- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Ayy perşembe akşamları bana bişey oluyor ne iciyorsam kafa yapıyor bide cuma günleri acep nedenDeli hahhaha güvenli buralar diyorsun tamam geldim
Ha ha ha kısa ve öz en güzeli
Eflal kafa bi milyon uyumak iyi geldi bana ya eski White oldum yaaaaaaHa ha ha kısa ve öz en güzeli
Zaten nasılsa bozulduu amaaaan yiyimlwri bırakınca biz zayıf olup zayıf kalcaz adam olcaz banuuuaman nasılsa diyet akşam bozuldu
tırtıklayım , hatta başka şeylerde yiyim
yarın tartılıp tekrar başlarım tırıklamasıydı ki
buraya yazıncaaaa akıllı akıllı devam ettimm
Anlamadim eflalim o ne demek giKereviz işe yarıyor mu, bende mi denesem. En son 7 yıl önce yedim
Valla taş gibisin bu halinle bilefarklı bir şeyler denesen , miu menü hazırlasın sana bana yapmıştı güzelde vermiştim
Babalar kraliçeliğimde gözün mü var senin
Yaa uyku ne güzel şey, tabi kendine gelirsinEflal kafa bi milyon uyumak iyi geldi bana ya eski White oldum yaaaaaa
Bende arti geldim ama arada oluyor boyle alistim hugunu cok hafif gecirirsen cok daha fazla eksi gorursun yarinaMoral sıfır dün baskül de gayet iyi sonuç almışken bugün resmen artılardayım pes etmeme ramak kaldı
Yok ben ilk hafta 2 kilo verdim 2.hafta 300 gram eksi verdim.bu hafta da telafi ediyorum.girmeye de calisiyorum gündüz gelemezsem gece geliyorum ama haklısın tabi. Burası çok şey kattı bana. Önemli olan kilo vermekBak balım normalde 15 günde gidersin listeye ama o iki haftalık surede artı gelmemen ve aktif olmam gerekiyor ama sen artı geldin ve çok aktif değilsin ne olur yanlış anlama balım günde 5 6 mesaj yazıyorsun ve ilk haftadan artı ile geldin kaptanın sana güvenmesi için biraz zaman ver emi balım diyette liste içi disi farketmez sen liste için değil kendin için diyet yapıyor ve zayifliyorsun bunu aklında tut sen güzelce kilo ver aktif ol zaten senin deneme gerek kalmadan @MiuLego seni alır listeye emin ol
Insallah canim vaytimNe demek balım ya ahhh gençken isim buydu benim finans şimdi evde oturup iki çocuk buyutuyorum bakalım hayırlısı buyusunler döneceğim iş hayatına geri inşallah
Ayyy baba yazmış telefonAnlamadim eflalim o ne demek gibabalar kraliceligi ne ki acaba?
Ya kızlar bi durun diyete yeni basladiniz normal bunlar yapmayın şöyle düşünün elinize bir elişi aldınız bi ornek var önünüzde bakınca hemen aynısını yapabiliyor musunuz hayır tabi ki soke ore soke ore doğrusunu buluyorsunuz demi ama yedigin yemeğin hangisi sana yarıyor hangisi odem yapıyor ne neyle yesem daha iyi oluyor bi bunları cozun önce biraz zaman verin kendinize en ufak artida aaa olmuyor gitmiyor demek kolay önemli olan o partinin neden geldini bulmak vücudunu tanımak ya 5 aydır diyet yapıyorum bir kere demedim pes etmek üzereyim diye neler denedim neler yaptım birazcık sabır ne olurMoral sıfır dün baskül de gayet iyi sonuç almışken bugün resmen artılardayım pes etmeme ramak kaldı
pess etme kuzum kilolara inat verecez onlarıMoral sıfır dün baskül de gayet iyi sonuç almışken bugün resmen artılardayım pes etmeme ramak kaldı
Bakalim herşeyden kararında yemeye ve dengelemek calısacagım sporcu gunun gecmemesıne Özellikle dikkat edeceğim Bı de cuma tartıldıktan sonra Baskul u kaldırıp diger cumaya kadar tartılmayacagımaynen balım geçen haftakiler ancak tartıya yansımıştır..
ama sorun mu bu ? hayır
yeni düzenini merakla bekliyorum kuzum
az eksi gelirse çok üzülücem ben
ye ki
Tamam canım sen ne dersen önemli olan kilo vermek. Söz veririm tabi ki.sen bi bak bakalım yarın bana.
Hatice yarın duruma bir bakalım canısı
Bana sık sık gireceğine söz ver sen tabiaktif olup gözümün önünde olacağına
Cep numaranı da alırım düreterim yokşuğunda
Bazı koşulları sağlayalım da
Geldim canımyettim gari
Salatalığı çok severim kendisi benim gibi hiyardirHay ağzın yeşilçay içsin emi
Sen emziriyon ya da salatalık yesin :)))))
Ayyy baba yazmış telefonbanlar kraliçesi yani buranın ban kraliçesiydim bir zamanlar heyyy gidiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?