Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar benim durum vahim 2 gündür yemekden alıyorum hırsımı gene :18:
yappmaaa ablacımmm...cumaya ne kaldı şurdaa
günaydın arkadaşlar.bugun regl oldum çok halsizim birde üzgün
bebek istiyoruz biz kaç aydır olmuyor.
haaaddiii bakalımmmm....senden de güzel haberler alcaz o zaman...

gecmiş olsun tatlımm...havalar çok dengesiz bu aralar dikkat et kızınada gecerse o zaman seyret belayıı

kızzlar eve yeni geldim yorgun vede bitkinimmm...

nevim nerde uğramamış bugün hiç hasta mı acabaa...
yemek yiyip dönüyorum hemen

hayirli aksamlar fistikla..daha bu saatte anca yeni geldim..
ogle bir ara ugradim..ama toplanti icin gelenler olunca geri cikmak zorunda kaldim..
gecmise hala bakamadim ama birazdan bakicam
sizler ne yaptiniz kizlar..

ben bugun sabah 3 dilim ekmek yedim sonrada butun gun salata.
yarindan itibaren insallah yine siki rejime baslicam..
eve baya bir toplandi sukurler olsunki

kızzlar eve yeni geldim yorgun vede bitkinimmm...

nevim nerde uğramamış bugün hiç hasta mı acabaa...
yemek yiyip dönüyorum hemen
tamam canim, afiyet olsun sana ben buralardayim
spora gittim sonra ayşemle yürüdük markete gittik..........biraz dinlenimde fırına patlıcan koydum kızarıyor akşama karnıarık vaar................
oggg safisim ne ettin sennn..bugun aksama sizdeyim..karni yarik'a bayilirim..canim cekti valla..gecen secilde patlican kizartmisti sen karni yarik... agzim sulandi resmen..sizlere afiyet olsun canim. ama ben bir patlicanli yemek adi daha duyarsam korkarimki kacamak yapicam :18::18:
s.a kizlar yahu bu tatil isi ne zormus ya son iki hafta kaldi ben hala alisverisle ugrasiyom halada bitiremedim .burayada ugrayamiyom zaten moralim bozuluyor
ne tatili kiz,sizin cocuklar tatilmi almanyada :26::26:
Kızlar benim bedenim geçen haftanın acısını çıkarıyor galiba.Kilolar gıdım gıdım gidiyor
olur canim sikma canini, bir hafta iyi gidince obur hafta bir durma oluyor..bende oyle oldum hep..ama duzelir merak etme
gemis olsun canim Allah sifani versin...kesin havadandir..hava degisikliginden buradada millet hastaliktan oluyor..ins kizina gecmeden toparlanirsin canim
daha tartilmadim aysenim ama yarin sadece yogurt yiyecegim..ki ozaman insallah dengelemis olurum diye dusunuyorum...

allah gönlündekini hayırlısıyla versin gülüüüüüüüm......

amin safisimmmmmmmmm aminnnnnnn
amanınnnnnn görmüş fıstık gibi kızı tabeeeçok hoş şeyler bunlar yaa
cok hos seyler ablacimda, beklediginden gelmedikten sonra bir onemi olmuyor
kızlar benim durum vahim 2 gündür yemekden alıyorum hırsımı gene :18:
aman ablacim dikkat et, oyala kendini tam guzel giderken bozma...aklini baska seylerlen meskul et bak neguzel 8leri gormustun..bunu getir aklina
günaydın arkadaşlar.bugun regl oldum çok halsizim birde üzgün
bebek istiyoruz biz kaç aydır olmuyor.
Allah hayirlisini nasib etsin canim, demekki daha dogru zaman degilmis..uzerine dusup sikma canini..korundugun icin uzun surebilir..Allahim hayirlisiyla 2inci bebegide kucagina almaya nasib etsin insallah

hemen bugünki menümü yazayım daha fırsatım olmaz belki girmeye:)

sabah
1 bardak maydonoz kürü
1 bardak 7 si bir arada çay

bir dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 kk peynir
2 zeytin

ara
1 elma
form çay
adaçayı

öğle
4 kaşık ıspanak kavurma
2 kaşık yoğurt
yeşilçay
adaçayı

ara
bi çay bardağı nescafe
3 kaşık yoğurt ve yulaf
7 si bir arada
yeşil çay

akşam (henüz yiyemedim abimi bekliyorum bugün böyle geç olucak )
1 tabak kıymalı karnıbahar yemeği
1 dilim çavdar ekmeği
salata

