- 13 Ağustos 2017
- 2.612
- 14.467
- 158
Haklisin kuzum bak simdi ben bi kafadan liste yapiyim sen bi incele olur muYok önğmüzdeki hafta için dedin ya çiçeam ben onu dedim
Bende aldırayım birMiu elinden geleni yapti sagolsun kuzum benim vucudum inat iste. Deli gibi spor istiyor, biliyorum.
Kereviz bana cok yariyor. Bi kerevizi kare kare dograyip hasliyorum limon sıkıyorum yogurtla yiyorum. Oglen ve aksam.
Tamam balımHaklisin kuzum bak simdi ben bi kafadan liste yapiyim sen bi incele olur mu
Yok ada biliyorum tartıları.. süpriz olmaz da..
Liste beni ciddi anlamda üzüyor. Gerçekten listeye milyon kere düşünüp birini almak lazım.
Bana kizdin sen sankiİvit balım.
O yüzden listeye birini alırken de çok dikkatli olmalıyım işin bu kısmı da bende. Ama bilemedim yapek beceremedim gibi ayyyyy kendime sinir tavan bende bi kaşık suda boğacaaam kendimi
Kafa gidik
Ama canim tamam haklisin birincilik onemli listede olmak onemli ama bazen insanlarin kötü anlarida olabiliyor takimca herseyi göğüslemek lazim acisiyla tatlısıyla...Yok ada biliyorum tartıları.. süpriz olmaz da..
Liste beni ciddi anlamda üzüyor. Gerçekten listeye milyon kere düşünüp birini almak lazım.
Nevom bünyeni tanırsın senBilmiyorum canım
Canım sen benim 1 saat yürüyüş vs yazdığıma bakma ben sabah kalkıp akşam bu saatlere kadar fıldır fıldır gezen bir kadınım.Galiba az yediğimde enerjim yetmiyor.Tabi uykusuzda kaldığım oluyor...Bugün yaşadığımı inan 2 aydır hiç yaşamadım eve zor attım kendimi
Mecburen yedim yoksa inan ben de hızlıca vermek istiyorum
Miuuuu hu hu sakin ol lutfen
Niye beceremeyesin ki , aus bırakınca ya onsuz olmaz dedim ilk ama aus kadar güzel idare ettin. Kendinden yan stres yapma. Listeye taze kan lazım diyorum ben. Bir rehavet var son dönemde.İvit balım.
O yüzden listeye birini alırken de çok dikkatli olmalıyım işin bu kısmı da bende. Ama bilemedim yapek beceremedim gibi ayyyyy kendime sinir tavan bende bi kaşık suda boğacaaam kendimi
Kafa gidik
Birincilik değil ki dediğim.. sadec listedekilerin sessizliğiAma canim tamam haklisin birincilik onemli listede olmak onemli ama bazen insanlarin kötü anlarida olabiliyor takimca herseyi göğüslemek lazim acisiyla tatlısıyla...
Eflalim listeye taze kan kesinlikle lazım kuzum.. o yüzden listeye güvendiklerimden çok kişi aldım ama.. işte listedikiler ortada olmayınca çok üzülüyorumNiye beceremeyesin ki , aus bırakınca ya onsuz olmaz dedim ilk ama aus kadar güzel idare ettin. Kendinden yan stres yapma. Listeye taze kan lazım diyorum ben. Bir rehavet var son dönemde.
Tamam canım inşaallahNevom bünyeni tanırsın sen
Eğer beslenmen az geliyor diye düşünüyosan daha dolu dolu ye kuzum
Haftada 1 değil 500 gider ama sağlıklı gitsin senin canından kıymetli mi? Asla! Sen iyi ol kendini biliyosun ona göre beslen emi
Ben hep tepesindeyım ya aksam sabah tuvaletten once sonra neredeyse her kıyafetinin gramını ezbere biliyorum ama artık kendimi sakınlestırecegım her anlamda daha sakın daha emin adımlarla devam edeceğim Bı defter aldım duygularımı yazacağım benı neler etkiliyor bunu gormek amacımMakbule ben çok tartiya cikmazdin ama bu hafta tepesinden inmedim oda sinirimi oynattı en güzeli böyle olacak verdim dün hafta ya cumaya kadar tartı yok bana
Yok sana kızmadım cocoşumBana kizdin sen sanki
Sen kilo verince de sana imrenirler nevom.. sadece sağlık söz konusuysa dur demek lazım.Tamam canım inşaallahAma bugün öğlen evde çorba vs olsaydı asla o ekmeği yemezdim...Çok kasıyorum sahiden ,çevremde dalga bile geçiliyor.BU kadar dikkat ettiğim için...Yani yanlış anlaşılmasın önemsemediğim falan.Ben size olan sorumluluğumdan dolayı çok şeyden uzak duruyorum...
Heee bak onda cok haklisin bak ben girem listeye bendeki ceneyi o zaman gor bideBirincilik değil ki dediğim.. sadec listedekilerin sessizliği
Canım tartıda daha fazla olabilirim ama çok ciddi farketti...O yüzden çok dikkat çekiyor ve daha vereceğimi söyleyince eleştiri alıyorum.Ben 59-60 görünümlü 65 oluncaYok sana kızmadım cocoşum
Sen kilo verince de sana imrenirler nevom.. sadece sağlık söz konusuysa dur demek lazım.
Ben senin sorumluluk bilincini çok iyi biliyorum kuzum. Listeden beri 1 gün bile tereddütüm olmado nevo bugğn çok yemişmisir diye
Ada gir artık hadi. Ne kadar kaldı girmene. Sen güzel gaz veriyorsun. Gerçekten liste dışı olanlar daha çok yazıyorHeee bak onda cok haklisin bak ben girem listeye bendeki ceneyi o zaman gor bide
Daha ne kadar olabilir kiHeee bak onda cok haklisin bak ben girem listeye bendeki ceneyi o zaman gor bide
Sıkıntın ne ise gider inşallah canımCanım tartıda daha fazla olabilirim ama çok ciddi farketti...O yüzden çok dikkat çekiyor ve daha vereceğimi söyleyince eleştiri alıyorum.Ben 59-60 görünümlü 65 oluncaBen mutluyum sadece bu sıralar birşeyler oldu...Geçer inşaallah
Sağol canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?