YARın ölü taklidi yapıp takıma hiç uğramasam mı acaba
Durum vaziyet berbat
Ay çok üzgünüm ya surat 5 karış asık oturuyorum evde.
Coconun menüsü yok
Fatmanın menğsü yok
Efserin menüsü yok
Bilerek de etiketlemedim. Artık etiket yapıp da çağırmıcam. Menü veren versin. Biraz yorulmuş olabilirim.
Listenin çoğu da artıda ya da -100 falan olacak galiba. Bunalım haftam başladı
Aynen abla hemen olsun hemen gitsin istiyorlar ama bi gecede almadik ki sen bu kiloyu bi gecede gitsin sabır diyorum inşallah dinlerlerVaytım tamamen bünyenle alakalı bir durum .. hep derim kişi diyet yaparken en iyi kendi bilir ne kilo verdirir ne aldırır.
Ayyy o videolar bende de var ama en fazla 1 gun yaptım ertesi güne yapamadım resmenhiç bakmadım level 2 inşallah basene yönelik olsun
kaptanım jillan beni kesmiyo artık,peşine insanity yapıyorum ki asıl teri orda atıyorum,nefes almaya vaktim kalmıyo
bende yarın vereceğim saklasın bundan sonra cumadan cumaya gunu mum nasıl gececegını tartıda gordum rakam belirliyor resmen hİÇ sağlıklı bir durum degilTartimi eşime saklattim 1 hafta boyunca tartim yokkkdün 54 dum ama
Miu elinden geleni yapti sagolsun kuzum benim vucudum inat iste. Deli gibi spor istiyor, biliyorum.Kereviz işe yarıyor mu, bende mi denesem. En son 7 yıl önce yedim
Valla taş gibisin bu halinle bilefarklı bir şeyler denesen , miu menü hazırlasın sana bana yapmıştı güzelde vermiştim
Babalar kraliçeliğimde gözün mü var senin
Şaşırttım güya ama meta beni daha çok şaşırttıOlabilir canım, farklı bir şey dene şaşırt bir metayı
Canım sıkkınaynen öyle valla zamaninda hepsinin içine oturmussam demekneyse boşver canim takımımı ozledim
ne kadar soguk bi hosgeldin oldu bu
Kıyamam aaa neden böyle oldu ki?Miu iki gündür çok şiddetli baş ağrısı çekiyorum.Bugün yine yoğun bir gün geçirdim.Öğlen gelince yiyecek birşey bulamadım ve neredeyse bayılmaz üzereydim.Hiç böyle olmamıştım.Mecburen yedim...
İki haline de talibim ulanUyuyunca ben boyleyim uyumayinca çekilmez biriyim
Eflal senden eminim :)Ayy dur canım ya niye olumsuz düşünüyorsun hemenpozitif ol. Bak ben 64 olursam yüzde 3 gelecek
Bana dusmez diye bişey demiyorum mezun oldum sözde korumadayim ama listesi ki arkadaşlardan daha çok buradayım lütfen kimse alınmasın ama ne olur biraz daha gelin özlüyorum siziYARın ölü taklidi yapıp takıma hiç uğramasam mı acaba
Durum vaziyet berbat
Coconun menüsü yok
Fatmanın menğsü yok
Efserin menüsü yok
Bilerek de etiketlemedim. Artık etiket yapıp da çağırmıcam. Menü veren versin. Biraz yorulmuş olabilirim.
Mium yanlis anladin ben etini yiyorum. Icinde patates bezelye vardi onlari yemedim bilerek bol etli yapmistimMercimek çorba karbon perşembe akşamı olmamalı
Lahana şişirebilir perşembe akşamı olmamalı
Normal bir gün için güzel menğ ama perşembe için ı ıh
Olur tabiki kuzum
Gayet iyi vaytım eksi bile getirebilir bu menü sana
Şaka sandım menüyü ama gerçekmiş
Perşembe bugğn en hafif menüler yenmeli
En şişkşnlik yapmayacak garanti menüler yenmeli
Kısır börek şoktayım
Su hiç yok resmen ki su olmadan diyet olamaz
Kötü menü.
Hergün sadece sebze olur mu bilemedim vücudun alması gereken diğer besin öğeleri nolacak o zaman çiçeam ?
Bugğnkü menü güzel gayet inşallah yarın tartı güler
Kız perşembeleri ekmek yasakladımdı ben nevoooı
Aaaaaaaa
BErna canım kahvaltıyı daha dolu yapmalısın. Olmaz böyle vücut ya tutarsa az besin aldığın için. Akşam güzel
Ama sen hiç yoksuncanım sıkılıyor bu duruma
Hoşgeldiiiin
Gerçekten mi
Hergün perşembe akşamı olsa ya sana:)
Bu erkeklerin tamirat işlerinde ben yaparım diyip becerememsi.. hep aynılar ya olan bize oluyor
Daha yeni başladın sen nasıl yani pes etmek?
Deli
Noldu benim miumaaaaCanım sıkkın
Kıyamam aaa neden böyle oldu ki?
Geçmiş olsun nevo ağrı kesici falan alsaydın bi de.
Allah korusun sen iyi ol da
İki haline de talibim ulan
Eflal senden eminim :)
Şu bireyseli de kapsan Allah istediğin olur
Sabah spor yap leslie yine sen
Yok önğmüzdeki hafta için dedin ya çiçeam ben onu dedimMium yanlis anladin ben etini yiyorum. Icinde patates bezelye vardi onlari yemedim bilerek bol etli yapmistim
Yapıcam canım inşaallah. 10 da da tartılıcam yineCanım sıkkın
Kesinlikle bu benimde dikkatimi çekiyor son dönemde.Bana dusmez diye bişey demiyorum mezun oldum sözde korumadayim ama listesi ki arkadaşlardan daha çok buradayım lütfen kimse alınmasın ama ne olur biraz daha gelin özlüyorum sizi
Bilmiyorum canımCanım sıkkın
Miuuuu hu hu sakin ol lutfenYARın ölü taklidi yapıp takıma hiç uğramasam mı acaba
Durum vaziyet berbat
Coconun menüsü yok
Fatmanın menğsü yok
Efserin menüsü yok
Gececilee temiz mi bakıyım?[/QUOT
TemizimGececilee temiz mi bakıyım? emeklerin sayesinde toparlıyoruz yüreği guzel kaptanım uzulme bakayım
Yedim adanayi cigeri suan iciyorum cayyGececilee temiz mi bakıyım?
İvit balım.Liste işi sorumluluk işi sadece kaptan adına değil listedeki diğer kişilere karşı da sorumluluk. Tartı eksi gelmiyorsa ekstra ekstra çaba lazım. Listede olmasam bu kadar uğraşmaz mdım kesinlikle. Çünkü hak var ortada emek var.
Noldu benim miumaaaa
Makbule ben çok tartiya cikmazdin ama bu hafta tepesinden inmedim oda sinirimi oynattı en güzeli böyle olacak verdim dün hafta ya cumaya kadar tartı yok banaAyyy o videolar bende de var ama en fazla 1 gun yaptım ertesi güne yapamadım resmen
bende yarın vereceğim saklasın bundan sonra cumadan cumaya gunu mum nasıl gececegını tartıda gordum rakam belirliyor resmen hİÇ sağlıklı bir durum degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?