- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Aynen eflal geçmişte kronik uyku bozuklugum var zaten iki uç gün daha uyumasam artık uyumadan sıkıntı yasardimYaa uyku ne güzel şey, tabi kendine gelirsinben uykusuzluk yüzünden psikolojimi bozdum biliyormusun, uyku deyip geçmemek lazım
Güya protein yapıyorum işteBende arti geldim ama arada oluyor boyle alistim hugunu cok hafif gecirirsen cok daha fazla eksi gorursun yarina
Ooo ortalık hain doluay cok hayranım varmış eflalim gizliden gizliden kiblemeler falan neyse
Önemli olan o kiloyu vermek balım sen burada ol düzenli kilo ver biraz sabret balım @MiuLego haklı balım 14 tk var yarış var oda ona göre hareket etmek zorunda dur bakalım yarın tartı ne diyecek miu ona göre yol izler yinedeYok ben ilk hafta 2 kilo verdim 2.hafta 300 gram eksi verdim.bu hafta da telafi ediyorum.girmeye de calisiyorum gündüz gelemezsem gece geliyorum ama haklısın tabi. Burası çok şey kattı bana. Önemli olan kilo vermek
Protein bazılarına yaramıyor canım misalGüya protein yapıyorum işte
Ayyy hic sorma biraz once bi bagirdim dedim bi ara ara gec oluyor saat diyeee... ben bagirinca simdi aradi geliyorlar panik yapma diyor yaaaaada81 ay ne olacak şimdi bu soğukta, tamirci de ha deyince gelmez
Ay iyi bari geliyorlar hemenAyyy hic sorma biraz once bi bagirdim dedim bi ara ara gec oluyor saat diyeee... ben bagirinca simdi aradi geliyorlar panik yapma diyor yaaaa
Ada benim eş kişisi hiç bulaşmaz öyle işlere White musluk bozuldu el atsana der hemen çekilir kenaraAyyy hic sorma biraz once bi bagirdim dedim bi ara ara gec oluyor saat diyeee... ben bagirinca simdi aradi geliyorlar panik yapma diyor yaaaa
Benim eşimde hem kendi yapmaz hem beni bulaştırmaz, bu şehre geldiğimizden beri her şeyi babası yapıyorAda benim eş kişisi hiç bulaşmaz öyle işlere White musluk bozuldu el atsana der hemen çekilir kenara
Illa bagirmak mi gerekiyor yaaaa delirtti beni simdi karsima gecmis gülüyor sakin kombici gelince bisey deme kendiliginden bozuldu diyelim diyor..bende ben ne biliyorsam anlatirim kombiciye dedim oynadi oynadi bozdu diyecemAy iyi bari geliyorlar hemen
Bak canım sana bi ornek ben pilav yiyeyim akşam sabah eksi gelir bulgur yiyeyim iki kasığa 400 gr artı gelir bulgur sağlıklı pirinç değil demi ana benim.metama ders bulgur yaniGüya protein yapıyorum işte
Bu önceki günki menün fulyacım bakamamıştım affına sıgınırımsabah 08.50
tulum peyniri
7 zeytin
4 çeri domates
1 dilim avakado
az biber ve mor havuç
1,5 dilim siyez ekmeği
öğlen 12.30
3 kepçe tarhana çorbası (içinde 1 yk börülce var)
2/3 dilim siyez ekmeği
1 minik salatalık turşusu
az biber ve mor havuç
akşam 19.30
1 servis kaşığı et sote
köz patlıcan salatası
1 dilim ekmek
yatana kadar 2 lt su
sabah 1 fincan filtre kahve
öğlen 2 fincan ananas çayı ve sade Türk kahvesi
aeben @MiuLego
Ayyy ada güldüm yaIlla bagirmak mi gerekiyor yaaaa delirtti beni simdi karsima gecmis gülüyor sakin kombici gelince bisey deme kendiliginden bozuldu diyelim diyor..bende ben ne biliyorsam anlatirim kombiciye dedim oynadi oynadi bozdu diyecem
Vaytım tamamen bünyenle alakalı bir durum .. hep derim kişi diyet yaparken en iyi kendi bilir ne kilo verdirir ne aldırırBak canım sana bi ornek ben pilav yiyeyim akşam sabah eksi gelir bulgur yiyeyim iki kasığa 400 gr artı gelir bulgur sağlıklı pirinç değil demi ana benim.metama ders bulgur yani
Ayyy keske benimkide karismasada adan cagirsam yaptirsam... ben yapacam diyor iyice bozuyor herseyi yaaa...Ada benim eş kişisi hiç bulaşmaz öyle işlere White musluk bozuldu el atsana der hemen çekilir kenara
Hic sorma canim cok kizdirdiAyyy ada güldüm yaçok kızdırmış seni enişte
Sakin ol canım. İyi yönünden bak uğraşıyor. Benimki hem uğraşmaz hem adam çağırmaz, en son zorda kalır kp e derim mecburenHic sorma canim cok kizdirdi(
Mercimek çorba karbon perşembe akşamı olmamalıBen de vereyim menumu
Sabah 3 kaşık Menemen 1 dilim tam buğday ekmeği yeşillik 1 dilim beyaz peynir 3 zeytin 1 tatlı kaşığı şekersiz kuşburnu marmeladı
Ara 1 avuç ceviz 2 mandalina
Aksam 1 kase mercimek çorbası 1 tabak lahana salatası 1 ama ızgara göğüs
YaKaMoZz-z @Leeshinmee @MiuLego Whiteblacklife
Olur tabiki kuzumBen bugun oglen 12 civari yedim yemegimi. IF.e gore 8 saat boyunca yiyebilirim. Ben simdiye kadar atistirdim 1-2 sey de ama saglikli tabi ki. Simdi yarin 12e kadar bisey yemiyecegim. 12 - 8 araligi bana daha iyi oluyor. Cunku kahvalti yemesem de bana Fark etmiyor. Ama aksami cok erken kapatinca keyfim kaciyor. Mutsuz oluyorum. 12-7 araligi da olsa bana yeter ama daha erken kapatmak istemiyorum gunumu. Boyle devam etsem nasil olur sence Miucum ?
