Gel canım gel. Bende ciğer şiş merak ediyorum yemedim hiçbende geliyorum
Ayrı mı yapıyordun canım sen?Eflal kendime yemek listesi yaptım 5 günlük herkese aynı yemek bundan sonra
Evet canim Jillian yapiyorum duzenli. 8 gun doldu. Arada 1 gun yapmadim sadece. Level 1deyim daha.akşam yok mu kuzucum?
sen jillian da düzenli miydin? kaç gün doldu level kaçtasın?
bende IF ve jillan yapıyorumEvet canim Jillian yapiyorum duzenli. 8 gun doldu. Arada 1 gun yapmadim sadece. Level 1deyim daha.
Ben IF yapmaya calisiyorum. 8 saat icinde yiyorum. 16 saat boyunca yalnizca su iciyorum. Bugun basladim. 2 hafta duzenli bunu yapsam gider bence son kilolar.
Cok bi araya gelemedik mortimleada sen eceyi sormuştunya
onun misafirleri var sabah akşam arada uğruyodu geri kalan zamanda evde temizlik yemek diyodu
Yine kan degerin düşmüş olabilir mi halsizlij o yuzden olabilirAcayip halsizim. Bu son şok diyetim olur umarım. Gerçi öğlen bozmuş oldum tavuk sote yiyerek
Bütün gün yatıcam o derece
Begum de oyle didinar_cicegim P90X e baktım çiçeaaaam tabi ki yap yahuuuuuu deli misin
ada bu şok diyetler insanı şok a sokuyoYine kan degerin düşmüş olabilir mi halsizlij o yuzden olabilir
kız tabi ki duyuyorum gurur..Bak arkadaştayım misafirlikte. Önümde koca cezerye tabağı var bayılırım, kabak tatlısı var bayılırım ama ben sadece kahve içiyom gurur duy çabık benle
jillian için mi ada?Benide durtun arada yaaa
yoğurt olur kuzum 5-6 bademle ya da 1 hurmayla ya da 1-2 cevizle ya da salatalıkla.. öyle işteNeyse gittiği kadar eksi var mı varhedef 3 kiloydu güya, modifiye etmesem olmazdı akşama ne yesem ki sadece yoğurt mu
Haftaya deniycem tamam
Öyle yavru kedi gibi bakmaa
yeşil mercimekte de çok protein var diye biliyorum.. menü planlaması harikaTavuk et kiyma yumurta peynir stoğu yapıyorum bugün kıymalı karnabahar yaptım yarın ciğer cumartesi sebze pazar mantarlı tavuk sote bakalım plan boyle
tamam canım not aldımEvet canim Jillian yapiyorum duzenli. 8 gun doldu. Arada 1 gun yapmadim sadece. Level 1deyim daha.
Ben IF yapmaya calisiyorum. 8 saat icinde yiyorum. 16 saat boyunca yalnizca su iciyorum. Bugun basladim. 2 hafta duzenli bunu yapsam gider bence son kilolar.
Benide spor icin sonra temiz kal diye durtunjillian için mi ada?
yoğurt olur kuzum 5-6 bademle ya da 1 hurmayla ya da 1-2 cevizle ya da salatalıkla.. öyle işte
yeşil mercimekte de çok protein var diye biliyorum.. menü planlaması harika
tamam canım not aldım
son öğün gaazaan mübarek olsun masumduble tk ile kayısı fındık yiyorum
çok zevk alıyorum kızlar harika
son öğün gaazaan mübarek olsun masum
wc işini çözmeyi unutma
sen kayısılı, cevizli su yaptın mı?
Kesinlikle katılıyorum ben gecen diyet yaptigimda hep ayni seyleri yedim sonra pro az yedim kabiz yapiyor diye sonra vucud direncim düştü ferritinim dustu kalp carpintisiyla solugu acilde aldim iki kere serum almistimada bu şok diyetler insanı şok a sokuyokansızlık varsa zaten dahada beter yapıyo
hiç önermiyo uzmanlar, gidenin de yağ değil ödem olduğunu söylüyolar,şok diyetten sonra normal beslenmeye geçince artılar geri geliveriyo
Kesinlikle katılıyorum ben gecen diyet yaptigimda hep ayni seyleri yedim sonra pro az yedim kabiz yapiyor diye sonra vucud direncim düştü ferritinim dustu kalp carpintisiyla solugu acilde aldim iki kere serum almistim
masumm kirlenince elini eteğini çekme bazı şeylerden kirlenmek herşeyin sonu değil ki bak bugün kaldığın yerden ne güzel devam ediyosun,kirlenince bazı şeylere daha 4 elle sarılalımki düzeltmek için çabamız olsun demi ama
wc için ilaç içtim
yapmadım cnm akşam cnm sıkıldı malum kirlenince
son ögün bakalım yarın ekmek yememem lazım kahvaltıda ama
masumm kirlenince elini eteğini çekme bazı şeylerden kirlenmek herşeyin sonu değil ki bak bugün kaldığın yerden ne güzel devam ediyosun,kirlenince bazı şeylere daha 4 elle sarılalımki düzeltmek için çabamız olsun demi ama
neden ekmek yemiyosun tartıldıktan sonra yiyebilirsin
eğer günde tek hakkın varsa öğlen yemek daha iyi ama ölende makarna yiycen ekmeğe gerek yok zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?