İnşallah. bu hafta hiç olmadığı kadar sağlıklı beslendim tartı sabit çıkarsa saçlarımı keserimkız tabi ki duyuyorum gurur..
Listedesin..
Bugün perşembe..
Bütün liste arkadaşlarının vebali var valla üstünde..
yemezsin eminim..
akşam eve gidince de kendinle gurur duycaksın
Bu haftadan sonra öyle eflalim 6 aya kadar öyle yapacağım 6 ayda doğum günüm varAynen ya ne gerek var kendine gel takıntı yaptın son kilolarıben senin gibi hedefe ulaşsam keyifle veririm kalan kiloları misal 59 oluyum 55 e kadar öyle yapıcam iki gün istediğimi yiyip diğer günler sıkı tutarak. Ayyy düşünmesi bile keyifli
Al içeri al aleflalll bugün alayım trabzon hurması bende
sende görüyorum çok yerim diye almıyordum ama alıcam bugün
Eflalim gram gram diye diye hedefe kaldı 8 kilo beee az kaldı ha gayret gel.korumayaBende moral olsun diye yapıyorum, gram gram giden kilo sıktı artık
Nerdeyse 2 kilo götürdü iki gün sonra geri getirdiBu arada vicdan benden 500 anca götürdü
Oh ne güzel. Benimde 5 ocak hedefim 58 di küçüğün doğum günü. Ulaşmış olursam doğum günü yapıcamBu haftadan sonra öyle eflalim 6 aya kadar öyle yapacağım 6 ayda doğum günüm var
Öyle canım ya şaka maka. İlacı bırakmak çok işe yaradı.Eflalim gram gram diye diye hedefe kaldı 8 kilo beee az kaldı ha gayret gel.korumaya
Yok benimki gelmez heralde çünkü vicdan yaptım 4 günlük yaptım vs geri gelmediNerdeyse 2 kilo götürdü iki gün sonra geri getirdi
Gorusmuyoruz eflal eşim sildi kardesljkten affeder mi bilmem ama biraz zor gorunuyor ama yine de üzülüyorum kardeşler arasında keşke kusluk olmasa sebebi ben değilim eşime yaptığı saygısızlık yüzündenOh ne güzel. Benimde 5 ocak hedefim 58 di küçüğün doğum günü. Ulaşmış olursam doğum günü yapıcamtamamen kutlama amaçlı kendimi göstermek için değil yani bu arada senin o görümcenin sana o lafı söylediği tarih ne ben olsam o gün aynı tayfayı toplar ona bir güzel kapak yapardım
Benim bünye şoku sevmiyor eflal o illa ekmek yiyecek yumurta yiyecek öyle kilo verebiliyorum bendeÖyle canım ya şaka maka. İlacı bırakmak çok işe yaradı.
Yok benimki gelmez heralde çünkü vicdan yaptım 4 günlük yaptım vs geri gelmedi
Beni de. Hemde nasil.Bende moral olsun diye yapıyorum, gram gram giden kilo sıktı artık
Keşke olmasa tabi canım ama sınırı aşıyorlar bazen ve mecbur bırakıyorlar.Gorusmuyoruz eflal eşim sildi kardesljkten affeder mi bilmem ama biraz zor gorunuyor ama yine de üzülüyorum kardeşler arasında keşke kusluk olmasa sebebi ben değilim eşime yaptığı saygısızlık yüzünden
Herkesin farklı işte canım bünyesi. En iyisi kendi bedenine göre hareket etmek. Sana muz detoksu da iyi gelmemişti. Bana iyi gelmişti meselaBenim bünye şoku sevmiyor eflal o illa ekmek yiyecek yumurta yiyecek öyle kilo verebiliyorum bende
Bana ne vicdan yaradi ne muz-sut, bi tek kereviz yogurt lle anlasma saglayabildik.Benim bünye şoku sevmiyor eflal o illa ekmek yiyecek yumurta yiyecek öyle kilo verebiliyorum bende
Bir şok patlatsana canım sendeBeni de. Hemde nasil.
Akşam 15.30 da yedimSlm kızlar menü bildirimi @MiuLego @hatice901217
Kahvaltı öncesi activia
Kahvaltı
Bir haşlanmış yumurta
6 dilim hindi füme
5 dilim kaşar
Ara süt
Öğle
4-5 parça kaşar
6 hindi füme
Ara süt
Ara maden suyu
Akşam
7 köfte maden suyu
Çok acıktım çok
Su şimdilik 2 lt bugün az az içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?