eflalim yarın yemeyi abartma ki artı gelme.. sağlam gidelim 1-2 gün ki birdaha şok diyete ihtiyaç kalmasın balım.. halsizlik olur tabi ki bolca yat uzan dinlen..Acayip halsizim. Bu son şok diyetim olur umarım. Gerçi öğlen bozmuş oldum tavuk sote yiyerek
Bütün gün yatıcam o derece
bana da destek olun yaDestek olalım.soralim hergun yaptın mı diye benim dambilim yok 1 lt su şişesiyle yapıyorum oda olur demi
akşam yok mu kuzucum?
sen jillian da düzenli miydin? kaç gün doldu level kaçtasın?
begüşüm vayt sen varsın bildiğim.. türkan yapıyordu ama galiba düzenli değildi..
haklısın aynen en güzeli vaytım.. biraz uyumuşsun da .. dinlenebilidn mi?
ben şimdi bir toparlamaya çalışayım..
bana da azim gelse ya yahu.. ay ben neden bu jillianda dikiş tutturamıyorum ya
begüşüm vaytım fark var mı 10 gün sonunda size?
Son olan pantolon dan da oldum.oyle diyeyim belden2 cm incelme var iç bacaklarda 1 cm totomdan 2 cm iyi ter atıyorum dün off gunumdu bugün daha güzel olur inşallah spor lessie yapıyorum yuruyuste ayriyetten egzersiz platese gececegim bir daha ki haftayaakşam yok mu kuzucum?
begüşüm vayt sen varsın bildiğim.. türkan yapıyordu ama galiba düzenli değildi..
akşam soralım birbirimize yaptın mı diye dürtelim yoksa olmuyoeflalim yarın yemeyi abartma ki artı gelme.. sağlam gidelim 1-2 gün ki birdaha şok diyete ihtiyaç kalmasın balım.. halsizlik olur tabi ki bolca yat uzan dinlen..
bana da destek olun ya
Uyudum resmen kendimle baristim 7 gündür uyumamak kafami toplayayamak ayakta duracak halim yoktu şimdi daha iyiyim bu gecede erken uyumaya gayret edeceğim kendimi ili bi toplayıp yola devam edeceğimakşam yok mu kuzucum?
o son pantolondan bende oldumSon olan pantolon dan da oldum.oyle diyeyim belden2 cm incelme var iç bacaklarda 1 cm totomdan 2 cm iyi ter atıyorum dün off gunumdu bugün daha güzel olur inşallah spor lessie yapıyorum yuruyuste ayriyetten egzersiz platese gececegim bir daha ki haftaya
Akşam spor yapamam ben canım, gündüz yaptım yaptımgeçen 25 dk oğlum varken yapayım spor dedim, ama gülmekten kırıldım, dambılları vermiyor benim bu diyor, 5 kg dambıl vardı 1 kg alınca size aldım demiştim, haklı tabi
çocukla spor yapmak çok zor, onlar uyuyunca yapıyordum fakat bu aralar saat 12 gibi ancak uyuyorlar ve pilim bitiyor, enerjim kalmıyor
Benim eşimde bakar ada çocuklara ebet biz anlaşamıyoruz ama çocuklara benim gibi bakarevet baştan yapmıyacaksın..
kaynımın kınası vardı neyse ben süslendim giyindim eşimle gittik kızım o zaman 14 aylık ama yürümüyordu anamm kucak kucak geziyor bide kalabalık ortamları çook ağlıyor durmuyor neyse bahçeli kızı tarafının evi biz arabadan indik eşime dedim kızı bebek arabasına koydum sana emanet dışşarda şimdi içerisi kalabalıktır sen ilgilen eşim tamam dedi... kaynım oradan atladı yaaaa yenge şimdi biz buna nasıl bakacağız yaaa diye böyle sitemle çıkıştı döndüm sanane sen mi bakacan dedim babası bakacak Allah Allah dedim yürüdüm .. eşimin teyzesi yanımızda döndüm ona kaynıma ne oluyorsa dedim kimse çıtını çıkaramadı... heee oldu her yükü ben kaldıram olduuu başka sınıtısınız var mı....
Hayrolsun :)aaa son dakika haberi eşim dün annesiyle konuştu kandil dolayısıyla kadın sizlere öteberi koydum saat kaçta araba varsa göndereyim demiş eşim yok istemeyiz kalsın demiş .. olmaz ollmazz koyduk hazırladık demiş.....
