Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aynen ben elimden geleni yaptım yine barissinlar diye ama eşim kincidir biraz asla eyvallhi olmaz bilmem ne olur sonu ama hiç barisacak gibi durmuyor esin haklı olduğunu bile bile bunları sana yapmasının sebebi yedirememesi kendine

Eflalim bisey sorcam. Peki sen esine nasil davraniyorsun?
Benimki mesela eve geldiginde yuzume bakiyor mutluysam o da iyi, suratina bakmiyorsam neyin var diye sormaz bile o da oyle davranir. Tam bi degisik ya

Bana ne vicdan yaradi ne muz-sut, bi tek kereviz yogurt lle anlasma saglayabildik.
En azından yaratanı bulmussun işte bu da bişey balım ben henüz bulamadım ama şu süt muzda aklım kaldı hala bi kere daha denesem mi dedim hatta hastayım diye mi yaptı diye düşündüm

Benimki mesela eve geldiginde yuzume bakiyor mutluysam o da iyi, suratina bakmiyorsam neyin var diye sormaz bile o da oyle davranir. Tam bi degisik ya
Gülüyorsan mutlu gibi davraniyorsan senden iyisi yok zaten as bi suratını as oooo

En azından yaratanı bulmussun işte bu da bişey balım ben henüz bulamadım ama şu süt muzda aklım kaldı hala bi kere daha denesem mi dedim hatta hastayım diye mi yaptı diye düşündüm
Vaytim bu hafta ben de senin gibi bi yemek plani yapicam cumaya kadar. C tesi pazardan gerekenleri de alirim.

Aman sen karışma sakın canım, onlar iyii olur sen kötü olursun tecrübe ile sabit.
Eşim de olabilir dediğin gibi
Canım bana sürekli kötü davranan bitüne bende artık mesafeli davranıyorum. Ha o öyle iken yine de iyi oldum onu da denedim yani ama eşim çok bencil hep alttan almamı ne yaparsa yapsın özürsüz unutmamı bekliyor. Hataları için özür dilemiyor tam tersi hep ama hep beni suçluyor.

Vaytim bu hafta ben de senin gibi bi yemek plani yapicam cumaya kadar. C tesi pazardan gerekenleri de alirim.
Çok zorlaniyorum cicegim ya ne yapacağım ne pisirecegim şimdi dolabı fulledim 1 haftalık yemek planı yaptım böyle daha kolay olacak benim için

Gülüyorsan mutlu gibi davraniyorsan senden iyisi yok zaten as bi suratını as oooo
He oyle walla

ay akşama kv saadeti var
Oh massallah

Ne zamandir boyle

Çok zorlaniyorum cicegim ya ne yapacağım ne pisirecegim şimdi dolabı fulledim 1 haftalık yemek planı yaptım böyle daha kolay olacak benim için
Vaytim aynen oyle. Bi de ben yemekleri aksamdan yapiyorum. Ertesi gun okuldan gelince ugrasmayim diye. Ellerim titriyor zaten acliktan bi sure gecince

Aman işten gelmiş yorgun argın insanları düşünmüyorlar hafta sonu akşam falan olsa neyse de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…