@MiuLego
Gayet iyi vaytım eksi bile getirebilir bu menü sanaMenü vereyim koruma menüsü arkadaşlar menüye teyit almayın emi sizler miudan fikir almak için menü vereceğim böyle
Menü
Sabah
1.5 dilim tb ekmek
2 tane az yağda yumurta
Domates 1 adet
4 zeytin
Ara 250 calorilik arkadaşlarin cani çekmesini diye yazmiyorum hani cok istedigim bir sey vardi hatirladin mi ciss miu kendimi şımartmak için bile isteye yaptım şaşırtma gibi
Akşam
Koca bir tabak bol kıymalı karnabahar
Su 2 litre
@MiuLego
Şaka sandım menüyü ama gerçekmişSabah 08:00(aç karnına ceviz suyu)
Bir buçuk kepek ekmeği
Tereyağında yumurta 1 tane
1 kk peynir
Yarım domates salatalık
Öğlen13:00
Yarım tabak kısır
Ayran
Salata
Ara15:00
Yeşilçay
Tuzsuz fındık
Akşam18:30
Ispanaklı börek bir tane(mayasız)
Bir kase yoğurt
Yeşillik
Su:1 lt
Spor hiç yapamadım bugün akşama kadar misafirlikteydik akşam yemeğinide orda yedik mecburem mium kızacaksın ama daha bana ye diyolar olur yerim dedim napim
Hergün sadece sebze olur mu bilemedim vücudun alması gereken diğer besin öğeleri nolacak o zaman çiçeam ?Menu nenu
Sabah 2 tavada yumurta, beyaz cay, pekmez, 1 dilkm tb ekmek
Oglen yagsiz tuzsuz bir avuc patlamis misir
Ve yesil elma, 5-6 findik
Aksam= yemegin etini ayikladim yedim ve ayran
Simdi kiraz sapi cay
Disari cikamadigim icin kereviz alamadim tabi
@MiuLego
Bu hafta her aksami kereviz yogurt yapicam oyle karar verdim. Bi de c.tesi kabak alayim pazardan. Hatta bu hafta hep sebze haslama ve yogurtla gecireyim bakalim nasil olacak. Brokoli yigurt, kabak yogurt, karnabahar yogurt... oyle olsun
Kız perşembeleri ekmek yasakladımdı ben nevoooı
BErna canım kahvaltıyı daha dolu yapmalısın. Olmaz böyle vücut ya tutarsa az besin aldığın için. Akşam güzelMenumu vereyim kizlar.yine dogru durust kahvalti yok.3 gundur böyle olunca bu aksam cok aciktim.kahvaltiyi saglam yapsaydim aksam sut meyve kuruyemis yiyecektim.
Sabah 12.30
1 bardak sut
Ceyrek ayva
Ara 16.30
1 armut
Aksam 18.30
5 yk taze fasulye
2 misket kofte
Su 2 olur
Spor aksam bildircem
@MiuLego
Hoşgeldiiiin
Gerçekten miVallahi sinyal henüz yok yarın sürpriz bekliyorumCanım aslında yürüyüş ötesini yapmak isterim.Ama yoğunluktan fazlası olmuyor.Yorgun olduğum için canım istemiyor.İki gündür fena baş ağrısı çekiyorum... Sağolasın
Hergün perşembe akşamı olsa ya sana:)Ayy perşembe akşamları bana bişey oluyor ne iciyorsam kafa yapıyor bide cuma günleri acep neden
Bu erkeklerin tamirat işlerinde ben yaparım diyip becerememsi.. hep aynılar ya olan bize oluyorAyyy cildiracam yaaaa eşim kombinin filtresini temizleyecem dedi kombiyi bozdu 2.5 saattir tamir etmeye çalışıyor...yapamazsin birini cagir diyorum ben yaparim yaparim diyor ayyy cildiracammm ev buz oldu
Daha yeni başladın sen nasıl yani pes etmek?Moral sıfır dün baskül de gayet iyi sonuç almışken bugün resmen artılardayım pes etmeme ramak kaldı
DeliSalatalığı çok severim kendisi benim gibi hiyardir
Canım ilk kez yapmıyorum defalarca yaptım daha önce de bu kez kilo vermekte de zorlanıyorum nedenseProtein bazılarına yaramıyor canım misalAhu060812 artı çıkıyor öyle yiyine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?