Sabah kahvaltısıni geç yapabilir hafif yiyip öğlen de yiyebilir masum benim gibi neden yapmiyorsun ben hiç zorlanıyorum öğlen yiyorum akşam 9 a kadar yiyorumAkşam yemeğini çok erken yiyorsun masum ,bence normal yeme isteğinin gelmesi,İF MİDİR NEDİR ,ONDAN YAPMAN ŞART MI?
bende caps look açık bırakmışım
Vay vay hamarat taliplisi çok türkanımDün giremedim pek bugün Kaynanamin hastane işi vardı koşuşturmaca vardı hastanede kucağımda kızla ordan gorumcem in kaynanası çağırdı gittim tamı tamına 50 60 tane katmer açtım yoruldum misafirleri vardı kadın günü gibi
Ay bide kısmet çıktı bana
Teyzenin biri baktı hamaratım Kaynanamin yanında kızım sen bekarmisin nisanlimisin dedim teyze ben evliyim çocuğum var ahada buda kaynanam
Sen daha güzelini yazarsın
Ah sorma katmer açmalara doymadım misafirlikte misafir agirladim her yanım agriyor
Misafirlikte spor yapicam birazdan
Sporumu her yerde yaparim
Bireysel birincilik mi geliyor
Neyse iyiymişsinDün giremedim pek bugün Kaynanamin hastane işi vardı koşuşturmaca vardı hastanede kucağımda kızla ordan gorumcem in kaynanası çağırdı gittim tamı tamına 50 60 tane katmer açtım yoruldum misafirleri vardı kadın günü gibi
Ay bide kısmet çıktı bana
Teyzenin biri baktı hamaratım Kaynanamin yanında kızım sen bekarmisin nisanlimisin dedim teyze ben evliyim çocuğum var ahada buda kaynanam
Sen daha güzelini yazarsın
Ah sorma katmer açmalara doymadım misafirlikte misafir agirladim her yanım agriyor
Misafirlikte spor yapicam birazdan
Sporumu her yerde yaparim
Bireysel birincilik mi geliyor
Su ve spor yok mu şekercim :) yarın üçlü kortiliğimiz başlıyoo çok heyecanlıığğğBen de vereyim menumu
Sabah 3 kaşık Menemen 1 dilim tam buğday ekmeği yeşillik 1 dilim beyaz peynir 3 zeytin 1 tatlı kaşığı şekersiz kuşburnu marmeladı
Ara 1 avuç ceviz 2 mandalina
Aksam 1 kase mercimek çorbası 1 tabak lahana salatası 1 ama ızgara göğüs
@YaKaMoZz-zLee_shin_mee @MiuLego Whiteblacklife
Verirsin yavrum 9 gitmiş 4 ne kiSon 4 kilom kaldi. 73 le baslamistim agustos sonuydu 9 kilo gitmis son 4 e odaklanmam lazim. 4 nedir ki ya hemen verilir aslinda. Beynimi kandirmaca yapayim biraz, felegini sasirtayim onun
Bende de bi kaç numara var gibi bakalımYarinki tartilar nasil guzellerrr
Ben on numara bes yildizim valla
Ohhh aferin bana o zaman
Bana güvenme ben her an evlendirebilirim seniDeli hahhaha güvenli buralar diyorsun tamam geldim
KIZLAAAARRRR KOŞUUUUNNNNHanımlar yeni kategorimize bekleriz.Diyete uygun @MiuLego onaylı kategorimiz
Balıklar ve Su Ürünleri
Bakıp bakıp iç geçirmek yokKIZLAAAARRRR KOŞUUUUNNNN
BU KATEGORİDE NEVOYA TAM DESTEK
BU KATEGORİYE BAKIP BAKIP KENDİMİZE DE TARİFLER ALALIMMMMMMM
@MiuLego ya kısmet mi varSu ve spor yok mu şekercim :) yarın üçlü kortiliğimiz başlıyoo çok heyecanlıığğğ
Verirsin yavrum 9 gitmiş 4 ne ki
Bende de bi kaç numara var gibi bakalım
Bana güvenme ben her an evlendirebilirim seni
Kuzum hemen kim alacam sakin olYaaa icime kurt düştü Allahım keske koymasaydim eşim beni gebertir ya biri aldıysa,ya kullanirsa orda burda(((
Bekar evlendirmeye bayılırım@MiuLego ya kısmet mi var
Ne bilim sevenim oldugu kadar beni sevmeyen kadinda cok burda malum bliyon eflalimKuzum hemen kim alacam sakin ol
Seyretmek bile yorduAy efso bişey buldum da ölsem tamamlayamam bu videoyu bu hamlıkla
Vay vay hamarat taliplisi çok türkanım
Misafirlikte spor yapan türkanım
Çok şükür iyiyim Saol sorduğun için :)Neyse iyiymişsinkatmer miiiii
Yer çok deseydinAyyy geçen akşam benim eş kişisi diyor ki ne yapıyorsun dedim tk yazıyorum iyi de sen haninmezun olmustun dedim oldum ama mezun olunca da devam edebiliyorsun bana ne dedi ben sizin başkanıniz olsan sen gitme yer açılsın derdim dedi
fulya kuzum 3 kepçe tarhana çok değil mi?
madem karbonu böyle abarttın ekmek yemek mantıklı mı? hadi yedin akşam da ekmek var?
çok karbon bu menü..
Bu önceki günki menün fulyacım bakamamıştım affına sıgınırım
Hımmm her ögünde karbon var bundan feragat etmelisin.
Özellikle akşam karbonu sıfırlamalısın.
Bacım sana sorucam diyorum bi yazamadım.
Sen nerde yaşıyorsun ? Yemeklerini kim yapıyor ? bu kadar farklı yiyecekleri nerden buluyorsun allasen
Hadi bakalım hayırlı olsun.Bekar evlendirmeye bayılırımbuldummu evlendiririm affetmem 3 kişi evlendiren cennete girermiş 2 oldu daha 3. İçin miuyu gözüme kestirdim
Anam kaç miu kaç lees i gördüğün yerde kaçSu ve spor yok mu şekercim :) yarın üçlü kortiliğimiz başlıyoo çok heyecanlıığğğ
Verirsin yavrum 9 gitmiş 4 ne ki
Bende de bi kaç numara var gibi bakalım
Bana güvenme ben her an evlendirebilirim seni
Diyemedim ki gülmekten başkan olacakmış tk ilk iside beni kovacakmis ben senin başkan olduğunun tk kimse kalmaz dedim heheYer çok deseydinSınırsız yerimiz var Ben demirbaşım ayrılamam diye ekleseydin
Erkek üye yasak zaten hemen atardık dışarıDiyemedim ki gülmekten başkan olacakmış tk ilk iside beni kovacakmis ben senin başkan olduğunun tk kimse kalmaz dedim hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?