Sağol canım benim inşaallahOlsun buda güzel, düzenlivaktin oldukça daha fazlasını yaparsın
Geçmiş olsun
Ayyy bireysel birincilik te gelir belki eflal ayyy sabah olsun bir an önce coook heyecanlıYarın 64 olursaolursa yüzdem 3 oluyor
Diye diye olurmuşumAyyy bireysel birincilik te gelir belki eflal ayyy sabah olsun bir an önce coook heyecanlı
Gördüğümü düşünüyorumBegüm benim bu hafta ki etiketleri gördün değil mi canım
Ayyy inşallah ya okumaktan çok zevk alırım ki yüzde de çok şaşalı 3.03Diye diye olurmuşumbaşarı hikaye mi türkan gibi yazarım artık @Candysugar türkan huuu sen nerdesin bugün
Sence ben ne zaman listeye girerim? Rutin Nasil işliyor yani? Öyle olsa daha bi gaza gelicem böyle biraz sıkıldım sanki. Yarın ben de güzel bi rakam vericem galibaAyyy yarın cuma çok heyecanlı inşallah biz birinci oluruz çok amin bolca amin bir sürü amin
EVE şimdi girdim kuzummmMiuuuuuuu nerede acaba @MiuLego
@MiuLegoSence ben ne zaman listeye girerim? Rutin Nasil işliyor yani? Öyle olsa daha bi gaza gelicem böyle biraz sıkıldım sanki. Yarın ben de güzel bi rakam vericem galiba
@MiuLego kaçak gelin çabuk gel buraya koca yok bu takımda kaçma kaçma tamam evermeyecegiz seni sen hep bizim kalacaksın kimselere vermeyiz seni gel gel
Bak balım normalde 15 günde gidersin listeye ama o iki haftalık surede artı gelmemen ve aktif olmam gerekiyor ama sen artı geldin ve çok aktif değilsin ne olur yanlış anlama balım günde 5 6 mesaj yazıyorsun ve ilk haftadan artı ile geldin kaptanın sana güvenmesi için biraz zaman ver emi balım diyette liste içi disi farketmez sen liste için değil kendin için diyet yapıyor ve zayifliyorsun bunu aklında tut sen güzelce kilo ver aktif ol zaten senin deneme gerek kalmadan @MiuLego seni alır listeye emin olSence ben ne zaman listeye girerim? Rutin Nasil işliyor yani? Öyle olsa daha bi gaza gelicem böyle biraz sıkıldım sanki. Yarın ben de güzel bi rakam vericem galiba
Geldim canımEvet gel canım kaptaniçemissss
Hay ağzın yeşilçay içsin emiBak balım normalde 15 günde gidersin listeye ama o iki haftalık surede artı gelmemen ve aktif olmam gerekiyor ama sen artı geldin ve çok aktif değilsin ne olur yanlış anlama balım günde 5 6 mesaj yazıyorsun ve ilk haftadan artı ile geldin kaptanın sana güvenmesi için biraz zaman ver emi balım diyette liste içi disi farketmez sen liste için değil kendin için diyet yapıyor ve zayifliyorsun bunu aklında tut sen güzelce kilo ver aktif ol zaten senin deneme gerek kalmadan @MiuLego seni alır listeye emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?