Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

YARın ölü taklidi yapıp takıma hiç uğramasam mı acaba
Durum vaziyet berbat

Ay çok üzgünüm ya surat 5 karış asık oturuyorum evde.

Coconun menüsü yok
Fatmanın menğsü yok
Efserin menüsü yok

Bilerek de etiketlemedim. Artık etiket yapıp da çağırmıcam. Menü veren versin. Biraz yorulmuş olabilirim.

Listenin çoğu da artıda ya da -100 falan olacak galiba. Bunalım haftam başladı

Ne bilim işte dengem değilmiş resmen defalarca diyet yapmış ben bu kez nedense olmuyor akşamları ağzıma bişey sürmüyorum yine olmuyor

Krizantemim uzulme bencede menu verenle ilgileniyorsun zaten .... ama kızlar belki yarin supriz yapabilirler...

Bak canım sana bi ornek ben pilav yiyeyim akşam sabah eksi gelir bulgur yiyeyim iki kasığa 400 gr artı gelir bulgur sağlıklı pirinç değil demi ana benim.metama ders bulgur yani
Canım bende biliyorum neler yediğim zaman artı geleceğini çok kez diyet yaptım güzel kilolar verdim bu kez nedense çok zorluyor beni

Ooo ortalık hain dolu takılma boş ver. Oranın sabit fikirleri var adamı çileden çıkarırlar
aynen öyle valla zamaninda hepsinin içine oturmussam demek neyse boşver canim takımımı ozledim

ne kadar soguk bi hosgeldin oldu bu

Krizantemim uzulme bencede menu verenle ilgileniyorsun zaten .... ama kızlar belki yarin supriz yapabilirler...
Yok ada biliyorum tartıları.. süpriz olmaz da..

Liste beni ciddi anlamda üzüyor. Gerçekten listeye milyon kere düşünüp birini almak lazım.

Miu iki gündür çok şiddetli baş ağrısı çekiyorum.Bugün yine yoğun bir gün geçirdim.Öğlen gelince yiyecek birşey bulamadım ve neredeyse bayılmaz üzereydim.Hiç böyle olmamıştım.Mecburen yedim...

Uyuyunca ben boyleyim uyumayinca çekilmez biriyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…