Çok güzelsin maşallah ama kullanma canım kopyalanırevet canlar benim,acaba koymasa miydim foto tedirgin oldum bikaldirayimmi ki,foto calamazlar dimi
Aynen yaİç organların bozulması yağlanması umurları değil ama
Oyyyy maşaallah bu ne güzellikevet canlar benim,acaba koymasa miydim foto tedirgin oldum bikaldirayimmi ki,foto calamazlar dimi
Sagol canim nevom,ne guzeller var benden.o senin bakan gozlerinin guzelligi :)Oyyyy maşaallah bu ne güzellik
Diyete uygun kategori değil mi sorun yoksonra seyredip seyredip şişmeyelim @MiuLego
Tamam kuzum cok sagol kaldirayim iyisimi tedirgin oldum bi kopyalanirsa koymamak en mantiklisiÇok güzelsin maşallah ama kullanma canım kopyalanır
Bayıldım sanaSagol canim nevom,ne guzeller var benden.o senin bakan gozlerinin guzelligi :)
Masallah cok guzel hatunsunOhh iyi o zmaan korktum banlaninca kizdin diye
Cok sagol makbulem korktum simdi kaldrdim oyle bisey olursa eşim gebertir beni zaten cok kıskanç.keske hic koymasaydim yaCocoChanelmademoiselle ne kadar da güzelsin Öyle  ergen olsam bu fotoğrafı calar sosyal medya hesaplarımda kullanırdım kaldır cnm bence
sagol canim nevom benimmm.Bayıldım sanaFıstık gibisin
sagol guzummMasallah cok guzel hatunsun)
Cok sagol makbulem korktum simdi kaldrdim oyle bisey olursa eşim gebertir beni zaten cok kıskanç.keske hic koymasaydim yaCocoChanelmademoiselle ne kadar da güzelsin Öyle  ergen olsam bu fotoğrafı calar sosyal medya hesaplarımda kullanırdım kaldır cnm bence
sagol canim nevom benimmm.Bayıldım sanaFıstık gibisin
sagol guzummMasallah cok guzel hatunsun)
Bisi olmaz canım korkma hemen kaldırdın zatenCok sagol makbulem korktum simdi kaldrdim oyle bisey olursa eşim gebertir beni zaten cok kıskanç.keske hic koymasaydim ya
sagol canim nevom benimmm.
sagol guzumm
Kaldırdığın iyi oldu coco ban yiyip duruyon belli ki sevmeyenin varevet canlar benim,acaba koymasa miydim foto tedirgin oldum bikaldirayimmi ki,foto calamazlar dimi
Aynen vaytım olay bu tamamenÇünkü ben obezken başkasını zayıf görünce bogasim geliyordu onlarda o mantıkta galiba
La kıyamam yerim seniiiii oyyy kocaman sarıldımYaaa dimi ama onlar yedikçe ne olmuş cuma günü bir lokma tadına bakarım ki diyordum içimdeneşime diyorum olmuş mu börek, oğlana soruyorum olmuş mu pasta sabah oku de get ne tadına bakması dedim çoğunu buzluğa attım
Salata doymalık bişey değil onlara göreDün sadece 2 köfte yiyince yazık falan oldu.Bir de pastayı yemeyinceOysa ben ciddi doymuştum...Salata neyime yetmiyor
Hiç de yok mis gibisin ay yüzlümAynen yaZaten benim içimde bir sürü hastalık var
@Triplimelek Megi triplim nasılsın daha iyi misin kuzumm...Whiteblacklife vaytım sorunu çözemediniz mi eşinle? iyi misin daha?...... @Sherrysherrylady anladığım kadarıyla kv gitmiş ama temelli mi belli değil he.. eşinle de sorunları hemen çözersiniz inşallah hatasını biran önce anlar..
S Sguat girls türkan nerelerdesin neden yoksun kuzum 2 gündür sen?
@igdedali ndan haberi olan var mı cepten de yazmak istemiyorum kızı sürekli rahatsız ediyor gibi hissetmemek için..
@Ausencia uğramamış daha öğle tayfası gidince gelir:)
adaşım @aeben
Sen daha güzelini yazarsınDiye diye olurmuşumbaşarı hikaye mi türkan gibi yazarım artık S Sguat girls türkan huuu sen nerdesin bugün
Diyet yapınca sağlıksız besleniyoruz zannediliyor...Oysa biz sağlıklı besleniyoruzKaldırdığın iyi oldu coco ban yiyip duruyon belli ki sevmeyenin varbelli olmaz sonuçta bi de dışarıya da açık bi site burası gelen geçen isteyen alır gider fotonu
Aynen vaytım olay bu tamamen
La kıyamam yerim seniiiii oyyy kocaman sarıldım
Salata doymalık bişey değil onlara göre
Hiç de yok mis gibisin ay yüzlüm
Yaaa icime kurt düştü Allahım keske koymasaydim eşim beni gebertir ya biri aldıysa,ya kullanirsa orda burdaKaldırdığın iyi oldu coco ban yiyip duruyon belli ki sevmeyenin varbelli olmaz sonuçta bi de dışarıya da açık bi site burası gelen geçen isteyen alır gider fotonu
Aynen vaytım olay bu tamamen
La kıyamam yerim seniiiii oyyy kocaman sarıldım
Salata doymalık bişey değil onlara göre
Hiç de yok mis gibisin ay yüzlüm
Çok güzel sin canım maşallahCok sagol makbulem korktum simdi kaldrdim oyle bisey olursa eşim gebertir beni zaten cok kıskanç.keske hic koymasaydim ya
sagol canim nevom benimmm.
sagol guzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?