Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geçmiş olsun canım.Allah şifa versin

geçmiş olsun canıım............
gecmiş olsun tatlımm...havalar çok dengesiz bu aralar dikkat et kızınada gecerse o zaman seyret belayıı
gemis olsun canim Allah sifani versin...kesin havadandir..hava degisikliginden buradada millet hastaliktan oluyor..ins kizina gecmeden toparlanirsin canim
hepinize teşekkür ederim canlarım
Tamam canım yaparım şimdi.dizim başlamadı daha özette
bende şimdi onu yazacaktım ben gece girer yaparım sayımı sorun olursa canım saphıra giremezse felan
çok sağol tatlışım.bugün öğleden sonra kötü oldum ama kızımla birlikte öğlen uykusuna yattık,bir ter attım,çok şükür daha iyiyim.tabi çok ayakta kalamıyorum,başım dönüyor hemen.Şimdi oturduğum yerden yaparım sayımı
saphiracım nasıl oldunnn... daha iyimisinn...

çok şükür daha iyiyim canım.en azından bulaşık makinasından temizleri çıkartıp yerlerine yerleştirdim.mutfak çok dağılmıştı.Kirli bulaşıkları dizdim makinaya.Eşim de yardım etti sağolsun.Yemek de vrdı dünden.ısıttı yedi.Kız da kendisi yedi ,bize yedirtmedi kolay oldu yani anlayacağın akşam yemeği faslı.Eşim çayımı da hazırladı.oturuyorum şimdi.sayımı yapayım yatıcam yine.Çok sağol canım benimm

Son düzenleme:

allah razı olsun eşinden çocuklar küçükken hasta olmak çok zor oluyoo...kıymetini bil bak adamcağız yardım ediooo...amannn maşalllaahhh diyelimmm...nazr değmesin benim kocişte çok yardımcı olur saolsun bazıları biraz kalas oluooo malumm....

kolayladın işi desene.....eski düzene dönersin hemen...

İyi akşamlar canlarım,geçmişe bi dalıp geliyorum hemen.

nerelerdesin kiz ozledik seni, aliskin degiliz senin gec gelmelerine..birdaha olmasin lutfen

ayyy masallah ne guzel anlayisli bir esin var...Allah mutlulugunuz hic bozmasinnn

napıyosun bakalım anşaaa...senin bebiş ne zaman geliyooor.....

napıyosun bakalım anşaaa...senin bebiş ne zaman geliyooor.....

yooookkk ablacım 7 bakıcı 3 kreş değiştirdim ben 5 senede...kızım daha şükür yeni yeni kendine yetmeye başladı bu sene batıya döncez bakalım inşallahh...kızım okula başlasın bi okuma yazmayı öğrensin borçlarımız var ev almıştık 1,5 sene onca onun borcu bitsinn...benim en az 3 senem varrr büyük konuşmıyım tabii ceket kazalarına karşı çok savunmasızımdır ben kızımda yanlışlıklaaa oldu meselaaa

sukur safisim, cogu gitti..salonda mobilya yok zaten..orayi boyamak felan daha cabuk bite..insallah haftasonuna bitmis olur.pazarteside salonun perdesi gelecek insallah....yani kosusturma hemen bitmiyor bir hafta daha surer herhalde..

allah cümlemize senin gibi evlat versin kırmızımmm

nerelerdesin kiz ozledik seni, aliskin degiliz senin gec gelmelerine..birdaha olmasin lutfen

ayyy masallah ne guzel anlayisli bir esin var...Allah mutlulugunuz hic bozmasinnn

teşekür ederim canlarım..Çok severiz kocimle birbirimizi

sukur safisim, cogu gitti..salonda mobilya yok zaten..orayi boyamak felan daha cabuk bite..insallah haftasonuna bitmis olur.pazarteside salonun perdesi gelecek insallah....yani kosusturma hemen bitmiyor bir hafta daha surer herhalde..

kız benim de iş bitmedi ...çocuk odası geldi kapıda bekliyor kurulacak eşimin olması lazım oda hep şehir dışında davada kendi olmadan kurdurtmuyor eşyalar üstüste odada ....bu akşam dedi yine geç gelince iptal ettik inş. yarına olur...

ayyyyy ne guzellllllll boyle kazalara can kurban

Hey maşallah
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)

nev81,kirmizigul06+,SAPHIRA,anşaaa+,saferan+,

4 Ekim Salı Mesaj Sayıları

kırmızıgül06 = 10
saferan = 8
doğa3 = 19
ganfed = 14
nev81 = 6
aysen_34 = 11
roseberry = izinli
saphira = 7
anşaaa = 6
ipekyol51 = 10
hulyaeyup = 1 :44:

hulyaeyup:2
kırmızıgül06:4
anşaaa:3
saphira:4

...benim adamda az kaldı başıma çorap örcekti geçen ay zor savuşturdum 40 ıma gelmeden 4. yü vercekti kucağıma hoşşik..............hööösst dedim geri baasssssssss.....
Yeni geldim bitanem,nasılsın?

hoşgeldin nevvviiim....

ayyyyy ne guzellllllll boyle kazalara can kurban

allahııım gülümede helalinden kazalara maruz kalmayı nasip eyle tez eldeeeen....
:123::123::123:

Son düzenleme:
allah cümlemize senin gibi evlat versin kırmızımmm
aminnn ansaacim, hani derler ya ne ekersen onu bicersin..oyle birsey..benim annemle babamda hep hayirli evlat olmuslar..ailelerinde hayir duasi almislar hep..babam 3 yasinan beri yetim kalmis 11 yasindan beri aileye bakmis..belki ondan...bizde annemlere karsi boyle olduk..Allah ailelerimizi basimizdan eksik etmesin insallah

bende babamla kurarim herseyi..babam olmazsa ben yapamam ben olmazsam babam yapamaz
ama yinede guzel ugrasi...esin avukatmi kiz, ne davasi?
eger avukatsa bende lokmandan sikayetci olucam beni desteklesin mahkemede

hee avukat sen iste süründürtürüm ben o lokman efendiyi................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…