Aynen öyleyim vallahiSıkıntın ne ise gider inşallah canım
Doğan görünümlü şahin gibisin yani
Heee daha neyine vereceksin bu kiloda bu kadar dikkat etmene gerek yok tarzı mı.. o evet hep oluyor daha ugün işyerinde bu konuda tonla mobbing yedim alıştımCanım tartıda daha fazla olabilirim ama çok ciddi farketti...O yüzden çok dikkat çekiyor ve daha vereceğimi söyleyince eleştiri alıyorum.Ben 59-60 görünümlü 65 oluncaBen mutluyum sadece bu sıralar birşeyler oldu...Geçer inşaallah
Sağol canım benim
Hahahahahaha buna çok güldümSıkıntın ne ise gider inşallah canım
Doğan görünümlü şahin gibisin yani
Geldim kuzum ancak bugün yine biraz duygu zehirlenmesine maruz kaldımda
Bende temizim
Ohh iyi o zmaan korktum banlaninca kizdin diyeYok sana kızmadım cocoşum
Sen kilo verince de sana imrenirler nevom.. sadece sağlık söz konusuysa dur demek lazım.
Ben senin sorumluluk bilincini çok iyi biliyorum kuzum. Listeden beri 1 gün bile tereddütüm olmado nevo bugğn çok yemişmisir diye
Aynen canım ya bir sürü laf geliyor.Hatta dün yeni tanıştığım biri beni kilo takıntılı zannettiHeee daha neyine vereceksin bu kiloda bu kadar dikkat etmene gerek yok tarzı mı.. o evet hep oluyor daha ugün işyerinde bu konuda tonla mobbing yedim alıştım
Geçer nevom seviliyorsun
Hahahahahaha buna çok güldüm
Avatardaki sen misinOhh iyi o zmaan korktum banlaninca kizdin diye
Profildeki senmisinOhh iyi o zmaan korktum banlaninca kizdin diye
Aman sansinlar hep aynı muhabbet yok çok vermissin yok nereme vereceksin daha yok yakismamis yok kemiklerin çıkmış size ne kardeşim diyesim var artık hepsineAynen canım ya bir sürü laf geliyor.Hatta dün yeni tanıştığım biri beni kilo takıntılı zannetti
Sen de seviliyorsun
Ben de anlamıyom ki nevoAynen canım ya bir sürü laf geliyor.Hatta dün yeni tanıştığım biri beni kilo takıntılı zannetti
Sen de seviliyorsun
Yüzüm bozulurmuşAman sansinlar hep aynı muhabbet yok çok vermissin yok nereme vereceksin daha yok yakismamis yok kemiklerin çıkmış size ne kardeşim diyesim var artık hepsine
İç organların bozulması yağlanması umurları değil amaYüzüm bozulurmuşHep aynı terane
evet canlar benim,acaba koymasa miydim foto tedirgin oldum biProfildeki senmisin
Çünkü ben obezken başkasını zayıf görünce bogasim geliyordu onlarda o mantıkta galibaBen de anlamıyom ki nevo
Hadi sihirli değnek olsun seni hoop benim gibi yapalım desek göbek atarlar ölürler heyecandan.. ama işte sözleri tersi... ne bilim ya mesela biz börek yesek tatlı yesek neden mutlu olurlar ki? Çok garip geliyor ya
Yaaa dimi ama onlar yedikçe ne olmuş cuma günü bir lokma tadına bakarım ki diyordum içimden
Sen o dünkü masadan temiz kalkmışsın seni ne kirletebilir ki
Canim 67.600 ile izine ayrilmistim gecen hafta 69.500 bu hafta spor yapamadim bide regli siskinligim var bakakim ne cikacak meraktayim babam gidince cok hizli sporla dönüyorum..Ada gir artık hadi. Ne kadar kaldı girmene. Sen güzel gaz veriyorsun. Gerçekten liste dışı olanlar daha çok yazıyor
Dün sadece 2 köfte yiyince yazık falan oldu.Bir de pastayı yemeyinceBen de anlamıyom ki nevo
Hadi sihirli değnek olsun seni hoop benim gibi yapalım desek göbek atarlar ölürler heyecandan.. ama işte sözleri tersi... ne bilim ya mesela biz börek yesek tatlı yesek neden mutlu olurlar ki? Çok garip geliyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?