yappmaaa ablacımmm...cumaya ne kaldı şurdaakızlar benim durum vahim 2 gündür yemekden alıyorum hırsımı gene :18:
haaaddiii bakalımmmm....senden de güzel haberler alcaz o zaman...günaydın arkadaşlar.bugun regl oldum çok halsizim birde üzgün
bebek istiyoruz biz kaç aydır olmuyor.
günaydın kızlar
çok hastalandım dün akşam ya,ne olduğumu anlamadım hiç.nele grip yok ama müthiş halsizlik,üşüme titreme ve ateş.sonra ateşim düştü ilaçla.bu sefer nasıl terliyorum,sucuk gibi oldum.Bu sabaha daha iyi kalktım çok şükür en azından kızıma kahvaltısını hazırlayabildim ve yedirebildim.kendime de hazırladım,aldım tepsimi geçtim tv karşısına.doktorumda Canan Karatay ve karşıtı prof. tartışıyorlar.biraz geç başladım programı izlemeye.Besenme uzmanına gıcıkkk oldum.sen kimsin ya,dr. bile değilsin,koskoca prof. a kafa tutuyorsun
maydanoz hemen 1 bardak oluyordur canım toplamda.
tamam canim, afiyet olsun sana ben buralardayimkızzlar eve yeni geldim yorgun vede bitkinimmm...
nevim nerde uğramamış bugün hiç hasta mı acabaa...
yemek yiyip dönüyorum hemen
oggg safisim ne ettin sennn..bugun aksama sizdeyim..karni yarik'a bayilirim..canim cekti valla..gecen secilde patlican kizartmisti sen karni yarik...spora gittim sonra ayşemle yürüdük markete gittik..........biraz dinlenimde fırına patlıcan koydum kızarıyor akşama karnıarık vaar................
ne tatili kiz,sizin cocuklar tatilmi almanyada :26::26:s.a kizlar yahu bu tatil isi ne zormus ya son iki hafta kaldi ben hala alisverisle ugrasiyom halada bitiremedim .burayada ugrayamiyom zaten moralim bozuluyor
olur canim sikma canini, bir hafta iyi gidince obur hafta bir durma oluyor..bende oyle oldum hep..ama duzelir merak etmeKızlar benim bedenim geçen haftanın acısını çıkarıyor galiba.Kilolar gıdım gıdım gidiyor
gemis olsun canim Allah sifani versin...kesin havadandir..hava degisikliginden buradada millet hastaliktan oluyor..ins kizina gecmeden toparlanirsin canimgünaydın kızlar
çok hastalandım dün akşam ya,ne olduğumu anlamadım hiç.nele grip yok ama müthiş halsizlik,üşüme titreme ve ateş.sonra ateşim düştü ilaçla.bu sefer nasıl terliyorum,sucuk gibi oldum.Bu sabaha daha iyi kalktım çok şükür en azından kızıma kahvaltısını hazırlayabildim ve yedirebildim.kendime de hazırladım,aldım tepsimi geçtim tv karşısına.doktorumda Canan Karatay ve karşıtı prof. tartışıyorlar.biraz geç başladım programı izlemeye.Besenme uzmanına gıcıkkk oldum.sen kimsin ya,dr. bile değilsin,koskoca prof. a kafa tutuyorsun
maydanoz hemen 1 bardak oluyordur canım toplamda.
daha tartilmadim aysenim ama yarin sadece yogurt yiyecegim..ki ozaman insallah dengelemis olurum diye dusunuyorum...bugün yarın durumu telafi et tartı gününe son 2 gün kaldı
yok canım ne bebişi tabi allah bilir ama 3 senedir olmayan bebiş şimdi geldiyse ben bu işe gülerim
ayy evet nasıl çiğ yiyolar yaaa ben pişmişini zor yiyorum
allah gönlündekini hayırlısıyla versin gülüüüüüüüm......
cok hos seyler ablacimda, beklediginden gelmedikten sonra bir onemi olmuyoramanınnnnnn görmüş fıstık gibi kızı tabeeeçok hoş şeyler bunlar yaa
aman ablacim dikkat et, oyala kendini tam guzel giderken bozma...aklini baska seylerlen meskul et bak neguzel 8leri gormustun..bunu getir aklinakızlar benim durum vahim 2 gündür yemekden alıyorum hırsımı gene :18:
Allah hayirlisini nasib etsin canim, demekki daha dogru zaman degilmis..uzerine dusup sikma canini..korundugun icin uzun surebilir..Allahim hayirlisiyla 2inci bebegide kucagina almaya nasib etsin insallahgünaydın arkadaşlar.bugun regl oldum çok halsizim birde üzgün
bebek istiyoruz biz kaç aydır olmuyor.
mesaj sayım sırası...............
kırmızıgül x
saferan x
doga3 x
ganfed x
nev81 x
aysen_34 x
roseberry (izinli)
saphira
ansaaa
ipekyol
hulya eyup
hulyaeyup= 1
kirmizigul06= 4
ansaaa= 3
saphira= 4
Kizlar esra iki gun izinli, topige yazmisti.. msj sayimi yapma sirasi sende Saphiracim...Dunun msjlari sayilacak...esra gelincede sayimini hemen yapar
kırmızım naber yavrişkomm
ben perçembe günleri tartılırım genlede cumaya süprizle karşılaşmak istemem
neyse evin düzeni oturtugunu göre sende eski tempoya dönebilirsin hem vücudu şaşırtmış oldun bölece
evin resimlerinide bekliyoruzzz dört gözle :98:
iyidir aysenim malum yorgunum biraz..sabah antreyle kardesimin odasinin citalarini boyadimda ise geldim..ama dizlerim cok sizliyor yere cokmekten..salon mutfak ve antre bitsin ceker eklerim fotolar..tabiki mobilyalarda geldikten sonra..bombos evi ne yapacaksiniz
bende şimdi onu yazacaktım ben gece girer yaparım sayımı sorun olursa canım saphıra giremezse felan
tamam canim, saphiracim giremezse yda siranin onda oldugunu goremezse sen yaparsin. cok saol bitanemm
ohh annecine yeni gelin evi gibi düzüyosun desene
sanada bol bol spor oldu bölece canım
bu arada o lokmanıda merak etmedim değil hani
ayyyyy çok severimmm makarnaaaa olsun her türlüsüne bayılırımmmneyse kalakyım ben abimin terayağlı peynirli makarnasını yapim :118:
İyi akşamlar canlarım,geçmişe bi dalıp geliyorum hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?