- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Akşamları bi çaya oda her hafta sonu değil ayda bir balım bence yeter de artarBen de haftasonu gorusuldugunde sinir oluyorum bi tatilim var onu da onlarla oturark geciriyorum diye
Ben de haftasonu gorusuldugunde sinir oluyorum bi tatilim var onu da onlarla oturark geciriyorum diye
Bide buna uyuz oluyorum işte benim kv de aynı kendi kızının bir çocuğu var telefonu acmasa aaa onun cocugu uyuyor ama ben acmayayim hemen eşimi arayıp şikayet ediyor
cnm onların kızları yorulur bir tek
biz el kızlarında motor takılı
evimiz kirli ve dagınık olamaz
motor takılı bizdeee
Aynen en iyisi liste bundan sonra her hafta haftalık liste yapacağım balım ya beynim dönüyor herkese ayrı yemek devirde bitti bu akşam makarna karnabahar var kim yemek isterse yesin yemeyende aç kalsinHe oyle walla
Oh massallah
Ne zamandir boyle
Vaytim aynen oyle. Bi de ben yemekleri aksamdan yapiyorum. Ertesi gun okuldan gelince ugrasmayim diye. Ellerim titriyor zaten acliktan bi sure gecince
Ben bazi sebeplerden ve anlasmazliklardan dolayi ayda bir gidiyorum aksam bi kac saat oturup cikiyorum.Akşamları bi çaya oda her hafta sonu değil ayda bir balım bence yeter de artar
Ben bazi sebeplerden ve anlasmazliklardan dolayi ayda bir gidiyorum aksam bi kac saat oturup cikiyorum.
Eskiden yemege falan cagirirdim yorulurdum baktim ki degmezmis artik herkese hakettigi kadar! 2 yili gecgindir boyle.
Esim bugun dioki bana, evde degismeyen bi ben kaldim beni de degistirecek misin
Guldum ben de
Ooo maşallah mortim gene patlatmissin proyu. Sen bakalım bu hafta bi sonucu gör de olmazsa eve gidince ben de bi denerim. Sen kadar katı yapamam ama ağırlık vermeye çalışırım.Slm kızlar menü bildirimi @MiuLegohatice901217
Kahvaltı öncesi activia
Kahvaltı
Bir haşlanmış yumurta
6 dilim hindi füme
5 dilim kaşar
Ara süt
Öğle
4-5 parça kaşar
6 hindi füme
Ara süt
Ara maden suyu
Akşam
7 köfte maden suyu
Çok acıktım çok
Su şimdilik 2 lt bugün az az içiyorum
Buyumemis şımarık oğlan çocuğuAman sen karışma sakın canım, onlar iyii olur sen kötü olursun tecrübe ile sabit.
Eşim de olabilir dediğin gibi
Canım bana sürekli kötü davranan bitüne bende artık mesafeli davranıyorum. Ha o öyle iken yine de iyi oldum onu da denedim yani ama eşim çok bencil hep alttan almamı ne yaparsa yapsın özürsüz unutmamı bekliyor. Hataları için özür dilemiyor tam tersi hep ama hep beni suçluyor.
Aslina bakarsan kendisi de baya degisti karakter olarakahahahah korkmuş enişte
Su muz olayi nasil kac gun suruyor neler yeniliyor benimlede paylasirmisiniz lutfen kabiz yapıyor mu?? Nasil ki liste?En azından yaratanı bulmussun işte bu da bişey balım ben henüz bulamadım ama şu süt muzda aklım kaldı hala bi kere daha denesem mi dedim hatta hastayım diye mi yaptı diye düşündüm
Su muz olayi nasil kac gun suruyor neler yeniliyor benimlede paylasirmisiniz lutfen kabiz yapıyor mu?? Nasil ki liste?
Tarcinli sut veya yogurtSelam güzeller yine ne kadar konuştunuz böyle
bugünki menümü vereyim
sabah(09:30)
2 yumurta
-dereotu
-marul
-maydanoz
-yoğurt(peynir yerine yedim 3 kaşık)
-1 tane salatalık
-1 tane kırmızı biber
-3 adet ceviz
-8 adet zeytin
-çay
Akşam(17:00)
-bol sebzeli(kabak-domates-biber-sarımsak-soğan-mantar-maydanoz) tavuk sote
-2 bardak ayran
2,5 litre su içtim
-1 litre karanfil tarçınlı çay içtim
-1 litreye yakın normal açık çay içtim
heralde 10 kerede wc wc ye gittim(bu kadar içersem oradan çıkmam tabikisi)
Ama canım çok fena tatlı istiyor.Küp şekere bile razıyım.İçim kımıl kımıl ediyor o derece.Heralde şekerim düştü elim ayağım titreme noktasında kötüyüm yani
bebeğim tarçınlı su içtimTarcinli sut veya yogurt
1 tane armut, mandalina falan yesen küp şeker yerine?bebeğim tarçınlı su içtim
1 tane küp şeker yiycem şimdi
yoksa geçmeyecek biliyorum
şeker hastasıyım ben.
yok kuzum öyle kötü oluyorumki titreme çok oluyor.1 tane armut, mandalina falan yesen küp şeker yerine?
Ayyy kahvalti yoksa ben yokumada sen yapamaazsın annem kahvaltı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?