Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydınlar takımımın güzel hatunları,aşşağıya indim ordan yazıyorum midem bulanıyor kızlar daha kahvaltı yapmadım birazdan yapıcam,sonra yine gelmeye çalışırım....

günaydın kızlar
çok hastalandım dün akşam ya,ne olduğumu anlamadım hiç.nele grip yok ama müthiş halsizlik,üşüme titreme ve ateş.sonra ateşim düştü ilaçla.bu sefer nasıl terliyorum,sucuk gibi oldum.Bu sabaha daha iyi kalktım çok şükür en azından kızıma kahvaltısını hazırlayabildim ve yedirebildim.kendime de hazırladım,aldım tepsimi geçtim tv karşısına.doktorumda Canan Karatay ve karşıtı prof. tartışıyorlar.biraz geç başladım programı izlemeye.Besenme uzmanına gıcıkkk oldum.sen kimsin ya,dr. bile değilsin,koskoca prof. a kafa tutuyorsun

maydanoz hemen 1 bardak oluyordur canım toplamda.

çok geçmiş olsun canım allah şifa versin

canım ben dün sayım yaptım pzrtsi günün mesajlarını :92::92::92:

1 saat ütü yaptım yarım saatte koşu bandında orta tempoda yürüdüm duşumu aldım
şimdi öğle yemeğimi yiyorum

oh ne güzel eline sağlık canım.ben de halsiz ve bitkin vaziyette yatıyorum tabii kızımdan fırsat oldukça.şimdide kalkıp hem kendim hem kızım için öğlen yemeği hazırlamam lazım.Güç kuvvet bulursam kendimde tarhana çorbası yapayım diyorum

günaydın arkadaşlar.bugun regl oldum çok halsizim birde üzgün
bebek istiyoruz biz kaç aydır olmuyor.
Canım benim Allah hayırlı zamanda bebişini nasib eder inş
günaydın canım
3 senedir bekleyen biri olarak seni çok iyi anlıyorum ama rabbim herşeyin hayırlısını versin demek henüz vakti saati gelmemiş

Canlarım Sizi bu konuda çoookkk iyi anlıyorum.Bu işin sırrı dua ve stres yapmamak.Allah isteyen herkese nasib etsin yavruşları

Geçmiş olsun canım.Allah şifa versin

Kızlar benim bedenim geçen haftanın acısını çıkarıyor galiba.Kilolar gıdım gıdım gidiyor

geçmiş olsun canıım............

canım ben dün sayım yaptım pzrtsi günün mesajlarını :92::92::92:

doğru ya sen dün yaptın benim de kafa karıştı......hergün listeyi yayınlıyorum ki zaten sıra bu söylemeye gerek kalmadan herkes görevini bilmeli ama dimi...yapamıcak olan en azından izin istesin.................

s.a kizlar yahu bu tatil isi ne zormus ya son iki hafta kaldi ben hala alisverisle ugrasiyom halada bitiremedim .burayada ugrayamiyom zaten moralim bozuluyor

spora gittim sonra ayşemle yürüdük markete gittik..........biraz dinlenimde fırına patlıcan koydum kızarıyor akşama karnıarık vaar................

çok geçmiş olsun canım allah şifa versin

canim korundugun icindir boyle gecikmesi.genellikle 3 ile 6 ay sonra insan normala donuyor.sende kesin bu ay yada onumuzdeki ay kalirsin endiselenme canim rabbim hayirlisiyla versin canim insallah saglikla kucagina alirsin bebegini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…