ahuya mail atcaktım bak mailini ver dedim gelmedi bugün heraldeay maşallah yahuuuuuuuuuuu
kız ben insanity cd si bakacaktım heee ahu atmıştı geçen bana
çok iyi o baya başarılı
bulursam alıcam
eflalim aslında ısınma soğuma hariç 20 dk civarı bir şey.. 20 dk cık.. istediği kadar ağır olsun 20 dk dayanılır yahhu.. 2 bir de 5-6 güne alışacaksın.. yapsan sana çok fayda sağlar
Denedim miu öldüm kas ağrısındanay maşallah yahuuuuuuuuuuu
kız ben insanity cd si bakacaktım heee ahu atmıştı geçen bana
çok iyi o baya başarılı
bulursam alıcam
eflalim aslında ısınma soğuma hariç 20 dk civarı bir şey.. 20 dk cık.. istediği kadar ağır olsun 20 dk dayanılır yahhu.. 2 bir de 5-6 güne alışacaksın.. yapsan sana çok fayda sağlar
heh iyi tamam emin ellerdesin heeeeAklımda miu 3 tavuk almış bugün benim koca spordan sonra pro al diye kendi eksi boksör
3. gün ya eflalim o yüzden az gidebilir.. kıyamam yaYaa bu kadar açlığa 500 gitse bari. Artı 600 olmasaydı 2 kilo gitmiş olacaktıoruç gibi üşüyorum şu an
Oyy jillian çerez diyor hatun
eflal başta bende öyleydim şimdi jillan neymiş onun kat kat zorları var
jillan çıtır çerez inanki
bi başlasan zamanla alışıyosun
çok fena aynen.. ama değer mi değer..ahuya mail atcaktım bak mailini ver dedim gelmedi bugün heraldeAhu060812 mailini atsana videoları yollamayı deniyecem
kaptanım çok fena çokk ben öyle spor görmedim,aslada o derecede yapamam
ilk günler o eflalim yahu.. olsun o ağrılar güzel.. acı olmadan da olmuyor bu işler..Denedim miu öldüm kas ağrısındangöbek için ne güzel olur yapabilsem
çok fena çoookOyy jillian çerez diyor hatunspor ekürisi olmuşun sen
Aman iyi pfff
Benide durtun arada yaaaay begüşüm level 1 karına yönelik ya daha çok.. belki level 2 basene yönelikse incelir
maşallah darısı başımaaaaaaaaa
kız jilliana ek bi de bunları mı yapıcan her gün
tamam dürtelim begüşüm aynen
Oyy jillian çerez diyor hatunspor ekürisi olmuşun sen
çok fena çoook
çok fena aynen.. ama değer mi değer..
çok başarılı ya izlemeye doyamadım ben öldürür mü öldürür ama.. sen nerden yapıyorsun?
Neyse gittiği kadar eksi var mı varheh iyi tamam emin ellerdesin heeee
3. gün ya eflalim o yüzden az gidebilir.. kıyamam ya
yoğurt bişey ye azcık
Haftaya deniycem tamamçok fena aynen.. ama değer mi değer..
çok başarılı ya izlemeye doyamadım ben öldürür mü öldürür ama.. sen nerden yapıyorsun?
ilk günler o eflalim yahu.. olsun o ağrılar güzel.. acı olmadan da olmuyor bu işler..
Öyle yavru kedi gibi bakmaa
Tavuk et kiyma yumurta peynir stoğu yapıyorum bugün kıymalı karnabahar yaptım yarın ciğer cumartesi sebze pazar mantarlı tavuk sote bakalım plan boyleheh iyi tamam emin ellerdesin heeee
3. gün ya eflalim o yüzden az gidebilir.. kıyamam ya
yoğurt bişey ye azcık
bende geliyorumOyy ciğer ciğer dediniz, benimkine söylüyüm alsın da yarın ciğer yapayım
Eflal kendime yemek listesi yaptım 5 günlük herkese aynı yemek bundan sonraOyy ciğer ciğer dediniz, benimkine söylüyüm alsın da yarın ciğer yapayım
ada sen eceyi sormuştunya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?