Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

akşam yok mu kuzucum?
sen jillian da düzenli miydin? kaç gün doldu level kaçtasın?
Evet canim Jillian yapiyorum duzenli. 8 gun doldu. Arada 1 gun yapmadim sadece. Level 1deyim daha.
Ben IF yapmaya calisiyorum. 8 saat icinde yiyorum. 16 saat boyunca yalnizca su iciyorum. Bugun basladim. 2 hafta duzenli bunu yapsam gider bence son kilolar.

bende IF ve jillan yapıyorum
sende değişiklik var mı? bel basen?

Yine kan degerin düşmüş olabilir mi halsizlij o yuzden olabilir
ada bu şok diyetler insanı şok a sokuyokansızlık varsa zaten dahada beter yapıyo
hiç önermiyo uzmanlar, gidenin de yağ değil ödem olduğunu söylüyolar,şok diyetten sonra normal beslenmeye geçince artılar geri geliveriyo

Bak arkadaştayım misafirlikte. Önümde koca cezerye tabağı var bayılırım, kabak tatlısı var bayılırım ama ben sadece kahve içiyom gurur duy çabık benle
kız tabi ki duyuyorum gurur..
Listedesin..
Bugün perşembe..
Bütün liste arkadaşlarının vebali var valla üstünde..
yemezsin eminim..
akşam eve gidince de kendinle gurur duycaksın

Benide durtun arada yaaa
jillian için mi ada?
Neyse gittiği kadar eksi var mı var hedef 3 kiloydu güya, modifiye etmesem olmazdı akşama ne yesem ki sadece yoğurt mu

Haftaya deniycem tamam
yoğurt olur kuzum 5-6 bademle ya da 1 hurmayla ya da 1-2 cevizle ya da salatalıkla.. öyle işte
Öyle yavru kedi gibi bakmaa

Tavuk et kiyma yumurta peynir stoğu yapıyorum bugün kıymalı karnabahar yaptım yarın ciğer cumartesi sebze pazar mantarlı tavuk sote bakalım plan boyle
yeşil mercimekte de çok protein var diye biliyorum.. menü planlaması harika
tamam canım not aldım

Benide spor icin sonra temiz kal diye durtun )

Kesinlikle katılıyorum ben gecen diyet yaptigimda hep ayni seyleri yedim sonra pro az yedim kabiz yapiyor diye sonra vucud direncim düştü ferritinim dustu kalp carpintisiyla solugu acilde aldim iki kere serum almistim

wc için ilaç içtim
yapmadım cnm akşam cnm sıkıldı malum kirlenince
son ögün bakalım yarın ekmek yememem lazım kahvaltıda ama
masumm kirlenince elini eteğini çekme bazı şeylerden kirlenmek herşeyin sonu değil ki bak bugün kaldığın yerden ne güzel devam ediyosun,kirlenince bazı şeylere daha 4 elle sarılalımki düzeltmek için çabamız olsun demi ama

neden ekmek yemiyosun tartıldıktan sonra yiyebilirsin
eğer günde tek hakkın varsa öğlen yemek daha iyi ama ölende makarna yiycen ekmeğe gerek yok zaten

aynen cnm öglen makarna yiycem ya
ekmek yemiycem o yüzden

peynir zeytin bile tok tutuyor beni ya
yumurta belki yerim bilmiyorum
nasılsa zorunlu degil artık
peynrili omlet yaparım çeçillle maydanozlu güzel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…