Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yok ben ilk hafta 2 kilo verdim 2.hafta 300 gram eksi verdim.bu hafta da telafi ediyorum.girmeye de calisiyorum gündüz gelemezsem gece geliyorum ama haklısın tabi. Burası çok şey kattı bana. Önemli olan kilo vermek
Önemli olan o kiloyu vermek balım sen burada ol düzenli kilo ver biraz sabret balım @MiuLego haklı balım 14 tk var yarış var oda ona göre hareket etmek zorunda dur bakalım yarın tartı ne diyecek miu ona göre yol izler yinede

Ada benim eş kişisi hiç bulaşmaz öyle işlere White musluk bozuldu el atsana der hemen çekilir kenara
Benim eşimde hem kendi yapmaz hem beni bulaştırmaz, bu şehre geldiğimizden beri her şeyi babası yapıyor

Ay iyi bari geliyorlar hemen
Illa bagirmak mi gerekiyor yaaaa delirtti beni simdi karsima gecmis gülüyor sakin kombici gelince bisey deme kendiliginden bozuldu diyelim diyor..bende ben ne biliyorsam anlatirim kombiciye dedim oynadi oynadi bozdu diyecem

Bu önceki günki menün fulyacım bakamamıştım affına sıgınırım

Hımmm her ögünde karbon var bundan feragat etmelisin .
Özellikle akşam karbonu sıfırlamalısın .

Bacım sana sorucam diyorum bi yazamadım .

Sen nerde yaşıyorsun ? Yemeklerini kim yapıyor ? bu kadar farklı yiyecekleri nerden buluyorsun allasen

Illa bagirmak mi gerekiyor yaaaa delirtti beni simdi karsima gecmis gülüyor sakin kombici gelince bisey deme kendiliginden bozuldu diyelim diyor..bende ben ne biliyorsam anlatirim kombiciye dedim oynadi oynadi bozdu diyecem
Ayyy ada güldüm ya çok kızdırmış seni enişte

Bak canım sana bi ornek ben pilav yiyeyim akşam sabah eksi gelir bulgur yiyeyim iki kasığa 400 gr artı gelir bulgur sağlıklı pirinç değil demi ana benim.metama ders bulgur yani
Vaytım tamamen bünyenle alakalı bir durum .. hep derim kişi diyet yaparken en iyi kendi bilir ne kilo verdirir ne aldırır .

Ada benim eş kişisi hiç bulaşmaz öyle işlere White musluk bozuldu el atsana der hemen çekilir kenara
Ayyy keske benimkide karismasada adan cagirsam yaptirsam... ben yapacam diyor iyice bozuyor herseyi yaaa...
Bir keresinde bi odanın cami bozuldu açılmıyor ne dedi biliyormusunuz komple duvardan bütün pencere cercevilerini sokmek lazımmış.. halbuki bi cam kolu yaaaaa bozulan

Mercimek çorba karbon perşembe akşamı olmamalı
Lahana şişirebilir perşembe akşamı olmamalı
Normal bir gün için güzel menğ ama perşembe için ı ıh
Olur tabiki kuzum
Gayet iyi vaytım eksi bile getirebilir bu menü sana
Şaka sandım menüyü ama gerçekmiş
Perşembe bugğn en hafif menüler yenmeli
En şişkşnlik yapmayacak garanti menüler yenmeli
Kısır börek şoktayım
Su hiç yok resmen ki su olmadan diyet olamaz
Kötü menü.
Hergün sadece sebze olur mu bilemedim vücudun alması gereken diğer besin öğeleri nolacak o zaman çiçeam ?
Bugğnkü menü güzel gayet inşallah yarın tartı güler
Kız perşembeleri ekmek yasakladımdı ben nevoooı
Aaaaaaaa

BErna canım kahvaltıyı daha dolu yapmalısın. Olmaz böyle vücut ya tutarsa az besin aldığın için. Akşam güzel
Ama sen hiç yoksun canım sıkılıyor bu duruma
@MiuLego askom ben geldim bak
Hoşgeldiiiin
Gerçekten mi
Ayy perşembe akşamları bana bişey oluyor ne iciyorsam kafa yapıyor bide cuma günleri acep neden
Hergün perşembe akşamı olsa ya sana:)
Ayyy cildiracam yaaaa eşim kombinin filtresini temizleyecem dedi kombiyi bozdu 2.5 saattir tamir etmeye çalışıyor...yapamazsin birini cagir diyorum ben yaparim yaparim diyor ayyy cildiracammm ev buz oldu
Bu erkeklerin tamirat işlerinde ben yaparım diyip becerememsi.. hep aynılar ya olan bize oluyor
Moral sıfır dün baskül de gayet iyi sonuç almışken bugün resmen artılardayım pes etmeme ramak kaldı
Daha yeni başladın sen nasıl yani pes etmek?
Salatalığı çok severim kendisi benim gibi hiyardir
Deli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…