Geçmiş olsun canım.Allah şifa versin
geçmiş olsun canıım............
gecmiş olsun tatlımm...havalar çok dengesiz bu aralar dikkat et kızınada gecerse o zaman seyret belayıı
hepinize teşekkür ederim canlarımgemis olsun canim Allah sifani versin...kesin havadandir..hava degisikliginden buradada millet hastaliktan oluyor..ins kizina gecmeden toparlanirsin canim
Tamam canım yaparım şimdi.dizim başlamadı daha özettemesaj sayım sırası...............
kırmızıgül x
saferan x
doga3 x
ganfed x
nev81 x
aysen_34 x
roseberry (izinli)
saphira
ansaaa
ipekyol
hulya eyup
hulyaeyup= 1
kirmizigul06= 4
ansaaa= 3
saphira= 4
Kizlar esra iki gun izinli, topige yazmisti.. msj sayimi yapma sirasi sende Saphiracim...Dunun msjlari sayilacak...esra gelincede sayimini hemen yapar
çok sağol tatlışım.bugün öğleden sonra kötü oldum ama kızımla birlikte öğlen uykusuna yattık,bir ter attım,çok şükür daha iyiyim.tabi çok ayakta kalamıyorum,başım dönüyor hemen.Şimdi oturduğum yerden yaparım sayımıbende şimdi onu yazacaktım ben gece girer yaparım sayımı sorun olursa canım saphıra giremezse felan
saphiracım nasıl oldunnn... daha iyimisinn...
hepinize teşekkür ederim canlarım
Tamam canım yaparım şimdi.dizim başlamadı daha özette
çok sağol tatlışım.bugün öğleden sonra kötü oldum ama kızımla birlikte öğlen uykusuna yattık,bir ter attım,çok şükür daha iyiyim.tabi çok ayakta kalamıyorum,başım dönüyor hemen.Şimdi oturduğum yerden yaparım sayımı
çok şükür daha iyiyim canım.en azından bulaşık makinasından temizleri çıkartıp yerlerine yerleştirdim.mutfak çok dağılmıştı.Kirli bulaşıkları dizdim makinaya.Eşim de yardım etti sağolsun.Yemek de vrdı dünden.ısıttı yedi.Kız da kendisi yedi ,bize yedirtmedikolay oldu yani anlayacağın akşam yemeği faslı.Eşim çayımı da hazırladı.oturuyorum şimdi.sayımı yapayım yatıcam yine.Çok sağol canım benimm
hayirli aksamlar fistikla..daha bu saatte anca yeni geldim..
ogle bir ara ugradim..ama toplanti icin gelenler olunca geri cikmak zorunda kaldim..
gecmise hala bakamadim ama birazdan bakicam
sizler ne yaptiniz kizlar..
ben bugun sabah 3 dilim ekmek yedim sonrada butun gun salata.
yarindan itibaren insallah yine siki rejime baslicam..
eve baya bir toplandi sukurler olsunki
İyi akşamlar canlarım,geçmişe bi dalıp geliyorum hemen.
çok şükür daha iyiyim canım.en azından bulaşık makinasından temizleri çıkartıp yerlerine yerleştirdim.mutfak çok dağılmıştı.Kirli bulaşıkları dizdim makinaya.Eşim de yardım etti sağolsun.Yemek de vrdı dünden.ısıttı yedi.Kız da kendisi yedi ,bize yedirtmedikolay oldu yani anlayacağın akşam yemeği faslı.Eşim çayımı da hazırladı.oturuyorum şimdi.sayımı yapayım yatıcam yine.Çok sağol canım benimm
allah razı olsun eşinden çocuklar küçükken hasta olmak çok zor oluyoo...kıymetini bil bak adamcağız yardım ediooo...amannn maşalllaahhh diyelimmm...nazr değmesin benim kocişte çok yardımcı olur saolsun bazıları biraz kalas oluooo malumm....
kolayladın işi desene.....eski düzene dönersin hemen...
napıyosun bakalım anşaaa...senin bebiş ne zaman geliyooor.....
