günaydın............
hemen bakıyoruum...................
günaydın kızlar
çok hastalandım dün akşam ya,ne olduğumu anlamadım hiç.nele grip yok ama müthiş halsizlik,üşüme titreme ve ateş.sonra ateşim düştü ilaçla.bu sefer nasıl terliyorum,sucuk gibi oldum.Bu sabaha daha iyi kalktım çok şükür en azından kızıma kahvaltısını hazırlayabildim ve yedirebildim.kendime de hazırladım,aldım tepsimi geçtim tv karşısına.doktorumda Canan Karatay ve karşıtı prof. tartışıyorlar.biraz geç başladım programı izlemeye.Besenme uzmanına gıcıkkk oldum.sen kimsin ya,dr. bile değilsin,koskoca prof. a kafa tutuyorsun
maydanoz hemen 1 bardak oluyordur canım toplamda.
günaydın............
hemen bakıyoruum...................
arasıra lazım böyle kaçamaklar..ama bugünden sonra dikkat et.....
olur canım moralini bozmaa..allah en hayırlı zaman da verir inş...
mesaj sayım sırası...............
kırmızıgül x
saferan x
doga3 x
ganfed x
nev81 x
aysen_34
roseberry
saphira
ansaaa
ipekyol
hulya eyup
hulyaeyup= 2
kirmizigul06= 4
ansaaa= 3
saphira= 4
ayşeeen bu gün sayım sırası sendee.....dünkü mesajları say bakalıım.......
Canım benim Allah hayırlı zamanda bebişini nasib eder inşgünaydın arkadaşlar.bugun regl oldum çok halsizim birde üzgün
bebek istiyoruz biz kaç aydır olmuyor.
günaydın canım
3 senedir bekleyen biri olarak seni çok iyi anlıyorum ama rabbim herşeyin hayırlısını versin demek henüz vakti saati gelmemiş
amin canım inşallhhh.daha kiloları veremedim ama insan istiyor işte
günaydın kızlar
çok hastalandım dün akşam ya,ne olduğumu anlamadım hiç.nele grip yok ama müthiş halsizlik,üşüme titreme ve ateş.sonra ateşim düştü ilaçla.bu sefer nasıl terliyorum,sucuk gibi oldum.Bu sabaha daha iyi kalktım çok şükür en azından kızıma kahvaltısını hazırlayabildim ve yedirebildim.kendime de hazırladım,aldım tepsimi geçtim tv karşısına.doktorumda Canan Karatay ve karşıtı prof. tartışıyorlar.biraz geç başladım programı izlemeye.Besenme uzmanına gıcıkkk oldum.sen kimsin ya,dr. bile değilsin,koskoca prof. a kafa tutuyorsun
günaydın kızlar
canım ben dün sayım yaptım pzrtsi günün mesajlarını :92::92::92:
Hayırlısı hülyacım.Senin başka bebişin vardı değil mi
çok geçmiş olsun canım allah şifa versin
[SUB][/SUB]
var canım benim 2 yasında bir kızım var.yasda 29 oldu zaten 2 çocuk istiyoz otuza basmadan olsun istiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?