Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ahuya mail atcaktım bak mailini ver dedim gelmedi bugün heralde Ahu060812 mailini atsana videoları yollamayı deniyecem

kaptanım çok fena çokk ben öyle spor görmedim,aslada o derecede yapamam

Denedim miu öldüm kas ağrısından göbek için ne güzel olur yapabilsem

ahuya mail atcaktım bak mailini ver dedim gelmedi bugün heralde Ahu060812 mailini atsana videoları yollamayı deniyecem

kaptanım çok fena çokk ben öyle spor görmedim,aslada o derecede yapamam
çok fena aynen.. ama değer mi değer..
çok başarılı ya izlemeye doyamadım ben öldürür mü öldürür ama.. sen nerden yapıyorsun?
Denedim miu öldüm kas ağrısından göbek için ne güzel olur yapabilsem
ilk günler o eflalim yahu.. olsun o ağrılar güzel.. acı olmadan da olmuyor bu işler..

Benide durtun arada yaaa

Oyy jillian çerez diyor hatun spor ekürisi olmuşun sen
çok fena çoook

ayy yok kızlar öyle anlamam spordan
zamanında burda kk da bi vesile öğrendim ordan biliyorum yoksa anlamam spordan videodan
bildiğim bi jillan bide insanity

çok fena aynen.. ama değer mi değer..
çok başarılı ya izlemeye doyamadım ben öldürür mü öldürür ama.. sen nerden yapıyorsun?

kaptanım zamanında burda kızlardan öğrenmiştim eşime söyledim o bana bulmuştu indirmişti internetten,evde bi kara kutu var (power bank) ondan yapıyorum

heh iyi tamam emin ellerdesin heeee

3. gün ya eflalim o yüzden az gidebilir.. kıyamam ya

yoğurt bişey ye azcık
Neyse gittiği kadar eksi var mı var hedef 3 kiloydu güya, modifiye etmesem olmazdı akşama ne yesem ki sadece yoğurt mu
Haftaya deniycem tamam

heh iyi tamam emin ellerdesin heeee

3. gün ya eflalim o yüzden az gidebilir.. kıyamam ya

yoğurt bişey ye azcık
Tavuk et kiyma yumurta peynir stoğu yapıyorum bugün kıymalı karnabahar yaptım yarın ciğer cumartesi sebze pazar mantarlı tavuk sote bakalım plan boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…