7 si bir arada
adaçayı

çok şükür bugün baya dikkatli oldu

kırmızım naber yavrişkomm
ben perçembe günleri tartılırım genlede cumaya süprizle karşılaşmak istemem
neyse evin düzeni oturtugunu göre sende eski tempoya dönebilirsin hem vücudu şaşırtmış oldun bölece

evin resimlerinide bekliyoruzzz dört gözle :98:

mesaj sayım sırası...............

kırmızıgül x

saferan x

doga3 x

ganfed x

nev81 x

aysen_34 x

roseberry (izinli)

saphira

ansaaa

ipekyol

hulya eyup

hulyaeyup= 1
kirmizigul06= 4
ansaaa= 3
saphira= 4

Kizlar esra iki gun izinli, topige yazmisti.. msj sayimi yapma sirasi sende Saphiracim...Dunun msjlari sayilacak...esra gelincede sayimini hemen yapar

bende şimdi onu yazacaktım ben gece girer yaparım sayımı sorun olursa canım saphıra giremezse felan

iyidir aysenim malum yorgunum biraz..sabah antreyle kardesimin odasinin citalarini boyadimda ise geldim..ama dizlerim cok sizliyor yere cokmekten..salon mutfak ve antre bitsin ceker eklerim fotolar..tabiki mobilyalarda geldikten sonra..bombos evi ne yapacaksiniz

ohh annecine yeni gelin evi gibi düzüyosun desene
sanada bol bol spor oldu bölece canım
bu arada o lokmanıda merak etmedim değil hani

ohh annecine yeni gelin evi gibi düzüyosun desene
sanada bol bol spor oldu bölece canım
bu arada o lokmanıda merak etmedim değil hani

evet oyle oldu valla..ilk annemle babam baya tartisti yapmayin etmeyin paraniz sizde kalsin bakin evleneceksiniz daha diye..biz onlari dusunerek istedik onlarda bizi dusunerek reddetti ama simdi yavas yavas ev ortaya ciktikca gozlerinin ici parliyor..

lokman facede listemde var ama goremezsin galiba, arkadas listem kapali...ama face karsilasinca adini soyadini soylerim bakarsin bir...suanki profil fotosu cok net degil ata bindigi bir fotoyu koydu yeni..ben ona cok merak ettigimi ata binecegimi soyledim aa super bende binmek istiyorum dedi,,bindi ekledide fotosu..
lokman, kisilik olarak cok bilmis bazen fazla bilmis ukala..ama cok temiz kalpli birisi..yardima muhtac olanlarin yaninda herzaman...haksizliga gelemez..cok sinirlenir bu konuda...eski yakisikliligi kalmamis..hatta kellesmeye baslamis..ama benim kalbimde gozumde gormuyor bunu,,onun kalbine asik'im ben aysenim ama ona kamera acmadigim icn bikti artik pek fazla ilgilenmiyor aysenim...bende onu kiskanip duruyorum ama hala sevdigimi anlamasin diye uzak durmaya calisiyorum..ahh lokmannn ahhhh

kizlar topikte masallah bir bebis konusudur aldi basini gidiyor..esracim icin cok seviniyorum, simdi hulya yazin ipek..ben bile heveslendim valla
evli olsam bu hevesle bir bebiste ben yapardim valla..
Ama simdi ne edem ben bekleyip durucaz mecburen

nilosssssssssssssss saat kac oldu neredesinnnnnnnnnnn

İyi akşamlar canlarım,geçmişe bi dalıp geliyorum hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…