Derin derin nefes alip 10 a kadar sayiyorum valla... keske kp cekeydi Allah var elinden her is gelir...Sakin ol canım. İyi yönünden bak uğraşıyor. Benimki hem uğraşmaz hem adam çağırmaz, en son zorda kalır kp e derim mecburen
Olabilir canım, farklı bir şey dene şaşırt bir metayıCanım ilk kez yapmıyorum defalarca yaptım daha önce de bu kez kilo vermekte de zorlanıyorum nedense
Bak canım sana bi ornek ben pilav yiyeyim akşam sabah eksi gelir bulgur yiyeyim iki kasığa 400 gr artı gelir bulgur sağlıklı pirinç değil demi ana benim.metama ders bulgur yaniGüya protein yapıyorum işte
Ne bilim işte dengem değilmiş resmen defalarca diyet yapmış ben bu kez nedense olmuyor akşamları ağzıma bişey sürmüyorum yine olmuyorMercimek çorba karbon perşembe akşamı olmamalı
Lahana şişirebilir perşembe akşamı olmamalı
Normal bir gün için güzel menğ ama perşembe için ı ıh
Olur tabiki kuzum
Gayet iyi vaytım eksi bile getirebilir bu menü sana
Şaka sandım menüyü ama gerçekmiş
Perşembe bugğn en hafif menüler yenmeli
En şişkşnlik yapmayacak garanti menüler yenmeli
Kısır börek şoktayım
Su hiç yok resmen ki su olmadan diyet olamaz
Kötü menü.
Hergün sadece sebze olur mu bilemedim vücudun alması gereken diğer besin öğeleri nolacak o zaman çiçeam ?
Bugğnkü menü güzel gayet inşallah yarın tartı güler
Kız perşembeleri ekmek yasakladımdı ben nevoooı
Aaaaaaaa
BErna canım kahvaltıyı daha dolu yapmalısın. Olmaz böyle vücut ya tutarsa az besin aldığın için. Akşam güzel
Ama sen hiç yoksuncanım sıkılıyor bu duruma
Hoşgeldiiiin
Gerçekten mi
Hergün perşembe akşamı olsa ya sana:)
Bu erkeklerin tamirat işlerinde ben yaparım diyip becerememsi.. hep aynılar ya olan bize oluyor
Daha yeni başladın sen nasıl yani pes etmek?
Deli
Benimde babam marifetlidirDerin derin nefes alip 10 a kadar sayiyorum valla... keske kp cekeydi Allah var elinden her is gelir...
Krizantemim uzulme bencede menu verenle ilgileniyorsun zaten .... ama kızlar belki yarin supriz yapabilirler...YARın ölü taklidi yapıp takıma hiç uğramasam mı acaba
Durum vaziyet berbat
Ay çok üzgünüm ya surat 5 karış asık oturuyorum evde.
Coconun menüsü yok
Fatmanın menğsü yok
Efserin menüsü yok
Bilerek de etiketlemedim. Artık etiket yapıp da çağırmıcam. Menü veren versin. Biraz yorulmuş olabilirim.
Listenin çoğu da artıda ya da -100 falan olacak galiba. Bunalım haftam başladı
Canım bende biliyorum neler yediğim zaman artı geleceğini çok kez diyet yaptım güzel kilolar verdim bu kez nedense çok zorluyor beniBak canım sana bi ornek ben pilav yiyeyim akşam sabah eksi gelir bulgur yiyeyim iki kasığa 400 gr artı gelir bulgur sağlıklı pirinç değil demi ana benim.metama ders bulgur yani
Ben de diyorum ki daha yeni başlamadın mı sen diyete zaten?Ne bilim işte dengem değilmiş resmen defalarca diyet yapmış ben bu kez nedense olmuyor akşamları ağzıma bişey sürmüyorum yine olmuyor
aynen öyle valla zamaninda hepsinin içine oturmussam demekOoo ortalık hain dolutakılma boş ver. Oranın sabit fikirleri var adamı çileden çıkarırlar
ne kadar soguk bi hosgeldin oldu buMercimek çorba karbon perşembe akşamı olmamalı
Olur tabiki kuzum
Kısır börek şoktayım
Kötü menü.
Hergün sadece sebze olur mu bilemedim vücudun alması gereken diğer besin öğeleri nolacak o zaman çiçeam ?
Aaaaaaaa
BErna canım kahvaltıyı daha dolu yapmalısın. Olmaz böyle vücut ya tutarsa az besin aldığın için. Akşam güzel
Hoşgeldiiiin
Gerçekten mi
Bu erkeklerin tamirat işlerinde ben yaparım diyip becerememsi.. hep aynılar ya olan bize oluyor
Deli
Proteinden dolayı dün çok güzeldi bugün tam tersiBen de diyorum ki daha yeni başlamadın mı sen diyete zaten?
Ne ara olmadığını anladın?
Tamam tamam mesaj alındı. Ben de biraz daha dikkat etmeye çalışayım. Ne zaman derseniz o zaman.Hay ağzın yeşilçay içsin emi
Sen emziriyon ya da salatalık yesin :)))))
Yok ada biliyorum tartıları.. süpriz olmaz da..Krizantemim uzulme bencede menu verenle ilgileniyorsun zaten .... ama kızlar belki yarin supriz yapabilirler...
Miu iki gündür çok şiddetli baş ağrısı çekiyorum.Bugün yine yoğun bir gün geçirdim.Öğlen gelince yiyecek birşey bulamadım ve neredeyse bayılmaz üzereydim.Hiç böyle olmamıştım.Mecburen yedim...Mercimek çorba karbon perşembe akşamı olmamalı
Olur tabiki kuzum
Kısır börek şoktayım
Kötü menü.
Aaaaaaaa
Hoşgeldiiiin
Gerçekten mi
Deli
Uyuyunca ben boyleyim uyumayinca çekilmez biriyimMercimek çorba karbon perşembe akşamı olmamalı
Olur tabiki kuzum
Kısır börek şoktayım
Kötü menü.
Aaaaaaaa
Hoşgeldiiiin
Gerçekten mi
Deli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?