Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Heee daha neyine vereceksin bu kiloda bu kadar dikkat etmene gerek yok tarzı mı.. o evet hep oluyor daha ugün işyerinde bu konuda tonla mobbing yedim alıştım
Geçer nevom seviliyorsun
Sıkıntın ne ise gider inşallah canım
Doğan görünümlü şahin gibisin yani
Hahahahahaha buna çok güldüm

Ohh iyi o zmaan korktum banlaninca kizdin diye

Heee daha neyine vereceksin bu kiloda bu kadar dikkat etmene gerek yok tarzı mı.. o evet hep oluyor daha ugün işyerinde bu konuda tonla mobbing yedim alıştım
Geçer nevom seviliyorsun

Hahahahahaha buna çok güldüm
Aynen canım ya bir sürü laf geliyor.Hatta dün yeni tanıştığım biri beni kilo takıntılı zannetti
Sen de seviliyorsun

Aynen canım ya bir sürü laf geliyor.Hatta dün yeni tanıştığım biri beni kilo takıntılı zannetti
Sen de seviliyorsun
Aman sansinlar hep aynı muhabbet yok çok vermissin yok nereme vereceksin daha yok yakismamis yok kemiklerin çıkmış size ne kardeşim diyesim var artık hepsine

Sen de seviliyorsun
Ben de anlamıyom ki nevo
Hadi sihirli değnek olsun seni hoop benim gibi yapalım desek göbek atarlar ölürler heyecandan.. ama işte sözleri tersi... ne bilim ya mesela biz börek yesek tatlı yesek neden mutlu olurlar ki? Çok garip geliyor ya

Çünkü ben obezken başkasını zayıf görünce bogasim geliyordu onlarda o mantıkta galiba

Sen o dünkü masadan temiz kalkmışsın seni ne kirletebilir ki
Yaaa dimi ama onlar yedikçe ne olmuş cuma günü bir lokma tadına bakarım ki diyordum içimden eşime diyorum olmuş mu börek, oğlana soruyorum olmuş mu pasta sabah oku de get ne tadına bakması dedim çoğunu buzluğa attım

Ada gir artık hadi. Ne kadar kaldı girmene. Sen güzel gaz veriyorsun. Gerçekten liste dışı olanlar daha çok yazıyor
Canim 67.600 ile izine ayrilmistim gecen hafta 69.500 bu hafta spor yapamadim bide regli siskinligim var bakakim ne cikacak meraktayim babam gidince cok hizli sporla dönüyorum..

Dün sadece 2 köfte yiyince yazık falan oldu.Bir de pastayı yemeyinceOysa ben ciddi doymuştum...Salata neyime yetmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…