Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Miu elinden geleni yapti sagolsun kuzum benim vucudum inat iste. Deli gibi spor istiyor, biliyorum.
Kereviz bana cok yariyor. Bi kerevizi kare kare dograyip hasliyorum limon sıkıyorum yogurtla yiyorum. Oglen ve aksam.
Bende aldırayım bir

İvit balım.
O yüzden listeye birini alırken de çok dikkatli olmalıyım işin bu kısmı da bende. Ama bilemedim ya pek beceremedim gibi ayyyyy kendime sinir tavan bende bi kaşık suda boğacaaam kendimi

Kafa gidik
Bana kizdin sen sanki

Yok ada biliyorum tartıları.. süpriz olmaz da..

Liste beni ciddi anlamda üzüyor. Gerçekten listeye milyon kere düşünüp birini almak lazım.
Ama canim tamam haklisin birincilik onemli listede olmak onemli ama bazen insanlarin kötü anlarida olabiliyor takimca herseyi göğüslemek lazim acisiyla tatlısıyla...

Nevom bünyeni tanırsın sen
Eğer beslenmen az geliyor diye düşünüyosan daha dolu dolu ye kuzum
Haftada 1 değil 500 gider ama sağlıklı gitsin senin canından kıymetli mi? Asla! Sen iyi ol kendini biliyosun ona göre beslen emi
Miuuuu hu hu sakin ol lutfen

İvit balım.
O yüzden listeye birini alırken de çok dikkatli olmalıyım işin bu kısmı da bende. Ama bilemedim ya pek beceremedim gibi ayyyyy kendime sinir tavan bende bi kaşık suda boğacaaam kendimi

Kafa gidik
Niye beceremeyesin ki , aus bırakınca ya onsuz olmaz dedim ilk ama aus kadar güzel idare ettin. Kendinden yan stres yapma. Listeye taze kan lazım diyorum ben. Bir rehavet var son dönemde.

Niye beceremeyesin ki , aus bırakınca ya onsuz olmaz dedim ilk ama aus kadar güzel idare ettin. Kendinden yan stres yapma. Listeye taze kan lazım diyorum ben. Bir rehavet var son dönemde.
Eflalim listeye taze kan kesinlikle lazım kuzum.. o yüzden listeye güvendiklerimden çok kişi aldım ama.. işte listedikiler ortada olmayınca çok üzülüyorum

Tamam canım inşaallahAma bugün öğlen evde çorba vs olsaydı asla o ekmeği yemezdim...Çok kasıyorum sahiden ,çevremde dalga bile geçiliyor.BU kadar dikkat ettiğim için...Yani yanlış anlaşılmasın önemsemediğim falan.Ben size olan sorumluluğumdan dolayı çok şeyden uzak duruyorum...

Makbule ben çok tartiya cikmazdin ama bu hafta tepesinden inmedim oda sinirimi oynattı en güzeli böyle olacak verdim dün hafta ya cumaya kadar tartı yok bana
Ben hep tepesindeyım ya aksam sabah tuvaletten once sonra neredeyse her kıyafetinin gramını ezbere biliyorum ama artık kendimi sakınlestırecegım her anlamda daha sakın daha emin adımlarla devam edeceğim Bı defter aldım duygularımı yazacağım benı neler etkiliyor bunu gormek amacım

Bana kizdin sen sanki
Yok sana kızmadım cocoşum
Sen kilo verince de sana imrenirler nevom.. sadece sağlık söz konusuysa dur demek lazım.
Ben senin sorumluluk bilincini çok iyi biliyorum kuzum. Listeden beri 1 gün bile tereddütüm olmado nevo bugğn çok yemişmisir diye

Canım tartıda daha fazla olabilirim ama çok ciddi farketti...O yüzden çok dikkat çekiyor ve daha vereceğimi söyleyince eleştiri alıyorum.Ben 59-60 görünümlü 65 oluncaBen mutluyum sadece bu sıralar birşeyler oldu...Geçer inşaallah
Sağol canım benim

Sıkıntın ne ise gider inşallah canım
Doğan görünümlü şahin gibisin yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…