Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Nevreste maşallah sporlarin çok düzenli ve güzel, tebrikler
Yarın tartı ne diyecek sinyaller nasıl

Nevreste maşallah sporlarin çok düzenli ve güzel, tebrikler
Yarın tartı ne diyecek sinyaller nasıl
Vallahi sinyal henüz yok yarın sürpriz bekliyorumCanım aslında yürüyüş ötesini yapmak isterim.Ama yoğunluktan fazlası olmuyor.Yorgun olduğum için canım istemiyor.İki gündür fena baş ağrısı çekiyorum...Sağolasın

Olmadi kuzum kart isini hallettim,ayagimda iyi sayilir yürüyorum artik,tarti da 55.7 hala
Burada olsaydın miu sana bi çözüm yolu bulurdu cocom neyse olan oldu ama kopma buradan lütfen dikkat et ban meselesine karta çok sevindim sıkıntısı z atlatmana

Burada olsaydın miu sana bi çözüm yolu bulurdu cocom neyse olan oldu ama kopma buradan lütfen dikkat et ban meselesine karta çok sevindim sıkıntısı z atlatmana
Sukurler olsun kart meselesini atlattım vaytim cok destek oldun o gün cok sagol bitanem.❤❤

Kereviz işe yarıyor mu, bende mi denesem. En son 7 yıl önce yedim
Son 4 kilom kaldi. 73 le baslamistim agustos sonuydu 9 kilo gitmis son 4 e odaklanmam lazim. 4 nedir ki ya hemen verilir aslinda. Beynimi kandirmaca yapayim biraz, felegini sasirtayim onun
Valla taş gibisin bu halinle bile farklı bir şeyler denesen , miu menü hazırlasın sana bana yapmıştı güzelde vermiştim
Canım takımım nasilsiniz?? @saydin78 bitanem ziyaretci olarak okudum gelişmeleri cok sevindim canim benim Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah cok sevindim kuzum
Babalar kraliçeliğimde gözün mü var senin

Basen yillarin baseni oldugu icin gec gider bence. Yani en azindan bende oyle. Kosmak da iyi geliyor basene bence. Bi gitse de kurtulsam. Ben de en cok basenden kurtulmaya istiyorum

Sukurler olsun kart meselesini atlattım vaytim cok destek oldun o gün cok sagol bitanem.❤❤
Ne demek balım ya ahhh gençken isim buydu benim finans şimdi evde oturup iki çocuk buyutuyorum bakalım hayırlısı buyusunler döneceğim iş hayatına geri inşallah

Olsun buda güzel, düzenlivaktin oldukça daha fazlasını yaparsın
Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…