Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bende IF ve jillan yapıyorum
sende değişiklik var mı? bel basen?
Belim hic ince sayilmazdi benim. Simdi herkes inceldigini soyluyor. Ayiptir soylemesi totomun da toparlandigini ve yuvarlaklasdigini soyluyor ablalarim.Basenim de coktu. Simdi bi hayli azaldi. Ama var daha bitmedi, erimesi lazim. Aslinda bu hafta ben hic diyet yaptim sayilmaz ki yapsaydim cok guzel kilo verirdim ve daha bi sikilasirdim jillianla. Jillian gercekten cok iyi. Bacaklarim kollarim kaslandi. Ama onceden de 45 dak cardio yaptim 1 ay boyunca hergun. Onun da etkisi var tabi.
En onemlisi pes etmek yok. Vu vucut sikilasacak ve incelecek

Bu yazıya tersten baktım makarna yerim değilde protein yerim demeli
Çünki kilo bermek istiyorsak makarnayı değil eti yemeli insan ...
Makarnayla kim kilo Vermişki ?
Ben veremiyorum açıkçası ...

Makarnanın yanında elbek gl endeksi stabil olan pro karbonun gl endekdini dşürür bu doğru . Ama orraya çıkan karışım kilo verdirmez tam tersi aldırır.

Bunların yanında birde insanın kendi tecrübeleri var ...

Ekmek türüyle eti birleştitince hazım sorunu ortaya çıkıyor malesef ...
Yediğimiz yiyecekler miğdede daha çok kalıp şişkinlik vs yapıyor buda kilo slmaya ve sağlıgın kaybolbolmasına sebep ...
Bunları vs vs. Olarak çogalta bilirim ama şimdi az uyuyayım bu hafta hep dışardaydım yeni girdim eve .

Canım benim inan sizi çok seviyorum ama bu hafta tartım beni sevmiyor

begum75 ada81 sürekli tek tip beslensem sık sık şok diyet yapsam evet sağlıksız ama arada fazla giden kiloyu görmek insanı motive ediyor. Motive olma amaçlı yaptım. Birde sol diyet yapıp sonrası diyete devam etmezsek evet giden fazla fazla döner. Diyete devam edeceğim için dönmez diye umuyorum

aa kız olur ya
pişir herkes yesinnn öyle ayrı ayrı eziyet
İlk başlarda öyle yapıyordum sonra nereme ne kaçtıysa artık herkese ayrı ayrı yaptım daha çok vereyim diye ama artık oyle değil ilk baştaki diyet duzenime geri dönüyorum böyle çok hirpaliyorum kendimi

Vicdan çorbası yaptim 52.4 iki günde 50.6 geldi diyete devam ettim evet yine tartı 52.4 hemencecik çıktı bence şok diyetler çok abartılı yenildiği zaman ardından yapılıp diyete devam etmek için var ben bi de mezun oluyorum diye yaptım acikcasi

Aynen ya ne gerek var kendine gel takıntı yaptın son kiloları ben senin gibi hedefe ulaşsam keyifle veririm kalan kiloları misal 59 oluyum 55 e kadar öyle yapıcam iki gün istediğimi yiyip diğer günler sıkı tutarak. Ayyy düşünmesi bile keyifli

Bende moral olsun diye yapıyorum, gram gram giden kilo sıktı artık

Bu arada vicdan benden 500 anca götürdü

Slm kızlar menü bildirimi @MiuLego hatice901217
Kahvaltı öncesi activia
Kahvaltı
Bir haşlanmış yumurta
6 dilim hindi füme
5 dilim kaşar
Ara süt
Öğle
4-5 parça kaşar
6 hindi füme
Ara süt
Ara maden suyu
Akşam
7 köfte maden suyu
Çok acıktım çok
Su şimdilik 2 lt bugün az az içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…