Yeni geldim bitanem,nasılsın?kızzlar eve yeni geldim yorgun vede bitkinimmm...
nevim nerde uğramamış bugün hiç hasta mı acabaa...
yemek yiyip dönüyorum hemen
sukur safisim, cogu gitti..salonda mobilya yok zaten..orayi boyamak felan daha cabuk bite..insallah haftasonuna bitmis olur.pazarteside salonun perdesi gelecek insallah....yani kosusturma hemen bitmiyor bir hafta daha surer herhalde..
allah razı olsun eşinden çocuklar küçükken hasta olmak çok zor oluyoo...kıymetini bil bak adamcağız yardım ediooo...amannn maşalllaahhh diyelimmm...nazr değmesin benim kocişte çok yardımcı olur saolsun bazıları biraz kalas oluooo malumm....
nerelerdesin kiz ozledik seni, aliskin degiliz senin gec gelmelerine..birdaha olmasin lutfen
ayyy masallah ne guzel anlayisli bir esin var...Allah mutlulugunuz hic bozmasinnn
sukur safisim, cogu gitti..salonda mobilya yok zaten..orayi boyamak felan daha cabuk bite..insallah haftasonuna bitmis olur.pazarteside salonun perdesi gelecek insallah....yani kosusturma hemen bitmiyor bir hafta daha surer herhalde..
yooookkk ablacım 7 bakıcı 3 kreş değiştirdim ben 5 senede...kızım daha şükür yeni yeni kendine yetmeye başladı bu sene batıya döncez bakalım inşallahh...kızım okula başlasın bi okuma yazmayı öğrensin borçlarımız var ev almıştık 1,5 sene onca onun borcu bitsinn...benim en az 3 senem varrr büyük konuşmıyım tabii ceket kazalarına karşı çok savunmasızımdır ben kızımda yanlışlıklaaaoldu meselaaa
Yeni geldim bitanem,nasılsın?
...benim adamda az kaldı başıma çorap örcekti geçen ay zor savuşturdum 40 ıma gelmeden 4. yü vercekti kucağıma hoşşik..............yooookkk ablacım 7 bakıcı 3 kreş değiştirdim ben 5 senede...kızım daha şükür yeni yeni kendine yetmeye başladı bu sene batıya döncez bakalım inşallahh...kızım okula başlasın bi okuma yazmayı öğrensin borçlarımız var ev almıştık 1,5 sene onca onun borcu bitsinn...benim en az 3 senem varrr büyük konuşmıyım tabii ceket kazalarına karşı çok savunmasızımdır ben kızımda yanlışlıklaaaoldu meselaaa
Yeni geldim bitanem,nasılsın?
ayyyyy ne guzellllllll boyle kazalara can kurban
aminnn ansaacim, hani derler ya ne ekersen onu bicersin..oyle birsey..benim annemle babamda hep hayirli evlat olmuslar..ailelerinde hayir duasi almislar hep..babam 3 yasinan beri yetim kalmis 11 yasindan beri aileye bakmis..belki ondan...bizde annemlere karsi boyle olduk..Allah ailelerimizi basimizdan eksik etmesin insallahallah cümlemize senin gibi evlat versin kırmızımmm
kız benim de iş bitmedi ...çocuk odası geldi kapıda bekliyor kurulacak eşimin olması lazım oda hep şehir dışında davada kendi olmadan kurdurtmuyor eşyalar üstüste odada ....bu akşam dedi yine geç gelince iptal ettik inş. yarına olur...
Bitanem okulda kurs için fazladan 2 ders veriyoruz artık,eve geç geldim biraz bugün.ayyyyy çok severimmm makarnaaaa olsun her türlüsüne bayılırımmm
nerdesin bakımm sen merak ettimm....
aminnn ansaacim, hani derler ya ne ekersen onu bicersin..oyle birsey..benim annemle babamda hep hayirli evlat olmuslar..ailelerinde hayir duasi almislar hep..babam 3 yasinan beri yetim kalmis 11 yasindan beri aileye bakmis..belki ondan...bizde annemlere karsi boyle olduk..Allah ailelerimizi basimizdan eksik etmesin insallah
bende babamla kurarim herseyi..babam olmazsa ben yapamam ben olmazsam babam yapamaz
ama yinede guzel ugrasi...esin avukatmi kiz, ne davasi?
eger avukatsa bende lokmandan sikayetci olucam beni desteklesin mahkemede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?