Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayy dur canım ya niye olumsuz düşünüyorsun hemen pozitif ol. Bak ben 64 olursam yüzde 3 gelecek

Vaytım tamamen bünyenle alakalı bir durum .. hep derim kişi diyet yaparken en iyi kendi bilir ne kilo verdirir ne aldırır .
Aynen abla hemen olsun hemen gitsin istiyorlar ama bi gecede almadik ki sen bu kiloyu bi gecede gitsin sabır diyorum inşallah dinlerler

hiç bakmadım level 2 inşallah basene yönelik olsun
kaptanım jillan beni kesmiyo artık,peşine insanity yapıyorum ki asıl teri orda atıyorum,nefes almaya vaktim kalmıyo
Ayyy o videolar bende de var ama en fazla 1 gun yaptım ertesi güne yapamadım resmen
Tartimi eşime saklattim 1 hafta boyunca tartim yokkk dün 54 dum ama
bende yarın vereceğim saklasın bundan sonra cumadan cumaya gunu mum nasıl gececegını tartıda gordum rakam belirliyor resmen hİÇ sağlıklı bir durum degil

Miu elinden geleni yapti sagolsun kuzum benim vucudum inat iste. Deli gibi spor istiyor, biliyorum.
Kereviz bana cok yariyor. Bi kerevizi kare kare dograyip hasliyorum limon sıkıyorum yogurtla yiyorum. Oglen ve aksam.

aynen öyle valla zamaninda hepsinin içine oturmussam demek neyse boşver canim takımımı ozledim

ne kadar soguk bi hosgeldin oldu bu
Canım sıkkın
Kıyamam aaa neden böyle oldu ki?
Geçmiş olsun nevo ağrı kesici falan alsaydın bi de.
Allah korusun sen iyi ol da
Uyuyunca ben boyleyim uyumayinca çekilmez biriyim
İki haline de talibim ulan
Ayy dur canım ya niye olumsuz düşünüyorsun hemen pozitif ol. Bak ben 64 olursam yüzde 3 gelecek
Eflal senden eminim :)
Şu bireyseli de kapsan Allah istediğin olur
Sabah spor yap leslie yine sen

Bana dusmez diye bişey demiyorum mezun oldum sözde korumadayim ama listesi ki arkadaşlardan daha çok buradayım lütfen kimse alınmasın ama ne olur biraz daha gelin özlüyorum sizi

Liste işi sorumluluk işi sadece kaptan adına değil listedeki diğer kişilere karşı da sorumluluk. Tartı eksi gelmiyorsa ekstra ekstra çaba lazım. Listede olmasam bu kadar uğraşmaz mdım kesinlikle. Çünkü hak var ortada emek var.

Mium yanlis anladin ben etini yiyorum. Icinde patates bezelye vardi onlari yemedim bilerek bol etli yapmistim

Noldu benim miumaaaa

Yapıcam canım inşaallah. 10 da da tartılıcam yine
Bana dusmez diye bişey demiyorum mezun oldum sözde korumadayim ama listesi ki arkadaşlardan daha çok buradayım lütfen kimse alınmasın ama ne olur biraz daha gelin özlüyorum sizi
Kesinlikle bu benimde dikkatimi çekiyor son dönemde.

Bilmiyorum canım
Canım sen benim 1 saat yürüyüş vs yazdığıma bakma ben sabah kalkıp akşam bu saatlere kadar fıldır fıldır gezen bir kadınım.Galiba az yediğimde enerjim yetmiyor.Tabi uykusuzda kaldığım oluyor...Bugün yaşadığımı inan 2 aydır hiç yaşamadım eve zor attım kendimi
Mecburen yedim yoksa inan ben de hızlıca vermek istiyorum

Miuuuu hu hu sakin ol lutfen

İvit balım.
O yüzden listeye birini alırken de çok dikkatli olmalıyım işin bu kısmı da bende. Ama bilemedim ya pek beceremedim gibi ayyyyy kendime sinir tavan bende bi kaşık suda boğacaaam kendimi
Noldu benim miumaaaa
Kafa gidik

Makbule ben çok tartiya cikmazdin ama bu hafta tepesinden inmedim oda sinirimi oynattı en güzeli böyle olacak verdim dün hafta ya cumaya kadar tartı yok bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…