- 13 Ağustos 2013
- 1.930
- 4.203
- 133
- 36
Bide tk 500 diye bişey var youtube da o da feciii.. ama ahdım olsun 2 haftaya o videoyu kesintisiz yapmayı başaracam. @MiuLego kayıtlara geçsinSeyretmek bile yordu
Tüm takım halay çekeriz düğünde beybiiiHadi bakalım hayırlı olsun.Bizi düğüne çağırın
Bakıp beğendiğini yap ve ye lik menğ olmuş ayyyBakıp bakıp iç geçirmek yok
@MiuLego ya kısmet mi var
Kocana gönderiyorum bunuAyyy geçen akşam benim eş kişisi diyor ki ne yapıyorsun dedim tk yazıyorum iyi de sen haninmezun olmustun dedim oldum ama mezun olunca da devam edebiliyorsun bana ne dedi ben sizin başkanıniz olsan sen gitme yer açılsın derdim dedi
Sen hangi şehirdeydin lees?Bekar evlendirmeye bayılırımbuldummu evlendiririm affetmem 3 kişi evlendiren cennete girermiş 2 oldu daha 3. İçin miuyu gözüme kestirdim
Hem kalori yakarızBide tk 500 diye bişey var youtube da o da feciii.. ama ahdım olsun 2 haftaya o videoyu kesintisiz yapmayı başaracam. @MiuLego kayıtlara geçsin
Tüm takım halay çekeriz düğünde beybiiipasta yerine salata dağıtırız ama
Ooooooo büyük laflar hadi inşallah kızBide tk 500 diye bişey var youtube da o da feciii.. ama ahdım olsun 2 haftaya o videoyu kesintisiz yapmayı başaracam. @MiuLego kayıtlara geçsin
Tüm takım halay çekeriz düğünde beybiiipasta yerine salata dağıtırız ama
Gönder gönder oda tadına baksin demi ama kesin en çok sen konuşuyorsun dedi bana başkan senden bıkmıştır diyo ya deli etti beniBakıp beğendiğini yap ve ye lik menğ olmuş ayyy
Kocana gönderiyorum bunu
Eki Görüntüle 2073784
Sen hangi şehirdeydin lees?
Gel gel gel bebeiimm gel hiç acımicakkAnam kaç miu kaç lees i gördüğün yerde kaç
Bakıp beğendiğini yap ve ye lik menğ olmuş ayyy
Kocana gönderiyorum bunu
Eki Görüntüle 2073784
Sen hangi şehirdeydin lees?
İnşallahhhh.. çok aminnn :)Ooooooo büyük laflar hadi inşallah kız
Ay hiç güzel dizi yok bugün ne izliyon kıızzzAy dizi başladı ben kaçış
Cok sagol canim vaytim benim ,bu zayiflamis halimdi,10 kilo fazlam varken yanaklarim azcik daha tombuldu:)) zayiflqyinca biseye benzedimÇok güzel sin canım maşallah
Ay hepimiz öyle ki zayiflayinca kendimize geliyoruzCok sagol canim vaytim benim ,bu zayiflamis halimdi,10 kilo fazlam varken yanaklarim azcik daha tombuldu:)) zayiflqyinca biseye benzedim
Bizde de hersey bendeydi adım adım değişti. Önce her akşam çöpleri döktü. Sonra ben yemek hazırlarken o sofra kurmaya başladı sonra kaldirma derken çorapları eslestirme nevresim değiştirme. Yasa yavaş kendi utusunu yapiyor. Bi de evi çok güzel supuruyorsun dedim mutlu oldu hep o supuruyor benden iyi. Geçen gün cam sildi komşular görmüş çok utandı ne düşündüler acaba dedi artık beraber yapıyoruz yukarilari o yapıyor asagiyi ben. Araba silecegi ile çok kolay oluyor. Adım adım görev olarak belirtmeden sirinlikle alistirabiliyorsun kullanın kadınlık silahlarinizi. Beraber yapmak çok keyifli biz çok sakalasiriz ama o otururken ben is yapmamHatta misafir toptan gelmesin şu süreçte yaa
Aynı benimki :) çok gaklısın canım her kelimesine katılıyorum. Biz bişeyleri yüklendikçe etrafımız da yüklemeye kalkıyo
Kaç oldu sporun beni geçtin miYAŞASIN koca geliyor netim az diye jillian yapamacaktim şimdi ondan yaparım kiii
Ayyy birlikte zaman geciririn ne zamandir gorusemiyorsunuz..YAŞASIN koca geliyor netim az diye jillian yapamacaktim şimdi ondan yaparım kiii
Bizde de hersey bendeydi adım adım değişti. Önce her akşam çöpleri döktü. Sonra ben yemek hazırlarken o sofra kurmaya başladı sonra kaldirma derken çorapları eslestirme nevresim değiştirme. Yasa yavaş kendi utusunu yapiyor. Bi de evi çok güzel supuruyorsun dedim mutlu oldu hep o supuruyor benden iyi. Geçen gün cam sildi komşular görmüş çok utandı ne düşündüler acaba dedi artık beraber yapıyoruz yukarilari o yapıyor asagiyi ben. Araba silecegi ile çok kolay oluyor. Adım adım görev olarak belirtmeden sirinlikle alistirabiliyorsun kullanın kadınlık silahlarinizi. Beraber yapmak çok keyifli biz çok sakalasiriz ama o otururken ben is yapmam
Diyo ki miu de ona “vayt olmasa tadım tuzum kalmaz buralarda”Gönder gönder oda tadına baksin demi ama kesin en çok sen konuşuyorsun dedi bana başkan senden bıkmıştır diyo ya deli etti beni
Allaaaah.. zengin olanlardan ayarlayabilirsinGel gel gel bebeiimm gel hiç acımicakk
Ankara tabisiiiiensendeyim beybiii
Siyah inci var stardaaaaİnşallahhhh.. çok aminnn :)
Ay hiç güzel dizi yok bugün ne izliyon kıızzz
Ahahahahah kocasına saydırıyordu işi düşünce nasıl da sevindirik olduYAŞASIN koca geliyor netim az diye jillian yapamacaktim şimdi ondan yaparım kiii
Vay pınarın menüye bak heleeee
Cocoo@MiuLego canim miummm bugün saat 4 te pirasa yedim baskada bisey yemedim.sabah tartildim 55.7 yim hala
Perşembeye uygun dicem ama kahvaltıdaki 2 yumurta varken ekmekMenüm
Sabah 10:00
2 yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara 14:00
sütlü kahve
2 ceviz
Akşam 18:30
2 kepçe köfteli yoğurt çorbası(yağsız)
Salata
Su 2 lt
Spor 30dk pilates
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?