Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

CocoChanelmademoiselle ne kadar da güzelsin Öyle  ergen olsam bu fotoğrafı calar sosyal medya hesaplarımda kullanırdım kaldır cnm bence
Cok sagol makbulem korktum simdi kaldrdim oyle bisey olursa eşim gebertir beni zaten cok kıskanç.keske hic koymasaydim ya
Bayıldım sanaFıstık gibisin
sagol canim nevom benimmm.

Masallah cok guzel hatunsun)
sagol guzumm

CocoChanelmademoiselle ne kadar da güzelsin Öyle  ergen olsam bu fotoğrafı calar sosyal medya hesaplarımda kullanırdım kaldır cnm bence
Cok sagol makbulem korktum simdi kaldrdim oyle bisey olursa eşim gebertir beni zaten cok kıskanç.keske hic koymasaydim ya
Bayıldım sanaFıstık gibisin
sagol canim nevom benimmm.

Masallah cok guzel hatunsun)
sagol guzumm

evet canlar benim,acaba koymasa miydim foto tedirgin oldum bi kaldirayimmi ki,foto calamazlar dimi
Kaldırdığın iyi oldu coco ban yiyip duruyon belli ki sevmeyenin var belli olmaz sonuçta bi de dışarıya da açık bi site burası gelen geçen isteyen alır gider fotonu
Çünkü ben obezken başkasını zayıf görünce bogasim geliyordu onlarda o mantıkta galiba
Aynen vaytım olay bu tamamen
La kıyamam yerim seniiiii oyyy kocaman sarıldım
Dün sadece 2 köfte yiyince yazık falan oldu.Bir de pastayı yemeyinceOysa ben ciddi doymuştum...Salata neyime yetmiyor
Salata doymalık bişey değil onlara göre
Aynen yaZaten benim içimde bir sürü hastalık var
Hiç de yok mis gibisin ay yüzlüm

Dün giremedim pek bugün Kaynanamin hastane işi vardı koşuşturmaca vardı hastanede kucağımda kızla ordan gorumcem in kaynanası çağırdı gittim tamı tamına 50 60 tane katmer açtım yoruldum misafirleri vardı kadın günü gibi
Ay bide kısmet çıktı bana
Teyzenin biri baktı hamaratım Kaynanamin yanında kızım sen bekarmisin nisanlimisin dedim teyze ben evliyim çocuğum var ahada buda kaynanam

Diye diye olurmuşum başarı hikaye mi türkan gibi yazarım artık S Sguat girls türkan huuu sen nerdesin bugün
Sen daha güzelini yazarsın
Ah sorma katmer açmalara doymadım misafirlikte misafir agirladim her yanım agriyor
Misafirlikte spor yapicam birazdan
Sporumu her yerde yaparim
Bireysel birincilik mi geliyor

Diyet yapınca sağlıksız besleniyoruz zannediliyor...Oysa biz sağlıklı besleniyoruz

Yaaa icime kurt düştü Allahım keske koymasaydim eşim beni gebertir ya biri aldıysa,ya kullanirsa orda burda (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…