Yok canım ya yemem. 6 öğün düzenli bundan sonra.eflalim yarın yemeyi abartma ki artı gelme.. sağlam gidelim 1-2 gün ki birdaha şok diyete ihtiyaç kalmasın balım.. halsizlik olur tabi ki bolca yat uzan dinlen..
bana da destek olun ya
Olalım hep beraber yapalım kieflalim yarın yemeyi abartma ki artı gelme.. sağlam gidelim 1-2 gün ki birdaha şok diyete ihtiyaç kalmasın balım.. halsizlik olur tabi ki bolca yat uzan dinlen..
bana da destek olun ya
ay begüşüm level 1 karına yönelik ya daha çok.. belki level 2 basene yönelikse incelirbelimde,göbeğimde var kaptanım ama ben basende olsun istiyorum,belim basenime göre ince kalıyo gibime geliyo
basen ve üst bacaklar en inatçı yerlerim
maşallah darısı başımaaaaaaaaaSon olan pantolon dan da oldum.oyle diyeyim belden2 cm incelme var iç bacaklarda 1 cm totomdan 2 cm iyi ter atıyorum dün off gunumdu bugün daha güzel olur inşallah spor lessie yapıyorum yuruyuste ayriyetten egzersiz platese gececegim bir daha ki haftaya
tamam dürtelim begüşüm aynenakşam soralım birbirimize yaptın mı diye dürtelim yoksa olmuyo
Ayyy sorma bi pantolonun vardı artık oda yoko son pantolondan bende oldumdaha 1 ay olmalı alalı,nede severek almıştım oysaki
basenler iyide bel hepten bolladı,bidaha hedefe varana kadar bişey almıycam
Evet canım yarım saat plates ekleyecegim ip hergun 500 yapacağım 3 mil lessie yuruyus ve jillian kendime liste yaptımay begüşüm level 1 karına yönelik ya daha çok.. belki level 2 basene yönelikse incelir
maşallah darısı başımaaaaaaaaa
kız jilliana ek bi de bunları mı yapıcan her gün
tamam dürtelim begüşüm aynen
Uyudum resmen kendimle baristim 7 gündür uyumamak kafami toplayayamak ayakta duracak halim yoktu şimdi daha iyiyim bu gecede erken uyumaya gayret edeceğim kendimi ili bi toplayıp yola devam edeceğim
ne güzel dertler onlar öyleo son pantolondan bende oldumdaha 1 ay olmalı alalı,nede severek almıştım oysaki
basenler iyide bel hepten bolladı,bidaha hedefe varana kadar bişey almıycam
gider eflalim.. hiç gitmese 200-300 giderAkşam spor yapamam ben canım, gündüz yaptım yaptım
Benim eşimde bakar ada çocuklara ebet biz anlaşamıyoruz ama çocuklara benim gibi bakar
Hayrolsun :)
Yok canım ya yemem. 6 öğün düzenli bundan sonra.
İki günde giden 1.500 oldu. Bugün gider mi acaba
Olalım hep beraber yapalım ki
hiç bakmadım level 2 inşallah basene yönelik olsunay begüşüm level 1 karına yönelik ya daha çok.. belki level 2 basene yönelikse incelir
maşallah darısı başımaaaaaaaaa
kız jilliana ek bi de bunları mı yapıcan her gün
tamam dürtelim begüşüm aynen
o zaman çok iyi beslenmen lazımvaytım.. proteinini bol tutman lazım.. yoksa kaslar gider.. kas oluşumu için bol pro.. spordan sonra özellikleEvet canım yarım saat plates ekleyecegim ip hergun 500 yapacağım 3 mil lessie yuruyus ve jillian kendime liste yaptım
Ayyy sorma bi pantolonun vardı artık oda yok
Şu jillianı bende yapabilsem ama yok ağır geliyor bana
ay maşallah yahuuuuuuuuuuuhiç bakmadım level 2 inşallah basene yönelik olsun
kaptanım jillan beni kesmiyo artık,peşine insanity yapıyorum ki asıl teri orda atıyorum,nefes almaya vaktim kalmıyo
eflalim aslında ısınma soğuma hariç 20 dk civarı bir şey.. 20 dk cık.. istediği kadar ağır olsun 20 dk dayanılır yahhu.. 2 bir de 5-6 güne alışacaksın.. yapsan sana çok fayda sağlarŞu jillianı bende yapabilsem ama yok ağır geliyor bana
Aklımda miu 3 tavuk almış bugün benim koca spordan sonra pro al diye kendi eksi boksöro zaman çok iyi beslenmen lazımvaytım.. proteinini bol tutman lazım.. yoksa kaslar gider.. kas oluşumu için bol pro.. spordan sonra özellikle
Yaa bu kadar açlığa 500 gitse bari. Artı 600 olmasaydı 2 kilo gitmiş olacaktı
ne güzel dertler onlar öyle
gider eflalim.. hiç gitmese 200-300 gider
tamam
beni dürterseniz ben yaparım.. hiç yapmasam utancımdan yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?