Varya tamamen aynı düşünüyorum, akşamı erken kapatmakta bana göre değil, erken kapatirsam kaçak yapma ihtimalim yüksekBen bugun oglen 12 civari yedim yemegimi. IF.e gore 8 saat boyunca yiyebilirim. Ben simdiye kadar atistirdim 1-2 sey de ama saglikli tabi ki. Simdi yarin 12e kadar bisey yemiyecegim. 12 - 8 araligi bana daha iyi oluyor. Cunku kahvalti yemesem de bana Fark etmiyor. Ama aksami cok erken kapatinca keyfim kaciyor. Mutsuz oluyorum. 12-7 araligi da olsa bana yeter ama daha erken kapatmak istemiyorum gunumu. Boyle devam etsem nasil olur sence Miucum ?
@MiuLego
Eflal en son oturarak ne zaman akşam yemeği yedim acaba diye düşünüyorum bendeYaaa sabır bir kase yoğurtlu kabağı bir saatte yedirtmediler yoruldum ya yoruldum
Bende basenden gitsin istemiyorum hiç yok zaten bide giderse kalmaz hiç bir seyVarya tamamen aynı düşünüyorum, akşamı erken kapatmakta bana göre değil, erken kapatirsam kaçak yapma ihtimalim yüksek
sabah erken kalkiyorum ama 12 ye kadar ac kalsamda çok etkilemiyor
Basenlerde cok bişey yokta belim daha belirgin inceldi
Ama ben basene etku etmesini istiyorum
Yaa bu çok geriyor zaten diyetteyiz bari yediğimiz ögünden keyif alarak yiyelim. Yemiş olmak için yemek istemiyorum ben. Ne zaman yemeğe otursam kavga ediyorlarEflal en son oturarak ne zaman akşam yemeği yedim acaba diye düşünüyorum bende
Ayyy bisey diyemem o zamanbebeğim tarçınlı su içtim
1 tane küp şeker yiycem şimdi
yoksa geçmeyecek biliyorum
şeker hastasıyım ben.
Sağol Miu'mÖncelikle MENÜ VERİP KAÇAYIM cılara teessüflerimi fena şekilde iletirim başyan söyliyim!
Berna güzel menü olmuş canım.. şu yumurtayı yemeye çalış yahu ekmek olmazsa kahvaltıların besleyici olmuyor hiç.. iyi menü bugün daha hafif akşam öğünü olacaktır eminimm
başarılı temiz menü olmuş canım afiyet olsun.. kahcvaltının yanına zeytin peynir yeşillik domates salatalık vs zenginleştir derim..
nevom bravooooooooooo
zaten senden emindim biliyorsun..
misafirliği çoook iyi atlatmışsın balım
akşam menün de hafif
mis menü mis mis ..
tartı nasıl çiçeaam ?
öğle geç olmuş muhtemelen akşam da geç..
ama hafif bir akşam olmuş zaten canımcım.. beğendim ben.. sporuna geri dön lütfen
afiyet olsun pınarım.. menü fena değil.. kaymak çarşamba günü gerekli miydi? hayır derim.. akşam yemeğine tarhana gerekli miydi hayır derim ama çarşamba ve perşembe günleri için hayır derim.. yoksa tertemiz menü kuzucum
menü iyi de spora zaman kalmadı bahanesi tamamen geçersiz benim için.. kalacak.. nasıl olur bilmem ama kalacak canım..
fulya kuzum 3 kepçe tarhana çok değil mi?
madem karbonu böyle abarttın ekmek yemek mantıklı mı? hadi yedin akşam da ekmek var?
çok karbon bu menü..
patates ile kek de nesi yahu çarşamba günnüüüü
akşam yemeği çok geçse çakıl ekmek yememelisin
menü dolu dolu güzel olmuş.. bugün perşembe daha hafif olmalı..
menünde öğün isimlerini ve saatlerini eklersen sevinirim.. böyle kaçta yediğini göremeyince yorum yapmak sağlıklı olmuyor
güzel menü olmuş afiyet olsun.. öğün saatlerini de yazalım
ara çok fazla ve kalorili olmuş..öğün saatlerini yazmayı unutma canım
menünün geri kalanı gayet iyi
sabahki tost ve pattis nasıl bir etki etti tartıya eflal merak ettim..
ooo harikasın nilimmm
temiz perşembe menüsü olacak bozmaz buna uyarsan
benim kızda meme istiyor yada agliyorYaa bu çok geriyor zaten diyetteyiz bari yediğimiz ögünden keyif alarak yiyelim. Yemiş olmak için yemek istemiyorum ben. Ne zaman yemeğe otursam kavga ediyorlar
9 kilo vermissin maşallah 4 kilo nedir ya 1 ay bile surmez çiçeğimSon 4 kilom kaldi. 73 le baslamistim agustos sonuydu 9 kilo gitmis son 4 e odaklanmam lazim. 4 nedir ki ya hemen verilir aslinda. Beynimi kandirmaca yapayim biraz, felegini sasirtayim onun
66 dan sonrasi bana illallah ettirdi inanki9 kilo vermissin maşallah 4 kilo nedir ya 1 ay bile surmez çiçeğim
Coco bir daha ban yersen seni sopayla kovalayacagim haaaCanım takımım nasilsiniz??saydin78 bitanem ziyaretci olarak okudum gelişmeleri cok sevindim canim benim Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah cok sevindim kuzum
Beni de bu son 4 kilo inanki yetti canima ama bıraktım relaks takilacagim bi süre66 dan sonrasi bana illallah ettirdi inanki
Oooyyyy vaytım beniiimmmmCoco bir daha ban yersen seni sopayla kovalayacagim haaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?