Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bakıp bakıp iç geçirmek yok
Bakıp beğendiğini yap ve ye lik menğ olmuş ayyy

Kocana gönderiyorum bunu

Bekar evlendirmeye bayılırım buldummu evlendiririm affetmem 3 kişi evlendiren cennete girermiş 2 oldu daha 3. İçin miuyu gözüme kestirdim
Sen hangi şehirdeydin lees?

Hem kalori yakarızHem sağlıklı besleniriz

Ooooooo büyük laflar hadi inşallah kız

Hatta misafir toptan gelmesin şu süreçte yaa

Aynı benimki :) çok gaklısın canım her kelimesine katılıyorum. Biz bişeyleri yüklendikçe etrafımız da yüklemeye kalkıyo
Bizde de hersey bendeydi adım adım değişti. Önce her akşam çöpleri döktü. Sonra ben yemek hazırlarken o sofra kurmaya başladı sonra kaldirma derken çorapları eslestirme nevresim değiştirme. Yasa yavaş kendi utusunu yapiyor. Bi de evi çok güzel supuruyorsun dedim mutlu oldu hep o supuruyor benden iyi. Geçen gün cam sildi komşular görmüş çok utandı ne düşündüler acaba dedi artık beraber yapıyoruz yukarilari o yapıyor asagiyi ben. Araba silecegi ile çok kolay oluyor. Adım adım görev olarak belirtmeden sirinlikle alistirabiliyorsun kullanın kadınlık silahlarinizi. Beraber yapmak çok keyifli biz çok sakalasiriz ama o otururken ben is yapmam

Benim eşim annesine de yardım ederdi aşırı zor iş varsa çok merhametlidir hiç kıyamaz. Hadi beraber yapalım çabuk bitsin de beraber oturalım der tek başına da sıkılır. Ama rutin olması için söylemem lazımdı bide hamileyken yoğunlaştı çünkü bende romatizma bayaa zorlamıştı ilaç içemeyince baya kötü olmuştum iyice alıştı sağolsun :)

Ayy tam perçembe menüsü olmuş acıkmadın mııı??

Gönder gönder oda tadına baksin demi ama kesin en çok sen konuşuyorsun dedi bana başkan senden bıkmıştır diyo ya deli etti beni
Diyo ki miu de ona “vayt olmasa tadım tuzum kalmaz buralarda”
Gel gel gel bebeiimm gel hiç acımicakk

Ankara tabisiiii ensendeyim beybiii
Allaaaah.. zengin olanlardan ayarlayabilirsin
İnşallahhhh.. çok aminnn :)

Ay hiç güzel dizi yok bugün ne izliyon kıızzz
Siyah inci var stardaaaa
YAŞASIN koca geliyor netim az diye jillian yapamacaktim şimdi ondan yaparım kiii
Ahahahahah kocasına saydırıyordu işi düşünce nasıl da sevindirik oldu
Vay pınarın menüye bak heleeee
Dur konuşmayım da aşağıdakiler konuşsun

@MiuLego canim miummm bugün saat 4 te pirasa yedim baskada bisey yemedim.sabah tartildim 55.7 yim hala
Cocoo
İlaç kullanıyor musun ?
Menüm

Sabah 10:00
2 yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği

Ara 14:00
sütlü kahve
2 ceviz

Akşam 18:30
2 kepçe köfteli yoğurt çorbası(yağsız)
Salata

Su 2 lt
Spor 30dk pilates
Perşembeye uygun dicem ama kahvaltıdaki 2 yumurta varken ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…