- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Aynen ben elimden geleni yaptım yine barissinlar diye ama eşim kincidir biraz asla eyvallhi olmaz bilmem ne olur sonu ama hiç barisacak gibi durmuyor esin haklı olduğunu bile bile bunları sana yapmasının sebebi yedirememesi kendineKeşke olmasa tabi canım ama sınırı aşıyorlar bazen ve mecbur bırakıyorlar.
Benim eşim de küs değil ama ben ablasigile darıldığımdan beri özellikle yanlarına gidip muhabbet etmiyor. Bir yerde görürse konuşuyor o kadar. Aynı binadayız biliyorsun, annesine bile öyle.
İşte hem biliyor haklı olduğumu hem bana da eziyete devam ediyor
Eflalim bisey sorcam. Peki sen esine nasil davraniyorsun?Keşke olmasa tabi canım ama sınırı aşıyorlar bazen ve mecbur bırakıyorlar.
Benim eşim de küs değil ama ben ablasigile darıldığımdan beri özellikle yanlarına gidip muhabbet etmiyor. Bir yerde görürse konuşuyor o kadar. Aynı binadayız biliyorsun, annesine bile öyle.
İşte hem biliyor haklı olduğumu hem bana da eziyete devam ediyor
Evet ya bide ustune artı getirmişti yaHerkesin farklı işte canım bünyesi. En iyisi kendi bedenine göre hareket etmek. Sana muz detoksu da iyi gelmemişti. Bana iyi gelmişti mesela
En azından yaratanı bulmussun işte bu da bişey balım ben henüz bulamadım ama şu süt muzda aklım kaldı hala bi kere daha denesem mi dedim hatta hastayım diye mi yaptı diye düşündümBana ne vicdan yaradi ne muz-sut, bi tek kereviz yogurt lle anlasma saglayabildik.
Sok beni patlatmasin daBir şok patlatsana canım sende
Gülüyorsan mutlu gibi davraniyorsan senden iyisi yok zaten as bi suratını as ooooEflalim bisey sorcam. Peki sen esine nasil davraniyorsun?
Benimki mesela eve geldiginde yuzume bakiyor mutluysam o da iyi, suratina bakmiyorsam neyin var diye sormaz bile o da oyle davranir. Tam bi degisik ya
Vaytim bu hafta ben de senin gibi bi yemek plani yapicam cumaya kadar. C tesi pazardan gerekenleri de alirim.En azından yaratanı bulmussun işte bu da bişey balım ben henüz bulamadım ama şu süt muzda aklım kaldı hala bi kere daha denesem mi dedim hatta hastayım diye mi yaptı diye düşündüm
Sen bu ara kv ye doyamadın banuay akşama kv saadeti var
Aman sen karışma sakın canım, onlar iyii olur sen kötü olursun tecrübe ile sabit.Aynen ben elimden geleni yaptım yine barissinlar diye ama eşim kincidir biraz asla eyvallhi olmaz bilmem ne olur sonu ama hiç barisacak gibi durmuyor esin haklı olduğunu bile bile bunları sana yapmasının sebebi yedirememesi kendine
Canım bana sürekli kötü davranan bitüne bende artık mesafeli davranıyorum. Ha o öyle iken yine de iyi oldum onu da denedim yani ama eşim çok bencil hep alttan almamı ne yaparsa yapsın özürsüz unutmamı bekliyor. Hataları için özür dilemiyor tam tersi hep ama hep beni suçluyor.Eflalim bisey sorcam. Peki sen esine nasil davraniyorsun?
Benimki mesela eve geldiginde yuzume bakiyor mutluysam o da iyi, suratina bakmiyorsam neyin var diye sormaz bile o da oyle davranir. Tam bi degisik ya
Çok zorlaniyorum cicegim ya ne yapacağım ne pisirecegim şimdi dolabı fulledim 1 haftalık yemek planı yaptım böyle daha kolay olacak benim içinVaytim bu hafta ben de senin gibi bi yemek plani yapicam cumaya kadar. C tesi pazardan gerekenleri de alirim.
Patates dene bir benceSok beni patlatmasin da
Yine miay akşama kv saadeti var
Sen bu ara kv ye doyamadın banu
Yine mi
He oyle wallaGülüyorsan mutlu gibi davraniyorsan senden iyisi yok zaten as bi suratını as oooo
Oh massallahay akşama kv saadeti var
Ne zamandir boyleAman sen karışma sakın canım, onlar iyii olur sen kötü olursun tecrübe ile sabit.
Eşim de olabilir dediğin gibi
Canım bana sürekli kötü davranan bitüne bende artık mesafeli davranıyorum. Ha o öyle iken yine de iyi oldum onu da denedim yani ama eşim çok bencil hep alttan almamı ne yaparsa yapsın özürsüz unutmamı bekliyor. Hataları için özür dilemiyor tam tersi hep ama hep beni suçluyor.
Vaytim aynen oyle. Bi de ben yemekleri aksamdan yapiyorum. Ertesi gun okuldan gelince ugrasmayim diye. Ellerim titriyor zaten acliktan bi sure gecinceÇok zorlaniyorum cicegim ya ne yapacağım ne pisirecegim şimdi dolabı fulledim 1 haftalık yemek planı yaptım böyle daha kolay olacak benim için
Aman işten gelmiş yorgun argın insanları düşünmüyorlar hafta sonu akşam falan olsa neyse de
ya benim çocukları kb alıyor etütten eve getiriyor ya
oda geliyor geçen geldi oturmadılar eşimin arkadaşı vardiye içinde kaldı bugün gelecek illa
gelmede diyemiyorum ki , erken kalkıyorlar zaten ama ütüm var
çamaşır atılcak makinaya bir ton iş
Ben de haftasonu gorusuldugunde sinir oluyorum bi tatilim var onu da onlarla oturark geciriyorum diyeAman işten gelmiş yorgun argın insanları düşünmüyorlar hafta sonu akşam falan olsa neyse de
Aman işten gelmiş yorgun argın insanları düşünmüyorlar hafta sonu akşam falan olsa neyse de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?