- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
Bak bunu söz kabul ettim yoksa geliyor sana miunun çivili sopasıOooyyyy vaytım beniiimmmmtamam tamam insallah banlanmiycam bidaha
Nevreste maşallah
Tartı ne diyor de hele çabuk yarına hazir misin ayağın nasıl oldu kredi kartı problem olmadı dimi
Tamam tamam sööözzzzzBak bunu söz kabul ettim yoksa geliyor sana miunun çivili sopası
Olmadi kuzum kart isini hallettim,ayagimda iyi sayilir yürüyorum artik,tarti da 55.7 halaTartı ne diyor de hele çabuk yarına hazir misin ayağın nasıl oldu kredi kartı problem olmadı dimi
Vallahi sinyal henüz yok yarın sürpriz bekliyorumNevreste maşallahsporlarin çok düzenli ve güzel, tebrikler
Yarın tartı ne diyecek sinyaller nasıl
Burada olsaydın miu sana bi çözüm yolu bulurdu cocom neyse olan oldu ama kopma buradan lütfen dikkat et ban meselesine karta çok sevindim sıkıntısı z atlatmanaOlmadi kuzum kart isini hallettim,ayagimda iyi sayilir yürüyorum artik,tarti da 55.7 hala
Sukurler olsun kart meselesini atlattım vaytim cok destek oldun o gün cok sagol bitanem.❤❤Burada olsaydın miu sana bi çözüm yolu bulurdu cocom neyse olan oldu ama kopma buradan lütfen dikkat et ban meselesine karta çok sevindim sıkıntısı z atlatmana
Kereviz işe yarıyor mu, bende mi denesem. En son 7 yıl önce yedimMenu nenu
Sabah 2 tavada yumurta, beyaz cay, pekmez, 1 dilkm tb ekmek
Oglen yagsiz tuzsuz bir avuc patlamis misir
Ve yesil elma, 5-6 findik
Aksam= yemegin etini ayikladim yedim ve ayran
Simdi kiraz sapi cay
Disari cikamadigim icin kereviz alamadim tabi
@MiuLego
Bu hafta her aksami kereviz yogurt yapicam oyle karar verdim. Bi de c.tesi kabak alayim pazardan. Hatta bu hafta hep sebze haslama ve yogurtla gecireyim bakalim nasil olacak. Brokoli yigurt, kabak yogurt, karnabahar yogurt... oyle olsun
Valla taş gibisin bu halinle bileSon 4 kilom kaldi. 73 le baslamistim agustos sonuydu 9 kilo gitmis son 4 e odaklanmam lazim. 4 nedir ki ya hemen verilir aslinda. Beynimi kandirmaca yapayim biraz, felegini sasirtayim onun
Babalar kraliçeliğimde gözün mü var seninCanım takımım nasilsiniz??@saydin78 bitanem ziyaretci olarak okudum gelişmeleri cok sevindim canim benim Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah cok sevindim kuzum
ayyy inşallah bizim takım olurrrAyyy yarın cuma çok heyecanlı inşallah biz birinci oluruz çok amin bolca amin bir sürü amin
Basen yillarin baseni oldugu icin gec gider bence. Yani en azindan bende oyle. Kosmak da iyi geliyor basene bence. Bi gitse de kurtulsam. Ben de en cok basenden kurtulmaya istiyorumVarya tamamen aynı düşünüyorum, akşamı erken kapatmakta bana göre değil, erken kapatirsam kaçak yapma ihtimalim yüksek
sabah erken kalkiyorum ama 12 ye kadar ac kalsamda çok etkilemiyor
Önceden titreme gelirdi neden bilmiyorum ama artık oda gelmiyor
Basenlerde cok bişey yokta belim daha belirgin inceldi
Ama ben basene etki etmesini istiyorum
Ne demek balım ya ahhh gençken isim buydu benim finans şimdi evde oturup iki çocuk buyutuyorum bakalım hayırlısı buyusunler döneceğim iş hayatına geri inşallahSukurler olsun kart meselesini atlattım vaytim cok destek oldun o gün cok sagol bitanem.❤❤
Olsun buda güzel, düzenliVallahi sinyal henüz yok yarın sürpriz bekliyorumCanım aslında yürüyüş ötesini yapmak isterim.Ama yoğunluktan fazlası olmuyor.Yorgun olduğum için canım istemiyor.İki gündür fena baş ağrısı çekiyorum... Sağolasın
Begüm benim bu hafta ki etiketleri gördün değil mi canımOlsun buda güzel, düzenlivaktin oldukça daha fazlasını yaparsın
Geçmiş olsun
Yarın 64 olurmuyum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?