komşulardan da beraber kullanalım ortak ödeyelim diyenler var da kabul etmiyoruz.Hem güven meselesi,hem de çekim yüzünden.
Bahçelerde kereviz hoppalinnaHeh migrosta kereviz varmı? Burda bizim marketlerde yok migrosa gitmek içinde yürümem gerekiyor bayağı. Eğer varsa gideceğim yoksa kalacak.
Bahçelerde kereviz hoppalinna
Biz kereviz sevmeyiz hoppalinna
Bize derler 7.takım haoppalinna
Diğer takımları ezer geçeriz hoppalinna
Migrosta iyilik sağlııık
Benim kafa gitti,ben kaçayım
Cok sukur iyiyim kuzum.nasılsın nisa
Sakin ol kuzum Allah büyüktür eğer eşin normalde böyle değil de dönemsel bişeyse mutlaka yoluna girecektir herşey. Akıl vermek haddim değil ama karşına alıp güzelce konuşmayı deneyebilirsin ama taktiksel. Bir insana fikrini kabul ettirmenin en kolay yolu sakin konuşup cümlelere haklısın diyerek başlamaktır. Bu kelime karşı tarafın egosunu okşaya okşaya senin dediğini kabul ettirir. “Haklısın,streslisin, çok yoruluyosun, çok iyi anlıyorum ama bu dönem bende çok yıprandım biraz bana yardımcı ol sonra yine istersen git vs vs “gibi.Benim.kizdigim noktada o eflalim kızım dış çıkarıyor inanki bazen wc ye gidemiyorum bunun üstüne balık tutamamış tutamadım bir daha gideceğim diyor dün akşam iyice sinirlerim lacka oldu sinirlerim bilmiyorum ne yapacagimi artık gitme desem sen beni anlamıyorsun çok stresiliyim stresi atıyorum konusuyorda konuşuyor peki ben nasıl atayim.stresimi 4 5 aydır gidip ustume başıma iki takım kıyafet alamadım o kadar ki artık biktim kimse elini taşın altına koymuyor White sen halledersin yok işte tukentim artik
Migros çoğunlukla sosyetiklerin,zenginlerin gittiği bir market ,olabilme ihtimali yüksekdeynep
Şimdiiii var mı yok muuuu
Genel de oluyodeynep
Şimdiiii var mı yok muuuubende ilk kez yapacağım açıkçası
Hatta misafir toptan gelmesin şu süreçte yaaBu zaten misafir için değil bizim için ,misafir umduğunu değil bulduğunu yesin
Aynı benimki :) çok gaklısın canım her kelimesine katılıyorum. Biz bişeyleri yüklendikçe etrafımız da yüklemeye kalkıyoWhiteblacklife
cnm ya öncelikle şunu diyim
sen eline fırsat veridkçe kim olursa olsun bencil olur
bu bir gerçek cnmm eşin , çocugun kim olurdsa olsunn
ne demekkkk sen yalnız tek başına
fatura ödeme, çocuk bakma,temizlik yapacaksın
oda stres atmaya balıga gidecek yok öyle bir dünya
evlilik ortam paylaşımsa, herşey paylaşılmalı yaa olacak iş degil
sen sesini çıkarmdıkça daha çok üsütne binecektir cnm
ben ikizlere yalnız baktım evet çalışmıyordum
ama eşim yardım ederdi
bi dogurmadı birde emzirmedi inanki
hala yarıdm eder, hayat müşterek yıkar giydirir
tırnaklarını keser, yemek yapmaz bilmez ama
yetişmiyorsa hadi salatayıda sen yap derim yapar
durup durken bi salata yapayım demez
yani herşey karışıklı ya, bende o gece işten gelecegi zamana kadar uyumam
beklerim bi kahve çay , açsa yiyecek brişeyler hazırlarımm
markete birlikte gideriz
yeri gelir ev süpürür ,
çocuk bakarr yani ben çalışıyorum diye dgeil
böyle olması gerekiyor
bazen bakarım çok salarrr
derim küçük süpürge ile şu mutfagı süpürsende
bi kahve patlatsak diye , demesem düşünmez tabi
o yüzden sende diyeceksin
günde bin kez milyon kez
sen ne kadar yük taşırsannn ,,d aha fazlaısnı yükler emin ol
hepimiz için geçerli bu
kendini çokta hırpalama canım
gitmeyecekse gitmeyecek balıga dünyanın sonu mu
gidiyorsada usturuplu gidicekkk
haddimi aştımsa kusura bakma ama yazmak istedim
Canım Allah daha iyi etsin inşallah. Bende iyiyim çok şükürCok sukur iyiyim kuzum.
Sen nasilsin?
Sagolun varolun hepiniz tek tek sordu.
Gercekten iyi ki varsiniz.
Hatta misafir toptan gelmesin şu süreçte yaa
Aynı benimki :) çok gaklısın canım her kelimesine katılıyorum. Biz bişeyleri yüklendikçe etrafımız da yüklemeye kalkıyo
Hippoooo eğer gidipte bulamazsam seni buluruuummm heeeeGenel de oluyo
Diyeyim miiii bence de diyeyim çok mantıklı
daha önemli işlerim var 7. takımın menüleri duruyor deee
Canım daha deneme süren dolmadı sanırım.. dılsa da bu hafta almam.. daha düzene oturmadı menülerin.. bazen hep görüyorum bazn hiç görmüyorum çünkü.. dur bakalım deneme süresi dolsun heleİşte bu en güzel moral
7 de uyanmak kaderimiz zaten :)
İyi yaptın canım burda olmamızın amacı bu zaten :) tez zamanda toparlarız merak etme :)
Tarifleri bursan da paylaşsanaa
Kaptancım bu hafta listeye giriyo muyum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?