Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

cnm onların kızları yorulur bir tek
biz el kızlarında motor takılı
evimiz kirli ve dagınık olamaz
motor takılı bizdeee

Bide buna uyuz oluyorum işte benim kv de aynı kendi kızının bir çocuğu var telefonu acmasa aaa onun cocugu uyuyor ama ben acmayayim hemen eşimi arayıp şikayet ediyor

He oyle walla

Oh massallah

Ne zamandir boyle

Vaytim aynen oyle. Bi de ben yemekleri aksamdan yapiyorum. Ertesi gun okuldan gelince ugrasmayim diye. Ellerim titriyor zaten acliktan bi sure gecince
Aynen en iyisi liste bundan sonra her hafta haftalık liste yapacağım balım ya beynim dönüyor herkese ayrı yemek devirde bitti bu akşam makarna karnabahar var kim yemek isterse yesin yemeyende aç kalsin

Akşamları bi çaya oda her hafta sonu değil ayda bir balım bence yeter de artar
Ben bazi sebeplerden ve anlasmazliklardan dolayi ayda bir gidiyorum aksam bi kac saat oturup cikiyorum.
Eskiden yemege falan cagirirdim yorulurdum baktim ki degmezmis artik herkese hakettigi kadar! 2 yili gecgindir boyle.

Ben bazi sebeplerden ve anlasmazliklardan dolayi ayda bir gidiyorum aksam bi kac saat oturup cikiyorum.
Eskiden yemege falan cagirirdim yorulurdum baktim ki degmezmis artik herkese hakettigi kadar! 2 yili gecgindir boyle.

bizde çok gitmeyiz cnm
aman gitmeyelim evi filan dagılır zaten
çalışıyor kadın , yorulur ahahaha

akşam bakalımm benim neyimi begenecekkk
seninnn ki iyi
bende alacam diye neye takılacak

Ooo maşallah mortim gene patlatmissin proyu. Sen bakalım bu hafta bi sonucu gör de olmazsa eve gidince ben de bi denerim. Sen kadar katı yapamam ama ağırlık vermeye çalışırım.

Buyumemis şımarık oğlan çocuğu

En azından yaratanı bulmussun işte bu da bişey balım ben henüz bulamadım ama şu süt muzda aklım kaldı hala bi kere daha denesem mi dedim hatta hastayım diye mi yaptı diye düşündüm
Su muz olayi nasil kac gun suruyor neler yeniliyor benimlede paylasirmisiniz lutfen kabiz yapıyor mu?? Nasil ki liste?

Selam güzeller yine ne kadar konuştunuz böyle
bugünki menümü vereyim
sabah(09:30)
2 yumurta
-dereotu
-marul
-maydanoz
-yoğurt(peynir yerine yedim 3 kaşık)
-1 tane salatalık
-1 tane kırmızı biber
-3 adet ceviz
-8 adet zeytin
-çay

Akşam(17:00)
-bol sebzeli(kabak-domates-biber-sarımsak-soğan-mantar-maydanoz) tavuk sote
-2 bardak ayran

2,5 litre su içtim
-1 litre karanfil tarçınlı çay içtim
-1 litreye yakın normal açık çay içtim
heralde 10 kerede wc wc ye gittim(bu kadar içersem oradan çıkmam tabikisi)

Ama canım çok fena tatlı istiyor.Küp şekere bile razıyım.İçim kımıl kımıl ediyor o derece.Heralde şekerim düştü elim ayağım titreme noktasında kötüyüm yani

Tarcinli sut veya yogurt

1 tane armut, mandalina falan yesen küp şeker yerine?
yok kuzum öyle kötü oluyorumki titreme çok oluyor.
Şekerim düştü biliyorum ya
doktorum böyle durumda küp şeker dedi.15 dakika içinde toplamazsa 1 tane daha küp şeker
2 hafta öncede oldu böyle
gittim yattım yatağa öleceksemde öleyim artık diye
1 tane şeker yemiştim yatmadan önce.20 dakika sonra annemden yeni doğmuş gibi oldum.Bu hastalık beni mahvetti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…