Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aman nasılsa diyet akşam bozuldu
tırtıklayım , hatta başka şeylerde yiyim
yarın tartılıp tekrar başlarım tırıklamasıydı ki
buraya yazıncaaaa akıllı akıllı devam ettimm
Zaten nasılsa bozulduu amaaaan yiyimlwri bırakınca biz zayıf olup zayıf kalcaz adam olcaz banuuu

Anlamadim eflalim o ne demek gi babalar kraliceligi ne ki acaba?

Yok ben ilk hafta 2 kilo verdim 2.hafta 300 gram eksi verdim.bu hafta da telafi ediyorum.girmeye de calisiyorum gündüz gelemezsem gece geliyorum ama haklısın tabi. Burası çok şey kattı bana. Önemli olan kilo vermek

Moral sıfır dün baskül de gayet iyi sonuç almışken bugün resmen artılardayım pes etmeme ramak kaldı
Ya kızlar bi durun diyete yeni basladiniz normal bunlar yapmayın şöyle düşünün elinize bir elişi aldınız bi ornek var önünüzde bakınca hemen aynısını yapabiliyor musunuz hayır tabi ki soke ore soke ore doğrusunu buluyorsunuz demi ama yedigin yemeğin hangisi sana yarıyor hangisi odem yapıyor ne neyle yesem daha iyi oluyor bi bunları cozun önce biraz zaman verin kendinize en ufak artida aaa olmuyor gitmiyor demek kolay önemli olan o partinin neden geldini bulmak vücudunu tanımak ya 5 aydır diyet yapıyorum bir kere demedim pes etmek üzereyim diye neler denedim neler yaptım birazcık sabır ne olur

aynen balım geçen haftakiler ancak tartıya yansımıştır..
ama sorun mu bu ? hayır
yeni düzenini merakla bekliyorum kuzum

az eksi gelirse çok üzülücem ben

ye ki
Bakalim herşeyden kararında yemeye ve dengelemek calısacagım sporcu gunun gecmemesıne Özellikle dikkat edeceğim Bı de cuma tartıldıktan sonra Baskul u kaldırıp diger cumaya kadar tartılmayacagım

Tamam canım sen ne dersen önemli olan kilo vermek. Söz veririm tabi ki.sen bi bak bakalım yarın bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…